PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب لینوکس روی فلش مموری

ali zi zeperto
11-09-2010, 10:42
سلام
من امروز شروع کردم به نصب دبیان روی یه فلش مموری.آخر نصب بود که پیغام داد برای نصب بوت لودر و می خواست که انتخاب کنم کجا بوت لودر نصب بشه.هیچ کدوم از گزینه هایی که داده بود روی فلش نبود.همه رو hd بودن.بنابراین بدون اینکه بوت لودر نصب کنم مراحل نصب رو تموم کردم .در نتیجه الان لینوکس از روی فلش بالا نمیاد.از همون روشی که گراب رو تعمیر می کنن استفاده کردم و گراب رو نصب کردم اما بازم از روی فلش بالا نمیاد.یه بار کابل هارد رو ازش جدا کردم ببینم چیکار میکنه که رفت تو یه صفحه که گوشه اش فقط نوشته grub هیچ کاری هم نمی کرد.توی فولدر boot/ و /boot/grub فلش فایلهایی که تو لینوکس روی هاردم هست اونجا هم هست.فقط اونی که رو هاردمه یه چند تا دونه بیشتر داره.
الان چیکار باید بکنم که بوت لودر از روی فلش کار کنه؟

taia
11-09-2010, 14:33
سلام
من امروز شروع کردم به نصب دبیان روی یه فلش مموری.آخر نصب بود که پیغام داد برای نصب بوت لودر و می خواست که انتخاب کنم کجا بوت لودر نصب بشه.هیچ کدوم از گزینه هایی که داده بود روی فلش نبود.همه رو hd بودن.بنابراین بدون اینکه بوت لودر نصب کنم مراحل نصب رو تموم کردم .در نتیجه الان لینوکس از روی فلش بالا نمیاد.از همون روشی که گراب رو تعمیر می کنن استفاده کردم و گراب رو نصب کردم اما بازم از روی فلش بالا نمیاد.یه بار کابل هارد رو ازش جدا کردم ببینم چیکار میکنه که رفت تو یه صفحه که گوشه اش فقط نوشته grub هیچ کاری هم نمی کرد.توی فولدر boot/ و /boot/grub فلش فایلهایی که تو لینوکس روی هاردم هست اونجا هم هست.فقط اونی که رو هاردمه یه چند تا دونه بیشتر داره.
الان چیکار باید بکنم که بوت لودر از روی فلش کار کنه؟

اگه لطف کنید لینک راهنمایی رو که از روش نصب کردید بدید.
راهنماهای نصب روی فلش مموری زیاد هستند و بعضا ایراد هم دارند برای بوتیبل کردن درایو.

Amir Varasteh
11-09-2010, 14:46
سلام.

شما وقتی نصب کردی لینوکست رو، موقعی که سیستمت رو روشن میکنی Boot From USB کن ببین لینوکست بالا میاد؟

ali zi zeperto
11-09-2010, 16:04
سلام.

شما وقتی نصب کردی لینوکست رو، موقعی که سیستمت رو روشن میکنی Boot From USB کن ببین لینوکست بالا میاد؟
اون رو درست کردم.بالا هم گفتم وقتی از روی فلش میاد بالا میره تو یه صفحه که گوشه اش نوشته grub.هیچ کاری هم نمی کنه.

اگه لطف کنید لینک راهنمایی رو که از روش نصب کردید بدید.
راهنماهای نصب روی فلش مموری زیاد هستند و بعضا ایراد هم دارند برای بوتیبل کردن درایو.
امروز 10:42

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا اینطوری بگم که همه کارایی که معمولا برای نصب روی هارد می کنم انجام دادم و فقط موقع انتخاب دیکسی که باید پارتیشن بندی و فرمت بشه و فایلها روش کپی شه فلش مموری که توی لیست درایو ها بود رو انتخاب کردم.کار خاصی نکردم.
مگر اینطوری درست نیست؟تو راهنما های دیگه هم که نگاه کردم کار خاصی برای انجام دادن ندیدم.

