PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو سيمكارته هاي موتو ex115 - ex 128

fire159
11-09-2010, 08:37
اين هم دو گوشي جديد و زيباي موتورولا كه قابليت دو سيمكارت همزمان دارن و به زودي وارد بازار اروپا ميشن .

و نكته مهم قيمت خيلي پايين اين گوشي ها و امكانات نسبتا" خوبشون هست . طبق گفته اپراتور رومانيايي [ Germanos Romania ] هر دو مدل 18 اكتبر تقريبا" اواخر مهر ماه و اواسط آبان در اروپا آماده عرضه هست .

ex 128 ال سي دي تمام لمسي داره ولي از سايز و مشخصات دقيق و سيستم عامل اطلاعي نيست .
قيمت اين مدل زيبا فقط 150 دلار آمريكاست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

\
و ex 115 كه قبلا" عكسهايي ازش ديده بوديم ال سي دي افقي داره و داراي صفحه كليد كامل هست .
اين مدل در برزيل هم ارائه ميشه .
قيمت اين مدل زيبا هم فقط 120 دلار آمريكاست . :20:

از ويژگي هاي مشترك احتمالي دوربين 3.2 مگاپيكسلي و خروجي 3.5 mm و بلوتوث و ... است

هر دو مدل آماده پيش فروش اينترنتي در سايت رومانيايي هستن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

European retailer Germanos will launch two new dual SIM Motorola phones in October: Motorola EX115 and Motorola EX128.

The Motorola EX128 is a touchscreen handset that will cost about €120 ($150). The Motorola EX115 has a regular display and a full QWERTY keyboard, and should cost only about €95 ($120).

Both handsets are unannounced, and they’re the first dual SIM Motorola devices to be available in Europe.

fire159
16-11-2010, 21:08
هر دو مدل وارد بازار شد /
قیمت فعلا" بالاست اما افت میکنه /

در حال حاظر این دو بهترین دو سیمکارته های ایران و شاید جهان هستن .
به قول گوشی شاپ دو سیکارته های متفاوت

9vin
17-11-2010, 22:38
سلام

سیستم عاملاشون چی هستن ؟؟؟

sourena
17-11-2010, 22:45
قيمتها چنده الان؟

تو بازار ايران رو ميگما :دي

9vin
17-11-2010, 22:50
قيمتها چنده الان؟

تو بازار ايران رو ميگما :دي

295 و 235 ....

fire159
20-11-2010, 17:52
سلام

سیستم عاملاشون چی هستن ؟؟؟

سیستم عامل Brew هست / این سیستم عامل رو کمپانی بزرگ Qualcomm ابداع کرده .

در حال حاضر سیستم عامل BREW در بیش از 25 کشور دنیا مورد استفاده قرار میگیرد و تا کنون سود 2 میلیارد دلاری نصیب طراحان و تولید کنندگان خود کرده است.این سیستم عامل در طول هشت سال ،عملکرد موفقیت آمیز خود را در زمینه قابلیتهای نرم افزاری به اثبات رسانده است.BREW توسط کمپانی Qualcomm ، که پیشرو در عرضه فناوریهای بیسیم میباشد،عرضه شده است.
در سال 2008 نسخه موبایلی از این سیستم عامل با عنوان BREW Mobile Platform رونمایی شد.BREW MP برای کاربرد در تمامی گوشیها طراحی شده و بخصوص عملکرد بسیار مناسبی در گوشیهای 3G و گوشیهای هوشمند ارزان قیمت دارد.
با استفاده از قابلیتهای پیشرفته نرم افزاری BREW MP ، طراحان و تولید کنندگان نرم افزارهای موبایلی می توانند منو، نرم افزار و ویدجتهای موبایلی خلاقانه و جذاب را برای گوشیهای موبایل تولید کنند

fire159
07-04-2011, 08:49
عکسهایی از ex115 و ex128

--------------------
ex128

fire159
04-07-2011, 13:33
سلام دوستان
من گوشی زیبای ex115 رنگ سفیدش رو خریدم . :10:
گوشی خیلی توپی هست . خیلی خوشکل و باکلاس هست . کیفیتش حرف نداره .

هر کس در موردش سوال داشت در خدمتیم .

evanescent
04-07-2011, 23:17
سلام فایر جان قبلا هم برای خرید مایلستون مزاحمت شده بودم که راهنمایی عالی کردی میخواستم بدونم قیمت این گوشی چقدره و از کجا بگیریم بهتره چون انگار اون دوست قبلی مون رفته خارج تایلند :31:

matin_vv
04-07-2011, 23:27
دوست عزیز مبارک باشه.
آیا قابلیت اتصال به وایرلس هم داره؟

fire159
05-07-2011, 07:48
سلام فایر جان قبلا هم برای خرید مایلستون مزاحمت شده بودم که راهنمایی عالی کردی میخواستم بدونم قیمت این گوشی چقدره و از کجا بگیریم بهتره چون انگار اون دوست قبلی مون رفته خارج تایلند :31:
سلام
خواهش میکنم . مراحمی
والا من از شیراز خریدم 136 که با هزینه پست و ... تا اصفهان برسه دستم شد 151 :31: .
قیمت تو اصفهان هم 175 بود . پس باز هم به نفعمون شد .
البته اگر تهران باشی زیر 160 میتونی گیر بیاری .
من رنگ سفیدش رو خریدم . فکر کنم تهران سفیدش رو گرونتر میدن . در صورتی که نباید اینطوری باشه . اما چون سفیدش لوکس تر و کمتر هست این کار رو میکنن . اما امکاناتشون دقیقا" یکیه
از گوشی شاپ هم میتونی بخری 160

دوست عزیز مبارک باشه.
آیا قابلیت اتصال به وایرلس هم داره؟

مرسی متین جان
خیر وایرلس نداره . اما بلوتوٍث داره :31:
اما گوشی خیلی خوبیه و با کلاس .به نظرم هرکی 2سیم کارت بخواد و غیر از اینا بگیره اشتباه کرده .

