PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : --> سوال و مشاوره در مورد رشته ها و دانشگاه ها <--

vahid-p
09-09-2010, 12:13
دوستان تو این تاپیک سوالاتشون رو بپرسن.

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

هدف از این تاپیک سوال خودم بود که نمی دونستم کجا مطرحش کنم. این تاپیک رو زدم که بقیه هم سوالشون رو همینجا مطرح کنند.

یه سوال دارم که فوری باید بدونم : تو دانشگاه امیرکبیر به چه زبونی تدریس می شه؟ بین دانشکده تا دانشکده یا رشته تا رشته فرق می کنه؟

Ninjai
09-09-2010, 12:36
تاپیک خوبیه !
ولی به نظرم اگه الان بیشتر رو درسات تمرکز کنی بهتره تا به فکر دانشگاه سال بعد باشی !

vahid-p
09-09-2010, 12:55
تاپیک خوبیه !
ولی به نظرم اگه الان بیشتر رو درسات تمرکز کنی بهتره تا به فکر دانشگاه سال بعد باشی !
دوست من زبون ژاپنی بلد نیستم باهاتون صحبت کنم :27:
من برا خودم سوال نکردم.

خودم که باید فعلا درس بخونم، خدا کنه شیراز قبول شم. :42: )

vahid-p
09-09-2010, 13:20
کسی نیست راهنمایی کنه؟

panizir
09-09-2010, 16:07
چه زبوني؟ يعني چي ! فارسي ديگه!

vahid-p
09-09-2010, 21:18
چه زبوني؟ يعني چي ! فارسي ديگه!
مطمئنی؟
یعنی مثل دانشگاههای دیگه تمام دروسشون فارسیه؟

Tenacious
09-09-2010, 22:41
پشتو تدریس می کنن!!!:5:

خوب معلومه دیگه فارسی تدریس می شه.
احتمال داره استاد منبع انگلیسی معرفی کنه ولی تدریس فارسی هست.
البته من خودم رشتم فنی مهندسی نبوده که بخوام امیرکبیر بخونم ولی می دونم این طوره.

sanaz_German
09-09-2010, 22:56
چه تاپیک خوبی ! من کلی سوال دارم راجب رشتم!
.
اگه برم سر کلاس آلمانی ....( مثلا ترم 1 آلمانی 1 بهم میدن حتما ) استاد از همون اول آلمانی صحبت می کنه؟
اصلا ترم 1 هیچی.... همه ی درسای اختصاصی آلمانی به زبان آلمانی تدریس میشه؟
احتیاجی هست که من جداگانه هم کلاساشو برم؟ ( مبتدی نیستم ولی مسلط هم نیستم)
این مصاحبه ای که واسه زبان های خارجی گذاشتن چیه؟

Tarannom_
09-09-2010, 23:03
یکی از دوستای من علوم تحقیقات فرانسوی می خونه...می گفت اکثر بچه های کلاس هیچی بلد نبودن...خود دوستمم صفر بود و حتی احوالپرسی رو بلد نبود.
خود منم که چند ترم انگلیسی خوندم و مسلما بچه ها با انگلیسی بیشتر از زبونای دیگه اشنان، استاد خیلی از بحث های گرامر رو تا ترم دوم یه جاهاییشو فارسی تدریس می کرد.
به نظر من کلاس بیرونم بری، خیلی بهتره...چون تو دانشگاه اون قدر وقت نیست که بخوان خوب باهات کار کنن.
من تا حالا نشنیدم برای زبان مصاحبه بذارن...فکر کنم بچه هایی که آزاد بودن، بهتر بتونن جوابتو بدن.

Lamanta
09-09-2010, 23:20
میشه یکی تمام واحد های رشته ی کامپیوتر نرم افزار - آزاد رو بگه ؟

panizir
10-09-2010, 01:45
مطمئنی؟
یعنی مثل دانشگاههای دیگه تمام دروسشون فارسیه؟

رفتم خبرت ميدم.:31:
اما من كه نشنيدم جايي انگليسي تدريس بشه.حتي همون شريفش!
احتمالا شما شنيدين منابع زبان اصليه . تدريس كه نميشه ، اونم تو ليسانس. شايد يكي مسلط نبود به زبان خوب هيچي نميفهمه.

siamakdadashi
10-09-2010, 13:51
آقا یکمی هم از رشته روانشناسی عمومی و آینده کاریش با لیسانس و فوق لیسانس توضیح بدین و تفاوتش با بالینی.مردم از بس تاپیک زدم.
با لیسانس روانشناسی عمومی میشه تو کلینیک روانی یا اورژانس 123 کار کرد؟

vahid-p
11-09-2010, 10:50
رفتم خبرت ميدم.
احتمالا شما شنيدين منابع زبان اصليه . تدريس كه نميشه ، اونم تو ليسانس. شايد يكي مسلط نبود به زبان خوب هيچي نميفهمه.
منم فکر می کردم همینطور باشه. خب حالا مطمئن شدم.
ممنون

آقا یکمی هم از رشته روانشناسی عمومی و آینده کاریش با لیسانس و فوق لیسانس توضیح بدین و تفاوتش با بالینی.مردم از بس تاپیک زدم.
با لیسانس روانشناسی عمومی میشه تو کلینیک روانی یا اورژانس 123 کار کرد؟
فکر کنم روانشناسی بالینی مختص به رشته تجربی باشه. دقیق نمی دونم.
در مورد زمینه کاری ، می تونی سری به این تاپیک بزنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dsa
12-09-2010, 13:16
سلام

در مورد دانشگاه سراسری کرج کسی اطلاعاتی داره؟؟ سرچ کردم ولی هیچی پیدا نکردن ، نه سایت ، نه آدرس ، نه عکس :31:

brave_ie
13-09-2010, 00:25
ببخشید دیر جواب میدم نبودم آخه
منظورتونو درست نمیدونم چیه ولی من خودم دانشگاه امیرکبیر درس میخونم تمام استادها به فارسی درس میدن البته تو ارشد بعضی درسا رو زبون اصلیم درس میدن ولی در کل اگر زبان بلد نباشی کلات پس معرکس :31:

jorj
13-09-2010, 00:33
سلام
من ترم اخر نرم افزار کاردانی هستم . می خواستم بدونم برای شرکت در سراسری کی باید اقدام کنم و امتحانش کی هستش .
برای درس خوندن نظرتون در مورد کلاس های آمادگی کنکور چی هستش .
سپاس

jorj
13-09-2010, 00:33
سلام
من ترم اخر نرم افزار کاردانی هستم . می خواستم بدونم برای شرکت در سراسری کی باید اقدام کنم و امتحانش کی هستش .
برای درس خوندن نظرتون در مورد کلاس های آمادگی کنکور چی هستش .
سپاس

beh,p
13-09-2010, 09:25

صنعت نقت درس هاشو ظاهرا انگلیسی ارایه میکنه (البته اون سری از استادهایی که انگلیسی بلدن، باقیشون شکسته و به درد نخور و به قول معروف فینگلیش درس میدن)
اگه یادتون باشه رییس جمهور محبوب 2 سال پیش بود(گمان میبرم) که دستور داد در تمام دانشگاههای وزارت علوم زبان تدریس پارسی شود:25:

vahid-p
23-09-2010, 00:49
ببخشید دیر جواب میدم نبودم آخه
منظورتونو درست نمیدونم چیه ولی من خودم دانشگاه امیرکبیر درس میخونم تمام استادها به فارسی درس میدن البته تو ارشد بعضی درسا رو زبون اصلیم درس میدن ولی در کل اگر زبان بلد نباشی کلات پس معرکس

صنعت نقت درس هاشو ظاهرا انگلیسی ارایه میکنه (البته اون سری از استادهایی که انگلیسی بلدن، باقیشون شکسته و به درد نخور و به قول معروف فینگلیش درس میدن)
اگه یادتون باشه رییس جمهور محبوب 2 سال پیش بود(گمان میبرم) که دستور داد در تمام دانشگاههای وزارت علوم زبان تدریس پارسی شود
با شروع کلاس ها معلوم شد که تو دانشگاه امیرکبیر میکس شده درس می دن. یعنی انگلیسی درس می دن ( یا حرف می زنن ) و رو تخته انگلیسی و فارسی می نویسن . البته امتحان چون کتبیه فارسی و کتابهاشون انگلیسی. کلا به استاد بر می گرده.

panizir
23-09-2010, 23:57
با شروع کلاس ها معلوم شد که تو دانشگاه امیرکبیر میکس شده درس می دن. یعنی انگلیسی درس می دن ( یا حرف می زنن ) و رو تخته انگلیسی و فارسی می نویسن . البته امتحان چون کتبیه فارسی و کتابهاشون انگلیسی. کلا به استاد بر می گرده.

کدوم رشته ها؟ چه ترمهایی؟ اتفاقا با شروع کلاسهای ما من فهمیدم حتی منابع ترم اولیها فارسی هست!

alisahaf70
24-09-2010, 06:29

یه استاد مهندسی داریم تو علم و صنعت این بشر انگلیسی درس می ده هنوز افتخار اشنایی با بقیه ی انگلیسی زبانا رو پیدا نکردم :دی

bnmnb
24-09-2010, 11:19
توی دانشگاه شیراز که کلیه امتحانات به زبان شیرین انگلیسیه
استادها فارسی درس می دن ولی رو تخته انگلیسی می نویسن
منابع هم همه انگلیسی هست

vahid-p
26-09-2010, 00:13
Panizir می شه بفرمائین شما کجا می خونین؟؟؟؟
منابع فارسی؟؟؟؟ استاد تشویق می کنه انگلیسی بخونی ولی خب فارسی هم نمی تونه گیر بده :21:
بفرمائین می گین هیچ جا انگلیسی نیست، یکی که من اسم بردم، یکی هم alisahaf70 و یکی هم bnmnb . مطمئنا شریف هم انگلیسیه. ضمنا صنعتی اصفهان هم به لیست اضافه کنید. اینا همه غیر رسمی انگلیسی تدریس می شه.
طبیعیه هم وقتی یکی رفته خارج درس خونده، حالا معادل فارسیش رو از کجا بدونه یا منابع فارسی خوب از کجا پیدا کنه؟؟؟

منابع هم همه انگلیسی هست
:46:

panizir
26-09-2010, 16:35
Panizir می شه بفرمائین شما کجا می خونین؟؟؟؟
منابع فارسی؟؟؟؟ استاد تشویق می کنه انگلیسی بخونی ولی خب فارسی هم نمی تونه گیر بده :21:
بفرمائین می گین هیچ جا انگلیسی نیست، یکی که من اسم بردم، یکی هم alisahaf70 و یکی هم bnmnb . مطمئنا شریف هم انگلیسیه. ضمنا صنعتی اصفهان هم به لیست اضافه کنید. اینا همه غیر رسمی انگلیسی تدریس می شه.
طبیعیه هم وقتی یکی رفته خارج درس خونده، حالا معادل فارسیش رو از کجا بدونه یا منابع فارسی خوب از کجا پیدا کنه؟؟؟

:46:

من کامپیوتر امیرکبیر میخونم. تدریس به زبان انگلیسی که اصلا نداریم. منابع هم به زبان انگلیسی معرفی میکنن و فارسیشم پیدا میشه یخونیم. گفتم شاید چون ترم یکیم اینجوریه. من هیچ جا نشنیدم استاد وارد کلاس بشه جای سلام مثلا بگه hi . نگفتم که اصطلاحات تخصصی درسو به فارسی میگن که. گفتم تدریس به فارسی سلیس انجام میشه.

manya-atashin
27-09-2010, 15:00
سلام
ميخواستم بدونم كسي كه كار و دانش خونده و ديپلم گرفته
جز دانشگاه علمي كاربردي و آزاد
ميتونه ملي هم شركت كنه يا خير؟؟؟

و دروس لازم و مورد نياز
رشته هاي فناوري اطلاعات و حسابداري رو ميخواستم بدونم چي هست؟

manya-atashin
29-09-2010, 23:18
يعني يكي پيدا نميشه اينجا جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vahid-p
01-10-2010, 15:44
جز دانشگاه علمي كاربردي و آزاد
ميتونه ملي هم شركت كنه يا خير؟؟؟
نمی تونه تو کنکور سراسری شرکت کنه.

sepandar021
02-10-2010, 00:08
سلام کسی می تونه بگه دانشگاه بین الملل پزشکی تا چه رتبه ای می گیره ؟ ممنون می شم
لطفآ اطلاعات مطئن باشه

shahneshin
03-12-2010, 11:12
برای قبولی در رشته کتابداری دانشگاه خلیج فارس بوشهر دوره روزانه چه رتبه ای لازم است