taia
11-09-2010, 21:51
محتوی فایل /boot/grub/menu.lst در روی فلش مموریتون رو چک کنید و یک کپی هم اینجا بگزارید.

ali zi zeperto
12-09-2010, 00:28
محتوی فایل /boot/grub/menu.lst در روی فلش مموریتون رو چک کنید و یک کپی هم اینجا بگزارید.
چنین فایلی وجود نداره.:41:
محتوای فولدر /boot/grub ایناست
2fs_stage1_5
jfs_stage1_5
reiserfs_stage1_5
stage2
device.map
fat_stage1_5
minix_stage1_5
stage1
xfs_stage1_5
من روی این فلش از روی دیسک زنده گراب نصب کردم.واسه محکم کاری ۲ بار هم نصب کردم:31:.کامل هم انجام شد پیغام اروری هم نداد.ولی این فایله روش نیست:41:

ali zi zeperto
12-09-2010, 15:34
سلام دوباره
الان روی همون فلش دبیان رو پاک کردم و آبونتو نصب کردم.بازم کار نمی کنه.در واقع می خواستم ببینم که مشکل در نصب من بوده یا نه.بعد از نصب از روی فلش بالا نیومد ونصبش گراب سیستم خودم رو هم به هم ریخته بود.خلاصه گراب دوباره نصب کردم اما بازم نمیاد.اصلا از روی فلش بوت نمیشه.فایل menu.lst رو هم داره.

اینم پیغام هایی که بعد از نصب گراب روی هارد سیستمم و فلش داده

grub> setup (hd0)
Checking if "/boot/grub/stage1" exists... yes
Checking if "/boot/grub/stage2" exists... yes
Checking if "/boot/grub/e2fs_stage1_5" exists... yes
Running "embed /boot/grub/e2fs_stage1_5 (hd0)"... 17 sectors are embedded.
succeeded
Running "install /boot/grub/stage1 (hd0) (hd0)1+17 p (hd0,2)/boot/grub/stage2 /boot/grub/menu.lst"... succeeded
Done.
grub> setup (hd1)
Checking if "/boot/grub/stage1" exists... yes
Checking if "/boot/grub/stage2" exists... yes
Checking if "/boot/grub/e2fs_stage1_5" exists... yes
Running "embed /boot/grub/e2fs_stage1_5 (hd1)"... 16 sectors are embedded.
succeeded
Running "install /boot/grub/stage1 (hd1) (hd1)1+16 p (hd1,0)/boot/grub/stage2 /boot/grub/menu.lst"... succeeded
Done.

danial_848
12-09-2010, 21:07
سلام. کول دیسک رو وصل کنید و وضعیت Boot priority رو از بخش Setup سیستم چک کنید مثلا اگر روی سومی بود در menu.lst در خط root (hdX,0) ، اون X باید 2 بشه. البته اگر میخواهید از طریق بوت‌لودر فلش بوت کنید که اولویت بوت رو باید بالاتر از هارد بگذارید یا اینکه هارد رو جدا کنید. در غیر اینصورت اصلا بوت لودر فلش لود نمیشه. ارور گراب هم باید بگذارید.

ali zi zeperto
12-09-2010, 21:55
سلام. کول دیسک رو وصل کنید و وضعیت Boot priority رو از بخش Setup سیستم چک کنید مثلا اگر روی سومی بود در menu.lst در خط root (hdX,0) ، اون X باید 2 بشه. البته اگر میخواهید از طریق بوت‌لودر فلش بوت کنید که اولویت بوت رو باید بالاتر از هارد بگذارید یا اینکه هارد رو جدا کنید. در غیر اینصورت اصلا بوت لودر فلش لود نمیشه. ارور گراب هم باید بگذارید.
وقتی هارد رو از سیستم جدا میکنم یه صفحه سیاه میاد که گوشه اش نوشته GRUB - و جلوش هم کرسر چشمک می زنه و هیچ کاری هم نمی کنه.الان خواستم برم توی فلش و فایل menu.lst رو ویرایشش کنم منتها پیغام permission denid داد!.اون قسمتای مربوط به ست آپ سیستم هم درسته.اولیش رو گذاشتم روی فلش دومی روی دی وی دی و سومی هم هارد.الان توی menu.lst که روی فلشه این اطلاعات برای منو ها هست که می خوام برم تغییرش بدم به hd0 , 0 منتها اجازه نمیده.

