مشاهده نسخه کامل
: آيا ميدانيد كه.............................
سلام: من نميدونم كجا بايد داد بزنم.......................................... بابا امروز تفلدمه :19::45:
تو اين بخش باز منو ميشناسن....
ببخشيد اينجا اومدم.سعيد جان اگر ميخواي انتقال بدي بده .....ولي دلت مياد!!!!!!!!!:45:
اصلا منم سوال دارم: تو فتوشاپ چه طور ميشه تولدو تبريك گفت؟؟؟:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سند باز میکنی به ابعا 600*400
با ابزار gradient tool و یه رنگ خوب صفحه رو پر میکنی
حالا ابزار نوشتن رو میگیری و یه فونت زیبا رو انتخاب میکنی
حالا مینویسی Happy Birthday
برای زیبا تر شدن هم میتونی بهش شیببدی
حالا پایینش به یه فونت زیبا تر مینویسی اسمتو
کار ساده ما تموم شد
حالا نگه کن بهش و بخند و شاد باش:دی
راستی
تولدت مبارک!!!:18::santa::33:
مرسيييييييييييييييييييييي يييييي. دمت گرم خيلي باحال بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي هنوز مشكل دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم به اين زوديا ياد بگيرم.................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسيييييييييييييييييييييي يييييي. دمت گرم خيلي باحال بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي هنوز مشكل دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم به اين زوديا ياد بگيرم.................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره
همه کار ها به تمرین احتیاج داره
یه کم تمرین کن حتما یاد میگیری
:دی:دی:دی
soha is the beSt
09-09-2010, 12:27
اخه نیاز به تاپیک بود؟:31:
تولدت مبارک:7::33::39:
الهي هميشه مثل چراغ راهنمايي باشي .
لپت هميشه قرمز
روي دشمنات زرد
دلت هميشه سبز
تولدت مبارك:11:
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
:11::40::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.