Mahnaz777
17-07-2011, 11:47
من هم یه گوشی EX 115 گرفتم، هنوز اون طور که باید بهش عادت نکردم، البته دیروز خریدم ولی به نظرم نباید کار باهاش سخت باشه. فقط یه مورد رو نتونستم توش پیدا کنم. نوکیا و سامسونگ یه قسمت واسه یادداشت دارن، اما تو این گوشی نتونستم پیدا کنم.

ضمن این که فروشنده بهم گفت شماره های دو سیم کارت به صورت جداگانه قرار می گیره ولی به نظرم اینطور نیست. ممنون می شم اگر راهنماییم کنین.

راستی من از بازار موبایل ایران قهوه ایش رو 180 گرفتم، اینطور که بقیه گفتن ظاهرا گرون داده

fire159
18-07-2011, 08:17
من هم یه گوشی EX 115 گرفتم، هنوز اون طور که باید بهش عادت نکردم، البته دیروز خریدم ولی به نظرم نباید کار باهاش سخت باشه. فقط یه مورد رو نتونستم توش پیدا کنم. نوکیا و سامسونگ یه قسمت واسه یادداشت دارن، اما تو این گوشی نتونستم پیدا کنم.

ضمن این که فروشنده بهم گفت شماره های دو سیم کارت به صورت جداگانه قرار می گیره ولی به نظرم اینطور نیست. ممنون می شم اگر راهنماییم کنین.

راستی من از بازار موبایل ایران قهوه ایش رو 180 گرفتم، اینطور که بقیه گفتن ظاهرا گرون داده
کاش قبل از خرید میومدین و تحقیق میکردین که گرون بهتون نفروشن . :13:
به هر حال مبارکتون باشه . :20:
در مورد قسمت یادداشت من تنها چیزی که پیدا کردم تو : organizer --- tasks - --- add new task ----- anniversary --- subject بود . تو قسمت date هم میشه یادداشت اضافه و ذخیره کرد .

در مورد دفترچه تلفن هم بله شما میتونی انتخاب کنی که شماره های سیم 1 یا سیم 2 یا فقط خود دستگاه و یا همه رو نشون بده .
تنظیماتش هم تو همون دفترچه تلفن هست .
phonebook ---- phonebook setting ----- preferred storage

javad33
18-07-2011, 20:02
سلام. آیا فارسی ساپورت میکنه؟

fire159
19-07-2011, 07:42
بله ساپورت میکنه . چون زبان عربی رو خود گوشی داره . البته گچ پژ رو نداره .

Mahnaz777
19-07-2011, 11:31
کاش قبل از خرید میومدین و تحقیق میکردین که گرون بهتون نفروشن . :13:
به هر حال مبارکتون باشه . :20:
در مورد قسمت یادداشت من تنها چیزی که پیدا کردم تو : organizer --- tasks - --- add new task ----- anniversary --- subject بود . تو قسمت date هم میشه یادداشت اضافه و ذخیره کرد .

در مورد دفترچه تلفن هم بله شما میتونی انتخاب کنی که شماره های سیم 1 یا سیم 2 یا فقط خود دستگاه و یا همه رو نشون بده .
تنظیماتش هم تو همون دفترچه تلفن هست .
phonebook ---- phonebook setting ----- preferred storage

خیلی ممنون از لطفتون. به یه مشکل دیگه هم برخوردم. عکسی که با خود گوشی میندازم رو به علت حجم زیاد اجازه نمی ده به عنوان Caller Picture استفاده کنم!!!

یه کم دارم پشیمون می شم از خرید این گوشی

fire159
20-07-2011, 09:07
خیلی ممنون از لطفتون. به یه مشکل دیگه هم برخوردم. عکسی که با خود گوشی میندازم رو به علت حجم زیاد اجازه نمی ده به عنوان Caller Picture استفاده کنم!!!

یه کم دارم پشیمون می شم از خرید این گوشی
oخواهش میکنم .
زود قضاوت نکنید . گوشی های 2 سیم کارته امکانات متوسطی ارائه میدن و هیچکدوم بدون عیب نیستن . با این وجود 2سیم کارته های موتورولا یکی از بهترینهای بازار هستن و امکانات خوبی هم دارن .

بگذریم .
در مورد مشکلتون من تست کردم . هیچ ایرادی نگرفت !!

