ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پول ساز ترین شاخه ی کامپیوتر از نظر شما چیه ؟

HADICARBON
10-09-2010, 23:59
سلام .من به کامپیوتر علاقه ی خاصی دارم. تا حالا با افراد مختلفی
درباره شاخه های مختلف کامپیوتر و میزان درآمدشون مشورت کردم.
.ولی به نتیجه ی قاطعی نرسیدم
من دوست دارم که شغلی در ارتباط با دنیای کامپیوتر و فناوری اطلاعات داشته باشم.
برای این کار حاضرم زحمت بکشم.(تحصیلات دانشگاهی ، کلاس های آموزشی، خارج از کشور یا هرچی که باشه)
ولی می خوام بدونم کدوم شاخه از کامپیوتر می تونه پولساز تر ازهمش باشه ؟
بعضی می گن برنامه نویسی شبکه ، بعضی می گن می تونی نوشتن اپلیکیشن برای آیفون را انتخاب کنی ، بعضی میگن گرافیک و ..
فکر میکنم این سوال خیلی ها باشه:20:
ممنون میشم راهنماییم کنین

Alireza SM
11-09-2010, 07:11
پولسازترينش نرم افزار و شبكه هستن

armin39
11-09-2010, 07:44
به نظر من تو هر زمينه كه خبره باشي درامد عالي داري؛ ؛فكر كنم الان كرافيك خوبه؛ ؛شبكه هم در صورتي كه كامل ياد بكيري خوبه؛ ؛در كل از مزيت هاي رشته كامبيوتر همين زياد بودن زمينه كاري هست؛ ؛مثلا من كسي رو ميشناسم از ساخت برنامه براي ايفون ميليوني درامد داره

SADEGH 7
11-09-2010, 08:00
تو ایران من شبکه رو پیشنهاد می کنم.چون نرم افزار پارتی می خواد، مشتری پیدا کردنش سخته.خلاصه دردسرش بیشتره.ولی شبکه معمولا کارش هست.پولش هم خوبه.فقط هم همون شبکه کردن اولیه نیست.بالاخره هر شبکه ای چند وقت یه بار یا به مشکل می خوره یا نیاز می شه که ارتقاش بدی، یا امکانات جانبی می خوان. خلاصه که پول نصب را می گیری، پول نگهداری و ارتقا را جدا : دی
موفق باشی:11:

maryam2m_68
11-09-2010, 13:31
به نظر من شبكه خوبه ولي اگر تو برنامه نويسي خبره باشي درامد عالي داره:20:

tiyam 01
25-09-2010, 10:18
نرم افزار تو ایران فایده نداره
دوستم مدرک مهندسی نرم افزار داره الان پشیمون شده. میگه واسه ساختن یه برنامه باید پدرت دربیاد اونم به خاطر 100 تومان.
اینجا به نرم افزار پول نمیدن

B a r a n
25-09-2010, 10:42
من دوست شما رو نمی دونم .

ولی من توی آشناها 2 مورد سراغ دارم که وضع مالی بسیار خوبی دارن . کارشون مرتبط با برنامه نویسی ... البته از دانشگاه های خوب دولتی تهران فارغ التحصیل شدن و تو دوران دانشجوئی هم کار می کردن مرتبط با رشته کامپیوتر ...

کار هر کسی نیست ... خیلی ها همینجوری وارد این رشته میشن . یعنی از بس ورودی به این رشته آسونه که طرف ریاضیش رو منفی زده بعد میشینه سر کلاس متاسفانه ...

همه رشته ها اینجوری هستن ...

Perpetual
25-09-2010, 11:27
اولویت اول اگه حرفه ای بشی انیمیشن
اولویت دوم شبکه
اولویت سوم برنامه نویسی

tiyam 01
25-09-2010, 11:33
من دوست شما رو نمی دونم .

ولی من توی آشناها 2 مورد سراغ دارم که وضع مالی بسیار خوبی دارن . کارشون مرتبط با برنامه نویسی ... البته از دانشگاه های خوب دولتی تهران فارغ التحصیل شدن و تو دوران دانشجوئی هم کار می کردن مرتبط با رشته کامپیوتر ...

