ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر بدید کار دوم در حال ساختم نمای بیرونی خونم

dath-king
11-09-2010, 04:22
سلام دوستان این کار دوم هست که دارم نمای بیرونی خونمون رو درست می کنم با مایا 2011 که تازه دانلودش کردم کار کردن با مایا 2011 هم خیلی خوب راحت تر هم هست آخه مایا 2010 که داشتم بعضی وقت های قاطی می کرد اما این یکی قاطی نمی کنه تازه کرکش کردم خوب در باره این یکی کارم ریزه کاری سعی کردم بیشتر انجام بدم همین رو داخل سه ساعت پشت سر هم ساختم نظر بدین که چه جوری شده خوب شده یا نه. :10: :11: :40:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه طور شده این هم بگم که من الان حدود سه یا چهار یا پنج روزه دارم با مایا کار می کنم سه روز به صورت واقعه ای و دو روز به صورت همین طوری الکی پس زیاد برای من سخت نگیرید :31:

dath-king
11-09-2010, 13:39
یعنی این قدر افتضاح شده که کسی نظر نمی ده :19: :41:

soha is the beSt
11-09-2010, 14:37
اقا نا امید نباش خوب در اوردی مدلو ولی باید بیشتر از این ها وقت بزاری روش
کار کن روش بعد یه عکسه دیگه بزار تا همه نظر بدن

dath-king
11-09-2010, 14:55
رو چشم دارم روش کار می کنم اما یه هو طراحیم قیبش زد داخل او چهار حالته هست اما داخل نمای سه بعدی نیست باید چیکار کنم تا بیاد؟
دوستان شیشه چه جوری درست می کنند می خوام روی پنجره و در شیشه کاری کنم اما نمی دونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید؟

dath-king
11-09-2010, 22:33
دوستان یه مشکل بزرگ دارم وقتی دارم کار می کنم یه هو این جوری میشه شکل در حال طراحیم غیب می شه باید چیکار کنم تا بر گرده داره دیونم می کنه .

dath-king
11-09-2010, 23:18
این یه نما از جلوی خونم هست که به هزار جور مکافات تونستم ازش عکس بگیرم قبل از این که غیبش بزنه دوستان تا این مشکلم رفع نشه نمی تونم ادامه بدم شانس اوردم که همینجوری پشت سر هم سیو می کردم رو این جلو بندی خونه دقیقه بخوام بگم سه ساعت و نیم داشتم یه سره کار می کردم ریز کاری هم زیاد داره اگر متوجه بشین

dath-king
12-09-2010, 12:12
هیچ کی مثل این که اصلا این بخش من رو ندیده خوب من طرحم رو یه خوده بیشتر طراحی کردم دقت کنید پشت نرده هاصفحه های شیشه ای هست و یه لامپ هم به طرحم اضافه کردم ولی نمی دونم چیکار کنم که نور پردازیم به صورت یه لامپ واقعی بشه؟
الان دارم روی در تمرکز می کنم آخه کلی شیشه داره بعد از در میرم سراغ فضای داخل خونه میخوام یه خونمون رو کامل درست کنم و تا تحش برم ولی خودمونیم دارم خیلی از گزینه ها رو یاد می گیرم.
این تصویر از ریزه کارهام هست دقت کنید متوجه می شید.

یکی از دوستان گیر داده بود رندر کارم رو بزارم ولی من اصلا نمی دونم رندر چه جوری کار می کنه این یه تصویر از نور پردازی در شب هست جالب شده اما یکی از پنجره ها خیلی نور رو منعکس می کنه.

