PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید یک PPC در حدود 400-500

safa125
09-09-2010, 19:55
سلام
چند وقتی هست که به فکر خرید یک PPC هستم چون گوشی قبلیم سیمبیان بوده دوست دارم به ویندوزموبایل یا آندروید کوچ کنم اینم بگم که از گوشی های هوشمند و امکانات اونها اطلاع ندارم.
موارد زیر مدنظرم هسست
1- 1- نرم افزارخورش حرف نداشته باشه (ویندوزموبایل یا آندروید)
2- -2- دوربین خوبی داشته باشه مخصوصا کیفیت فیلم برداریش خوب باشه ( تصاویر تکه تکه نباشه / فریم ها کامل باشند
3- 3- سرعت RAM و ROM قابل قبوی داشته باشه
4- 4- از برند های معتبر باشه (گوشیه قبلیم سونی اریکسون P990I بود که خیلی ازش راضی بودم
5- 5- مطالعه و ویرایش فایلهای PDF و Office را داشته باشد
6- 6- حدود 400-500 برای یه گوشی خوب هزینه کنم
7- خودم باتوجه به اطلاعات کمم دوتا گزینه برام مطرحه البته منتظرم شما مدلهای بهتری معرفی کنید
ببین
Sony Ericsson XPERIA X2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و
HTC HD mini

موندم
البته نگاه کردن لینک زیر کمی کمک میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته چشم خودم X2 رو گرفته ) میخوام بدونم هنگ منگش چقدره ؟ و ;کلا گزینه بهتری هم با پول ما میشه خریداری کرد و . . . . . .

:11: :11: :11:

:11:راستی عید سعید فطر برهمتون مبارک:11:
:11: :11: :11:

bibak_fa
10-09-2010, 05:01
من با ایکس2 کار کردم.گزینه ی خوبیه.
ولی من خرید ویندوز موبایل را به هرکسی پیشنهاد نمیکنم مگر کسانی که به کارشون بیاد و کار کردن با ویندوز موبایل را خوب بلد باشن چون در غیر این صورت همش با گوشی مشکل دارن و اخرش هم میشه پشیمونی.
من به اکثر افراد برای استفاده های معمولی و حتا خیلی بالاتر سیمبین را پیشنهاد میکنم و بری شما به نظرم ویواز یا ویواز پرو میتونن گزینه های خوبی باشن

abas68
10-09-2010, 16:41
بهتره به اندروید فکر کنی چون میخوای زیاد هزینه کنی . البته گوشیهای اندروید زیادن و انتخاب مشکله. برای 500 هزار تومن بهترینا motrola milestone و x10 هستند . گوشیهای دیگه هم مثل legend و aria هستند با طراحی بهتر ولی قابلیتهای کمتر

Honradez
10-09-2010, 23:59
HD Mini خوب نيست. چون شما دوربين ميخواين. عکسهاش تو نور آفتاب آبي ميفته!

Xperia X2 هم خوبه ولي سامسونگ Omnia II بهتره.

تو اندرويدها هم HTC Legend خوبه. (HTC Aria هم هست ولي فکر کنم کيفيت صفحه نمايشش کمتره)

:10: