مشاهده نسخه کامل
: سامسونگ، باکلاس یا بیکلاس؟ یا به عبارت دیگه کلاس یا کارایی؟
سلام
قطعا خیلی از ماها تاحالا برامون پیش اومده که از یه گوشی سامسونگ خیلی خوشمون بیاد اما با این فکر که سامسونگ گوشی بیکلاسیه سامسونگ نخریدیم(حالا یا این فکر خودمون بوده یا بقیه بهمون القا کردن)
هممون میدونیم که گوشی های سامسونگ در همه جای دنیا خیلی محبوبن و واقعا چیزی کم ندارن
اما تو ایران کسی که بخواد پول خوب خرج کنه معمولا سامسونگ نمیخره
حالا واقعا به نظرتون سامسونگ بیکلاسه؟ کارایی مهمتره یا کلاس؟
این تاپیکو تو قسمت سامسونگ نزدم که کسایی که طرفدار سامسونگ نیستن هم مشارکت کنن
L.A.M.P.A.R.D
10-09-2010, 02:10
نه...بحث کلاس نیست زیاد....بیشتر سر کیفتش هست...به نظر من محصولات سامسونگ کیفیت ندارند......
Maziar_69
10-09-2010, 02:17
نه...بحث کلاس نیست زیاد....بیشتر سر کیفتش هست...به نظر من محصولات سامسونگ کیفیت ندارند......
دوست عزیز الان بالاترین کیفیت رو گوشی های سامسونگ دارن !
شما کدوم گوشی مد نظرتون هست که کیفیت نداشته؟ مدلش رو بگین تا بحث کنیم و بگین چرامیگین کیفیت نداره.
اما دوست عزیزی که تاپیک رو ایجاد کردن باید بگم که اشتباه میکنید و الان خیلی از ایرانی ها برای اینکه یه گوشی خوب بخرن میرن سراغ سامسونگ.
دیگه دورانی که سامسنگ فقط یه E250 و D900 داشت گذشته!
الان سامسونگ داره حرف اول رو میزنه. نوکیا چه نوآوری داره الان در صنعت موبایل؟ فقط داره پول اسمی رو میخوره که چند سال پیش برای خودش دست و پا کرد با گوشی هایی مثل 6600 - N73 - N80 - N95 و ... که انصافا در اون زمان متحول کننده بودن.
ولی الان نوکیا هیچی برای گفتن نداره.
در ضمن داریم میریم تو سال 2011. دیگه کلاس گذاشتن با گوشی معنی نداره که. :دی
pooria-ir
10-09-2010, 02:20
لطف میکنین یه منبع برای حرفتون ارائه کنین ؟؟
L.A.M.P.A.R.D
10-09-2010, 02:25
شما کدوم گوشی مد نظرتون هست که کیفیت نداشته؟ مدلش رو بگین تا بحث کنیم و بگین چرامیگین کیفیت نداره.
اما دوست عزیزی که تاپیک رو ایجاد کردن باید بگم که اشتباه میکنید و الان خیلی از ایرانی ها برای اینکه یه گوشی خوب بخرن میرن سراغ سامسونگ.
دیگه دورانی که سامسنگ فقط یه E250 و D900 داشت گذشته!
الان سامسونگ داره حرف اول رو میزنه. نوکیا چه نوآوری داره الان در صنعت موبایل؟ فقط داره پول اسمی رو میخوره که چند سال پیش برای خودش دست و پا کرد با گوشی هایی مثل 6600 - N73 - N80 - N95 و ... که انصافا در اون زمان متحول کننده بودن.
ولی الان نوکیا هیچی برای گفتن نداره.
