ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستگاهی که بتواند با سرعت نورحرکت کند

handel
11-09-2010, 17:23
سلام بچه ها من دستگاهی کشف کردم که میتونه با سرعت نور حرکت کند خیلی روش فکر کردم و نتیجه گرفتم که
حداقل از نظر تئوری هیچ ایرادی نداره
برای ساختنش هم مقدار زیادی آرمیچر و چسب دو قلو نیاز هست :31:
نظرتون چیه شما هم اگه چیزی به ذهنتون میرسه اینجا بگید

Babak
11-09-2010, 18:47
سلام
شما ایده دستگاهی رو دارید که میتونه به سرعت نور برسه. و به نوعی نسبیت رو نقض کنه.

توضیح بیشتر میدید که چطور کار میکنه؟

handel
11-09-2010, 21:25
ببخشید دیگه من زیاد از قوانین فیزیک مطلع نیستم :20:
خب از اونجایی که سرعت نور مشخصه پس ما اگه هزار تا آرمیچر داشته باشیم که هر کدوم با سرعت 300 کیلومتر بر ثانیه بچرخند و این آرمیچرها
رو به هم متصل کنیم و بترتیب اونها رو روشن کنیم در نهایت آرمیچر آخری با سرعت 300 هزار کیلومتر بر ثانیه بدور خودش خواهد چرخید
حالا بنظر شما این قضیه از نظر فیزیک امکان پذیره یا نه؟

zahedy2006
11-09-2010, 21:40
سلام

اولا اینکه چرخش با واحد دیگری اندازه گیری می شود و مثلا فرض می کنیم که این آرمیچر ها به زنجیری متصل هستند و چرخی را می چرخانند و هر آرمیچر می تواند باعث گردد که این چرخ ما با این سرعت بچرخد

دقت کنید که سریعترین موتورسیکلت جهان با اون عظمت 360 کیلومتر برساعت می رود نه بر ثانیه

ثانیا استفاده از 2 موتورسیکلت به معنای رسیدن به سرعت 720 کیلومتر نیست

از دیدگاه دیگری فرض کنیم یک پروانه با شعاع 10 سانتیمتر یعنی 0.1 متر را می چرخانیم و انتهای پروانه با این سرعت می چرخد یعنی سرعت زاویه ای ما 3 میلیون است. نیروی موتور دوم چگونه به پروانه منتقل می گردد

در نهایت شما هیچ ادله ای برای نقض قانون نسبیتی ارائه نداده اید و صحت آن نظریه به قوت خویش پابرجاست

handel
11-09-2010, 23:06
ببینید منظور من این نبود که ما این آرمیچرها رو به جایی وصل کنیم بلکه منظورم اینه که ما اونها رو روی همدیگر سوار میکنیم بدین صورت که وقتی ما آرمیچر اول رو روشن میکنیم آرمیچر دوم که روی
اولی سوار شده با سرعت مثلا 300 دور بر ثانیه شروع به چرخیدن میکند و وقتی آرمیچر دوم را روشن میکنم آرمیچر سوم باسرعت 600 دور بر ثانیه خواهد چرخید و همینطور با روشن کردن
آرمیچرهای بعدی این سرعت چرخش افزایش پیدا خواهد کرد تا به سرعت نور میرسیم.
درمورد دور موتور هم در حال حاضر موتور یه مخلوط کن برقی ساده حدود 10 هزار دور در دقیقه سرعت داره

Babak
12-09-2010, 00:34
سلام
من یه راه در دسترس تر میدم. یه میله خیلی بلند رو اهرم میکنیم. یه طرف اهرم یه متر باشه. طرف دیگه 1 میلیون کیلومتر. کافیه ما طرف کوتاه رو به سرعت حرکت بدیم. قطعا طرف مقابل با سرعت بیشتر از نور حرکت میکنه.

