مشاهده نسخه کامل
: مشكل هارد و ارور در نصب ويندوز7 (كمممممممممممممك)
سلام دوستان،من تازگي ها يه هارد 500GB segate خريدم و اون رو با يه هارد 80GB maxtorكه داشتم وصل كردم بعد هارد 500 رو با ويندوز7 پارتيشن بندي كردم و روش دو تا ويندوز 7 نصب كردم و اطلاعات هارد 80 رو توي هارد 500 ريختم و اون ور يك درايو كردم(در مجموع 5 درايو كه 4 تا(3تا از نوع primary و يكي از نوع logical) از هارد 500 و يكي از هارد 80بود البته يه درايو به نام system reserve هم اضافه شد كه 100MB حجم داره).روز بعد كه داشتم با سيستم كار ميكردم ديدم صدايي مثل صداي گاز دادن ماشين و به صورت خفيف و تقريبا يه ساعت يك بار(البته زمانش متغير بود) از كيس مياد و شك كردم كه هارد باشه بعد از اينكه چند روز گذشت و ديدم خوب نشد تصميم گرفتم كه هارد 80 رو در بيارم ولي باز ديدم وضعيت همون جوريه حالا اومدم دوباره هارد 80 رو وصل كنم رفتم توي صفحه ي انتخاب ويندوز و اولين ويندوز رو انتخاب كردم بعد از بالا اومدن توي my computer ديدم دوتا درايو وجود داره كه يكيش مربوط به اولين درايو هارد 500(از 4 درايو)و دوميش مربوط به هارد 80 بود(كلا يك درايو كردم)دوباره ويندوز رو ري استارت كردم مه برم توي ويندوز دوم ديدم نميره و قبل از بالا اومدن ويندوز ري استارت ميكنه (توي قسمت بايوس هارد شناسايي شده بود) خلاصه بعد از كلي فكر كردن و ور رفتن با كامپيوتر،توي ويندوز اول به قسمت control panelرفتم و توي computer management پارتيشن هاي هارد رو ديدم ولي فقط همون دوتا پارتيشني كه گفته بودم healthy بودند و براي بقيه چيزي ننوشته بود،بعد تصميم گرفتم كه پارتيشن دوم از هارد 500 رو فرمت كنم بعد از فرمت اون درايو توي my computer اومد اما چون توي درايو هاي 3 و 4 اطلاعات داشتم نميتونستم فرمت كنم ،حالا رفتم سراغ نرم افزار هاي تعمير هارد كه اونها هم تاثيري نداشتند ولي به صورت اتفاقي بعد از چند بار ري استارت ديدم پارتيشن 3 هم توي my computer اومد ولي هيچوقت پارتيشن 4 نيومد و اون صدايي كه ميگفتم خوب شد و ديگه صدا نميداد بعد تصميم گرفتم ويندوز 7 رو روي درايو دوم نصب كنم (توي صفحه ي انتخاب درايوها هم درايو 4 رو هم نديدم )وقتي درايو 2 رو انتخاب كردم و دكمه نصب رو كه زدم ارور داد و ميگفت ويندوز نميتونه نصب بشه و يك ارور ناشناخته است،حالا اومدم همين پارتيشن 2 (يا همون درايو دوم)رو پاك كردم و خواستم دوباره اون رو پارتيشن بندي كنم و جز درايو ها بيارم باز هم ارور داد،بعد ديدم كه اينجوريه تصميم گرفتم ويندوز xp رو نصب كنم موقع نصب ديدم تمام درايو ها هستند و درايو دوم رو هم كه از پارتيشن پاك كرده بودم دوباره پارتيشن بندي كردم و خلاصه ويندوز رو نصب كردم و همه چيز صحيح و سالمه و اطلاعات 4 درايو از هارد 500 كه از درون computer management گرفتم اينها هستند: F:Healthy(Boot:Healthy_E:Healthy_G:Healthy_C:Healt hy(systemحالا بعد از حدود يك ماه ميخواستم ويندوز7 نصب كنم ديدم باز همون ارور هاي قبلي رو ميده(انواع ويندوز7 از نوع 2009 و 2010 وultimate وprofessionalو ... رو تست كردم ولي جواب نداد)و درايو 4 رو هم شناسايي نميكنه البته تصميم به آپگريد ويندوز xp گرفتم كه نشد و دفعه آخر هم تصميم گرفتم كه ويندوز7 رو از ويندوز xp نصب كنم(منظورم اينه كه از طريق بوت نصبش نكنم)موقع نصب و موقع انتخاب درايو ديدم كه تمام درايو ها شناسايي شده بعد درايو مورد نظرم (E)رو انتخاب كردم و ويندوز نصب شد و سيستم ري استارت شد ولي ويندوز بالا نيومد و يك صفحه ي آبي اومد كه ارور توش اين 0x0000007B(0x80D86B58,0xC0000034,0x00000000,0x0000 0000) بود و دوباره سيستم رو ري استارت كردم و دي وي دي رو بوت كردم و گفتم شايد startup ويندوز مشكل داشته باشه و رفتم توي قسمت repair ديدم اصلا ويندوزي رو شناسايي نكرده در ضمن از repairويندوز xp هم براي چك كردن هارد ديسك استفاده كردم(CHKDSK) و مشكلي نداشت و تعداد سكتورش 0 بود،در هر حال با همه ي اين تفاسير كسي هست كه بتونه كمك كنه و بگه چه جوري ميشه اين ارور رو بر طرف كرد و ويندوز7 رو نصب كرد.