در ضمن داریم میریم تو سال 2011. دیگه کلاس گذاشتن با گوشی معنی نداره که. :دی
من هنوز galaxy دستم نگرفتم ولی فکر کنم جنسش با omnia 2 یکی باشه......و همینطور jet......یعنی یه گوشی ای که 250 تومن قیمت داره با گوشی ای که 650 تومن قیمت داره از یه نوع پلاستیک برای بدنه استفاده کرده.....رفیقم هم که omnia 2 داره به مرور ازش داره ضده میشه....اوایل بیشتر دوسش داشت....ولی میگه داره کم کم کیفیت خودش رو نشون میده:13:
alidata2010
10-09-2010, 02:27
كي گفته سامسونگ بي كلاسه داره بهترين صفحه نمايش ها رو ارائه ميده - دوربين هاي سامسونگ هم كه معروفه سيستم عامل اختصاصي بادا رو هم داره اين كجاش بي كلاسيه:13:
Maziar_69
10-09-2010, 11:28
لطف میکنین یه منبع برای حرفتون ارائه کنین ؟؟
ببخشید وقتی دارم از گوشی استفاده میکنم منبع میخوای؟؟؟ :13:
امنیا - بین - پیکسون 8 - کوربی - کوربی پرو اینوو8 همه ی اینا رو داشتم.
برعکس یه ان 78 و ان 95 که داداشم داشت. نه در باتریش لق میزد نه از لابلای دکمه هاش نور میزد بیرون. نه دکمه هاش شل شد بعد چند ماه استفاده. اینا همه ی ایراداتیه که نوکیا بعد از چینی شدنش داره.
به اینا میگن کیفیت...
سامسونگ اگه بی کلاس بود اینقدر فروش جهانیش بالا نمی رفت ! مگه میشه شرکتی بد تولید کنه و 2 گوشی پرفروش اروپا رو در اختیار داشته باشه ؟
کسی که بگه خیلی بی کلاسه و بی ارزش و کسی هم بگه بهترینه و رقیب نداره یعنی فرد بی منطقیه ! حرفش مفت ارزش نداره !
Tenacious
10-09-2010, 11:36
من که از سامسونگ بد ندیدم.
فعلا حرف اول دنیای موبایل رو سامسونگ میزنه .
حتی تو خود سیمبین هیچی I8510 , i8910 نمیشه !
این حرفا کجا بود ، بیکلاسو نمیدونم کیفیت نداره و اینا !!! گوشیهای اخیر نوکیا از دید من 90% بی کیفیت بودن ! (تجربه شخصی) ! N85 ام که کیبردش با تایپ معمولی شکست ! N97 هم که ترک برداشت !!! هنگ و اینا هم که قربونش برم ! دیگه دوران N95 و N73 گذشت ...!
وقتی میان گالاکسی با آیفون 4 مقایسه میکنن(تو اکثر سایت های تخصصی موبایل و اخبار جهانی هست) پس این خودش ثابت میکنه که سامسونگ با گذشته خیلی فرق کرده و هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ امکانات داره حرف اول میزنه .:27:
یادتون نره که بازار ایران و جهان اول از همه دست سامسونگ و نوکیا بود.:10:و در ضمن هر شرکتی میتونه یه انقلاب صنعتی داشته باشه و خودش رو بالا بکشه ، تو صنعت این یه چیزه طبیعیه .
و به هر شرکتی حق بدید که تو خط تولیدش چند تا گوشی بی کیفیت بیرون بیاد.به هر حال این اجناس ساخته دست بشر هستن.
کی گفته که نوکیا و سونی اریکسون و اچ تی سی.... بهترین کیفیت دارن؟ تو گوشی های اونها هم مشکل دار پیدا میشه ،اونم به تعداد فراوون(مخصوصا نوکیا)
ولی متاسفانه این ذهنیت و فرهنگ غلط تو کشور ما جا افتاده که هر کسی از اول معروف شده پس تا آخر دنیا بهترین محصولات رو تولید میکنه و اصلا حاضر نیستن یه محصول جدید رو تجربه کنن و تا از یه جنسی یه عیب پیدا میکنن تا آخر عمرشون میگن فلان چیز بده ،در حالی که این طرز فکر اصلا درست نیست.:19:
شما به بازار اتومبیل نگاه کنید.