مشکل اینه که نمیشه. بحث نشدن مربوط به فناوری نیست. مشکل محدودیت طبیعته. با افزایش سرعت جرم ماده افزایش پیدا میکنه ( آزمایش شده در شتاب دهنده ها) در سرعت نور جرم به سمت بی نهایت میل میکنه. حرکت دادن جرم بینهایت ممکن نیست. پس رسیدن به سرعت نور ممکن نیست. ما در نهایت میتونیم به کسری از سرعت نور برسیم. (99.999999.....)

bisquit
13-09-2010, 12:07
سلام فکر کنم می شه به سرعت نور هم رسید...
اگه شتاب دهنده ای داشته باشی که شتابی که به جسم میده نسبتی با جرمش نداشته باشه یا با افزایش جرم شتابش کم نشه باید بشه...
مثلا نیروی گرانش خیلی خیلی گزینه خوبیه...چون به جرم بستگی نداره(البته داره! با افزایش جرم نیرو هم زیاد میشه که چه بهتر:27:)...جسم هر قدر میخواد می تونه جرمش زیاد بشه... اما بازم سرعتش قابلیت زیاد شدن رو داره...البته باید بتونی جسم رو برای مدت کافی تحت این نیروی جاذبه قرار بدی و جسمت هم توی این مدت به منشا این نیرو برخورد نکنه...مثلا اگه این منشا خورشیده نیفته توی خورشید...
البته اینکه چه بلایی ممکنه سر جسم شتاب گیرنده بیاد ...من نمی دونم... اینکه وقتی به سرعت نور رسید با اون جرم بینهایت تبدیل به چی میشه هم جالبه... :31:
اینکه شروع میکنه به جذب کردن همه چیز به سمت خودش...(چون همون طور که گفتم نیروی گرانش با افزایش جرم زیاد میشه...)
اینا همه موضوع رو جالبتر و کمی هم پیچیده می کنن...

Babak
13-09-2010, 13:49
ببینید منظور من این نبود که ما این آرمیچرها رو به جایی وصل کنیم بلکه منظورم اینه که ما اونها رو روی همدیگر سوار میکنیم بدین صورت که وقتی ما آرمیچر اول رو روشن میکنیم آرمیچر دوم که روی
اولی سوار شده با سرعت مثلا 300 دور بر ثانیه شروع به چرخیدن میکند و وقتی آرمیچر دوم را روشن میکنم آرمیچر سوم باسرعت 600 دور بر ثانیه خواهد چرخید و همینطور با روشن کردن
آرمیچرهای بعدی این سرعت چرخش افزایش پیدا خواهد کرد تا به سرعت نور میرسیم.
درمورد دور موتور هم در حال حاضر موتور یه مخلوط کن برقی ساده حدود 10 هزار دور در دقیقه سرعت داره
سلام
این طرح کلا عملی نیست. وقتی دو تا آرمیچر رو هم داشته باشیم و هیچ کدوم به جایی متصل نباشن. هر دو میچرخن . با فرض 300 دور ی که شما گفتید , هر دو با سرعت 150 دور بر ثانیه دور هم میچرخن. باید یه نقطه اتکا داشته باشیم
(قانون عمل و عکس العمل)

amin666
13-09-2010, 13:51
handel عزیز!
آخه گیریم شما موفق شدی آرمیچرها رو بچرخونی.سرعت در فیزیک (v=velocity)واحدش بر حسب متر بر ثانیه یا کیلومتر در ساعت و ... است(یعنی باید مساف طی کنه).ولی چرخش در فیزیک سرعت خطی نیست و با v نشون داده نمی شه .v. جابجایی در مکانه نه چرخش حول یه محور.مطمءنا سرعت خطی با سرعت زاویه ای و ... متفاوتهوهر چند با هم رابطه دارند.,وقتی می گیم هیچ ذره ای نمی تونه با سرعت نور حرکت کنه یعنی نمی تونه 300000 کیلومتر رو در یه ثانیه بره.نه 300000 دور در یک ثانیه بزنه!اون به بحث گشتاور و سرعت زاویه ای و ... مربوطه
در مورد شتاب دهنده به وسیله گرانش هم نفهمیدم.ما چه جوری می خوایم گرانش رو تحت کنترل خودمون قرار بدیم و یه جسم رو باهاش شتاب بدیم!گیریم یه جسم رو بردیم نزدیک یک سیاهچاله.اون تا به مرز horizon سیاهچاله برسه دیگه از کنترل ما خارجه وبقیه شو نمی بینیم!قبل از اون فاصله هم نیروی گرانشش اونقدر نیست که به یه جسم سرعت نور بده.اکلا نیروی گرانش نسبت به سه نیروی دیگه ضعیفترینه.لبته اینی هم که گفتید اگه یه جسم به سرعت نور برسه جرمش بی نهایت می شه و همه چیز رو به خودش می کشونه به خاطر جاذبه از نظر تئوری بله درسته.ولی تا 99 درصد سرعت نور نهایتا جرم ماده چتد برابر میشه.(فکر کنم 7-8 برابر)با فرمولهی نسبیت می شه حساب کرد.من شخصا فکر نمی کنم اگه بر فرض یه در صد به سرعت اون اضافه بشه جرمش واقعا بی نهایت بشه.این از نطر فرمولی بی نهایت می شه و شاید بعدا حتی این فرمولها هم تکمیل تر بشن.مثل فیزیک کلاسیک که می گفت تو بعضی فرکانسها مثلا انر÷ی بی نهایت می شه و بعدا فیزیک جدید اومد رفعش کرد.البته باز من فکر نمی کنم هیچ جرمی قابلیت این رو داشته باشه که به سرعت نور برسه.به نظرم این دلیلش این نیست که فرمول می گه جرمش به بینهایت می رسه.بلکه ماهیت ماده اینجوریه.کما ایکه هیچ جسمی دیده نشده که با سرعت نور حرکت کنه.حتی ذرات کوانتومی

