مشاهده نسخه کامل
: sabayon 5.3 رو از کجا دانلود کنم
am_merman01
12-09-2010, 07:13
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من میخواستم سابایون 5.3 ورژن 64 بیتی رو دانلود کنم ولی توی سایت سابایون تمام لینک دانلود هایی که دیدم روبروش نوشته بود amd من هم فکر کردم مخصوص cpu های amd باشه واسه همین دانلود نکردم .
ممکنه کمک کنید.؟
پیشاپیش تشکر میشه:11:
ali zi zeperto
12-09-2010, 12:17
من که چنین چیزی پیدا نکردم.فکر نمی کنم ۶۴بیتی داشته باشه
نسخه ی 64 بیتی همون amd64 رو دانلود کنید.
am_merman01
13-09-2010, 07:01
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز:10:
taia جان مطمئنی؟ حجمش کم نیست ها :19:!!!! الکی دانلود نکنم؟؟
ممکنه شما هم جهت اطمینان یه نگاهی به آدرس یکی از میرور هاش بزنی ؟ مثلا این یکی از میرور هاس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه سوال دیگه : این حروف که جلوشنون نوشته چه معنی داره؟ مثلا LDXE ,K , XFCE, CDX و ....
یه چیز دیگه : برای ما که تو ایرانیم از کدوم کشور دانلود کنیم سرعتش بیشتره ؟
باز هم از توجهتون ممنونم:11:
---------- Post added at 07:01 AM ---------- Previous post was at 07:00 AM ----------
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز:10:
taia جان مطمئنی؟ حجمش کم نیست ها :19:!!!! الکی دانلود نکنم؟؟
ممکنه شما هم جهت اطمینان یه نگاهی به آدرس یکی از میرور هاش بزنی ؟ مثلا این یکی از میرور هاس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه سوال دیگه : این حروف که جلوشنون نوشته چه معنی داره؟ مثلا LDXE ,K , XFCE, CDX و ....
یه چیز دیگه : برای ما که تو ایرانیم از کدوم کشور دانلود کنیم سرعتش بیشتره ؟
باز هم از توجهتون ممنونم:11:
کد نیم سیستم های 64 بیتی در جامعه ی لینوکس amd64 هست، شما هر توزیع لینوکس دیگری رو هم که بخواهید دانلود کنید نسخه ی 64 بیتی رو با نام amd64 خواهید دید.
در ضمن اگر رم شما از 4 گیگ بیشتر نیست توصیه نمیشه از سیستم 64 بیتی استفاده کنید.
در مورد اون حروف هم اختصار انواع محیط های دسکتاپ هست، که فکر کنم شما یا G که مخفف گنوم خودمون و یا K که مخفف کی دی ایی هست رو باید با توجه به علاقه خودتون انتخاب کنید.
در ضمن لینک هایی که گذاشتید! نا مربوط هست چک کنید، در مورد سرعت هم باید ببینید کدام سرور نزدیک تر هست و سرعت سرور بیشتر هست اون رو انتخاب کنید.
در ضمن اگر رم شما از 4 گیگ بیشتر نیست توصیه نمیشه از سیستم 64 بیتی استفاده کنید.
با احترام :11:
دلیلی نداره که استفاده نشه ...
زیاد هم توی رم تاثیری ندارند ...
شاید یکی از دلایل عمده به کار نبردن مربوط به محیط ها باشه (مثلا kDE محیط سنگینی است ....
یعنی چه میحیطی رو بخواهید نصب کنید .
سیسستم های 64 بیتی نسبتا سرعت بالاتری نسبت به i386 دارند ....
ولی در کل میشه گفت اصلا 64 بیتی واقعی نیستند.
به خاطر اینکه سیستم های که اون ها رو آماده سازی می کنند کلا به فکر بهینه سازی پکیج ها کمتر هستند!
بنابراین تفاوتش زیاد شاید محسوس نباشه. پکیج های های که الان برروی اوبونتو 64 بیتی هستند با فلگ O2 و بعضا با O1 همه precompile شده اند و شاید هم اصلا بهینه نشده اند! .
و اساسا این بهینه سازی ها مربوط به بیس کامپایلر اونها مربوط میشه...
در ضمن فلگ های optimization اگر بخواد الان اعمال بشه کارایی نداره ( چرا شاید بر روی پیکج های بعدی تاثیر داشته باشه ولی..) .. چون بیس سیستم با همون پکیج ها درست شده!!!
:11:
دقیقا من هم به همین دلیل گفتم، چون عملا سیستم های 32 بیتی توان پشتیبانی از رم بالاتر از 4 گیگ رو ندارند، 64 بیتی ها دارند، ولی مسئله ای که هست با تایید گفته ی شما در مورد بسته ها، در کل خیلی از بسته ها هم جدای از بحث بهینه بودن و غیره دچار مشکلات زیادی هستند، کرش های زیادی گزارش میشه روزانه در launchpad حداقل برای توزیع اوبونتو در مورد بسته های 64 بیتی، که خوب مشکل ساز هستند.
منظور من هم از اینکه اگر رمشون بالای 4 گیگ نیست بر همین اصل بود، که شاید تجربه ی خوبی رو با یک 64 بیتی نداشته باشند.
am_merman01
15-09-2010, 08:34
باز هم سلام و تشکر
لینک رو چک کردم حق باشماست اشتباه کردم و لینک دانلود win vista sp2 رو گذاشتم باز هم معذرت میخوام
از اونجایی که با رم مشکل ندارم همون 64 بیتی رو دان میکنم
باز هم تشکر میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.