تا چند سال پیش کی هیوندای و کیا میخرید،همه میگفتن اه اه اه این ماشینا چیه که انقدر آشغاله ولی حالا کسایی که این اتومبیل های جدید رو تجربه کردن و از روی خرافات و عقاید گذشته تصمیم گیری نکردن حالا از ماشیناشون راضی هستن و تازه کلی هم تبلیغش رو میکنند.
من به تمام دوستانی که میگن محصولات سامسونگ بده پیشنهاد میکنم واسه یه بارم که شده گوشی های این شرکت امتحان کنن و البته موقع خرید به اندازه پولی که خرج کردن از گوشی انتظار داشته باشند(نه مثل بعضیا که گوشی 150 تومنی میخرن و ازش انتظار کارایی یه گوشی 600 تومنی رو دارن) و در ضمن همیشه سامسونگ رو با گارانتی اصلی(چون واقعا گارانتیش معرکست) و از فروشگاه مطمئن بخرید
:11:
شما فقط ببین انجمن کدام گوشی به روز تره :31: . ........> ( سامسونگ )
soheilsh
20-09-2010, 15:07
هنوز افکار قرون وسطی در بین ملت ایرانی داره بیداد می کنه ، بابا کلاس چیه ، این حرف ها چیه این حرفا ماله دخترای 3 سالست .
من خودم 5800 دارم ، بی شک بهترین سیستم عامل سری 5 سیمبیان رو 5800 داره ، با 8910 هم کار کردم ، به نظرم سامسونگ تو اندروید و بادا و ویندوز کار کنه بهتر از اینه که بیاد سیمبین بزنه ، چون پشتیبانیش از سیمبین پایینه ( مثالش هم همین اپدیت نشدن فریمور هاشه )
omnia 2 هم یه گوشی بسیار خوب و خوش ساخته کیفیت ساختشم حتی از 100 درصد گوشی های نوکیا بالاتره .
خفن ترین گوشی هم که دیدم همین گلکسی بوده ،
کیفیت میخوایید فقط ایفون ، قابش فرت و فرت ترک برمیداره ... حالا شما بیا بگو ایفون کلاس نداره کیفیت نداره ... ولی همه می دنونن که ایفنون با سیستم عاملش خدای گوشی هاست ...
گرافيكار
20-09-2010, 15:29
در كل كلاس زياد به برند ربطي نداره
بيشتر با پول تعريف ميشه
پول بيشتر يعني كلاس بيشتر
ولي در كل
سامسونگ ديگه كارش از با كلاس بود گذشته و توي دنيا يه برند كاملا معتبر و به روزه
مردم ايران هم متاسفانه به دلايل زيادي از علم روز بيخبرن و گرنه كسي نميرفت نوكيا بخره با سيستم عامل هيچبين
هر چند روز به روز اين مسئله داره بهتر ميشه
نمونش فاميل پدري خودم(فقط عموها)
13 تا پسر عمو 11 دختر عمو
2سال پيش 21 نفر گوشي نوكيا داشتن
3 نفر سوني اريكسون
الان
6 نفر نوكيا 2 تا سوني اريكسون 16 نفر سامسونگ
هر چند ما تحت تاثير همديگه عمل ميكنيم
اما يه نمونه كوچيكشه
LiverBarca
20-09-2010, 23:23
تو برو موتورولاتو بچسب:27:...کسی که نمیدونه گوشی چیه چرا دربارش باید صحبت کنه:13:؟؟؟
الان هم از نظر کلاس و هم کیفیت سامسونگ حرف اول رو میزنه...:46:
SAEEDSAMSUNG
22-09-2010, 11:08
درمورد کیفیت ساخت گوشی های سامسونگ همین رو بگم که اگه قطعات ساخت سامسونگ بی کیفیت بود همین apple و htc که خیلی از کیفیت بالاشون حرف میزنید قطعات مصرفیشون رو از سامسونگ سفارش نمیدادن. اگه نمیدونستید بدونید که پشت پرده سامسونگ شریک تجاری مهمی برای اپل و اچ تی سی و خیلی از شرکتهای دیگست.
