deraco
10-09-2010, 14:01
یه نوت بوک مدل Vaio F116 دارم که سه هفتس گرفتم و وقتی برای بار اول تست کردم راحت گوشی موبایلم رو شناخت و تونستم با نوت بوکم حتی زنگ هم بزنم اما ده روزه فقط گوشی خودم و هر گوشی دیگه ای رو میشناسه و پیدا میکنه اما نمیتونم باهاش مدیریت گوشی رو داشته باشم و اصلا اون صفحش رو نمیاره !
زیادم بهش وارد نیستم ... شاید از جای دیگه ای بشه اوردش ولی قبلا با دوبار کلیک روی دستگاهی که پیدا میکرد ، صفحه مدیریتی گوشیس رو باز میکرد اما الان نه ... کار دیگه ای باید بکنم ؟؟
حس میکنم از وقتی مودم وایرلسم رو که بهش شناسوندم این جوری شده ، ربطی داره ؟؟ من درایور smart network رو دوباره نصب کردم اما بازم همون حالتی بود ! دقیقا مربوط به کدوم قسمت میشه که دوباره نصبش کنم ؟ Smart network ؟
در ضمن WireLess Lan هم غیر فعاله واسم و وقتی روشن میکنم میزنه Enable
میشه راهنماییم کنید ؟؟ ممنون میشم
زیادم بهش وارد نیستم ... شاید از جای دیگه ای بشه اوردش ولی قبلا با دوبار کلیک روی دستگاهی که پیدا میکرد ، صفحه مدیریتی گوشیس رو باز میکرد اما الان نه ... کار دیگه ای باید بکنم ؟؟
حس میکنم از وقتی مودم وایرلسم رو که بهش شناسوندم این جوری شده ، ربطی داره ؟؟ من درایور smart network رو دوباره نصب کردم اما بازم همون حالتی بود ! دقیقا مربوط به کدوم قسمت میشه که دوباره نصبش کنم ؟ Smart network ؟
در ضمن WireLess Lan هم غیر فعاله واسم و وقتی روشن میکنم میزنه Enable
میشه راهنماییم کنید ؟؟ ممنون میشم