title Ubuntu 8.04, kernel 2.6.24-16-generic
root (hd1,0)
kernel /boot/vmlinuz-2.6.24-16-generic root=UUID=fc54122f-ffd5-4365-9ecb-da728521d760 ro quiet splash
initrd /boot/initrd.img-2.6.24-16-generic

ali zi zeperto
13-09-2010, 09:24
سلام دوباره.من وقتی دستور fdisk -l رو می زنم اطلاعات زیر میاد که به نظرم نشون میده فلش من bootable نیست.درسته؟
اگر بله چیکار باید بکنم که بوت بشه؟

ali zi zeperto
13-09-2010, 18:12
سلام دوباره
من به این نتیجه رسیده بودم که شاید بوت لودر روی فلشم نصب نمیشه به همین خاطر دوباره روی فلش دبیان نصب کردم و اینبار هاردم رو جدا کردم و اگر اشتباه نکنم master boot record روی فلشم ذخیره شد.اسمش و عملش رو شاید یه کم اشتباه کنم ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود.نتیجه اش این شد که خروجی دستور fdisk -l بصورت پایینه و همونطور که معلومه جلوی sda1 قسمت boot ستاره داره.با اینحال بازم بالا نمیاد.میره تو یه صفحه سیاه که گوشه بالاش نوشته GRUB -.هیچ کاری هم نمی کنه.
هاردم رو جدا کردم و هر سه تا لول بوت شدن رو گذاشتم روی فلش اما بازم نشد.

نظری نیست که چرا بازم از روی فلش بالا نمیاد؟
آیا غیر از نصب به همین شکل که من می کنم کار دیگه ای هم باید کرد یا مشکل هنوز از کار منه؟

danial_848
13-09-2010, 19:54
سلام دوباره
من به این نتیجه رسیده بودم که شاید بوت لودر روی فلشم نصب نمیشه به همین خاطر دوباره روی فلش دبیان نصب کردم و اینبار هاردم رو جدا کردم و اگر اشتباه نکنم master boot record روی فلشم ذخیره شد.اسمش و عملش رو شاید یه کم اشتباه کنم ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود.نتیجه اش این شد که خروجی دستور fdisk -l بصورت پایینه و همونطور که معلومه جلوی sda1 قسمت boot ستاره داره.با اینحال بازم بالا نمیاد.میره تو یه صفحه سیاه که گوشه بالاش نوشته GRUB -.هیچ کاری هم نمی کنه.
هاردم رو جدا کردم و هر سه تا لول بوت شدن رو گذاشتم روی فلش اما بازم نشد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظری نیست که چرا بازم از روی فلش بالا نمیاد؟
آیا غیر از نصب به همین شکل که من می کنم کار دیگه ای هم باید کرد یا مشکل هنوز از کار منه؟
شما وقتی در حضور هارددیسک روی فلش بوت‌لودر نصب کنید تنظیمات بوت لودر طبق همون شرایط تنظیم میشه. بدون ارور هم نمیشه نظر داد. شما هارددیسک رو جدا کنید و فقط فلش رو وصل کنید، بعد لینوکس یا بوت‌لودر رو روی فلش نصب کنید بعد ببینید بوت میشه یا نه. برای ویرایش menu.lst هم که perm. denied میده خوب از طریق خط فرمان ویرایش کنید (با sudo).

