مشاهده نسخه کامل
: .:*خودتون در فتوشاپ تصاویر بلوپرینتای طراحی کنید*:.
dath-king
11-09-2010, 15:04
سلام دوستان
من می خوام یه کاری رو داخل فتوشاپ بهتون یاد بدم یه راه خیلی ساده و کار آمد که خیلی ها باهاش آشنا هستند اما این چند کار رو با هم تلفیق نمی کنند خوب من آموز ش رو میسازم با یه نمونه کار تا دوستان بتونن راحت تر یاد بگیرند امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیره این نمونه کار یه صورت فانتزی که خودم طراحی می کنم و خیلی هم ازش خوشم میاد رو آموزش می دم امیدوارم از روی این آموزش بتونید شکل های و ماشین یا موتور درست کنید.
تا چند ساعت دیگه به صورت تیکه تیکه براتون میزارم. :10: :31: :11: :20:
dath-king
11-09-2010, 16:20
دوستان شرمنده دارم روی یه طراحی کار می کنم مراحل ساخت اون صورت فانتز الان نمی تونم اما اگر خواستید براتون بعدا می سازم
این مراحل کار با همون ابزاری هست که من باهاش طراحی می کنم مراحل شماره گزاری شده سعی کردم خیلی وازه باشه تا راحت یاد بگیرید کاملا با جزییات هست عکس کامل ببینید و اگر مشکلی داشتید بگین تا راهنماییتون کنم
لینک عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود تصویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dath-king
12-09-2010, 12:20
نمی دونم چرا تنها کسی که از پست های من پشتیبانی میکنه soha is the beSt هست پس بقیه همین چیزایی بدردشون نمی خورده پس:19:
Lord-Voldemort
12-09-2010, 22:01
چه فایده ای داره این که مال فتوشاپه
soha is the beSt
12-09-2010, 22:16
نمی دونم چرا تنها کسی که از پست های من پشتیبانی میکنه soha is the beSt هست پس بقیه همین چیزایی بدردشون نمی خورده پس:19:
اخه این جا جاش نیست باید در انجمن فوتوشاپ این تاپیک زده بشه:46:
خیلی هم فایده داره این با کمک اموزش میتونید خودتون بلوپرینت بکشید:8:
در ضمن چرا اینطوری میزنید تو ذوق یه نفر؟:13:
Wolf of aria
13-09-2010, 06:26
آهای بچا این تاپیک برای همین بخشه برای کارهای سه بعدی هستش . :31:
اما از این دوست ما که زحمت کشیدن این آموزش گذاشتن تشکر میکنم .
ولی باید این را دربخش آموزش میگذاشت .
:10:
dath-king
13-09-2010, 09:40
دوست عزیز این کار فایده داره خیلی هم فایده داره شما اگر بخوای یه شخصیتی که ذهنی میخوای بکشی باید یه نمونه کار برای ارزیابی داشته باشید بعضی از دوستان که حرفه ای تر شدن کم کم باید دست از نمونه های خارجی بردارند و روی طراحی کار کند و نمونه های خودشون رو بسازند. برای خودشون می گم اگر این کار های رو کنید ممکنه چند مدت دیگه حتی خودتون بتونید یه بازی یا یه انیمشین یا اصلا یه کاراکتر ساز حرفه ای بشی
من و دوستانی که تازه کار رو شروع کردیم برای اول کار باید با نمونه های آماده کار کنیم
توجه منظورم از ساخت نمونه کار ماشین و موتور نیست چون باید خیلی دستت داخل فتوشاپ راه بندازی که بتونی ماشین و موتور رو طراحی کنی من منظور کاراکتر هست.
dath-king
13-09-2010, 10:15
برای مثال نیم روخش خوب نشده نیم روخش رو سریع درست کردم به بزرگی خودتون ببخشید
من منظورم این جوری بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lord-Voldemort
13-09-2010, 12:29
مال فتوشاپه دیگه دوست عزیز و کسی نمی اد با این بلوپرینت طراحی کنه روی کاغذ می کشه یا با تبلت ........
dath-king
13-09-2010, 13:39
خوب اون هم یه راحی هست این راه در روش هست :31:
دو راه بلد باشی بهتر از یک راه هست مگه نه :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.