من اول یک عکس گرفتم . بعد رفتم تو گالری و عکس رو برای یک شماره از دفترچه تلفن انتخاب کردم . خیلی راحت .

multimedia ---image viewer ------ view picture ---- use as---- caller picture --- ok ----- to selected contact

Mahnaz777
21-07-2011, 11:42
خیلی ممنون از کمک و راهنماییتون

fire159
22-07-2011, 09:34
خیلی ممنون از کمک و راهنماییتون your wellcome
:20:
در ضمن شما میتونی اسم خودتون رو روی سیم کارت شماره 1 تنظیم کنی که به صورت رندوم اسم شما و اسم اپراتور مثلا" ایرانسل بیاد و بره .
phonebook------- phonebook setting----my number ---- edite my number ---- done
از مسیر بالا شماره سیم اول و اسمتون رو وارد کنید .

jojo_2000
22-07-2011, 11:01
مبارک باشه:11:میشه ازین برچسب های فارسی زد رو کیبردش؟ روی کیبرد خودش که عربی نداره؟:19:کیفیت عکسش(دوربینش) خوبه؟

fire159
23-07-2011, 07:34
مبارک باشه:11:میشه ازین برچسب های فارسی زد رو کیبردش؟ روی کیبرد خودش که عربی نداره؟:19:کیفیت عکسش(دوربینش) خوبه؟
مرسی
احتمالا بشه . اگر گوشی های دیگه رو برچسب میزنن این هم میشه . من که احتیاجی بهش ندارم .
اما فکر کنم ورژن سفارش خاورمیانه گوشی کیبوردش عربی هم تایپ داشته باشه .
کیفیت دوربینش هم متوسطه . تو روز خوبه

jojo_2000
23-07-2011, 10:04
مرسی
احتمالا بشه . اگر گوشی های دیگه رو برچسب میزنن این هم میشه . من که احتیاجی بهش ندارم .
اما فکر کنم ورژن سفارش خاورمیانه گوشی کیبوردش عربی هم تایپ داشته باشه .
کیفیت دوربینش هم متوسطه . تو روز خوبه
این ورژنش اومده؟یا میاد؟
واسه کسی می خواستم که حتما باید حروف عربی داشته باشه!:10:

fire159
23-07-2011, 10:06
این ورژنش اومده؟یا میاد؟
واسه کسی می خواستم که حتما باید حروف عربی داشته باشه!:10:
من فعلا" ندیدم . اما باید باشه . چون زبان عربی داره پس ورژن عربیش کیبورد عربی هم داره .

rishmiz
27-07-2011, 16:17
با سلام
خاستم بپرسم هنوز هم این گوشی ازلحاظ کیفیت خوبه؟
نمیشه بدن برین فلش کنن تا فارسی رو ساپورت کنه؟ آخه عربی بعضی حروف نداره سخته
برای این گوشی برنامه ای اومده؟ (ex128)

fire159
28-07-2011, 09:42
با سلام
خاستم بپرسم هنوز هم این گوشی ازلحاظ کیفیت خوبه؟
نمیشه بدن برین فلش کنن تا فارسی رو ساپورت کنه؟ آخه عربی بعضی حروف نداره سخته
برای این گوشی برنامه ای اومده؟ (ex128)

کیفیت که فرقی نمیکنه . موتورولا محصولاتش همیشه در کیفیت ساخت اول هست . چه اولین گوشی و چه همون گوشی 1سال بعدش .

در مورد فارسی سازی هم اطلاعی ندارم . البته عربی کار راه بنداز هست و فقط حروف گ چ ژ رو نداره .
برای برنامه هم تمام برنامه جاوا رو سا÷و رت میکنه . مثلا در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که اگر فیل تر نشده باشه خوبه

. و این سایت که خودم چند روز پیش چندتا بازی خوب ازش دانلود کردم

aaberr
28-07-2011, 13:01
سلام

دوستان کسی با ex115 مشکلی با gprs ایرانسل نداره؟ من با دو سیم کارت مختلف ایرانسل تست کردم وقتی gprs رو تنظیم می کنیم و داخل opera یک صفحه ای رو باز می کنیم بعد از چند ثانیه گوشی ریستارت میشه. ورژن جدید اپرا 4.3 رو هم ریختم و ورژن 6.1 رو هم تست کردم و همین مشکل وجود داره هنوز.

جالبه که در زمان استفاده از gprs همراه اول چنین مشکلی دیده نمیشه. کسی تجربه مشابهی نداره؟ احتمال میدید مشکل از گوشی هست یا ایرانسل و سخت یا نرم افزاری؟ :D

rishmiz
30-07-2011, 17:55
دوستانی که این گوشی رو دارن ، وقتی دارین با خط 1 حرف میزنید بعد یه نفر به خط 2 میزنگه ویتینگ میشه یا چیز دیگه ای؟
درکل این گوشی بهتری یا گوشی دو سیم champ dous ?

aaberr
30-07-2011, 18:47
من call waiting سیم کارت دوم رو فعال کردم ولی بازم waiting نمیده و اشغال حساب میشه.

fire159
02-08-2011, 10:26
من call waiting سیم کارت دوم رو فعال کردم ولی بازم waiting نمیده و اشغال حساب میشه.
از من نه اشغال میزنه و نه waiting . میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد :31:

aaberr
02-08-2011, 10:33
دوستان این سوال ما رو می تونید یک تست بکنید ببینید کلا این سری گوشی با gprs ایرانسل مشکل داره یا این که دست من هست این طوریه؟

fire159
02-08-2011, 11:32
دوستان این سوال ما رو می تونید یک تست بکنید ببینید کلا این سری گوشی با gprs ایرانسل مشکل داره یا این که دست من هست این طوریه؟

تنظيمات gprs رو بكو تا من تست كنم ببينم ميشه

aaberr
02-08-2011, 12:33
والا خود تنظیمات gprs که در حد یک کلمه است یعنی مال ایرانسل در بخش APN باید وارد بفرمایید mtnirancell ولی در گوشی ابتدا باید profile واسش ساخت و غیره که به این شکل میشه:

setting->connectivity->data account->gprs

حالا از options شما add رو انتخاب کنید بخش Account Name اختیاری است و می تونین مثلا وارد کنید Irancell-GPRS یا هر اسمی که بخواید و بخش APN باید دقیقا کلمه mtnirancell با همین حروف کوچک درج بشه و سایر بخش ها هیچ چیزی لازم نیست تغییر کنه و به همین شکل ذخیره میشه.

حالا برای تست کردن با خود مرورگر خود گوشی از منوی اصلی به بخش services و سپس به internet service رفته و گزینه setting رو انتخاب می کنیم و بعد از طریق گزینه Select SIM می تونیم Always Ask رو انتخاب کنیم و سپس از داخل همین منوی setting از گزینه Profiles روی سیم کارتی که ایرانسل هست (یعنی یک یا دو) می ریم و اونجا نام یک Profile رو باید انتخاب کنیم که این Profile رو قبلا ساختیم و در مثال ما نامش Irancell-GPRS بود.

حالا مجددا از منوی اصلی services رو انتخاب می کنیم و سپس opera و سپس سیم کارت ایرانسل رو انتخاب می کنیم تا صفحه پیش گزیده بیاد که برای من این صفحه صفحه ای است که میاد و پیشنهاد ارتقای اپرا رو میده و معمولا یا این صفحه لود شده یا نشده تلفن در این مرحله ریستارت میشه اگر برای شما ریستارت نشد برید روی سایت findmyip.com ببینید ایپی تون واقعا مال ایرانسل هست یا نه چون شاید از سیم کارت دیگری تونسته به خوبی از gprs استفاده کنه.

fire159
03-08-2011, 16:30
منم از اينترنتش نتيجه اي نكرفتم. فكر كنم تنظيماتش رو درست انجام نميديم

hashemi_007
17-08-2011, 18:35
بچه ها سلام
اگه خدا بخواد منم میخوام بخرمش
فقط یه مشکلی هست؟!!
خودم الان DHD دارم و خیلی هم ازش راضی ام ولی مشکل اینه که شدیدا به همراه بانک نیاز دارم و آندروبد جاوارو ساپورت نمیکنه
اگه ex115 ساپورت کنه حتما تو این هفته میخرم
خواهشا یکی از دوستان که این گوشی رو داره همراه بانک ملت رو امتحان کنه
میتونید برنامه رو از آدرس پایین دانلود کنید

یاعلی

aaberr
17-08-2011, 21:43
من گرفتم و نصب کردم و تا صفحه اولش رفتم ولی من حساب ملت ندارم و طبیعتا جلوتر نمی تونم برم ولی تا صفحه اولش که مشکلی نیست.

hashemi_007
18-08-2011, 16:32
من گرفتم و نصب کردم و تا صفحه اولش رفتم ولی من حساب ملت ندارم و طبیعتا جلوتر نمی تونم برم ولی تا صفحه اولش که مشکلی نیست.
ممونم از جوابت
پس دیگه خریدم قطعی شد!
راستی صفحه کلیدت عربی هم داره؟
اصلا کلا این گوشی صفحه کلید عربی داره یا فقط انگلیسیش تو بازاره؟!

aaberr
18-08-2011, 16:43
بله عربی داره ولی من از سایت خریداری کردم و چون بازار نرفتم نمی دونم بقیه گوشی ها در چه وضعی باشن.

rishmiz
18-08-2011, 17:19
بله عربی داره ولی من از سایت خریداری کردم و چون بازار نرفتم نمی دونم بقیه گوشی ها در چه وضعی باشن.

میشه بگی از کدوم سایت و چجوری زبان عربی گرفتی؟
زبان فارسی نداره که بشه گرفت؟

aaberr
18-08-2011, 17:28
من از دیجی کالا خریدم و انتخاب خاصی در اختیار من نذاشتن در مورد زبان فقط بعد از سفارش زنگ زدن گفتن که دو رنگش موجود بوده قبلا و یکیش تموم شده و فقط رنگ قهوه ایش باقی مونده و منم همون سفارش رو تایید کردم بعد از اینکه رسید دیدم عربی هست. فکر نکنم فارسیش موجود باشه.

دفترچه هم به انگلیسی و عربی در جعبه بود شاید این سری به سفارش و برای بازار یک کشور عربی بوده که وارد ایران کردن. ضمنا توی وسائل همراه گوشی یک کابل میکرو یو اس بی هم جاش خالی هست.

fire159
18-08-2011, 18:12
فکر کنم همه شون عربی رو دارن . من از شیراز خریدم سفید رنگش رو .
دوستان دیگه هم که قبلا" داشتن گفتن عربی رو داشته

rishmiz
20-08-2011, 15:53
من شیراز هستم ، میخاستم ببینم ex128 اینجا گیرم میاد؟؟ اگر کسی میدونه لطفا آدرس بده و لطفا قیمت

fire159
20-08-2011, 17:19
من شیراز هستم ، میخاستم ببینم ex128 اینجا گیرم میاد؟؟ اگر کسی میدونه لطفا آدرس بده و لطفا قیمت
آدرس و شماره رو براتون پیغام خصوصی کردم .
قیمت حدود 140 .
اگر اونجا نداشت به پاساژ آناهیتا 1 یا 2 هم سر بزن .

