ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود آموزش های سایت VideoCopilot (سه روش)

mahd18
11-09-2010, 18:10
با عرض سلام خدمت دوستان.
من چند روزی هست که دارم یه راه برای دانلود اموزش های سایت videocopilot هسم.امروز یه دفعه ای 3 تا روش پیدا کردم.تنها مشکلی که هست اینکه حجم فایل ها خیلی زیاده.

روش اول)
در این روش که به نظر خودم ساده ترین روش هست نیاز به برنامه IDM هست.کافیه به صفحه ای که آموزش هست برین و یه جای خالی صفحه کلیک راست کنید.بعد مثل عکس زیر گزینه Download FLV video... رو انتخاب کنین تا بره واسه دانلود.لینک هاش هم مستقیم هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش دوم)
در این روش کارمون تقریبا مثل روش بالاست با این تفاوت که بدون برنامه انجام میشه.البته یه جوری مثل اینکه داری سر سایت رو گول میمالی.
ابتدا از منوی بالای اینترنت اکسپلورر مسیر View > Source رو میرین تا سورس سایت نشون داده بشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد تو صفحه باز شده کلید Ctrl+F رو میزنین.بعد عبارت .flv رو سرچ میکنین.کل لینکی که به این عبارت ختم میشه رو بزارین واسه دانلود

روش سوم)
من از این روش خیلی خبر ندارم.دوست عزیزمون ya abbas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو یکی از تاپیکا گفته بود که با پلاگین DownloadHelper برای فایرفکس میشه فایل ها رو دانلود کرد.
این پلاگین رو میتونین از لینک زیر دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداطلات تکمیلی روش سوم رو میتونین از اقای ya abbas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسین.

امیدوارم این تاپیک مثمر ثمر باشه و به کار شما بیاد.
با تشکر مهدی:11::20:

ya abbas
11-09-2010, 22:30
اینم یک روش دیگه به نقل از دوست خوبمون reza2kn

مدتی هست که بعضی از دوستان برای دانلود کردن آموزش های سایت VideoCopilot مشکل دارن و بعضی ها نرم افزار های مربوطه رو ندارن و.... تصمیم گرفتم که پوشه آپلود آموزش ها رو بذارم اینجا تا عزیزان به راحتی دانلود کنن.
شما میتونین با رفتن به

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به پوشه آپلود آموزش های ویدئویی دسترسی داشته باشید و بعد از انتخاب شماره و اسم آموزشی که میخواین ، با کلیک کردن روی اسم پوشه مربوطه وارد پوشه میشین و فقط یه پوشه اونجا هست به اسم Data که اون رو که باز کنید یه فایل به اسم Tutorial.flv هست که حجمش رو هم نوشته و می تونید با نرم افزار دانلود یا مرورگر یا هرچیزی اون رو دانلود کنید و قابل ذکر هم هست که این لینک ها مستقیم هستند و قابلیت توقف (یا همون Resume) رو هم دارن.
مثلا برای آموزش 100-Glass Orbs هست باید به

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بریم و فایل Tutorial.flv رو که 49 مگابایت حجم داره رو با راست کلیک و Save Target As یا با کپی کردن لینک و گذاشتن در نرم افزار مدیریت دانلود ، دانلود کنیم.
اگه هم اون آموزش رو که میخواستین تو لیست نبود از بالای صفحه Last modified رو بزنید تا به صورت آخرین آموزش هایی که دسترسی پیدا کردن ببینید...
امیدوارم به درد بخور بوده باشه.
موفق باشید