مشاهده نسخه کامل
: کمکم کنید منوی open with از راست کلیک حذف شده
Dariushtanha
09-09-2010, 01:18
با سلام خدمت اساتید گرامی:
بر اثر نصب و دستکاری چند نرمافزار مربوط به منوی راست کلیک
منوی open with از راست کلیکم حذف شده
چطوری برش گردونم؟:41:
printemps
09-09-2010, 01:30
.....................
SiyahVash
09-09-2010, 13:06
سلام؛
دوست عزیز متن زیر رو عینا داخل NotePad بنویسید و با پسوند reg. ذخیره کنید (مثلا OpenWith.reg)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا از NotePad خارج بشید و فایلی که ساختین رو اجرا کنید.
این باعث میشه تنظیمات OpenWith به حالت اولش برگرده، اگه درست نشد ببینید که وقتی Shift رو به همراه کلیک راست روی فایلها می زنید هم نمیاد؟ و آیا روی تمام فایلها همینطوره؟
در صورت تمایل تنظیمی هم وجود داره که ...OpenWith رو به منوی راست کلیک همه فایلها اضافه می کنه (که در پیش فرض ویندوز نیست)
در مورد متن رجیستری هم که گذاشتم بگم که به صورت دستی هم انجام میشد، ولی برای اینکه توضیحات طولانی نشه، گذاشتمش.
Dariushtanha
09-09-2010, 18:08
سلام؛
دوست عزیز متن زیر رو عینا داخل NotePad بنویسید و با پسوند reg. ذخیره کنید (مثلا OpenWith.reg)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا از NotePad خارج بشید و فایلی که ساختین رو اجرا کنید.
این باعث میشه تنظیمات OpenWith به حالت اولش برگرده، اگه درست نشد ببینید که وقتی Shift رو به همراه کلیک راست روی فایلها می زنید هم نمیاد؟ و آیا روی تمام فایلها همینطوره؟
در صورت تمایل تنظیمی هم وجود داره که ...OpenWith رو به منوی راست کلیک همه فایلها اضافه می کنه (که در پیش فرض ویندوز نیست)
در مورد متن رجیستری هم که گذاشتم بگم که به صورت دستی هم انجام میشد، ولی برای اینکه توضیحات طولانی نشه، گذاشتمش.
مشکلم با توصیه تون رفع شد
خدا عمرت بده 1000 بار سپاسگزارم:11:
fakhtehn86
01-05-2011, 06:00
سلام ممنونم برای همه چیز میخواستم دیگه فرمت کنم اما با پیغام شما همه چیز درست شد
cyberpet
08-06-2011, 11:34
من هربرنامه ای روکه میخوام بازکنم فقط open with بایدبازش کنم وجوردیگه ای نمیتونم برنامههارواجراکنم ؟کمکم کنید:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.