rishmiz
20-08-2011, 19:43
مرسی واقعا

hashemi_007
21-08-2011, 03:03
آدرس و شماره رو براتون پیغام خصوصی کردم .
قیمت حدود 140 .
اگر اونجا نداشت به پاساژ آناهیتا 1 یا 2 هم سر بزن .
سلام
اگه ex128 140 تومنه پس ex115 چنده؟
ارزونتره یا گرونتر؟
یاعلی

fire159
21-08-2011, 10:04
سلام
اگه ex128 140 تومنه پس ex115 چنده؟
ارزونتره یا گرونتر؟
یاعلی
ببخشی اشتباه شد . من قیمت EX115 رو گفتم که در 2رنگ سفید و قهوه ای هست . قیمت 140 و کمتر .
EX128 حدود 150-160 باید باشه

fire159
28-08-2011, 18:25
عجیب است اما باور کنید !!!

ex119 که یک ماه نمیشه معرفی شده در ایران موجود شده . اونم در سایت گوشی شاپ

asatirzx
29-08-2011, 00:37
سلام دوست گرامی
شما از پی ام هات پیداست که تنظیمات اینترنت ex115 رو درست ست کردی که تونستی صفحه اول موبایل بانکه ملت رو بیاری من جدید این گوشه رو خریدم چند باری تنظیمات رو زدم فیلد میده ممنون میشم گزینه ها و نحوه تنظیم جی پی ار اس این گوشی رو واسه ایرانسل برام بفرستی Gharantine62@yahoo.com
دستت درد نکنه منتظرم

ahmad97
15-09-2011, 13:38
سلام هادی جان من گوشی ex115 سفید با کیبورد عربی رو خریدم و کلی ازش راضی هستم فقط چند تا سوال دارم
اول اینکه راهی هست بشه صدای اسپسکر داخلی رو بلندتر کرد چون تو جاهای شلوغ صدای کسی که پشت خط هست به سختی شنیده میشه
دوم چجوری میشه زنگ sms رو عوض کنم و آهنگ دلخواه خودمو بگذارم؟ واسه زنگ تماس میشه ولی اس نمیشه
سوم اینکه چرا وقتی بیشتر از 160 حرف تایپ میکنیم نشون نمیده چند تا sms شده ؟
چهارم گوشی من phone lock تو گزینه هاش نداره برنامه ای هست که این کارو بکنه؟

fire159
17-09-2011, 09:12
سلام احمد جان .
مباركت باشه . گوشي باحاليه . اينكه كيبوردش عربي هم حك شده كه خيلي عاليتره .
كيفيت صوتي رو فكر نكنم بشه كاري كرد . چاره ش اينه كه جاهاي شلوغ با گوشي حرف نزني . :31:
زنگهاي اس ام اس رو منم نتونستم عوض كنم . اما فكر كنم راهي داشته باشه . تو موبيلستان يك سرچي بكن ببين چيزي پيدا ميكني .
فون لاك هم كه گوشي من داشت . اتوماتيك هم سر 10-20-30 ثانيه ميشد لاكش كرد . لاك دستيش هم كه با فشار دادن چند ثانيه اي كليد SPACE ميشه .

hashemi_007
19-09-2011, 23:37
چندتا از دوستان مزایای این گوشی رو گفتن
وقتشه که چندتا از مشکلاتش رو هم بگیم:
اکثر فایل های 3gp رو نمیتونه ساپورت کنه بقیه پسوندهارو که بیخیال!
اکثر فایل های صوتی رو هم نمیتونه اجرا کنه مثلا wma و mp4 و...
محدودیت اس ام اس داره! (حدودا 400 یا 500تا)
صفحه اش خیلی زود خط برمیداره
خیلی دیر شارژ کامل میشه (حدود 4 ساعت)
درسته که جاوارو اجرا میکنه ولی بخاطر LandScape بودن صفحه اش، برای بعضی از برنامه ها محدودیت داره (مثلا همراه بانک ملت!)
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
نمیخوام کسی رو از خرید این گوشی منصرف کنم ولی بالاخره کسی که می خواد یه وسیله ای رو بخره باید از مشکلات و کمبودهای اون وسیله هم خبر داشته باشه
این گوشی مزایای خیلی خوبی هم داره که ایشالله یه بار کامل و مفصل میگم براتون
امیدوارم به دردتون بخوره

SaMsUnG
07-10-2011, 11:37
دوستان در مورد ex 128 کسی میتونه برای من توضیح بده
آیا دو سیم کارت همزمان ساپورت میشه یا باید بینشون سوئیچ کرد ؟

fire159
08-10-2011, 08:36
دوستان در مورد ex 128 کسی میتونه برای من توضیح بده
آیا دو سیم کارت همزمان ساپورت میشه یا باید بینشون سوئیچ کرد ؟
تمام 2 سیم کارته های موتورولا 2سیم همزمان هستن .

SaMsUnG
09-10-2011, 09:04
تمام 2 سیم کارته های موتورولا 2سیم همزمان هستن .
دادا شما که بچه اصفهانی ؟
میشه تو پ.خ آدرس بهم بدی که با قیمت مناسب بخرم
به نظر خودت گوشی خوبی هست یا نه ؟

fire159
09-10-2011, 10:04
دادا شما که بچه اصفهانی ؟
میشه تو پ.خ آدرس بهم بدی که با قیمت مناسب بخرم
به نظر خودت گوشی خوبی هست یا نه ؟
بببین برو تو خ فردوسی . یکی از موبیلیها اونجا موتورولا هم داره .
کلا" 2سیم کارته ها از هر برندی گوشیهاشون در حد متوسط هستن . و هیچ کدوم بی عیب نیستن .
البته از سایت گوشی شاپ هم میتونی بخری
خیلی مطمئن هست / خودم زیاد ازشون خرید داشتم