Guts
13-09-2010, 13:56
نمیشه برادر نمیشه :31:. اگر انقدر قضیه راحت بود که انیشتین این همه مخ نمی‌ریخت.

online_amin
13-09-2010, 14:07
در مورد شتاب دهنده به وسیله گرانش هم نفهمیدم.ما چه جوری می خوایم گرانش رو تحت کنترل خودمون قرار بدیم و یه جسم رو باهاش شتاب بدیم!گیریم یه جسم رو بردیم نزدیک یک سیاهچاله.اون تا به مرز horizon سیاهچاله برسه دیگه از کنترل ما خارجه وبقیه شو نمی بینیم!قبل از اون فاصله هم نیروی گرانشش اونقدر نیست که به یه جسم سرعت نور بده.اکلا نیروی گرانش نسبت به سه نیروی دیگه ضعیفترینه.لبته اینی هم که گفتید اگه یه جسم به سرعت نور برسه جرمش بی نهایت می شه و همه چیز رو به خودش می کشونه به خاطر جاذبه از نظر تئوری بله درسته.ولی تا 99 درصد سرعت نور نهایتا جرم ماده چتد برابر میشه.(فکر کنم 7-8 برابر)با فرمولهی نسبیت می شه حساب کرد.من شخصا فکر نمی کنم اگه بر فرض یه در صد به سرعت اون اضافه بشه جرمش واقعا بی نهایت بشه.این از نطر فرمولی بی نهایت می شه و شاید بعدا حتی این فرمولها هم تکمیل تر بشن.مثل فیزیک کلاسیک که می گفت تو بعضی فرکانسها مثلا انر÷ی بی نهایت می شه و بعدا فیزیک جدید اومد رفعش کرد.البته باز من فکر نمی کنم هیچ جرمی قابلیت این رو داشته باشه که به سرعت نور برسه.به نظرم این دلیلش این نیست که فرمول می گه جرمش به بینهایت می رسه.بلکه ماهیت ماده اینجوریه.کما ایکه هیچ جسمی دیده نشده که با سرعت نور حرکت کنه.حتی ذرات کوانتومی

خوب میشه گفت از بس سریع حرکت میکنن که تا حالا تا حالا کشف نشدن؟ شاید بگید خوب نور چطور دیده میشه؟ نور که دیده نمیشه که؟

راستی واقعا اینطوریه؟ یعنی اگر فقط به سرعت نور برسیم جرم نامحدود میشه؟ برداشت من از حرف شما اینه که اگر ما به مرز سرعت نور برسیم جرم ما فقط چند برابر میشه ولی به محض اینکه به سرعت نور برسیم نامحدود میشه (مجانب قائم). آیا برداشت من درست هست؟ واقعا همینطوره یا نه؟

zahedy2006
13-09-2010, 14:23
سلام فکر کنم می شه به سرعت نور هم رسید... اگه شتاب دهنده ای داشته باشی که شتابی که به جسم میده نسبتی با جرمش نداشته باشه یا با افزایش جرم شتابش کم نشه باید بشه... مثلا نیروی گرانش خیلی خیلی گزینه خوبیه...چون به جرم بستگی نداره(البته داره! با افزایش جرم نیرو هم زیاد میشه که چه بهتر)...جسم هر قدر میخواد می تونه جرمش زیاد بشه... اما بازم سرعتش قابلیت زیاد شدن رو داره...البته باید بتونی جسم رو برای مدت کافی تحت این نیروی جاذبه قرار بدی و جسمت هم توی این مدت به منشا این نیرو برخورد نکنه...مثلا اگه این منشا خورشیده نیفته توی خورشید... البته اینکه چه بلایی ممکنه سر جسم شتاب گیرنده بیاد ...من نمی دونم... اینکه وقتی به سرعت نور رسید با اون جرم بینهایت تبدیل به چی میشه هم جالبه... اینکه شروع میکنه به جذب کردن همه چیز به سمت خودش...(چون همون طور که گفتم نیروی گرانش با افزایش جرم زیاد میشه...) اینا همه موضوع رو جالبتر و کمی هم پیچیده می کنن...

برای افزایش مسافت طی شده در جاهایی مثل پمپ خلا و آشکارسازها - فکر کنم - از این روش استفاده میشه به این صورت که فرض کنید یک قلاب سنگ را دور سرتان می چرخانید نیروی گریز از مرکز (از دید ناظر چرخان) با نیروی نخ برابری کرده و فاصله حفظ می شود. اما در بقیه جاها نیروی گریز از مرکز برای الکترون به سبب سرعت اولیه ای که وارد محیط می شود است و در ناحیه دوم به دلیل وجود میدان مغناطیس این حرکت مستقیم تبدیل به حرکت چرخشی می شود که می توان با تنظیم B میدون مغناطیسی این مسافت را خیلی زیاد کرد اما هنوز هم قانون طبیعت نقض نمیشه یعنی پس ازا ینکه سرعت زیاد میشه دوباره همون اتفاقا میفته
این شکلش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته ما کاری می کنیم که حلقه دائما تنگتر شود یعنی نیروی مغناطیسی بیشتر از نیروی مرکز گریز گردد اما شرایط نسبیتی بازز هم به وجود می آید

راستی واقعا اینطوریه؟ یعنی اگر فقط به سرعت نور برسیم جرم نامحدود میشه؟ برداشت من از حرف شما اینه که اگر ما به مرز سرعت نور برسیم جرم ما فقط چند برابر میشه ولی به محض اینکه به سرعت نور برسیم نامحدود میشه (مجانب قائم). آیا برداشت من درست هست؟ واقعا همینطوره یا نه؟

فرمول یه کسر هست که در مخرج با نسبت سرعت ما به سرعت نور 1- v/c {{{البته به صورت برعکس (یک منهای وی تقسیم بر سی) رابطه داره. (البته با جذرش فکر کنم)}}}

اگر سرعت به نور برسه میشه 1-1=0 در مخرج یعنی جرم بینهایت
حالا شما به هر عددی که می خواهید می توانید برسید. یه معادله ساده حل می کنید. اینطور نیست که جرم از 7، 8 برابر ناگهانی بپره به بی نهایت!!

آواتار رو دارین!

starpars
13-09-2010, 14:30
مثال دوستمون رو اينطوري هم ميشه گفت فرض كنيد محدوديت سرعت ما در حركت دادن اجسام 100 باشه .
در اين حالت جسم A در حالي كه جسم B رو سوار كرده با سرعت 100 در حال حركت هست حالا اگه جسم B همينطور كه سوار جسم A هست بدون مصرف انرژي زيادي خودش هم با سرعت 20 حركت كنه در نهايت سرعت B به 120 ميرسه حالا اگه روي جسم B هم جسم C قرار بگيره و حركت كنه سرعت بيشتر ميشه و همينطور جسم D‌ روي C و....

handel
13-09-2010, 20:58
سلام
این طرح کلا عملی نیست. وقتی دو تا آرمیچر رو هم داشته باشیم و هیچ کدوم به جایی متصل نباشن. هر دو میچرخن . با فرض 300 دور ی که شما گفتید , هر دو با سرعت 150 دور بر ثانیه دور هم میچرخن. باید یه نقطه اتکا داشته باشیم
(قانون عمل و عکس العمل)

ببینید آرمیچر اول رو که به زمین وصله میکنیم یعنی نقطه اتکاش زمین هست آرمیچرهای بعدی هم هر کدوم به آرمیچرهای قبلی اتکا دارن

handel
13-09-2010, 21:20
مثال دوستمون رو اينطوري هم ميشه گفت فرض كنيد محدوديت سرعت ما در حركت دادن اجسام 100 باشه .
در اين حالت جسم A در حالي كه جسم B رو سوار كرده با سرعت 100 در حال حركت هست حالا اگه جسم B همينطور كه سوار جسم A هست بدون مصرف انرژي زيادي خودش هم با سرعت 20 حركت كنه در نهايت سرعت A به 120 ميرسه حالا اگه روي جسم B هم جسم C قرار بگيره و حركت كنه سرعت بيشتر ميشه و همينطور جسم D‌ روي C و....

مثال خیلی خوبی زدین فقط فکر کنم منظورتون سرعت جسم B بود که به 120 میرسه درسته؟

Babak
13-09-2010, 21:21
ببینید آرمیچر اول رو که به زمین وصله میکنیم یعنی نقطه اتکاش زمین هست آرمیچرهای بعدی هم هر کدوم به آرمیچرهای قبلی اتکا دارن

این عوض شد. با این وصف مشکل فقط نسبیته.

starpars
13-09-2010, 21:50
مثال خیلی خوبی زدین فقط فکر کنم منظورتون سرعت جسم B بود که به 120 میرسه درسته؟
آره منظورم سرعت B بودش ويرايش كردم:46:

handel
13-09-2010, 22:57
این عوض شد. با این وصف مشکل فقط نسبیته.

نسبیت مشکل دومه مشکل اول پول هزار تا آرمیچره :20:

starpars
14-09-2010, 02:28
اين نظريه يه مشكل ديگه هم داره و اون فشار نيروي جاذبه و اصتحكاك هستش فرض كنيد آرميچر 1 با سرعت 100 دور در حال چرخش هست با اتصال آلميچير دوم به دليل وجود جرم آرميچر2 (نيروي جاذبه زمين) , آلميچر1 با سرعت 50 دور آرميچر2 رو خواهد چرخوند و با روشن شدن آرميچر 2 سرعت كل به 150 ميرسه.
همينطور اگه آرميچر 3 رو متصل كنيم سرعت آرميچر 1 به 25 و سرعت آرميچر 2 به 50 ميرسه در نتيجه سرعت كل به 175 خواهد رسيد در صورت ادامه روند آرميچر ها يكي يكي از ابتدا از كار خواهند افتاد و عملا به دليل كمبود انرژي شما تا سطح محدودي ميتوني سرعت رو زياد كني.
حالا اگه اين كار در خلا و بدور از هر گونه نيروي جاذبه صورت بگيره اين مشكل حل ميشه

starpars
14-09-2010, 13:46
مشكل ديگه اينه كه موتور يا آرميچري كه قراره هم خودش بچرخه هم يكي اونو بچرخونه منبع انر‍ژيش بايد همراهش باشه (بهش متصل باشه) تا بتونه بدون مزاحمت چرخونده بشه.

amin666
14-09-2010, 17:00
می شه یه کم در مورد نحوه اتصال این همه آرمیچر به هم یه کم توضیح بدید؟یعنی مثلا چه جری می خواید بر فرض 100 تا آرمیچر که با یه فرکاسی می چرخند رو به هم متصل کنید تا نهایتا یه آرمیچر آخری رو بچرخونن؟تازه مطمءنا 100 تا آرمیچر اگه به آرمیچر دیگه رو قرار باشه بچرخونن مطمئنا اون آرمیچر به اندازه اون 100 تا آرمیچر نمی چرخه.باز هم گیریم بر فرض محال این اتفاق بیفته و ارمیچر با سرعت نور بچرخه.خب شما چی رو می خواید ثابت کنید؟که نسبیت نقض میشه؟قبلا هم گفتم این ربطی به نسبیت نداره