درمورد کلاس هم اگه شما میخوای با گوشی کلاس بزاری مطمعن باش بابت کلاس گذاشتن ضرر میکنی چون کارایی و امکانات رو فدای کلاس گذاشتن کردی. درضمن بدنه گوشی چیزی نیست که بشه از هر آلیاژی استفاده کرد . به عنوان مثال گوشی های آیفون تا قبل 4 که من باهاشون آشنا هستم میدونم که اگه بخوره زمین ترک بر میداره . ولی امنیا 2 که میگی کلاس نداره وقتی میخوره زمین از یه آلیاژی تشکیل شده که از یه قسمت میره تو! و اصلا نمیشکنه! و بسیار هم سبکه و موقع شارژ داغ نمیکنه!
ولی به عنوان مثال آیفون4 از آلمینیوم ساخته شده اگه بخوره زمین به نظر شما چه شکلی میشه؟ درضمن موقع شارژ بدنه های فلزی داغ میکنن..... درضمن شما به قیمت مناسب گوشی های سامسونگ نگاه نمیکنی؟ به نظر شما اگه گالاکسی رو با یه بدنه شکیل آلمینیومی مثل آیفون4 میشاختن ولی قیمتش رو میزدن 1 میلیون (مثل آیفون) بهتر بود یا الان که با امکاننات و قابلیت های خیلی بهتر و بیشتر از آیفون قیمت 600 تومن داره بهتره؟ میدونید چرا محصولات سامسونگ از فروش بالایی برخوردارن؟ پون مرد فهمیده دنیا به چیزایی فکر میکنن که ما ایرانیا خیلیامون (بلا نسبت شماها) بهش فکر نمیکنیم. پس لطف کنید گوشی گالاکسی با صفحه super amoled 4 اینچی . سیستم عامل آندروید . سی پی یو 1 گیگ ! و فیملبرداری اچ دی 30 فریم و........... را با قیمت 600 هزار تومن . با آیفون 4 1 میلیونو دویست هزار تومنی مقایسه نکنید!
فعلا حرف اول دنیای موبایل رو سامسونگ میزنه .
حتی تو خود سیمبین هیچی I8510 , i8910 نمیشه !
این حرفا کجا بود ، بیکلاسو نمیدونم کیفیت نداره و اینا !!! گوشیهای اخیر نوکیا از دید من 90% بی کیفیت بودن ! (تجربه شخصی) ! N85 ام که کیبردش با تایپ معمولی شکست ! N97 هم که ترک برداشت !!! هنگ و اینا هم که قربونش برم ! دیگه دوران N95 و N73 گذشت ...!
دوستان دیگه بد زدید تو خط اقراق!
تو کیفیت بالای n97 و n85 که شکی نیست
من مدتهاس n97 دارم
من تقریبا روزی 80-90تا اس ام اس میدم و کارای مسنجر رو هم با گوشی انجام میدم یعنی نهایت استفاده از کیبورد
به عبارت دیگه پدر کیبوردو در میارم
و هنوز هم گوشی عین اولش با کیفیته
درمورد کیفیت ساخت گوشی های سامسونگ همین رو بگم که اگه قطعات ساخت سامسونگ بی کیفیت بود همین apple و htc که خیلی از کیفیت بالاشون حرف میزنید قطعات مصرفیشون رو از سامسونگ سفارش نمیدادن. اگه نمیدونستید بدونید که پشت پرده سامسونگ شریک تجاری مهمی برای اپل و اچ تی سی و خیلی از شرکتهای دیگست.