کار هر کسی نیست ... خیلی ها همینجوری وارد این رشته میشن . یعنی از بس ورودی به این رشته آسونه که طرف ریاضیش رو منفی زده بعد میشینه سر کلاس متاسفانه ...

همه رشته ها اینجوری هستن ...

واسه کسی که تو یه شهر بزرگ زندگی میکنه آره کار پیدا میشه اما شهرهای کوچیک نه. تو شهرهای بزرگ خیلی کارهای دیگه پیدا میشه که درامد میلیونی داره

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

کارمند فناوری اطلاعات 6 امین شغل پر درآمد دنیائه

این متن از روزنامه ابرار اقتصادیه

6) كارمندان فناورى اطلاعات:
مجريان برنامه ها، اطلاعات، شبكه و تكنولوژى از جمله كارمندان پردرآمد جامعه محسوب مى شوند زيرا به نظر مى رسد كه نه تنها نياز جامعه به اين قشر كمتر نمى شود بلكه هر روز بر ميزان نياز جوامع به چنين گروه هايى افزوده خواهد شد. اين حرفه از دهه ۹۰ اهميت فوق العاده اى پيدا كرده و از آن به بعد بر اهميت آن افزوده شده است. خوشبختانه بر سر اين كار مانند مشاغل ديگر رقابت چندانى مشاهده نمى شود. عليرغم اينكه ميانگين درآمد آنها ۱۰۳۴۰۰ دلار است اما بسيارى از افراد هيچ علاقه اى به سپرى كردن روز خود در يك اتاقك كسل كننده ندارند.

************************************************** *

سی ان ان هم طراح نرم افزار رو بعنوان هشتمین شغل پردرآمد معرفی کرده

رتبه در برترین شغل ها : --
درآمد متوسط : سالانه 117000 دلار
بالاترین پرداخت : سالانه 166000 دلار
طراح نرم افزار در واقع حقوق ذهن خلاق و حوصله و صبر فراوان خود را دریافت می کند.
هیچ کسب و کاری اکنون نمی تواند در دنیا ادعا کند که محتاج به طراحی نرم افزار نیست ،‌همین موضوع باعث شده تا شرکتها برای جذب طراحان حرفه ای ، وارد رقابت با یکدیگر شده و هر کدام حقوق بالاتری پیشنهاد دهد.

bida
25-09-2010, 13:21
به آمریکا کاری نداشته باشید ، اینجا که آمریکا نیست......

کامپیوتر الان بازار کارش اشباعه ، حجم زیاد فارغ التحصیل و .....

شرکت های نرم افزاری اکثرا به یک سال نشده ور شکست میشن و تنها چند شرکت مطرح هستن که دارن کار می کنن. البته هنوز هم برای آدمهای ماهر و حرفه ای کار هست ولی حرفه ای شدن تو این رشته بر خلاف چیزی که اکثرا فکر می کنند که خیلی ساده و آسونه ، برعکس خیلی هم سخته و برای همین ما کلی مهندس کامپیوتر داریم و لی متخصص کامپیوتر نه.....

اگه کسی الان داره تو این رشته درس می خونه و می خواد موفق بشه باید از حالا رو چند تا موضوع سرمایه گذاری کنه:
1- زبان انگلیسی
2- زمینه مورد علاقه اش حالا شبکه یا برنامه نویسی ، چیزی خیلی خیلی فراتر از سطح دانشگاه یا دوره هایی که مثلا مجتمع فنی بر گذار می کنه.... پیشرفت تو این قسمت شدیدا وابسته به قسمت 1 هست.
3- تجربه کار دانشجویی تا بدونه وضعیت بازار چیه تا الکی نشینه و پیش خودش خیالبافی کنه که بله من الان سالی باید 62000 دلار در آمد داشته باشم:27:

armin39
26-09-2010, 10:21
دوستان ما سخت افزار رو انتخاب كرديم؛احساس ميكنم بازارش اشباع نشده؛درسته؟بعد درس ها خيلي كاربردي تره نسبت به نرم؛راستي خودم شبكه و تا حدي انيميشن كار ميكنم؛به نظرتون خوب انتخاب كردم؟