handel
15-09-2010, 21:22
اين نظريه يه مشكل ديگه هم داره و اون فشار نيروي جاذبه و اصتحكاك هستش فرض كنيد آرميچر 1 با سرعت 100 دور در حال چرخش هست با اتصال آلميچير دوم به دليل وجود جرم آرميچر2 (نيروي جاذبه زمين) , آلميچر1 با سرعت 50 دور آرميچر2 رو خواهد چرخوند و با روشن شدن آرميچر 2 سرعت كل به 150 ميرسه.
همينطور اگه آرميچر 3 رو متصل كنيم سرعت آرميچر 1 به 25 و سرعت آرميچر 2 به 50 ميرسه در نتيجه سرعت كل به 175 خواهد رسيد در صورت ادامه روند آرميچر ها يكي يكي از ابتدا از كار خواهند افتاد و عملا به دليل كمبود انرژي شما تا سطح محدودي ميتوني سرعت رو زياد كني.
حالا اگه اين كار در خلا و بدور از هر گونه نيروي جاذبه صورت بگيره اين مشكل حل ميشه

کاملا درسته اگه بخواهیم این آزمایش رو در محیطی که جاذبه هست انجام بدهیم هر آرمیچر باید پر قدرت تر از آرمیچر بعدیش باشه ولی در محیط خلا این مشکل وجود نداره

handel
15-09-2010, 21:30
مشكل ديگه اينه كه موتور يا آرميچري كه قراره هم خودش بچرخه هم يكي اونو بچرخونه منبع انر‍ژيش بايد همراهش باشه (بهش متصل باشه) تا بتونه بدون مزاحمت چرخونده بشه.

این زیاد مشکل بزرگی نیست همینطور که گفتید منبع انرژی میتونه همراهش باشه یا جدیدا چیزی بنام وای ترای
اومده که ظاهرا میشه برق رو بصورت بیسیم انتقال داد که شاید به درد این آزمایش هم بخوره

handel
15-09-2010, 22:01
می شه یه کم در مورد نحوه اتصال این همه آرمیچر به هم یه کم توضیح بدید؟یعنی مثلا چه جری می خواید بر فرض 100 تا آرمیچر که با یه فرکاسی می چرخند رو به هم متصل کنید تا نهایتا یه آرمیچر آخری رو بچرخونن؟تازه مطمءنا 100 تا آرمیچر اگه به آرمیچر دیگه رو قرار باشه بچرخونن مطمئنا اون آرمیچر به اندازه اون 100 تا آرمیچر نمی چرخه.باز هم گیریم بر فرض محال این اتفاق بیفته و ارمیچر با سرعت نور بچرخه.خب شما چی رو می خواید ثابت کنید؟که نسبیت نقض میشه؟قبلا هم گفتم این ربطی به نسبیت نداره

ببینید خیلی پیچیده نیست انتهای هر آرمیچر رو به سر آرمیچر قبلی وصل میکنیم طوری که هنگام چرخش جدا نشه
یعنی درواقع آرمیچرها رو روی همدیگه میچینیم
اگه این آزمایش در محیط خلا انجام بشه سرعت چرخش بطور کامل به آرمیچرهای بعدی منتقل میشود
هدف من هم این نبود که نسبیت رو نقض کنم

amin666
16-09-2010, 15:57
آخه تیتر تاپیک اینه که دستگاهی که با سرعت نور حرکت کند گول زننده ایت.آرمیچر که حرکت نمی کنه.می چرخه!
بعد تو خلاء چه اتفاقی می افته مگه؟فقط مقاومت هوا از بین می ره.جاذبه یا همون نیروی وزن آرمیچر ها که از بین نمی ره.بعدش شرمنده من از متوجه نشدم.یعنی قراره هر آرمیچر رو به آرمیچر بعدی وصل کنیم به طور سری؟خباینجوری که دور چرخش فقط کم می شه!آرمیچر اول مثلا 10000 دور.بعدی هم بدون اصطکاک و وزن و ... گیریم همون 10000 دور.خب اگه ارمیچر سوم بخواد با سرعت بیشتری بچرخه این دو تا آرمیچر باید هم زمان اون سومی رو بچرخونن تا دورش مثلا بشه 20000 تا.اگه ارمیچرها تا اخر به پشت هم وصل شن که تاثیری نداره.نکته مسلم اینکه ارمیچرهای بعدی هرگز نمی تونن با سرعت ارمیچر قبلی که داره اونو می چرخونه بچرخن

starpars
16-09-2010, 17:56
اين مثالو ببين شايد بهتر متوجه شدي:

در اين حالت جسم A در حالي كه جسم B رو سوار كرده با سرعت 100 در حال حركت هست حالا اگه جسم B همينطور كه سوار جسم A هست بدون مصرف انرژي زيادي خودش هم با سرعت 20 حركت كنه در نهايت سرعت B به 120 ميرسه حالا اگه روي جسم B هم جسم C قرار بگيره و حركت كنه سرعت بيشتر ميشه و همينطور جسم D‌ روي C و....

