PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید Mini PC

iraj_2_7
11-09-2010, 14:42
اساتید و دوستان سلام !

من میخوام کافی نتی راه بندازم موندم که سیستم ببندم یا از اینا بگیرم :

Giada Mini PC SLIM-N10

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچین چیزی رو میشه اینورا گیر آورد ؟ چه قیمتی هستن ؟

بعد مهم تر از موضوع بالا، کاراییشون چطوره ؟
مثلا اگه CPU ش رو بخوایم با یه مدل معمولی مقایسه کنیم (منظور کارایی!) ، با چی میشه مقایسش کرد ؟

wahid2003vj
12-09-2010, 00:13
اساتید و دوستان سلام !

من میخوام کافی نتی راه بندازم موندم که سیستم ببندم یا از اینا بگیرم :

Giada Mini PC SLIM-N10

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچین چیزی رو میشه اینورا گیر آورد ؟ چه قیمتی هستن ؟

بعد مهم تر از موضوع بالا، کاراییشون چطوره ؟
مثلا اگه CPU ش رو بخوایم با یه مدل معمولی مقایسه کنیم (منظور کارایی!) ، با چی میشه مقایسش کرد ؟

به این Mini PC نت تاپ هم گفته میشه. یه مدت درباره Nettop ها یه تحقیقاتی کردم...

1- مهم ترین مزیت Nettop ها نسبت به PC در مصرف برقش هست که در مدل های مختلف متفائت هست و بین 20 تا 60 وات متغیر هست. یه قضیه مصرف برق با توجه یه هدفمند کردن یارانه ها برای سیستم تو ایران کم کم داره به قضیه مهمی تبدیل میشه خصوصا برای جاهایی مثل کافی نت ها. البته شما میتونید یه PC ببندید که بیشتر از 280 یا 300 وات مصرف نداشته باشه.

2- کارایی Nettop ها نسبت به PC ها پایین تر هست چون اساسا اونها برای کارهای سبکی مثل اینترنت گردی و کار با فایل های آفیس ساخته شدند .غالب Nettop ها از انواع CPU های Atom استفاده می کنند. Nettop ها معمولا قابل ارتقا نیستند.

3- و نکته آخر اینکه اینجور چیز ها چون مشتری های خاص داره و خریداراش زیاد نیست مدل های کمی از اون ها در بازار ایران وجود داره که اون هم نسبت به امکاناتش قیمت های نسبتا بالایی داره .( پس از مدتی جستجو تنها یک نمونه Nettop کردم با برند Solmate چند تا مدل داره و قیتش هم از 300 به بالا هست(یه جستجو کنی لینکاش رو پیدا میکنی)).

mg_mahyar
12-09-2010, 06:36
Atom نخرید به هیچ وجه خیلی ضعیفه حتی تو تایپم مشکل پیدا میکنید در عمل

wahid2003vj
12-09-2010, 09:09
Atom نخرید به هیچ وجه خیلی ضعیفه حتی تو تایپم مشکل پیدا میکنید در عمل

سی پی یو های اتم متنوع اند ، شما بفرمائید با کدومش به مشکل بر خورددید؟

iraj_2_7
12-09-2010, 10:36
به این Mini PC نت تاپ هم گفته میشه. یه مدت درباره Nettop ها یه تحقیقاتی کردم...

1- مهم ترین مزیت Nettop ها نسبت به PC در مصرف برقش هست که در مدل های مختلف متفائت هست و بین 20 تا 60 وات متغیر هست. یه قضیه مصرف برق با توجه یه هدفمند کردن یارانه ها برای سیستم تو ایران کم کم داره به قضیه مهمی تبدیل میشه خصوصا برای جاهایی مثل کافی نت ها. البته شما میتونید یه PC ببندید که بیشتر از 280 یا 300 وات مصرف نداشته باشه.

2- کارایی Nettop ها نسبت به PC ها پایین تر هست چون اساسا اونها برای کارهای سبکی مثل اینترنت گردی و کار با فایل های آفیس ساخته شدند .غالب Nettop ها از انواع CPU های Atom استفاده می کنند. Nettop ها معمولا قابل ارتقا نیستند.

3- و نکته آخر اینکه اینجور چیز ها چون مشتری های خاص داره و خریداراش زیاد نیست مدل های کمی از اون ها در بازار ایران وجود داره که اون هم نسبت به امکاناتش قیمت های نسبتا بالایی داره .( پس از مدتی جستجو تنها یک نمونه Nettop کردم با برند Solmate چند تا مدل داره و قیتش هم از 300 به بالا هست(یه جستجو کنی لینکاش رو پیدا میکنی)).
مرسی برادر !

گشتم دنبال همون مدلی که گفتید و قیمت ی مدل خوبش که دیویدی رام هم داشت 500 و خورده ای بود !!

فکر نکنم فعلا به درد من بخوره ! با 500 تومن سیستم خیلی خوبی میشه بست :D !