رای منم همین مشکل بوجود امده کسی راه کار نداره؟
بایوس مادربورد رو آپدیت کنید مدل مادربوردتون چی هست
alireza1411
30-09-2010, 16:39
من تا حالا زیاد خاطره ی خوبی از پارتیشن بندی ویندوز سون نداشتم و ندارم.
من پیشنهاد میکنم با یه برنامه ی تخصصی پراتیشن سازی کنید. مثل سی دی بوت پاراگون که خوش بوت میشه و خیلی تنظیمات کاملی واسه پارتیشن بندی داره. حتی !!!
میتونی پارتیشن 3 و 4 رو با هم Merge کنی که یه تیکه بشه. اطلاعات هم من تست کردم پاک نمیکنه ولی خب تضمینی نمیدم.
Paragon
لینکش رو تو سایتای فارسی با کرک میتونین بیابین ولی یه دونه که به همراه سی دی بوتش هست رو دانلود کنید خیلی بهتره.
برنامه ی Acronis Disk Director Suite Home هم رقیب همینه. این برنامه 118 مگ هست که توش یه جا میذاره سی دی بوت ایبلش رو هم رایت کنید.:31:
H.Operator
30-09-2010, 16:47
سلام
دوست عزیز شما اول از همه بگید که مادربوردتون چیه و هاردها رو چه جوری وصل کردید(کدوم کابل ise هست و کدوم sata)واگر ساتا هست به کدوم پورت وصل کردی خلاصه همه چیزیو که می دونی بگو.
من مادربوردم مکستور 80 گیگ هست تا حالا همچین مشکلی نداشتم ولی بعد از اینکه با پارتیشن مجیک 2 تا از درایو ها رو ادغام کردم دیگه ویندوز روش نصب نمیشه اف دسیک هم کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم و بازم به دقیقه 32 نصب که میزسیم
همون ارور 0x0000007B(0x80D86B58,0xC0000034,0x00000000,0x0000 0000 رو مده ومیگه memory dumping
حالا چیکار کنم؟
کل درایوهای هارد رو با دی بوت ویندوز del کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید اگه تونستید با یه cd ویندوز 98 که fdisk هم داره دوباره پارتیشن بندی کنید یادتون باشه اول یه درایو primary و بعد یه درایو secondry و بعد یه دونه هم logical بسازید
عزیز این کارا رو هم کردم تاثیری نداشت
arash_uiq3
04-10-2010, 12:38
آقا دقیقا من هم همین مشکل رو دارم
ماجرا این بود که 2 تا هارد داشتم
یکی 80 مکستور ودیگری 500 سیگیت
با ویندوز xp که روی مکستور 80 بود بالا اومدم و با برنامه پارتیشن مجیک زدن درایو C هارد سیگیت که روی اونم ویندوز بود فرمت کردم
و از اون موقه تا حالا روی هارد 500 ویندوز نصب نمیشه !! و ویندوز هم بالا نمیاد
فقط در صورتی ویندوز نصب و بالا میاد که یک هارد دیگر بغلش باشه
کلی تحقیق کردم ولی هیچی نصیبم نشد
فکر می کنم بوت هاردیسک پریده
یعنی مطمعنم
دوستان چیکار کنیم ؟
منم دقیقا همین کار رو کردم و برام مشکل درست شد
یکی به دادمون برسه
عزیز این کارا رو هم کردم تاثیری نداشت
fdisk ویندوز 98 برای هارد ide بود ها نه هارد sata
با ویندوز xp که روی مکستور 80 بود بالا اومدم و با برنامه پارتیشن مجیک زدن درایو C هارد سیگیت که روی اونم ویندوز بود فرمت کردم
یعنی مطمعنم
دوستان چیکار کنیم ؟
یعنی در کل با سه تا هارد
خوب من هم هر دو تا هاردهای شما رو دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی همچین مشکلی ندارم چون با اون برنامه این کار شما رو نکردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب به این عکس اخری نگاه کنید می بینید که درایو c و d و e روی هارد 80 گیگ مکستور ide و درایوهای g و h و i روی هارد 500 گیگ سیگیت sata هست