درمورد کلاس هم اگه شما میخوای با گوشی کلاس بزاری مطمعن باش بابت کلاس گذاشتن ضرر میکنی چون کارایی و امکانات رو فدای کلاس گذاشتن کردی. درضمن بدنه گوشی چیزی نیست که بشه از هر آلیاژی استفاده کرد . به عنوان مثال گوشی های آیفون تا قبل 4 که من باهاشون آشنا هستم میدونم که اگه بخوره زمین ترک بر میداره . ولی امنیا 2 که میگی کلاس نداره وقتی میخوره زمین از یه آلیاژی تشکیل شده که از یه قسمت میره تو! و اصلا نمیشکنه! و بسیار هم سبکه و موقع شارژ داغ نمیکنه!
ولی به عنوان مثال آیفون4 از آلمینیوم ساخته شده اگه بخوره زمین به نظر شما چه شکلی میشه؟ درضمن موقع شارژ بدنه های فلزی داغ میکنن..... درضمن شما به قیمت مناسب گوشی های سامسونگ نگاه نمیکنی؟ به نظر شما اگه گالاکسی رو با یه بدنه شکیل آلمینیومی مثل آیفون4 میشاختن ولی قیمتش رو میزدن 1 میلیون (مثل آیفون) بهتر بود یا الان که با امکاننات و قابلیت های خیلی بهتر و بیشتر از آیفون قیمت 600 تومن داره بهتره؟ میدونید چرا محصولات سامسونگ از فروش بالایی برخوردارن؟ پون مرد فهمیده دنیا به چیزایی فکر میکنن که ما ایرانیا خیلیامون (بلا نسبت شماها) بهش فکر نمیکنیم. پس لطف کنید گوشی گالاکسی با صفحه super amoled 4 اینچی . سیستم عامل آندروید . سی پی یو 1 گیگ ! و فیملبرداری اچ دی 30 فریم و........... را با قیمت 600 هزار تومن . با آیفون 4 1 میلیونو دویست هزار تومنی مقایسه نکنید!
دوست عزیز من سابقآ هیج مشکلی با سامسونگ نداشتم ، و به خیلی ها را پیشهاد خریدش را در یکسری از محدوده قیمت ها پیشنهاد میدادم
ولی واقعآ خط تولید سری جدید سامسونگ خیلی افتضاح شده ان برای نمونه ..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دیگه گوشی نسل چهارم سامسونگ هست که بخونید نظر سنجی گذاشتن که با اینهمه مشکلی که این گوشی داره برش میگردونید یا ...
گوشی سرشار از مشکل بوده شما حساب کنید تو این رنح قیمت عادی نیست این همه مشکل
این ماجرا تو Samsung i9000 Galaxy S i هم که نسخه دیکر این گوشی هست صدق میکنه و این سری هم سرشار از مشکلات بودش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Reported problems
را بخونید بیشتر از چند پاراگراف مشکل سنگین برای این گوشی ها وجود داره
من به هیچ وجه سامسونگ زیر سوال نمیبرم سامسونگ nand فلش میسازه ،و کمپانی بسیار پیشرفته هستش ولی بازم میگم تو پروسه تولید و QC بحث کنترل کیفت کم کاری میکنه و تست های لازم انجام نمیدi که قیمت تمام شده بیاد پایین.
بی دلیل نبود که IBM بخش تولید لپتاپش را به شرکت Lenevo چین داد و یاموتورلا بخش تولید پردازندش را فروخت و یا زیمنس مبایل به Benq (ACER) OEM فروخته شد
خیلی واضح سامسونگ نمی تونه دیگه تخصصی کار کنه که البته اینطوری نمیمونه و با رشد یکسری از بخش و سود دهی کاملشون صدرد صد واگذرارشون میکنه و سرمایه اون بخش متمرکز میکنه که این سیاست تو تاریخ اکثر کمپانی های غول وجود داشته...
maziarzar
03-10-2010, 23:58
کلاس کیلو چنده کارایی مهمه شاید یه گوشی 30 تومن باشه اما کلاس داشته باشه پس مردم برن اونو بگیرن گوشی برای استفاده است ونه جلب توجه
تو دنیای امروز حرف اولو سامی میزنه چه بخوای چه نخوای بروز ترین گوشیا پیشرفته ترین گوشیها با کیفیت ترین گوشی ها قیمت مناسب تر گوشیها نسبت به بقیه
بدونید اگه سامی گوشی های تاچ و....خودشو ارائه نمیکرد نوکیا و اریکسون تو خواب زمستانی میموندند!برای همین اونها هم شروع به ساخت مدلهای پیشرفته تر کردند!