abolll
07-11-2011, 10:56
سلام
من میخام گوشی ex115بخرم چهار سوال دارم لطفا من را راهنمایی کنید
صفحه نمایش گوشی چند هزار رنگه ایا کیفیت تصویرش به نوکیا n72 میرسه
ایا فرمتهای متداول موسیقی را پشتیبانی میکند
مدت زمانی که طول میکشد شارز باتری تمام شود ایا مناسب هست
ایا منوی ان فارسی میشود وروی کیبورد ان حروف فارسی یا عربی حک شده
لطفا اگر میتونید جواب را به ایمیلم بفرستید
abolfazl.aboli@yahoo.com

fire159
07-11-2011, 11:42
سلام
من میخام گوشی ex115بخرم چهار سوال دارم لطفا من را راهنمایی کنید
صفحه نمایش گوشی چند هزار رنگه ایا کیفیت تصویرش به نوکیا n72 میرسه
ایا فرمتهای متداول موسیقی را پشتیبانی میکند
مدت زمانی که طول میکشد شارز باتری تمام شود ایا مناسب هست
ایا منوی ان فارسی میشود وروی کیبورد ان حروف فارسی یا عربی حک شده
لطفا اگر میتونید جواب را به ایمیلم بفرستید
abolfazl.aboli@yahoo.com
1- ال سی دی کیفیت خوبی داره و در آفتاب هم قابل خواندن هست .
2- mp3 و ویو رو پخش میکنه
3- باطری متوسطه . با استفاده متوسط تا 1.5-2 روز میره
4- منو فارسی نمیشه . اما ورژن عربیش فارسی رو هم ساپورت میکنه و روی صفحه کلیدش هم حروف عربی حک شده

jojo_2000
07-11-2011, 13:40
سلام! ex119 چطوره؟کسی این گوشی رو داشته؟قیمتش؟

fire159
07-11-2011, 18:53
سلام! ex119 چطوره؟کسی این گوشی رو داشته؟قیمتش؟
چند نفری داشتن خیلی راضی بودن از هر لحاظ
فقط فعلا" فارسیش نیومده . و حروف مسیج فارسی رو مربع مربع نشون میده

abolll
09-11-2011, 18:47
با سلام
رفقا خیلی ممنونم . فکر نمیکردم به این سرعت به سوالات من پاسخ بدید
به نظر شما از چه سایت معتبری به صورت اینترنیتی میتوان گوشی اصلی موتورولا(ex115) راخرید البته باقیمت مناسب.
با تشکر

fire159
10-11-2011, 10:37
با سلام
رفقا خیلی ممنونم . فکر نمیکردم به این سرعت به سوالات من پاسخ بدید
به نظر شما از چه سایت معتبری به صورت اینترنیتی میتوان گوشی اصلی موتورولا(ex115) راخرید البته باقیمت مناسب.
با تشکر
سایت گوشی شاپ و بعد دیجی کالا

esfahan-viuna
17-11-2011, 19:59
آقا یه سوال من از حمل دوتا گوشی همزمان خسته شدم و میخوام این گوشی رو بخرم ولی یه سوال دارم و اونم اینه که اگه من با خط1 حرف بزنم و یکی با خط 2 تماس بگیره زنگ میخوره یا نه چون برای کار میخوام خیلی مهم هستش

fire159
17-11-2011, 21:13
آقا یه سوال من از حمل دوتا گوشی همزمان خسته شدم و میخوام این گوشی رو بخرم ولی یه سوال دارم و اونم اینه که اگه من با خط1 حرف بزنم و یکی با خط 2 تماس بگیره زنگ میخوره یا نه چون برای کار میخوام خیلی مهم هستش
یا اشغال میزنه و یا میگه در دسترس نیست . در مدل ex115 اینطوری بود . احتمالا" در ex119 هم همینطور باشه !
فکر کنم تمام 2سیم کارته ها همینطورن

amir_ata_21
22-11-2011, 21:52
دوستان کسی گوشی دو سیم کارته موتورولا به اسم XT317 رو در ایران دیده؟:11:

[

fire159
24-11-2011, 20:35
دوستان کسی گوشی دو سیم کارته موتورولا به اسم XT317 رو در ایران دیده؟:11:

[
اين گوشي مخصوص بازار آمريكاي جنوبيه بيشتر . فقط راهي كه براي خريدش هست سايتهاي اينترنتيه

timsar jackson
27-11-2011, 11:11
نمیشه کاری کرد ex119 اس ام اس فارسی رو بخونه و مربع مربع نباشه؟

amir_ata_21
27-11-2011, 17:02
نمیشه کاری کرد ex119 اس ام اس فارسی رو بخونه و مربع مربع نباشه؟

فارسی رو هم نمی خونه؟
حیف شد، گوشی خوشگلیه:13:

MO TO RO LA
27-11-2011, 19:42
فارسی رو هم نمی خونه؟
حیف شد، گوشی خوشگلیه:13:
احتمالن عربیش هم میاد !

saeediranzad
02-12-2011, 09:15
اين گوشي مخصوص بازار آمريكاي جنوبيه بيشتر . فقط راهي كه براي خريدش هست سايتهاي اينترنتيه

سلام دوستان
از کجا میفهمید که یک گوشی مخصوص چه بازاری زده شده؟
چون در سایتGSMArena گاهی مینویسه و گاهی هم نمینویسه. ولی من بعضی گوشیهایی را که انجا پیدا میکنم در بازر ایران نیست. مثل همین Motorola Spice key X317 که بنظرم یکی از بهترین گوشیهای دوسیمکارته موجود است.دوتا گوشی دوسیمکارته خوب دیگه هم پیدا کردم که در ایران نیست.
یکیHuawei U8520 Duplex که درسته چینیه، ولی این شرکت داره روزبروز بزرگتر میشه و همونطور که میدونید ایرانسل و وایمکس دستپخت اونهاست.
دومLG P525 که نمونه مشابه اش بنام P520 در ایران هست.

fire159
09-12-2011, 14:33
خوب همونطور که تو gsmarena نوشته مال آمریکای جنوبیه این گوشی Motorola Spice key X317
منبع دیگه ای سرچ نکردم .

