مشاهده نسخه کامل
: اشکالات و سوالات من در سی شارپ
اولین سوال من اینجاست که مشکل قطعه کد زیر چی هست ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahdi_mbi
11-09-2010, 16:26
اولین سوال من اینجاست که مشکل قطعه کد زیر چی هست ؟
اگه شما خطاهایی که کامپایلر تولید میکنه رو هم میذاشتی، بهتر بود که ببینیم از کجا ایراد میگیره.
ایراد کدی که گذاشتی اینه که باید اول d.Lenght که از نوع داده int هست رو به نوع داده string تبدیل کنید تا بتونی اونو توسط متد MessageBox.Show نمایش بدی؛ به این صورت:
اگه نخوای از این متد استفاده کنی، میتونی به صورت زیر عمل کنی که در واقع d.Length رو به صورت ضمنی به string تبدیل کردی:
ELI206sd
11-09-2010, 21:07
string d;
d = textBox2.Text;
MessageBox.Show("" + d.Length);
چه جالب
يعني با اين دستور به string تبديل ميشه و بايد + باشه.؟
برا تبديل String به int به جز convert راهه ديگه هم هست؟
نحوه استفاده از متد replce رو میخواستم که دوتا متن از کاربر بگیره و .................
mahdi7610
12-09-2010, 07:12
نحوه استفاده از متد replce رو میخواستم که دوتا متن از کاربر بگیره و .................
سلام
سلام
نمیشه متن رو خودتون وارد کنید و این دو متن رو ریپلیس کند >
نمیشه متن رو خودتون وارد کنید و این دو متن رو ریپلیس کند >
بنده هم همین مشکلو داشتم کسی کمک کنه
mohsen_amd
11-06-2013, 16:38
سلام
اگه منظورتون اینه که داخل textBox بنویسی به راحتی میشه
اینم یادمون نره که Replace به حروف حساسه
romena777
23-07-2013, 11:31
سلام به همه
من در کار با پایگاه داده مشکل دارم. (درضمن من برنامه نویس VB.net بودم و با Access کار می کردم اما حالا کوچ کردم به C#.net و SQL Server)
مشکلی در کد نویسی ندارم و کد هایی که نوشته ام هیچ مشکلی نداره اما مشکل من چیه؟!
برنامه اجرا می شه دکمه SHOW برای نمایش اطلاعات دیتابیس رو می زنم و در DATAGRIDVIEW اطلاعات به نمایش در می یاد تا این جا هیچ مشکلی نداره.
حالا می خوام یک نفر رو ADD کنم اطلاعات رو وارد می کنم دکمه ADD رو می زنم اضافه می شه(هیچ مشکلی نداره) و وقتی SHOW رو می زنم اطلاعات رو نمایش می ده با آن اطلاعاتی که من اضافه کردم(هیچ مشکلی نداره).اما وقتی برنامه رو می بندم و به قسمت نمایش دیتابیس میرم هیچ اطلاعات جدیدی اضافه نشده.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اتصالات درسته، کد ها درسته
اگه میشه زود جواب بدین
درضمن اگه برنامه ای در این خصوص یک دفترچه تلفن ساده با استفاده از SQL برام بزارین دانلود کنم شاید با چک کردن آن مشکلم حل شه.
:n28: :grrr::»:»:»:»
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه
من در کار با پایگاه داده مشکل دارم. (درضمن من برنامه نویس VB.net بودم و با Access کار می کردم اما حالا کوچ کردم به C#.net و SQL Server)
مشکلی در کد نویسی ندارم و کد هایی که نوشته ام هیچ مشکلی نداره اما مشکل من چیه؟!
برنامه اجرا می شه دکمه SHOW برای نمایش اطلاعات دیتابیس رو می زنم و در DATAGRIDVIEW اطلاعات به نمایش در می یاد تا این جا هیچ مشکلی نداره.
حالا می خوام یک نفر رو ADD کنم اطلاعات رو وارد می کنم دکمه ADD رو می زنم اضافه می شه(هیچ مشکلی نداره) و وقتی SHOW رو می زنم اطلاعات رو نمایش می ده با آن اطلاعاتی که من اضافه کردم(هیچ مشکلی نداره).اما وقتی برنامه رو می بندم و به قسمت نمایش دیتابیس میرم هیچ اطلاعات جدیدی اضافه نشده.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اتصالات درسته، کد ها درسته
اگه میشه زود جواب بدین
درضمن اگه برنامه ای در این خصوص یک دفترچه تلفن ساده با استفاده از SQL برام بزارین دانلود کنم شاید با چک کردن آن مشکلم حل شه.
:n28: :grrr::»:»:»:»
با سلام
لطفا برای سوال های مختلف تاپیک های جداگانه بزنید.
و اما سوال شما : VS درد پوشه ای به صورت موقت بانک رو آپدیت میکنه؛ به نظرم الان برای شما تغییرات در اونجا داره اعمال میشه.
بانک تون رو تو یه جایی مثلا قبل از پوشه bin ذخیره کنید و محل Connection String رو به اون جا ست کنید.
ان شاالله مسئله تون مرتفع میشه.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.