من اوایل نظرم با نوکیا و اریک بود اما انقدر خراب میشدن خرج رو دستم میگذاشتن که خدا داند اما با چند مدل از سامی هیچ خرجی تا الان رو دستم نذاشته و باید گفت بروز باکلاس و دارای بهترین گارانتی در ایران یعنی سامی:11:
دوستان یعنی کسی دیگه نیست در مورد سامسونگ حرفی بزنه!؟
گرافيكار
14-10-2010, 02:33
شما اگه يه بار گالكسي رو توي دستتون بگيريد
و بغل غولهاي هر شركت ديگه اي مثل نكسوز اچ تي سي يا آيفون4 يا ايكس 10 سوني اريكسون يا n8 نوكيا بزارين
به راحتي متوجه كلاس سامسونگ ميشين
میشه بگید کدوم گوشی سامسونگ از آیفون4 باکلاستره؟
به نظر من گالاکسی گوشی فوق الاده ایه اما از نطر کلاس گوشی واقعا میشه با آیفون4 مقایسش کرد؟:41:
alidata2010
14-10-2010, 16:46
منم اگه 2.5 میلیون پول به گلابی میدادم بهش میگفتم باکلاس:31:
L.A.M.P.A.R.D
14-10-2010, 17:05
شما اگه يه بار گالكسي رو توي دستتون بگيريد
و بغل غولهاي هر شركت ديگه اي مثل نكسوز اچ تي سي يا آيفون4 يا ايكس 10 سوني اريكسون يا n8 نوكيا بزارين
به راحتي متوجه كلاس سامسونگ ميشين
که چقدر داغونه :31:
اخه اون پلاستیک مضحک سامسونگ دیگه کلاس داره ؟:دی
که چقدر داغونه :31:
اخه اون پلاستیک مضحک سامسونگ دیگه کلاس داره ؟:دی
یعنی اینقدر مضحکه که تو میگی...!!
پس چرا اینقدر باکیفیته و اینقدر سگ جونو خرکاره:21:عجب...چه چیزایی ادم میشنوه!
پس نوکیا و اریک که کیفیتشون افتضاح شده چی میگی:5:
L.A.M.P.A.R.D
16-10-2010, 10:49
پس چرا اینقدر باکیفیته و اینقدر سگ جونو خرکاره
جوکه سال :دی
rozy_1500
16-10-2010, 23:37
آخ جون دعوا :31: کی چی میگه ؟ بیا جلو !
با این که طرفدار سر سخت نوکیا هستم اما خداییش سامسونگ واقعا گوشی های عالی میزنه
تا الان این سومین گوشی سامسونگمه که دستمه چون چیزی رو ساخته که مورد نیازمه
من باهاش هیش مشکلی ندارم و روی سگ جون بودن گوشیم هم تاکید بسیار دارم چون بلاهایی که سرش آوردم اگه سر... حالا بیخیال
البته ایراد هایی هم داره ولی نه اونقدر زیاد
و اینو هم بگم که هر کدوم از تجهیزاتش برا یکی خوبه و برا یکی هم بده
مثلا touchwiz اش توی i900 خیلی خسته کننده و اذیت کننده بود
در کل من مشکلی با این برند نداشتم و ندارم و کاملا هم قبول دارم که توی ایران سامسونگ بد جا رفته
من چند نفری رو میشناسم میشناسم که از گوشی های مدل بالای سامسونگ رو به n95 8gb اوردن
اما اونا ... بیخیال
در هر حال من از برند و حالت های گوشی های نوکیا واقعا خوشم میاد
مخصوصا n8 که در آینده صاحبش میشم
اما دوست ندارم الکی در مورد برند های دیگه قضاوت بشه
الانم میخوام رو به گوشی bl40 شکلات بیارم :40::40::40:
:31:
دوستان فقط شمارو ارجا میدم به آمار فروش گوشیها تو اروپا که سامسونگ اوله ! اگه اروپا اروپاست و محصول بی کیفیت توش جائی نداره دیگه خاور میانه چی میگه :27:
دوران D900i و اینا گذشت ، دوران N73 و N95 هم گذشت، الان سامسونگ حکمرانی میکنه ...