این 2 سیم کارته آندرویدی رو الان دیدم

تازه معرفی شده . امیدوارم زود وارد بازار بشه

saeediranzad
09-12-2011, 17:00
خوب همونطور که تو gsmarena نوشته مال آمریکای جنوبیه این گوشی Motorola Spice key X317
منبع دیگه ای سرچ نکردم .

این 2 سیم کارته آندرویدی رو الان دیدم

چه چیز ناز و خوشکلیه. انصافاً موتورولا گاهی شگفتی ساز میشه!:rolleye:

sourena
01-01-2012, 18:28
از این گوشیها راضی هستین دوستان؟

ارزش داره آدم بخره؟

قیمت دقیقش توی بازار ایران چقدره؟

saeediranzad
02-01-2012, 06:24
اون دوستی که آتریکس داره، از کجا و به چه قیمتی خریدید؟
سپاس!

fire159
02-01-2012, 20:05
اون دوستی که آتریکس داره، از کجا و به چه قیمتی خریدید؟
سپاس!
منظورتون آتریکس هست یا 2سیمه ها ؟
آتریکس گوشی خیلی خوبیه و الانم که قیمتش افت کرده خرید خیلی خوبیه

fire159
02-01-2012, 20:14
از این گوشیها راضی هستین دوستان؟

ارزش داره آدم بخره؟

قیمت دقیقش توی بازار ایران چقدره؟
من ex115 داشتم . گوشی خوبی بود . گوشی با امکانات متوسط هست و به نسبت بقیه 2 سیمکارته ها به نظرم گزینه ی خوبی هست .
مدل ex119 جدیدتر هست و بهتر هم هست . اما چون فارسی یا عربی نداره هنوز من نخریدم . اما منتظرم ورژن عربش بیاد بخرم .
ex115 قیمتش 130 هست شاید کمتر هم گیر بیاد
ex119 یک مقدار کمیاب شده تو بازار . حدود 140 تا 170 !

sourena
02-01-2012, 20:34
من ex115 داشتم . گوشی خوبی بود . گوشی با امکانات متوسط هست و به نسبت بقیه 2 سیمکارته ها به نظرم گزینه ی خوبی هست .
مدل ex119 جدیدتر هست و بهتر هم هست . اما چون فارسی یا عربی نداره هنوز من نخریدم . اما منتظرم ورژن عربش بیاد بخرم .
ex115 قیمتش 130 هست شاید کمتر هم گیر بیاد
ex119 یک مقدار کمیاب شده تو بازار . حدود 140 تا 170 !

والا یکی از دوستام رو پیدا کردم که این گوشی رو داره ... میگه با شارژش شدیدا" مشکل داره !

منم باطری برام مهم هستش ... میرم اینطرف و اونطرف ... یهو 2-3 روز به برق هم شاید دسترسی نداشته باشم ... چه برسه به شارژر!

احتمالا همون سامسونگ 322 رو بگیرم .... اون هم دو سیمکارته خوبیه گویا :20:

در هر حال ممنون از نظرت :11:

راستی این موتورولا با فارسی هم شدیدا مشکل داره! دوستم گفت کیبوردش فارسی نیست و کلا با فارسی خداحافظی کرده!

saeediranzad
03-01-2012, 10:23
منظورتون آتریکس هست یا 2سیمه ها ؟
آتریکس گوشی خیلی خوبیه و الانم که قیمتش افت کرده خرید خیلی خوبیه

آره دیگه، آتریکس. انگار دو مدل داره؛ معمولی و 4G که در سایت GSMarena معمولیش گرونتره!
ببخشید، سه مدل داره. حالا اون یکیش هیچ (atrix 2)
ازاین دوتا شما کدومش را داری و از کجا گرفتی؟

fire159
05-01-2012, 20:09
والا یکی از دوستام رو پیدا کردم که این گوشی رو داره ... میگه با شارژش شدیدا" مشکل داره !

منم باطری برام مهم هستش ... میرم اینطرف و اونطرف ... یهو 2-3 روز به برق هم شاید دسترسی نداشته باشم ... چه برسه به شارژر!