سیستم از روی هارد ide بوت میشه . ویندوز xp درایو d و 98 هم c و ویندوز 7 هم درایو h و page file هم درایو g
درایو c و d با فرمت fat32 و درایوهای e ,g , h ,i هم با فرمت ntfs
ریکاوری کنسول هم روی درایو c هم نصبه شما هم نصب کنید و بعد این دستور رو تو ریکاوری کنسول وارد کنید
FIXMBR C:
FIXMBR D:
تو هر بار از شما یه تاییدیه میگیره
و بعد از این نرم افزار برای بوت
EasyBCD 2.0.2.117
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینطوری این سیستم رو بالا می یارم:31:
arash_uiq3
05-10-2010, 06:33
من که چیزی متوجه نشدم
الان چیکار کنیم ؟
kiarash2001
05-10-2010, 09:20
احتمالا مشکل از رم
fdisk ویندوز 98 برای هارد ide بود ها نه هارد sata
[/COLOR]:31:
بله دوست عزیز با اف دیسک 98 کلا از دوباره هارد آی دی ایی رو فرمت کردم فایده نداشت
ضمنا چراغ هارد یکسره روشن میمونه!!
من که چیزی متوجه نشدم
الان چیکار کنیم ؟
خوب اول از همه ویندوزتون از روی کدوم هارد بوت میشه ide یا sata
شما هم این ارور رو داری
0x0000007B,0x80D86B58,0xC0000034,0x00000000
من این ارور رو تو اینترنت تو فروم خارجی هم جستجو کردم نتیجه هیچ بود
و تو خود فروم p30 هم کسایی مثل شما همین ارور رو داشتند توصیه هایی که کردند این بوده
1-بایوس مادربوردتون رو اپدیت کنید
2-وارد بایوس بشی و گزینه AHCI را به ATA تغییر بدی تا بتونی ایکس پی نصب کنی
3- سعی کنید از ویندوزهای دستکاری نشده استفاده کنید
و یه عکس شبیه عکس دومی که خودم از Disk Management گذاشتم بزارید
یعنی مطمعنم
دوستان چیکار کنیم ؟
منم دقیقا همین کار رو کردم و برام مشکل درست شد
یکی به دادمون برسه
من که چیزی متوجه نشدم
الان چیکار کنیم ؟
دوستان کسی راه حلی برای این مشکل داره
Farshid72
29-12-2011, 12:59
سلام دوستان،من تازگي ها يه هارد 500GB segate خريدم و اون رو با يه هارد 80GB maxtorكه داشتم وصل كردم بعد هارد 500 رو با ويندوز7 پارتيشن بندي كردم و روش دو تا ويندوز 7 نصب كردم و اطلاعات هارد 80 رو توي هارد 500 ريختم و اون ور يك درايو كردم(در مجموع 5 درايو كه 4 تا(3تا از نوع primary و يكي از نوع logical) از هارد 500 و يكي از هارد 80بود البته يه درايو به نام system reserve هم اضافه شد كه 100MB حجم داره).روز بعد كه داشتم با سيستم كار ميكردم ديدم صدايي مثل صداي گاز دادن ماشين و به صورت خفيف و تقريبا يه ساعت يك بار(البته زمانش متغير بود) از كيس مياد و شك كردم كه هارد باشه بعد از اينكه چند روز گذشت و ديدم خوب نشد تصميم گرفتم كه هارد 80 رو در بيارم ولي باز ديدم وضعيت همون جوريه حالا اومدم دوباره هارد 80 رو وصل كنم رفتم توي صفحه ي انتخاب ويندوز و اولين ويندوز رو انتخاب كردم بعد از بالا اومدن توي my computer ديدم دوتا درايو وجود داره كه يكيش مربوط به اولين درايو هارد 500(از 4 درايو)و دوميش مربوط به هارد 80 بود(كلا يك درايو كردم)دوباره ويندوز رو ري استارت كردم مه برم توي ويندوز دوم ديدم نميره و قبل از بالا اومدن ويندوز ري استارت ميكنه (توي قسمت بايوس هارد شناسايي شده بود) خلاصه بعد از كلي فكر كردن و ور رفتن با كامپيوتر،توي ويندوز اول به قسمت control panelرفتم و توي computer management پارتيشن هاي هارد رو ديدم ولي فقط همون دوتا پارتيشني كه گفته بودم healthy بودند و براي بقيه چيزي ننوشته بود،بعد تصميم گرفتم كه پارتيشن دوم از هارد 500 رو فرمت كنم بعد از فرمت اون درايو توي my computer اومد اما چون توي درايو هاي 3 و 4 اطلاعات داشتم نميتونستم فرمت كنم ،حالا رفتم سراغ نرم افزار هاي تعمير هارد كه اونها هم تاثيري نداشتند ولي به صورت اتفاقي بعد از چند بار ري استارت ديدم پارتيشن 3 هم توي my computer اومد ولي هيچوقت پارتيشن 4 نيومد و اون صدايي كه ميگفتم خوب شد و ديگه صدا نميداد بعد تصميم گرفتم ويندوز 7 رو روي درايو دوم نصب كنم (توي صفحه ي انتخاب درايوها هم درايو 4 رو هم نديدم )وقتي درايو 2 رو انتخاب كردم و دكمه نصب رو كه زدم ارور داد و ميگفت ويندوز نميتونه نصب بشه و يك ارور ناشناخته است،حالا اومدم همين پارتيشن 2 (يا همون درايو دوم)رو پاك كردم و خواستم دوباره اون رو پارتيشن بندي كنم و جز درايو ها بيارم باز هم ارور داد،بعد ديدم كه اينجوريه تصميم گرفتم ويندوز xp رو نصب كنم موقع نصب ديدم تمام درايو ها هستند و درايو دوم رو هم كه از پارتيشن پاك كرده بودم دوباره پارتيشن بندي كردم و خلاصه ويندوز رو نصب كردم و همه چيز صحيح و سالمه و اطلاعات 4 درايو از هارد 500 كه از درون computer management گرفتم اينها هستند: F:Healthy(Boot:Healthy_E:Healthy_G:Healthy_C:Healt hy(systemحالا بعد از حدود يك ماه ميخواستم ويندوز7 نصب كنم ديدم باز همون ارور هاي قبلي رو ميده(انواع ويندوز7 از نوع 2009 و 2010 وultimate وprofessionalو ... رو تست كردم ولي جواب نداد)و درايو 4 رو هم شناسايي نميكنه البته تصميم به آپگريد ويندوز xp گرفتم كه نشد و دفعه آخر هم تصميم گرفتم كه ويندوز7 رو از ويندوز xp نصب كنم(منظورم اينه كه از طريق بوت نصبش نكنم)موقع نصب و موقع انتخاب درايو ديدم كه تمام درايو ها شناسايي شده بعد درايو مورد نظرم (E)رو انتخاب كردم و ويندوز نصب شد و سيستم ري استارت شد ولي ويندوز بالا نيومد و يك صفحه ي آبي اومد كه ارور توش اين 0x0000007B(0x80D86B58,0xC0000034,0x00000000,0x0000 0000) بود و دوباره سيستم رو ري استارت كردم و دي وي دي رو بوت كردم و گفتم شايد startup ويندوز مشكل داشته باشه و رفتم توي قسمت repair ديدم اصلا ويندوزي رو شناسايي نكرده در ضمن از repairويندوز xp هم براي چك كردن هارد ديسك استفاده كردم(CHKDSK) و مشكلي نداشت و تعداد سكتورش 0 بود،در هر حال با همه ي اين تفاسير كسي هست كه بتونه كمك كنه و بگه چه جوري ميشه اين ارور رو بر طرف كرد و ويندوز7 رو نصب كرد.
دوسته عزیز هارد هاتون از نوع sata هستش ؟؟؟ شما باید هاردهاتونو raid کنید باهم بعد استفاده کنید نه اینکه خودسر همه رو وصل کنید
توصیه من اینه شما وارد انجان سخت افزار شو اونجا توضیحات raid کردن هاردهارو مطالعه کن
وارد setup بایوس شو و از اونجا گزینه set sata as : AHCI روانتخاب کن
set sata as ممکنه نباشه و یه چیز مشابه باشه که معمولا تو حالت پیش فرض روی IDE هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.