ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مخدوش شدن سریال نامبر ex 500 فوری

wrackful
11-09-2010, 09:41
سلام دوستان من یک lcd sony ex 500 سفارش دادم الان رفتم بیارمش دیدم سریال نامبر که با یک برچسب سفید رنگ روی کارتن آن حک شده مخدوش شده!!!!!
من فعلا نیاوردمش گفتم از دوستان سوال کنم ببینم جریان چیه
در ضمن من بدون گارانتی میخوام بخرم البته کاملا پلم هست دو طرف جعبه یک چسب خورده و برچسب گارانتی عریی هم روی کارتن هست
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
مگه سونی غیر از مالزی کشور دیگه هم تولید می کنه؟از کجا اصل بودنش بفهمم

jabarsink2000
11-09-2010, 09:48
سلام دوستان من یک lcd sony ex 500 سفارش دادم الان رفتم بیارمش دیدم سریال نامبر که با یک برچسب سفید رنگ روی کارتن آن حک شده مخدوش شده!!!!!
من فعلا نیاوردمش گفتم از دوستان سوال کنم ببینم جریان چیه
در ضمن من بدون گارانتی میخوام بخرم البته کاملا پلم هست دو طرف جعبه یک چسب خورده و برچسب گارانتی عریی هم روی کارتن هست
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید

اگر تمام پست ها را خوانده باشید یه سری از دوستان گفتن به خاطر قاچاق بودن این کار رو کردن یه سری هم گفتن این محصولات رفرشی هستن یعنی به مشکل برخورد کردن انها را توسط کارخانه تعمیر ودوباره به بازار فرستادن.
من چند وقت پیش برای خاله خودم خریدم (سامسونگ)هم از این مدل موجود بود وهم از مدل هایی که سریال نامبر انها مخدوش نباشه که من اون مدل را خریداری کردم.(مدلی که سریالش مخدوش نبود)
با تشکر.
هادی.

wrackful
11-09-2010, 12:58
دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

t_tanhayam
11-09-2010, 14:15

-در مورد مدل هاي متفاوت سوني خوب چين و ژاپن وتايوان البته مطمئن نيستم هستند
-در مورد مخدوش شدن خوب همونطور كه هادي خان فرمودند هست تقربا و اكثر اوقات
بدون گارانتي هست براي شما چه اهميتي داره ؟
مهم سالم بودن پنل هست

RealDesigner
12-09-2010, 12:01

دوست عزيز
به هيچ عنوان اطمينان نكنيد و نخريد اين كالا رو
دوستاني اينجا هستن كه گاها خودشون فروشنده هاي بانه هستن يا سود ميبرن از اين قضيه. اعتماد نكنيد و نخريد از بانه

zerocold5
12-09-2010, 12:57
دوست عزيز
به هيچ عنوان اطمينان نكنيد و نخريد اين كالا رو
دوستاني اينجا هستن كه گاها خودشون فروشنده هاي بانه هستن يا سود ميبرن از اين قضيه. اعتماد نكنيد و نخريد از بانه

میشه بفرمایید رو چه حسابی این حرف رو میزنید؟؟

تا حالا هیچ جایی دیده نشده سونی جنس تقلبی یا به قول دوستان رفرش شده داشته باشه
اگه شما دیدین با ذکر منبع بفرمایید.

RealDesigner
13-09-2010, 13:31
میشه بفرمایید رو چه حسابی این حرف رو میزنید؟؟

تا حالا هیچ جایی دیده نشده سونی جنس تقلبی یا به قول دوستان رفرش شده داشته باشه
اگه شما دیدین با ذکر منبع بفرمایید.

آخه حرفي كه ميزني چه ربطي داره به حرف من
من دارم ميگم : سوني كه سريال روي جعبه مخدوش شده ، مشكوكه ويه دليلي داره
ضمنا : آخه مگه من ميگم سوني جنس نا مرغوب ميده. ميگم جنس هاي بانه 50% قلابين . حالا سريالش هم مخدوشه ديگه حتما يه انگي توش هست. شما با دليل اثبات كن كه يه نفر الكي و بي دليل سريال رو مخدوش كرده

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

سوني كه خودش نمياد جنس تقلبي بزنه
يه كارخونه متقلب مياد جنس چيني رو با برند سوني ميفروشه

zerocold5
13-09-2010, 23:47
سوني كه خودش نمياد جنس تقلبي بزنه
يه كارخونه متقلب مياد جنس چيني رو با برند سوني ميفروشه

اخه چرا اطلاعات غلط میدین به دوستان ؟؟

خواهش می کنم بگید تا حالا کی دیده LCD سونی تقلبی باشه ؟!!

اصلا محاله کسی بتونه این تکنولوژی بالای پنل رو تقلب بزنه !!

wrackful
14-09-2010, 12:16
در مورد مخدوش بودن سریال نامبر من از چند فروشنده سوال کردم گفتند به خاطر اینکه قاچاق وارد میشه و فرار از گمرکی و یک سیری چیزهای دیگر اینکار می کنند صحت این حرفها را نمیدونم تا چه حدی است

samira_googleOne
14-09-2010, 12:37
در مورد مخدوش بودن سریال نامبر من از چند فروشنده سوال کردم گفتند به خاطر اینکه قاچاق وارد میشه و فرار از گمرکی و یک سیری چیزهای دیگر اینکار می کنند صحت این حرفها را نمیدونم تا چه حدی است