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

عزیزان دوستان رفیق زبونم مو در آورد یکی نیست یه توضیحی درباره این رندر یه آموزش کوچیک به ما بده بیاد این آدرس من بدبخت رو توجیه کنه ممنون می شم خواهشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3d-meysam
12-09-2010, 12:46
جالبه .... فقط اگه تکسچر کاه و گل بهش بدی فکر کنم بهتره :31: آخه خونش انگار قدیمیه :20:

یکی از دوستان گیر داده بود رندر کارم رو بزارم ولی من اصلا نمی دونم رندر چه جوری کار می کنه این یه تصویر از نور پردازی در شب هست جالب شده اما یکی از پنجره ها خیلی نور رو منعکس می کنه.
در این حد مدلسازی میکنی بعد میگی نمیتونی رندر بگیری :eh:

dath-king
12-09-2010, 13:49
جالبه .... فقط اگه تکسچر کاه و گل بهش بدی فکر کنم بهتره :31: آخه خونش انگار قدیمیه :20:

در این حد مدلسازی میکنی بعد میگی نمیتونی رندر بگیری :eh:

این خونه ای هست که الان داخل زندگی می کنم گفتم که بالا که این خونه ای هست که زندگی می کنم
در جواب حرف درباره رندر من با تنظیمات و این جور چیزا مثل رنگ کردن و رندر داخل مایا چیزی نمی دونم داخل این انجمن هم خیلی گفتم اما کسی بهم توضیح نمی ده :41::19:
از نظرت هم ممنونم
دوستان نمی دونم چرا وقتی می خوام ببینم که نور پردازیم چه طور شده این جوری می شه برای چی دلیلش چیه؟

soha is the beSt
12-09-2010, 14:01
کارت بهتر شده خوب شده
بدو زودی درستش کن بینم:31:

dath-king
12-09-2010, 14:39
دارم کم کم به آخراش می رسم فقط به بخش رنگ کردنش برسم ...............
آخه داخل این آموزش های که گرفتم درباره رنگ کردن و رندر و نور چیزی نگفتن من هم نمی دونم باید چیکار کنم فکر کنم داخل رنگ کردنش گند بزنم :31:

dath-king
12-09-2010, 22:20
خوب تموم شد اما همون طور که گفتم داخل رنگ کردنش گند می زنم
اولین عکس که خودم خیلی ازش خوشم میاد داخل شب هست لامپ روشن هست فقط نور پردازیش یه خورده افتضاح شده فکر کنم

این هم یه سری رنگ کردش به بزرگی خودتون ببخشید آخه دوستان بعضی ها کمک نمی کنند تا من بفهمم کار با ابزار رنگ و رندر چه جوری هست بعضی ها هم دستشون درد نکنه خوب کمکم کردن

البته در رو کامل نکردم آخه در خونه رو ببینید برای ساختش کم کم 20 ساعت فقط باید تنظیمش کنی من که 8 ساعت یه سره رو این دره کار کردم فقط تونستم سه قسمتش رو بسازم بخاطر همین یه در ساده گذاشتم در هم بازه بفرمایید داخل خونه :31: من داخل اتاق سمت راست هستم

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

حالا که دیگه تموم شد حالا که می تونید نظر بدید

soha is the beSt
12-09-2010, 22:38
خوب و قشنگ شده ولی پر رنگ ترش کن

dath-king
13-09-2010, 00:07
پر رنگ تر از این فکر کنم ناجور بشه همین هم با کلی دست کاری رنگ درست کردم :18:
از نظرت هم ممنونم کار بعدی رو دارم داخل فتوشاپ طراحی می کنم طراحیم تموم شد نمونه کار رو اینجا می زارم شاید شما هم خوشتون بیاد درست کنید مثل کار اولم یه حالت گذر گاه هست اما با جزئیات ناجور که بستگی به خلاقیت خودتون داره:31:

soha is the beSt
13-09-2010, 04:04
راستی تیزیه لبه ها هم بگیر خیلی تیزن
یعنی خونتون انقد روشنه؟:18: پر رنگ ترش کن:31:
موفق باشی داش

tatuy
16-09-2010, 02:15
آفرین خوب شده ولی بیشتر باث روش کار کنی
موفق باشی

dath-king
16-09-2010, 03:14
ممنون دوست عزیز سر یه مشکلی مجبور شدم ویندوز عوض کنم و چون فایلم داخل درایو ویندوز بود پاک شده الان دارم روی یه چیز دیگه کار می کنم وقتی به یه جا هایش رسیدم میزارم