مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای انتخاب خبرنامه سایت
hamedchtsz
11-09-2010, 22:59
سلام دوستان
می خواستم برای سایتم یه خبرنامه بذارم که بیننده های سایت ایمیلشونو توش ثبت کنند و اگه آدرس سایت تغییر کرد بهشون اطلاع بدم.
می خواستم ببینم بهتره از کدوم سرویس استفاده کنم؟که ایمیلی که ارسال می کنم اسپم نشه و عضو شدن اعضا هم بدون دردسر باشه.
Feedburner یا yahoogroup یا...
قبلا که وبلاگ داشتم از خبرنامه وبگذر استفاده می کردم.
ممنون
DaRiOuShJh
12-09-2010, 12:27
خوب اگه خبرنامه ای که خودتون بخوای باهاش ارسشال داشته باشید میخواید باید از سیستم های خبرنامه اختصاصی استفاده کنید
feedburner بهترین گزینه هتست که آموزش و امکاناتش رو هم نوشتم منتها با rss بلاگتون فقط کار میکنه ولی احتماله اسپم شناخته شدنش باز کمتره
googlegroups و yahoogropus هم گزینه های خوبین ولی اسپم شن دیگه کار خاصی نمیشه کرد
به نظرم فید برنر و گوگل گروپز بهترین گزینه ها باشن برای این کاری که شما میخواید
البته همون فیدبرنر تنها هم کارتون رو راه میندازه کاره خاصی هم نداره
من تو انجمنم ازش استفاده کردم هم سیستم خبرنامه ایمیلش هم معمولیش، راضیم
hamedchtsz
12-09-2010, 13:01
سلام
ممنون از راهنماییتون
مسئله اینه که من وبلاگ ندارم برای سایت می خوام. آیا برای سایت هم می تونم از فیدبرنر استفاده کنم؟
آموزش فید برنر رو کجا نوشتید؟
آیا با فیدبرنر می تونم ایمیلی به اعضا بفرستم که متنشو خودم بنویسم؟ یا فقط بروز رسانی سایت رو اطلاع می ده؟
هدف اصلیم اینه که اگه سایت هیلتر شد آدرس جدیدش رو به کاربر ها اطلاع بدم...
DaRiOuShJh
12-09-2010, 15:30
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیکه فید برنر
مشکلی نداره سایتتون هم سیستم مدیریت محتوا داشته باشه rss میده
من دارم برای انجمن وی بولتین استفاده میکنم! البته برای وردپرس هم دارم
متاسفانه امکان ایمیل نیست ولی شما خیلی راحت میتونی از طریق خوده سیستم مدیریت محتواتون ایمیل بفرستید یا حتی هر وقت تغییری در دامین یا ... داشتید یه پست توی سایتتون بزنید خودکار تو فیدبرنر برای مشترک هاتون نشون داده میشه
ولی اگر لازم هست که ایمیل مجزا بفرستید چون سرور ها هم مشکل ساز میشن بهتره که تو گوگل گرور ایمیل ها رو import کنید و از طریق اون بفرستید
من خودم همین دو تا کار رو میکنم برای انجمنم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.