ali zi zeperto
13-09-2010, 20:42
شما وقتی در حضور هارددیسک روی فلش بوت‌لودر نصب کنید تنظیمات بوت لودر طبق همون شرایط تنظیم میشه. بدون ارور هم نمیشه نظر داد. شما هارددیسک رو جدا کنید و فقط فلش رو وصل کنید، بعد لینوکس یا بوت‌لودر رو روی فلش نصب کنید بعد ببینید بوت میشه یا نه. برای ویرایش menu.lst هم که perm. denied میده خوب از طریق خط فرمان ویرایش کنید (با sudo).
در مورد اینکه هارد رو جدا کنم و بعد لینوکس نصب کنم که بالا هم گفتم که همین کار رو کردم که باعث شده الان فلشم bootable باشه.در مورد ارور هم هیچ پیغامی نمیده فقط یه صفحه سیاه که گوشه سمت چپ بالای با حروف بزرگ می نویسه GRUB و مکان نما هم جلوشه.همیچ اروری هم نمیده.هیچ کاری هم نمی کنه.
در مورد permission هم من از طریق ترمینال می زنم.اول دسترسی ادمین سیستم که خودمم رو میگیرم و بعد هم با gedit فایل رو باز میکنم و ویرایش میکنم اما تغییرات رو ذخیره نمی کنه و پیغام ارور میده.

taia
14-09-2010, 08:25
ببینید با توجه به اینکه دقیقا معلوم نیست مشکل از کجاست، پیشنهاد می کنم، یو اس بی فلش خودتون رو یکبار فرمت کنید و قدم به قدم با راهنمای زیر به نصب دوباره اقدام کنید:

ali zi zeperto
14-09-2010, 08:46
ببینید با توجه به اینکه دقیقا معلوم نیست مشکل از کجاست، پیشنهاد می کنم، یو اس بی فلش خودتون رو یکبار فرمت کنید و قدم به قدم با راهنمای زیر به نصب دوباره اقدام کنید:

واقعا که خودمم نفهمیدم مشکل کار چیه؟
یه هارد قدیمی داشتم که دیشب وصلش کردم و روش نصب کردم.فعلا کارم راه افتاده.البته برای مواقعی که توی خونه ام والا نمیشه یه هارد قلمبه رو دستم بگیرم راه بیافتم این ور و اونور.مثل فلش جمع و جور نیست و همه جا هم قابل استفاده نیست.بالاخره کارم گیر فلش.منتها برای اینکه وقتم هدر نره فعلا این هارده یه کم خیالم رو راحت کرده.
من از روی راهنما دقیق کار می کنم و اگر موفق نشدم همه چی رو گزارش می کنم.:20:
راستی روی این یکی هارده هم موقعیت boot رو hd0,0 زده.روی هارد اصلیه هم همینه.فقط روی فلشه اینطور نیست.

ali zi zeperto
14-09-2010, 09:00
اولین ارور
از توی راهنما رسیدم به این دستوز foo:~/# mkfs -t ext2 /dev/sda1
و برای من خروجیش این شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!
این دو تا زیریا چی ان؟
From Debian Etch
from Debian Sarge

taia
14-09-2010, 11:04
خوب /dev/sda1 رو unmount کنیدumount /dev/sda1
بعد دستورات رو اعمال کنید.

اون دوتا نسخه های debian دبیان هستند، که البته Sarge که دیگه خیلی قدیمی هست فکر کنم سال 2005 بود که معرفی شد، Etch هم حدودای 2007 یا 2008 بود، شما دستورات رو با نسخه ی خودتون اعمال کنید، یا می تونید همین ها رو برای etch اعمال کنید.

ali zi zeperto
14-09-2010, 18:48
خوب /dev/sda1 رو unmount کنیدumount /dev/sda1
بعد دستورات رو اعمال کنید.

اون دوتا نسخه های debian دبیان هستند، که البته Sarge که دیگه خیلی قدیمی هست فکر کنم سال 2005 بود که معرفی شد، Etch هم حدودای 2007 یا 2008 بود، شما دستورات رو با نسخه ی خودتون اعمال کنید، یا می تونید همین ها رو برای etch اعمال کنید.
bootstrap رو نصب کردم و دستور مخصوص lenny رو زدم و اگه اشتباه نکنم تو این مرحله می خواد دبیان رو نصب کنه چون زمان زیادی داشت دانلود می کرد که خودم قطعش کردم. آیا امکانش هست که از روی dvd نصب کنم؟