من كه اينطور فكر نميكنم. گمرگ به سريال نامبر كاري نداره. شما به عقل خودت رجوع كن. تنها كاري كه ميتوني با سريال انجام بدي اينه كه بري تو اينترنت ، سايت سوني و سريال رو بزني و چك كني اين تلوزوين اصل يا نه.
اگر مخدوش بشه اين كار رو نميتوني بكني. به گمرك هيچ ربطي نداره.
ابن دستگاه ها هم كه از سوني دزديده نشده. پس بايد سريالش تو سايت سوني تاييد بشه. كه مطمئنا نمشه

چرا هيچ كس نمياد جلوي شما 4 نفر رو بگيره تا اينقدر كاربر هاي اينجا رو گمراه نكنيد. يه بد بختي مياد 2 تومن پول ميده كه يه تلوزيون درست حسابي بگيره ولي با طناب شما ها ميره تو چاه.
كارتون واقعا درست نيست

wrackful
14-09-2010, 12:51
من كه اينطور فكر نميكنم. گمرگ به سريال نامبر كاري نداره. شما به عقل خودت رجوع كن. تنها كاري كه ميتوني با سريال انجام بدي اينه كه بري تو اينترنت ، سايت سوني و سريال رو بزني و چك كني اين تلوزوين اصل يا نه.
ابن دستگاه ها هم كه از سوني دزديده نشده. پس بايد سريالش تو سايت سوني تاييد بشه. كه مطمئنا نمشه

چرا هيچ كس نمياد جلوي شما 4 نفر رو بگيره تا اينقدر كاربر هاي اينجا رو گمراه نكنيد. يه بد بختي مياد 2 تومن پول ميده كه يه تلوزيون درست حسابي بگيره ولي با طناب شما ها ميره تو چاه.
كارتون واقعا درست نيست

چرا بیراهه جواب میدی مثل اینکه من خودم این پست زدم این مشکل مشکل من بوده نه یه بدبخت دیگه اول پست کامل بخون بعد جواب بده
دوم اینکه این سریال مگه پشت ال سی دی نیست خوب از اونجا برمیداریم می زنیم تو سایت نگاه میکنیم واسه اصل بودنش

zerocold5
15-09-2010, 13:10

كارتون واقعا درست نيست

به نظر من اطلاعات شما در این مورد کافی نیست

من خودم LCD SONY دارم و همه این موارد رو تست کردم

در مورد سایت سونی به هیچ وجه سریال نامبرها رو شناسایی نمیکنه

هم در مورد محصولات با گارانتی که از نمایندگی سونی خریداری شده و هم در مورد محصولات بدون گارانتی

من خودم هر 2 حالت رو امتحان کردم.

در مورد طناب و چاه هم که فرمودید باید بگم اینجا یک Forum بزرگ هست و کسی که میاد اینجا سوالی رو مطرح میکنه از بین تمامی پاسخ ها و راه کارها بهترین رو انتخاب میکنه پس شما نگران نباشید

fabio montari
15-09-2010, 14:16

كارتون واقعا درست نيست
زیاد تند نرو خوده این بنده خدا تایپیک زده همین جوری میاین پست میدین میرید اصلا کی به کیه نه همیشه تایپیک باز میکنید پست اولو بخونید بد نیستا :2:

Artam01
15-09-2010, 14:27
کلن سونی قدیم خوب بود الان دیگه از بقیه عقب افتاده است.

amin khan
15-09-2010, 17:29
سلام
آقا ما یکی از دوستان قرار بود برامون یه ال سی دی 32ex500 بیاره
حدودا یه 2 ساعت پیش رسید دستمون
با این حرفهایی که شما زدین یه مقدار مشکوک شدم رفتم جعبه شو نگاه کردم ، سریالش مخدوش هست ولی نه اونقدری که قابل خوندن نباشه...
حالا نتیجه بحث چی شد
کلا میشه سریال رو تو سایت سونی زد یا نه ؟

SandBanJo0nam
18-09-2010, 11:58
چرا بیراهه جواب میدی مثل اینکه من خودم این پست زدم این مشکل مشکل من بوده نه یه بدبخت دیگه اول پست کامل بخون بعد جواب بده
دوم اینکه این سریال مگه پشت ال سی دی نیست خوب از اونجا برمیداریم می زنیم تو سایت نگاه میکنیم واسه اصل بودنش
ببخشيد بيراهه نميگه
2 صفحه چيزي نيست كه كسي نخواد بخونه
شما داري استباه مي كني و با يه يوزر 20 تا پست مشابه مي دي
ميشه بگي مخدوش بودن سريال به گمرك چه ربطي داره؟ ربطشو بگو تا ما هم بدونيم
حتما يه موردي هست

mohsen_hot20
18-09-2010, 15:38
ما چند سال پیش یه پاناسئنیک خریذه بودیم پشت سریالش نصف نبود اون تلویزیون این چند سالی هنوز داره کار میکنه البته رنگها وصفحه کدر شدن ضمنا اینقدر حساس نباشید بسلامتی انشاال..خوب از کار در میاد

wrackful
18-09-2010, 20:15
ببخشيد بيراهه نميگه
2 صفحه چيزي نيست كه كسي نخواد بخونه
شما داري استباه مي كني و با يه يوزر 20 تا پست مشابه مي دي
ميشه بگي مخدوش بودن سريال به گمرك چه ربطي داره؟ ربطشو بگو تا ما هم بدونيم
حتما يه موردي هست

متاسفم واسه شما که پست ها را کامل نمیخونی من این پست مطرح کردم این مشکل من بوده من جواب می خواستم حالا یه چیزی هم بدهکار شدم دارین به من میگین گمرک چه ربطی به سریال داره من نگفتم ربط داره گفتم شنیدم ولی متاسفانه بعضی از دوستان همه چیز با هم قاطی می کنند:41: