مشاهده نسخه کامل
: بنفشه آفریقای
اگه می شه روش تکثیرش رو بگید.
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
راستش من خواستم تکثیر بدم ولی نمی شه همش له می شد .
داخل آب برگ با قسمتی از ساقه رو می ذاشتم ولی ریشه داغر نمی شد......
مشکل کارم کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به چه صورت دیگه می شه تکثیر پیدا کنه ؟؟؟؟؟//:41::41::41:
saeednag
12-09-2010, 18:20
اگه می شه روش تکثیرش رو بگید.
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
راستش من خواستم تکثیر بدم ولی نمی شه همش له می شد .
داخل آب برگ با قسمتی از ساقه رو می ذاشتم ولی ریشه داغر نمی شد......
مشکل کارم کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به چه صورت دیگه می شه تکثیر پیدا کنه ؟؟؟؟؟//:41::41::41:
دوست عزیز یک سوم برگ و کل دمبرگ رو تویه خاک کنین و طوری تو خاک قرار بدین که زاویه 45 درجه داشته باشه ینی کج بزارینش .ضمنا رطوبتش زیاد نباشه .خاکش مرطوب باشه بسه.
خاک باغچه هم براش مناسبه> ضمنا جلوی پنجره بزارین تا نور بخوره ولی دقت داشته باشین که نور مستقیم نخوره ینی جلوش یه پرده نازک باشه.و به برگاش آب نزنین که لکه ای میشه
مرسی. ولی :41::41::41: تموم شد.
بگونیام هم هم له شد .بگونیا ریشه ایم ولی خال دارم هنوز زند هست ......
یه سوال دیگه رشد کاکتوس های من از رشد طبیعیشون کمتر هست.
یکیشون گل داد که سلامت و خوب بودن مواد مغذی رو می رسونه ولی رشدش کمه
خیلی کم .چیکار کنم مال دوستام بلند تر از مال من شده :20:
saeednag
13-09-2010, 18:32
کاکتوس ها می توانند در خاکهایی با ترکیبات متفاوت از قبیل سنگلاخی ، ماسه ای ، رسی ...به زندگی خود ادامه دهند ولی ایده ال ترین ترکیب برای انها ترکیبی است که سریعا خشک شود ولی همچنان مقداری رطوبت را در خود نگه دارد.
خاک مورد نیاز برای کاکتوس ها باید دارای خلل و فرج و پر متفذ باشد تا اب به راحتی از ان خارج شود و سریعا خاک خشک شود.و گیاه امکان تنفس( ( aerationپیدا کند. همواره برای کاکتوس ها از خاکی سنگریزه ای استفاده کنید . برای خاک کاکتوس ترکیب های مختلفی توصیه می شود . یکی از رایج ترین ترکیبات برای کاکتوس 2 قسمت خاک باغچه و یک قسمت ماسه درشت((coarse sand است .از خاکی که میزان زیادی خاک برگ دارداجتناب کنید.
همیشه سعی کنید که خاک گلدان بین دو ابیاری خشک باشد زیرا خیس بودن گلدان برای مدت طولانی به کاکتوس اسیب وارد می کند.بر روی سطح گلدان از سنگریزه استفاده کنید این کار منافع متعددی دارد از قبیل
نگهداری رطوبت ، زیبایی ،سالم ماندن پایه گیاه......
این مطلب رو از اینترنت گرفتم که خیلی مفیده برات</SPAN>
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
جابجایی کاکتوس ها
بیشتر افراد جابجایی گلدان گیاه را بیش از اندازه انجام می دهند. این کار به ریشه های کاکتوس اسیب وارد می کند .فقط هنگامی که گیاه احتیاج به تعویض گلدان دارد باید این کار صورت بگیرد بهترین فصل برای تعویض گلدان بهار است که گیاه در حال رشد بوده و انرژی زیادی دارد..یک کاکتوس برای سالها (5 تا 10 سال) می تواند در یک گلدان باشد بدون اینکه احتیاجی به تعویض گلدان داشته باشد.
کاکتوس ها در هر گلدانی که زه کشی و تخلیه اب مناسبی داشته باشد می توانند به خوبی رشد کند. گلدانهایی گلی با عمق کم برای کاکتوس ها بسیار مناسب است و اصولا کاکتوس ها به عمق زیادی احتیاج ندارند.
برای انتخاب سایز گلدان، گلدانی با قطری کمی بیشتر از قطر کاکتوس را انتخاب کنید.گلدانهای بزرگ برای کاکتوس های کوچک مناسب نبوده ، موجب از بین رفتن گیاه خواهد شد.
پس از انتقال کاکتوس برای ابیاری ان عجله نکنید تا فرصت ترمیم به ریشه های گیاه داده باشید . پس از چند روز به ابیاری گیاه بپردازید. در سه هفته اول به ابیاری کم اکتفا کنید.
مراحل جابجایی
1- قسمت پایینی گلدان را با سنگ هایی تمیز بپوشانید .مقداری زغال فعال شده در این قسمت قرار دهید.
2- 2-گلدان را با ترکیب دو قسمت ماسه و یک قسمت خاک و مقداری perlite. پر کنید.
3- دقت کنید که هیچ گونه کلوخ lumps) )در مخلوط وجود نداشته باشد سپس کاکتوس ها را در خاک قرار دهید.
4- مقداری سنگ و خزه را بر روی خاک گلدان برای نگهداری رطوبت قرار دهید.
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
مرسی. ولی :41::41::41: تموم شد.
بگونیام هم هم له شد .بگونیا ریشه ایم ولی خال دارم هنوز زند هست ......
آبیاری کاکتوس
کاکتوس ها با آب چندان مخالف نیستند بلکه با آبیاری صحیح رشدشان تسریع خواهد شد.نکته مهم در ابیاری کاکتوس این است که ابیاری انها باید در فصل رشد انها باشد .کاکتوس ها به اب احتیاج دارند . اگر شما کاکتوس هایتان را تنها یک بار در ماه اب دهید انها رشد چندانی نخواهند داشت.و فقط زنده خواهند مانند و ریشه هایشان خشک و در نهایت می سوزد در این حالت پس از آبیاریی مجدد ریشه ها توانایی جذب اب را نخواهند داشت و ریشه ها دپار پوسیدگی خواهند شد.
کاکتوس هایی که در گلدانهای کوچک هستند نسبت به کاکتوس هایی که در گلدانهایی بزرگ تر قرار دارند ابیاری بیشتری را احتیاج دارند.کاکتوس هایی که در گلدانهای7یا 10 سانتی قرار دارند باید هر 4 تا 6 روز ابیاری شوند.کاکتوس های که در گلدانهای 15 سانتی نگهداری می شوند هر هفته تنها به یک بار ابیاری احتیاج دارند.
برنامه ابیاری كاكتوس بر اساس نوع خاك و گلدان (پلاستیکی یا سرامیک یا گلی) ودما تغییر می کند.
گلدان.پلاستیکی وسرامیکی اب را نسبت به گلدان گلی بیشتر در خود نگه می دارد و بنابر این به ابیاری کمتری احتیاج دارد.همین طور میزان ابیاری به درجه حرارت محیط نیز وابسته است ، در هوای گرم کاکتوس نسبت به هوای سرد به اب بیشتر ی احتیاج دارد.یک قانون خوب برای ابیاری کاکتوس این است که پیش از اینکه خاک گلدان کاملا خشک شود به ابیاری ان بپردازیم.دو نوع روش ابیاری برای کاکتوس وجود دارد ، یک نوع ان ابیاری از بالای خاک و نوع دیگر قرار دادن گلدان به مدت 10 تا 15 دقیقه در ظرفی که اب کمی در ان قرار دارد . در روش دوم کاکتوس اب مورد نیاز خود را به داخل می کشد. بهترین روش این است که به صورت متناوب از دو روش فوق استفاده کنیم
برای ابیاری کاکتوس از افشان کردن اب به روی گیاه خود داری کنید.کاکتوس را "فقط" هنگامی که در حال رشد است به صورت منظم ابیاری کنید.
در هنگامی که کاکتوس در دوره رشد خود قرار ندارد به اب بسیار کمی احتیاج دارد. ریشه کاکتوس وقتی که گیاه خواب است برای فاسد شدن مستعد است و در صورت اب دهی بیش از اندازه کاکتوس از بین خواهد رفت.
در هنگامی که کاکتوس خواب است هر 2 یا 3 هفته پس از اینکه خاک کاملا خشک شد، ابیاری سبکی کفایت خواهد کرد.به میزانی گیاه را ابیاری کنید که ریشه ان کمی مرطوب شود .
من همه ی این اصول رو رعایت می کنم.
آبیاری منظم ولی میزان رشدشون خیلی کم هست .از نظر اب خاطر جمع باش .چون 2 از گیاهام بر اثر پوسیگی از بین رفتن
saeednag
18-09-2010, 10:52
من همه ی این اصول رو رعایت می کنم.
آبیاری منظم ولی میزان رشدشون خیلی کم هست .از نظر اب خاطر جمع باش .چون 2 از گیاهام بر اثر پوسیگی از بین رفتن
اگه واقعا همش و رعایت شده فقط و فقط یه دلیل میتونه داشته باشه اونم نژاد و گونه هست که باعث شده رشدش کمه.ضمنا رشد زیادو میخوای چیکار؟رشد کم با کیفیت تر میشه.
من کاکتوسم رو تکثیر کردم یکی به دوستم دادم الان مال اون از مال من رشدش زیاد تر هست.....
دوس دارم بزرگ بشن.شاید حق با تو باشه ...ولی جای تعجب نیست که میزان رشد اون بیشتر از مال من هست.
آخه دلیلش چی می تونه باشه؟!!!!!1
نور تا چه حد اثر می زاره؟؟؟/
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.