ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Bluetooth

deraco
10-09-2010, 14:01
یه نوت بوک مدل Vaio F116 دارم که سه هفتس گرفتم و وقتی برای بار اول تست کردم راحت گوشی موبایلم رو شناخت و تونستم با نوت بوکم حتی زنگ هم بزنم اما ده روزه فقط گوشی خودم و هر گوشی دیگه ای رو میشناسه و پیدا میکنه اما نمیتونم باهاش مدیریت گوشی رو داشته باشم و اصلا اون صفحش رو نمیاره !
زیادم بهش وارد نیستم ... شاید از جای دیگه ای بشه اوردش ولی قبلا با دوبار کلیک روی دستگاهی که پیدا میکرد ، صفحه مدیریتی گوشیس رو باز میکرد اما الان نه ... کار دیگه ای باید بکنم ؟؟
حس میکنم از وقتی مودم وایرلسم رو که بهش شناسوندم این جوری شده ، ربطی داره ؟؟ من درایور smart network رو دوباره نصب کردم اما بازم همون حالتی بود ! دقیقا مربوط به کدوم قسمت میشه که دوباره نصبش کنم ؟ Smart network ؟
در ضمن WireLess Lan هم غیر فعاله واسم و وقتی روشن میکنم میزنه Enable
میشه راهنماییم کنید ؟؟ ممنون میشم

H@mid-Vista
14-09-2010, 15:48
با این روش برو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sargardan64
22-09-2010, 18:36
من هم با بلوتوث وایو مشکل دارم. دفعات اول گوشی رو میشناخت و به راحتی تبادل فایل میکرد اما الان نه!
موقع ارسال فایل از گوشی به لپ تاپ پیغام connection failed و یا sending failed رو میداد. مجب.ر شدم تایید درخواست اتصال رو بردارم تا بتونه فایل بفرسته. اما این بار فقط عکس رو می فرسته و دیگه فایل ویدئویی حتی کم حجمم نمی فرسته!!!
تو نت سرچ کردن اما راهی نیافتم. ولی انگار کلا بلوتوث وایو تو دنیا خیلی ها رو اذیت کرده و میکنه!!!