احتمالا همون سامسونگ 322 رو بگیرم .... اون هم دو سیمکارته خوبیه گویا :20:

در هر حال ممنون از نظرت :11:

راستی این موتورولا با فارسی هم شدیدا مشکل داره! دوستم گفت کیبوردش فارسی نیست و کلا با فارسی خداحافظی کرده!
نه مدل ex115 با فارس هیچ مشکلی نداره و تایپ فارسی هم میشه کرد . بعضیهاش حتی روی کیبور هم حروف فارسی / عربی حک شده . که کمتر گیر میاد و سفارش کشورهای عربی هست .
اما ex119 فعلا" با فارسی مشکل داره که قبلا" هم گفتم .
باطری هم متوسطه و بستگی به مصرف داره .
برای من 1.5 روز میرفت با استفاده متوسط به بالا

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

آره دیگه، آتریکس. انگار دو مدل داره؛ معمولی و 4G که در سایت GSMarena معمولیش گرونتره!
ببخشید، سه مدل داره. حالا اون یکیش هیچ (atrix 2)
ازاین دوتا شما کدومش را داری و از کجا گرفتی؟
هیچ فرقی ندارن . فقط اون 4g هست و برای اپراتورهای آمریکا کاربرد داره که سرعت اینترنتش خیلی بالاست .
( اپراتورهای ایران هنوز 2.5g هستن و اپراتور سوم که قراره بیاد 3g هست ).
گوشی های خیلی خوبین و الان هم قیمتشون مناسب شده . اما اگر یکم بیشتر هزینه کنی و آتریکس 2 بخری خیلی بهتره . مگر اینکه از سایز آتریکس2 خوشت نیاد .
من خودم آتریکس معمولی داشتم و از گوشی شاپ خریدم .

juolipuoli
09-01-2012, 04:56
دوستان تو پک ex115 وسایل جانبی چی داره منظورم مموری کارت و هندزفریه و هندفری اگه داره کیفیت خوبی داره یا نه؟

fire159
10-01-2012, 09:12
دوستان تو پک ex115 وسایل جانبی چی داره منظورم مموری کارت و هندزفریه و هندفری اگه داره کیفیت خوبی داره یا نه؟
فقط شارجر و هندزفری / مموری کارت نداره
کیفیتش تقریبا خوبه .

Ali_Best
13-01-2012, 21:43
باتری ex119 اتفاقا خیلی خوبه!
من هر 5 - 6 روز یبار شارژ میکنم!
البته استفاده ای به غیر از اس ام اس و تلفن ندارم باهاش!
دو سیم کارت هم روش فعاله همیشه

Rzah
20-02-2012, 21:03
باسلام خدمت دوستان. هادی جان بابت راهنمای ممنون من مدل ex115 و ex119 وچندمدل ازسامسونگ را داشتم ولی گوشی ex115 گوشی
واقعآخوبی است دوربین 3.2 آنتن دهی عالی کیفیت صدای مکالمه عالی بلندصدای اسپیکرعالی کارباآن راحت هست رابط کاربری یامنوها
دراین گوشی وبعضی دیگرازگوشیهای جاوای موتوتقریبآمثل گوشیهای چینی هست البته بهترازگوشیهای چینی می باشد چون دراصل این
رابط کاربری مال موتورولا است که چینیها رویش کمی خراب کاری کردن واز آن روی گوشیهای خوداستفاده می کنند ودرمورد فارسی هم این
گوشی فارسی هم داره وگوشی قشنگیه ولی من دنبال گوشی دوخط آندرویدباکیفیت وقدرت خوب هستم اگردوستان مدلی هست
ممنون می شوم معرفی کنید

fire159
21-02-2012, 18:54
باسلام خدمت دوستان. هادی جان بابت راهنمای ممنون من مدل ex115 و ex119 وچندمدل ازسامسونگ را داشتم ولی گوشی ex115 گوشی
واقعآخوبی است دوربین 3.2 آنتن دهی عالی کیفیت صدای مکالمه عالی بلندصدای اسپیکرعالی کارباآن راحت هست رابط کاربری یامنوها
دراین گوشی وبعضی دیگرازگوشیهای جاوای موتوتقریبآمثل گوشیهای چینی هست البته بهترازگوشیهای چینی می باشد چون دراصل این
رابط کاربری مال موتورولا است که چینیها رویش کمی خراب کاری کردن واز آن روی گوشیهای خوداستفاده می کنند ودرمورد فارسی هم این
گوشی فارسی هم داره وگوشی قشنگیه ولی من دنبال گوشی دوخط آندرویدباکیفیت وقدرت خوب هستم اگردوستان مدلی هست
ممنون می شوم معرفی کنید

رضا جان این 2 سیم کارته آندرویدی . مدلهای دیگه 2سیم آندروید هم فکر کنم زده موتورولا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmotorola_xt532-4355.php)

amir-66
31-03-2012, 11:07
با عرض سلام من شیراز هستم میخاسم ببینم گوشی ex-128 رو از کجا میتونم بخرم و این گوشی فارسی رو ساپورت می کنه ممون

fire159
31-03-2012, 20:04
با عرض سلام من شیراز هستم میخاسم ببینم گوشی ex-128 رو از کجا میتونم بخرم و این گوشی فارسی رو ساپورت می کنه ممون
ex128 به ندرت گیر میاد .
پاساژهای آناهیتا رو بگرد شاید گیر بیاد . این مدل و ex115 عربی رو ساپورت میکنن .
مدلهای جدیدتر هم اومده ex119 - ex212 - ex109 mini - اما فعلا عربی ندارن

newsh
24-07-2012, 01:00
salam fire manam ex115 daram ye moshkeli k daram ineke lock nadare gushi yani nemitunam kode amniyati bedam rahi hast?

newsh
25-07-2012, 00:13
سلام دوستان
من گوشی زیبای ex115 رنگ سفیدش رو خریدم . :10:
گوشی خیلی توپی هست . خیلی خوشکل و باکلاس هست . کیفیتش حرف نداره .

هر کس در موردش سوال داشت در خدمتیم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] salam fire jan rajebe lock kardane ex115 mikhastam bbinam etela dari k mishe ya na?

fire159
04-08-2012, 17:13
سلام دوست عزیز . این گوشی متاسفانه امکان رمز گذاری برای ورود به گوشی نداره .