مشاهده نسخه کامل
: كمك در سئو سايت
MZ_Love17
09-09-2010, 12:52
سلام به بروبچز گل و هميشه دوست داشتني انجمن :11:
من سايتم رو چند هفته اي هست كه راه انداختم
الان يه سوال در مورد سئو داشتم
من موضوع سايتم در مورد دانلود كتاب الكترونيكي (PDF) هستش
و اطلاعاتي هم كه در مورد كتاب مي نويسم شامل
نام كتاب ، نويسنده ، حجم و غيره مي باشد
و من توضيح و يا خلاصه اي از كتاب رو در سايت قرار نمي دم
و با توجه به اينكه موتور جستوجو نمي تواند داخل كتاب را بخواند و همچنين من كلمات كليدي رو از داخل كتاب انتخاب مي كنم
اين سوال برام پيش اومده::
من از يه سايت خوندم كه اگه كلمات كليدي كه براي مطلب مي ذاري در پستت نباشه
گوگول و به طور كلي موتورهاي جست و جو سايتم رو اسپم شناسايي مي كن :18:
چون نمي تونن داخل كتاب رو بخونن و من هم كه كلمات كليدي رو از داخل كتاب انتخاب مي كنم
بايد چي كار كنم كه گوگل منو اسپم شناسايي نكنه
لطفا بهم كمك كنيد
من اگه كلمات كليدي هر پست رو به صورت نظر براي همان پست بفرستم مشكل حل مي شه يا نه؟؟
راهه ديگه اي سراغ ندارين؟؟
:19:
irHelper
10-09-2010, 15:38
من فکر نمی کنم چیزی که می گی درست باشه چون اکثر موتور های جستجو داخل فایل های pdf رو می تونن بخونن.
برای مثال یک سر به لینک زیر بزن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MZ_Love17
10-09-2010, 18:30
ممنون که جواب سوال منو دادین
ببخشید دوست عزیز
یه اشتباهی در نوشتن من صورت گرفت
من کتاب ها رو به صورت فشرده برای دانلود می ذارم
در rar و برای فایل فشرده هم پسورد سایت رو می ذارم
با این حساب باید چی کار کنم؟
آدرس سایتم در امضام هست
می تونید مشاهده کنید
لطفا منو راهنمایی کنید
:11:
DaRiOuShJh
10-09-2010, 20:22
شما که ایمیل نمیفرستید که اسپم بشناسه یا ...!×!
اگر توضیح و کلمات کلیدی مناسب اضافه نکنید رنکینگ سایتتون و ایندکس شدنش زمان بیشتری میگیره و خوب تو نتیاج سخت تر نشون داده میشه
در کل به نظرم از اونجا که فایل پی دی اف هم زیاد فشرده نمیشه از همون zip استفاده کنید
از طرفی روی خوده پی دی اف هم پسورد میتونید بزارید
در کل بعید میدونم برایا یندکس کردنه فایل بیان فایل پی دی اف رو هم بخونن
هر چی هست باید دستی وارد کنید تو پست هاتون
یک چکیده و چند تا کلمه ی کلیدی کفایت میکنه
neopersia
10-09-2010, 20:23
نگران شناسایی شدن به عنوان اسپم نباشید چون تا جایی که من میدونم گوگل کلاً meta keywords رو نادیده میگیره. البته نه اینکه کلاً نخونه ولی بر اساس اون رتبه بندی نمیکنه.
چرا چند خط توضیحات در مورد هر مقاله اضافه نمی کنید؟ فکر میکنم اگر صرفاً همون کلامات کلیدی رو توی متن اضافه کنید بعد توی متا کیوردز هم باشه اون موقع ممکنه گوگل این رو منفی حساب کنه!
من توصیه دوستمون رو به شما می کنم
بهتره تو پستها تون حتما از تگ + خلاصه ای از محتوای کتاب قرار بدید
شکل ایندکس صفحات سایت شما توسط گوگل اصلا مناسب نیست
ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MZ_Love17
11-09-2010, 15:28
از لطف همه ی دوستان صمیمانه تشکر می کنم :40:
فقط یه سوال دیگه
یعنی هیچ راهی غیر از گذاشتن خلاصه ای از کتاب وجود نداره؟؟؟
آخه این گذاشتن خلاصه ای از کتاب خیلی طول می کشه و هم اینکه تمام کلمات کلیدی رو توی اون خلاصه نمی شه پیدا کرد
CHAPTER عزیز
می شه بیشتر توضیح بدین؟؟
من منظورتون رو متوجه نشدم از اینکه فرمودین که:
شکل ایندکس صفحات سایت شما توسط گوگل اصلا مناسب نیست
منظورتون یعنی چی؟؟
و اینکه باید چطوری باشه؟؟؟؟؟؟
neopersia
11-09-2010, 15:34
من پیشنهاد میکنم شما علاوه بر نسخه فشرده شده کتاب یک لینک هم به نسخه pdf بدون رمز توی سرورتون بزارید
اینجوری وقتی موتورهای جستجو وارد میشن میتونن کتاب رو هم بخونن
برعکس داریوش جان من اعتقاد دارم که بعضی از pdf ها استعداد زیادی برای فشرده شدن دارن :دی یعنی حجمشون موقع فشرده سازی خیلی کمتر میشه. اگر شما میخواید که به خاطر پسورد یا نام سایت که توی اسم فایلهای فشرده هست کاربران اون رو دانلود کنن میتونید حجم فایل فشرده شده و فایل فشرده نشده رو کنارشون بنویسید. مطمئناً بیشتر کاربران اونی رو دانلود میکنن که حجم کمتری داره
البته باز هم نظر من این هست که گذاشتن چکیده توضیحات در مورد کتاب بهترین راه حل هست
DaRiOuShJh
11-09-2010, 19:43
من پیشنهاد میکنم شما علاوه بر نسخه فشرده شده کتاب یک لینک هم به نسخه pdf بدون رمز توی سرورتون بزارید
اینجوری وقتی موتورهای جستجو وارد میشن میتونن کتاب رو هم بخونن
برعکس داریوش جان من اعتقاد دارم که بعضی از pdf ها استعداد زیادی برای فشرده شدن دارن :دی یعنی حجمشون موقع فشرده سازی خیلی کمتر میشه. اگر شما میخواید که به خاطر پسورد یا نام سایت که توی اسم فایلهای فشرده هست کاربران اون رو دانلود کنن میتونید حجم فایل فشرده شده و فایل فشرده نشده رو کنارشون بنویسید. مطمئناً بیشتر کاربران اونی رو دانلود میکنن که حجم کمتری داره
البته باز هم نظر من این هست که گذاشتن چکیده توضیحات در مورد کتاب بهترین راه حل هست
ممنون یاسر جان
بله حق با شماست مخصوصا اگر همش text باشه من فکر کردم عکسه (نمیدونم از کجا!!):31:
ولی یه مقدار سخت میشه کارشون! چون هم حجم 2-4 برابر میشه برای هر کتاب هم اینکه دردسر بیشتری داره
میگم چکیده رو هم لازم نیست اصلا خودتون بنویسید همون چند پاراگراف اول کتاب رو کپی/پیست کنید و بعد در کنارش کلمات کلیدی خودتون رو اضافه کنید فکر کنم بهترین کار در حداقل زمان باشه
البته تا اونجا که یادمه دیتالایف بود سیستمتون من خودم کار نکردم ولی حتما این امکانات رو باید داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.