LiverBarca
17-10-2010, 01:32
یک کلام:فقط سامسونگ....من اگه قرار باشه از بین موتو و گوشی چینی انتخاب کنم گوشی چینی رو انتخاب میکنم....:46:
جوکه سال :دی
قشنگ چیزی نمیدونی و اطلاعاتی از سامی نداری پس خواهشا حرفی نزن هرکی داره و داشته میدونه چی هستشو چه کلاسی داره....
L.A.M.P.A.R.D
17-10-2010, 14:23
یک کلام:فقط سامسونگ....من اگه قرار باشه از بین موتو و گوشی چینی انتخاب کنم گوشی چینی رو انتخاب میکنم....:46:
شما وقت کردی برو دکتر :39::39::39:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
قشنگ چیزی نمیدونی و اطلاعاتی از سامی نداری پس خواهشا حرفی نزن هرکی داره و داشته میدونه چی هستشو چه کلاسی داره....
عزیزم......من i9000 هم دستم گرفتم........ولی حالم از جنس بهم خورد........فکر کنم با omnia 2 یکی باشه جنسش
عزیزم......من i9000 هم دستم گرفتم........ولی حالم از جنس بهم خورد........فکر کنم با omnia 2 یکی باشه جنسش
والا6یا7ماهیomnia2دستم بود خیلیم حال کردیم از ساختش شما بانام سامسونگ مشکل داری نه کیفیتش دوست من...شما باید چند وقت دستت باشه بعد بتونی نظر بدی که خوبه یا نه...
L.A.M.P.A.R.D
18-10-2010, 22:56
نه عزیز...........وقتی گوشی جت سامسونگ با قیمت 250 تومن ، با گوشی گالاکسی اس سامسونگ با قیمت 640 تومن ، دارای یه جنس یدنه باشه ، راحت میشه این قضیه رو درک کرد .
نه عزیز...........وقتی گوشی جت سامسونگ با قیمت 250 تومن ، با گوشی گالاکسی اس سامسونگ با قیمت 640 تومن ، دارای یه جنس یدنه باشه ، راحت میشه این قضیه رو درک کرد .
بله شما زمان تولید شدن این گوشیها در کارخونه حضور داشتی میدونی!:31:اینطور نیست این بخاطر اینه که حتی گوشی های با قیمت ارزان تر سامسونگ چون کیفیت خوبی دارند فکر میکنی بااون گرونه تفاوتی نداره...مواد فرق میکنه اما کیفیت ارزان تره با گرونتره فرقی نداره این حرفه ای گری سامسونگه نسبت به رقباش که پر فروش ترین هم لقب گرفته....
سامسونگ نسبت به قیمت بهترین امکاناتو درش عرضه میکنه....در بعضی از مدلهای سامسونگ که برندهای دیگه اصلا اونارو در خواب هم ندیدند....معنی واقعی پیشرفت و کیفیت یعنی سامسونگ
حالا چرا دعوا میکنین؟:46:
مگه ارث بابامونه که روی برند سامسونگ داریم روی همدیگرو کم میکنیم.
عزیزم من 1 سال مدل s8300 رو دارم تا حالا 100 بار زده به سرم که بفروشمش 1100 یا 1200 نوکیا بگیرم و حالشو ببرم.
