PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چـه رشته ای قبول شدین ، راضی هستین ، توقعتـون چـی بـود ؟؟ اعتـراض به نتیجه نداریـن ؟؟

pioneer60
09-09-2010, 08:32
سلام دوستان ؛

انتظارا تموم شد ،بـالاخـره نتایج کنکور سراسری رو دادن . حالا از نتیجه راضی هستین ؟؟

از خـودم شروع کنم .

من رتبم 1370 منطقه 2 بـود . از آمارای سالهای قبل و همینطور مشاوره به این نتیجه رسیدم کـه

میشه تـوی تهـران توی یک رشته خوب دانشگاه فنی رده متوسط قبول بشم . (مثل مهندسی برق یا

مکانیک یا عمران توی علم و صنعت یا خواجه نصیر یا بهشتی ) .

طبق آمار بایستی توی انتخاب 9 یا 10 قبول میشدم . ولی میدونین چی قبول شدم...............................

مهندسی مواد دانشگاه تهران ........اونم انتخاب 33 ..............................

آخـه این درسته . از هر کی می پـرسم میگـه اشتباه شده . اعتـراض کن حتمآ اشتباه شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلــی ناراحتم م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م

اعتراضمو میکنم ولی چـه فایده . کـــو گــوش شنــوا . من کـه نمی گذرم ، خـدا هم ازشون نگذره ....

نتیجه رو هم بیخود شب دبر وقت اعلام نکــردن ، میدونستن چـه غلطی کردن .

دوستام هم همشون معترضن . رتبـه های خوب ، نتایج عجیب و غریب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شمــاهــا چــی ؟؟؟ از نتـآیج راضی هستیـــــــــــــــــن !!!!!!!!!!!!!!!

ali_saeedi
09-09-2010, 08:48
دوست عزیز من
تاپیک مشابه بسیار زیاد بود چرا الکی تاپیک میزنی؟!!!
چند تا از دوستای منم دقیقا مثله شما بودن با این تفاوت که هیچ جا قبول نشدن!!!!!!
برای ادامه بحث به تاپیک زیر مراجعه کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fm992
16-09-2010, 19:34
ظرفیت پذیرش کارشناسی رو امسال آورده بودن پایین. بنابراین ارزش رتبه هم میاد پایین. خیلی دوستای من اینطور بودن.

M3lody
16-09-2010, 19:56
اره امسال ظرفیتا کم بود

اعتراض فایده ای نداره

alidata2010
16-09-2010, 20:01
پارسال توقع من ماسا چوست بود:31:

masud-000000
16-09-2010, 20:08
پارسال توقع من ماسا چوست بود:31:
ماشالا عجب اشتهایی :دی
........
کلا جواب اعتراض ها درست داده نمیشه! اینا فقط می خوان مردم رو از سر خودشون باز کنن!:13:

Reza31001
18-09-2010, 13:18
سلام دوستان ؛

انتظارا تموم شد ،بـالاخـره نتایج کنکور سراسری رو دادن . حالا از نتیجه راضی هستین ؟؟

از خـودم شروع کنم .

من رتبم 1370 منطقه 2 بـود . از آمارای سالهای قبل و همینطور مشاوره به این نتیجه رسیدم کـه

میشه تـوی تهـران توی یک رشته خوب دانشگاه فنی رده متوسط قبول بشم . (مثل مهندسی برق یا

مکانیک یا عمران توی علم و صنعت یا خواجه نصیر یا بهشتی ) .

طبق آمار بایستی توی انتخاب 9 یا 10 قبول میشدم . ولی میدونین چی قبول شدم...............................

مهندسی مواد دانشگاه تهران ........اونم انتخاب 33 ..............................

آخـه این درسته . از هر کی می پـرسم میگـه اشتباه شده . اعتـراض کن حتمآ اشتباه شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلــی ناراحتم م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م

اعتراضمو میکنم ولی چـه فایده . کـــو گــوش شنــوا . من کـه نمی گذرم ، خـدا هم ازشون نگذره ....

نتیجه رو هم بیخود شب دبر وقت اعلام نکــردن ، میدونستن چـه غلطی کردن .

دوستام هم همشون معترضن . رتبـه های خوب ، نتایج عجیب و غریب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شمــاهــا چــی ؟؟؟ از نتـآیج راضی هستیـــــــــــــــــن !!!!!!!!!!!!!!!

علم و صنعت و خواجه نصير درسته كه به شريف و اميركبير نميرسن ولي بازم رده متوسط نيستن مخصوصا علم و صنعت البته اگه بهشتي هم قبول نشدين خب ميشه گفت خيلي بدشانس بودين
دليلش هم فقط كاهش ظرفيت هست چون دانشگه تهران 20% و اميركبير 20-30% كاهش ظرفيت داشتن طبيعيه كه اين اتفاق مي افته ..... شما حساب كن اين دو تا دانشگاه حدودا چند صدتايي ( دقيقا نميدونم) كاهش ظرفيت داشتن خب خيليه ديگه اونوقت شما با 1370 تهران (برق مكانيك و عمران) قبول نميشين

mbmfcbm
19-09-2010, 12:05
ظرفیت ها زمان ما هم کم بود ولی وقتی رفتیم سرکلاس دیدیم که به جای 45 نفر 60 نفریم

cgsmobile
19-09-2010, 18:12
من نرم افزار غیر انتفاعی اوردم
معلومه که راضی نیستم.
ازاد میرم .
فکر میکردم نرم افزار صنعتی اصفهان میارم:31:
اعتراض هم ندارم.چون فایده نداره
البته رتبم نسبت به ازمونایی که توی سنجش یا کانون میدادم 15000 بدتر شد :41:
نمیدونم چرا
احتمالا ازمونای سنجش بیخود بوده .
chooooom:31:

shahab_f
19-09-2010, 18:23
عوضش بهترین دانشگاه ایران قبول شدی ، تازه یه چیزی هم من بگم ، شاید بعد از ورود به دانشگاه نظرت راجع به رشته های مختلف فرق کنه و خوشحال هم بشی که متالورژی قبول شدی !

mm00
19-09-2010, 18:26
من نرم افزار غیر انتفاعی اوردم
معلومه که راضی نیستم.
ازاد میرم .
فکر میکردم نرم افزار صنعتی اصفهان میارم:31:
اعتراض هم ندارم.چون فایده نداره
البته رتبم نسبت به ازمونایی که توی سنجش یا کانون میدادم 15000 بدتر شد :41:
نمیدونم چرا
احتمالا ازمونای سنجش بیخود بوده .
chooooom:31:

كارداني يا كارشناسي؟ با چند هزار؟