ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اکتیو کردن دلفی 2010

Hamed2009
09-09-2010, 10:38
سلام دوستان
دوستان دلفی 2010 رو نصب کردم و DelphiDistiller 1.85 رو اجرا کردم ولی دلفی اکتیو نمیشه .
باید چیکار کنم ؟
گشتم چیز خاصی پیدا نکردم.
نکته دیگه ای که هست اینه که توی همون نسخه تریال وقتی پروژه ای ایجاد می کنیم و اجرا می کنم مراحل کامپایل انجام میشه و فایل اجرایی خروجی چیزی نمایش داده نمیشه (مثل دلفی 7)
برنامه مشکل داره یا توی دلفی 2010 مراحل کار فرق داره ؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید ..
ممنون

M.Hashemi
10-09-2010, 11:39
با سلام
روند فعال سازی دلفی 2010 با Distiller به صورت زیر است :
1- باید دلفی را با سریالی که Distiller به شما می دهد نصب کنید.
2- دلفی را اجرا کرده تا تمامی Engine های ان اجرا شود و وقتی پیغام مربوط به فعال سازی را دیدید برنامه را cancel کنید.
3- برنامه Distiller را اجرا کرده و با کلیک روی زبانه Delphi 2010 و روی زبانه Tweaks کلیک کرده سپس روی چک باکس Remove Delphi 2010 Update 4/5 license check using lsuper method را کلیک کرده و بر روی دکمه Ok and Run Delphi 2010 کلیک کنید تا برنامه کرک شود و اجرا شود.
توجه : در ویندوز 7 برای اجرای Distiller را باید با راست کلیک و انتخاب run as administrator اجرا کنید.
این کرک را بر روی delphi 2010 با windows 7 تست شده است.
با تشکر

Hamed2009
10-09-2010, 12:06
سپس روی چک باکس Remove Delphi 2010 Update 4/5 license check using lsuper method را کلیک کرده[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز !
ولی این گزینه هایی که فرمودید اصلا فعال نیستند که کلیک کنم!
با تشکر

hedi
11-09-2010, 01:31
دوست گرامی احتمالا ورژن دلفی شما با این ورژن کرک سازگار نیست برای همیت اون گزینه ها غیر فعال هستند باید یا نسخه دلفی را جدید تر تهیه کنید و یا این که در صدد بدست آوردن کرک قدیمی باشید که به ورژن شما سازگار باشد بعد هم نکته ای که باید در آخرین نسخه دلفی و کرک آن اشاره کنم اصلا نباید دلفی را تا قبل از کرک کردن اجرا نمایید چون احتمالا بعضی از گزینه های کرک از کار می افتد

hedi
11-09-2010, 01:31
دوست گرامی احتمالا ورژن دلفی شما با این ورژن کرک سازگار نیست برای همیت اون گزینه ها غیر فعال هستند باید یا نسخه دلفی را جدید تر تهیه کنید و یا این که در صدد بدست آوردن کرک قدیمی باشید که به ورژن شما سازگار باشد بعد هم نکته ای که باید در آخرین نسخه دلفی و کرک آن اشاره کنم اصلا نباید دلفی را تا قبل از کرک کردن اجرا نمایید چون احتمالا بعضی از گزینه های کرک از کار می افتد

M.Hashemi
11-09-2010, 18:01
با سلام
من اطلاعات زیاد در مورد کرک دلفی ندارم اما فکر کنم چون برنامه را به صورت trial اجرا کردید این گذینه غیر فعال است.
توجه کنید که من گفته بودم پس از اجرای دلفی به شما پیام activeation می دهد و شما باید ان صفحه را ببندید نه این که به صورت trial اجراش کنید (این کار برای راه اندازی engine های delphi می باشد تا کرک Distiller ان ها را بشناسد).
احتمال میدم اگر دلفی را پاک کنید و سپس دوباره نصب کنید(ReInstall) و کارهای را که گفتم را انجام دهید دلفی کرک شود.
با تشکر