از امکانات سامسونگ که به هیچ عنوان راضی نیستم و جلوی نوکیا باید بره بوق بزنه. شاید استحکام خوبی داشته باشه و منظورم اینه که به طور کلی گوشی های با ظاهر فریبنده ایی داره ولی اصلا روی امکانات کار نکرده.
pooria-ir
21-02-2011, 22:29
.مواد فرق میکنه اما کیفیت ارزان تره با گرونتره فرقی نداره این حرفه ای گری سامسونگه نسبت به رقباش که پر فروش ترین هم لقب گرفته....
سامسونگ پرفروش ترین نیست دوست عزیز :10:
1-نوکیا
2-سامسونگ
3-ال جی
DOKHTARE ACTROS
11-03-2011, 17:06
گوشی هم باید کلاس داشته باشه هم کارایی اگه یکی از این دوتا نباشه حال نمیده
behrooz.shie
20-05-2011, 00:29
من شخصا سامسونگ و الجی و از این قبیل گوشی ها رو ادم حساب نمیکنم :20:
بهروز جان داداش اینایی که اسم بردی آدم نیستند!
در مورد جملت هم که این دو تا برند برندهای خوبی نیستند؛ این صحبت برمیگرده به چند صد سال قبل که فقط سونی و نوکیا بسته به سیستم عامل سیمبینشون توانایی ساپورت بیشتری داشتند و سامی و الجی به خاطر عدم استفاده از سیستم عامل بر روی گوشیهاشون از رقابت عقب مونده بودند نه الان که هر کدوم اونها در صنعت موبایل برای خودشون قطبی محسوب میشند و نوکیا که قدرت بلامنازع در گوشیهای همراه بود دیگه حرفی برای گفتن نداره!
بهتره به جای این تعصبات بی نتیجه و به جای مقایسه ی بین برندها گوشیها رو با هم مقایسه کنید البته نه از روی تعصب.
رقابت برندها موبایل فقط میتونه به نفع مصرف کننده ها باشه و بس.
.:PAR3A:.
23-07-2011, 14:50
سامی غوله ، ولی حیف که خز شد رفت... همین گلکسی اس 2 ، گوشی ریدیفیه ، ولی هر خر و خلی پول دستش بیاد میره گلکسی اس 2 میخره و همین باعث میشه گوشی یه عده که لیاقتشو دارن هم خز کنن...
ولی گوشیای سونی (به جز ایکس 10 :دی) اون قدر خز نیس... گوشیای موتو اون قد خز نیس ، گوشیای ال جی اون قد خز نیس...
سامی ایرانو خوب ساپورت کرد و واس همین گوشیاش توی ایران خز شدن... الان هر شلغمی که 600ت پول داره و اندازه ملخ هم نمیفهمه رفته گلکسی اس خریده هم شلغمی هم که 800 پول داره رفته گلکسی اس 2 خریده... گوشیای به این خوبی رو خز کردن :دی
shahab_f
23-07-2011, 15:20
سامسونگ خزه اونوقت نوکیا باکلاسه؟ یه لینک جالب داشتم، حیف که الان پیداش نمیکنم، سهم نوکیا از بازار چندین کشور جهان رو نشون میداد، نوکیا در سه کشور امریکا، انگلیس و فرانسه زیر 10 درصد سهم داشت و در مصر، چین و هند بالای 50%. یعنی نوکیا الان توی فروش تو دنیا اوله (و البته در حال کاهش فروش) برای اینکه تو کشور های جهان سوم فروشش بالاست. میدونید که چند ساله از ژاپن هم بیرون اومده و اونجا هم فروش نداره. خوب حتما قبول دارید که گوشی باکلاس باید تو کشور باکلاس هم طرفدار داشته باشه، نه مصر و چین
داداش منظور پارسا از خز شدن بد بودن محصول نیست پر شدن این گوشی تو دست مصرف کننده هاست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.