A.M.D.D.E.V.I.L
16-09-2010, 18:06
آخه نمیشه که
اولا فکر کنم باید چند دور کل کره زمین رو دور بزنن دوما وقتی یکیش سوار اونیکی میشه کلا سرعت کاسته میشه و استکاک و ...

amin666
17-09-2010, 00:07
اين مثالو ببين شايد بهتر متوجه شدي:
دوست عزیز حرکت رو به جلوی دو تا جسم با حرکت چرخشی آرمیچر فرق داره.اینجا هر ارمیچر با ید اونیکی رو بچرخونه.یعنی آرمیچر سوم باید توسط دو تا آرمیچر 100 دور بچرخه که سرعتش بشه 200 دور.من می گم چه جوری چند تا آرمیچر می خوان یکی رو بچرخونن

zahedy2006
17-09-2010, 00:24
دوست عزیز حرکت رو به جلوی دو تا جسم با حرکت چرخشی آرمیچر فرق داره.اینجا هر ارمیچر با ید اونیکی رو بچرخونه.یعنی آرمیچر سوم باید توسط دو تا آرمیچر 100 دور بچرخه که سرعتش بشه 200 دور.من می گم چه جوری چند تا آرمیچر می خوان یکی رو بچرخونن

از لحاظ تئوری که امکان پذیر هست. هر آرمیچر یک قسمت چرخان داره که اصلا مهم نیست چی باشه. اون آرمیچر فقط قسمت چرخان خودش رو می چرخاند. حالا ما به این قسمت چرخان یک آرمیچر که خودش باز یک قسمت چرخان دارد متصل می کنیم.

سوال اصلی گشتاور مورد نیاز برای چرخش آن همه آرمیچر هست !!
اولین آرمیچر چه گشتاوری باید تولید کند تا سایر آرمیچر ها را با سرعت زاویه ای مثلا 100 دور در ثانیه بچرخاند؟؟

من هنوز مانده ام چرا می خواهیم اصلا همچین کاری انجام دهیم ؟!

starpars
17-09-2010, 13:52
البته توي اين تاپيك آرميچر فقط يه مثال هست براي درك قضيه.
مهم فهم كليت مسئله هست كه داره ميگه چجوري ميتونيم از محدوديت سرعت فرار كنيم و شايد به سرعت نور هم برسيم. اصلا بحث اصلي اين نيست كه مثلا يه ماشين بسازيم اندازه پيكان كه بتونه با سرعت نور حركت كنه.

از لحاظ تئوری که امکان پذیر هست. هر آرمیچر یک قسمت چرخان داره که اصلا مهم نیست چی باشه. اون آرمیچر فقط قسمت چرخان خودش رو می چرخاند. حالا ما به این قسمت چرخان یک آرمیچر که خودش باز یک قسمت چرخان دارد متصل می کنیم.

سوال اصلی گشتاور مورد نیاز برای چرخش آن همه آرمیچر هست !!
اولین آرمیچر چه گشتاوری باید تولید کند تا سایر آرمیچر ها را با سرعت زاویه ای مثلا 100 دور در ثانیه بچرخاند؟؟

من هنوز مانده ام چرا می خواهیم اصلا همچین کاری انجام دهیم ؟!
اگه اين كار در مكاني باشه كه نيروي جاذبه نيست و فقط استهكاك هست چي بازم گشتاور زيادي لازم داره؟

zahedy2006
17-09-2010, 18:29
اگه اين كار در مكاني باشه كه نيروي جاذبه نيست و فقط استهكاك هست چي بازم گشتاور زيادي لازم داره؟

گشتاور ربطی به جاذبه و اصطکاک نداره. تانسور لختی یا گشتاور دورانی (چه اسمهایی دارند؟ من همیشه قاطی می کنم!) همون مقاومتی است که در مقابل دوران از خودش نشون میده
مثل جرم در فرمول f=ma که m را لختی که در برابر حرکت مقاومت می کند نیز می تعریفند!!

اگر جاذبه و هیچ نیروی مقاومتی نباشد برای شتاب دادن به اندازه مثلا 10 متر بر مجذور ثانیه به جرمی 2 کیلویی شما 20 نیوتون نیرو نیاز دارید اما همین نیرو در همان شرایط یک جرم 200 کیلویی را فقط با شتاب 1 متر بر مجذورثانیه حرکت می دهد

گشتاور نیز به همین صورت

amin666
17-09-2010, 18:48
البته توي اين تاپيك آرميچر فقط يه مثال هست براي درك قضيه.
مهم فهم كليت مسئله هست كه داره ميگه چجوري ميتونيم از محدوديت سرعت فرار كنيم و شايد به سرعت نور هم

برسيم. اصلا بحث اصلي اين نيست كه مثلا يه ماشين بسازيم اندازه پيكان كه بتونه با سرعت نور حركت كنه.

ازم می گم.این ربطی به محدودیت سرعت نور نداره.این سرعت زاویه ای هست.نه سرعت جابجایی در مکان!اگه بیشتر از سرعت نور هم شه مهم نیست.واحد این سرعت رادین بر ثانیه است.مهم اینه که بفهیم هدف از این کار چیه که من هنوز نفهمیدم!

دوست عزیز همه جا جاذبه هست!مگه میشه یه جا جاذبه نباشه!تو منظومه شمسی فکر می کنم 5 نقطه هستند از نظر جاذبه خنثی هستند.نه اینکه جاذبه نیست.برایند نیروهای جاذبه صفره تو اون نقطه ها.یعنی اگه جسمی رو بذارید اونجا نیروی جاذبه بهش وارد نمی شه.در مورد این هم ند سال پیش یه چیزایی شنیدم.مطمئن نیستم.بعدش مگه فقط جاذبه است.اصطکاک رو چی کار می کنید.اصطکاک نباشه که اصلا دو تا آرمیچر نمی تونن همدیگه رو بچرخونن!
بعدشم شما نمی تونید تمام کار انر÷ی یه وسیله رو به کار تبدیل کنید.(این هم یه قانون ترمودینامیک)
مطمئنا به صورت سری و پشت هم که نمی تونن آرمیچرها به هم وصل شنوچون سرعت آرمیچرهای بعدی مسلما کم می شن.(یعنی آرمیچر اول خودش سرعتش باید چند برابر نور باشه تا آرمیچر آخری با سرعت نور بچرخه!)واسه همین پرسیدم نحوه اتصال آرمیچر ها چه جوری قراره باشه.چون مسلما چندین آرمیچر با کمک هم باید در نهایت ۀرمیچر آخر رو بچرخونن
تازه مشکلی نیست این قضیه.حتی اگه نر÷ی زیادی هم واسه تولید این گشتاور صرف بشه و آرمیچر به سرعت نور برسه مهم نیست.اتفاقی نمی افته.من نمی گم نمی شه به سرعت نور برسه.شاید هم بشه.ولی این چیزی از قوانین فیزیک رو عوض نمی کنه

starpars
19-09-2010, 19:33
دوستان این فیلم رو ببینید
توی این فیلم این دستگاه شبیه سازی شده .
تمام آرمیچر ها با سرعت 1 دور در 3.3 ثانیه میچرخن که این موضوع در آرمیچر سمت چپ مشخصه .
اما در سمت راست 7 آرمیچر با سرعت 1 دور در 3.3 ثانیه به پشت هم وصل شدن و همدیگه رو میچرخونن که این کار باعث شده
سرعت کل 7 برابر بشه
به طوری که آرمیچر آخر با سرعت 1 دور در 0.471 ثانیه میچرخه:
471=3300/7

البته جاذبه و اصتحکاک در این آزمایش وجود نداره اما حرکت آرمیچرها مثل دنیای واقعی شبیه سازی شدست و خود نرم افزار
سرعت کل رو محاسبه کرده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت متوسط 2MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت بالا 8 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amin666
19-09-2010, 23:38
.جالب بود.یعنی مثلا آرمیچر دوم رو ارمیچر اول می جرخونه و خود ارمیچر دوم هم گشتاور خودش رو تولید می کنه.پس مثلا سرعت چرخش ارمیچر دوم می شه دو برابر.جالب بود!