ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : IT کدوم یکی از این دانشگاه ها رو برم؟! رای بدید...

ali_saeedi
09-09-2010, 00:28
سلام بنده اهل مشهدم و آی تی این 2 دانشگاه رو تو مشهد قبول شدم:
1-دانشگاه آزاد مشهد
2-غیر انتفایی سجاد مشهد
البته این غیر انتفایی یکی از بهترین های ایران هست و شاید بشه گفت واسه بچه های ریاضی بهترین ایران باشه!!
خودم نظرم بیشتر رو سجاد هست بنا به دلایل زیر:
1-شهریه کمتر
2-استاد های مشابه با فردوسی
3-مسیر نزدیک تر به خونه ی ما!

ولی برتری آزاد به فضای آموزشی هست چون از سجاد بزرگتره حالا شما هم لطفا با دلایلتون منو راهنمایی کنید
ممنون از زحمات همه

ali_saeedi
09-09-2010, 02:24
آقا یکی نیست راهنمایی کنه لطف کنین سریع تر که تا روز انتخاب چیزی نمونده ممنون

maziarb
09-09-2010, 02:32
من هیچ کدوم رو نمیشناسم اما طبق توضیحات خودتون همون سجاد رو پیشنهاد میکنم، واسه من که شهریه کمتر دلیل کافیه، استادهاش هم که میگید خوبه:46:

elfy
09-09-2010, 04:30
فقط غیر انتفاعی چون مدرکش وزارت علوم هست و کیفیت آموزشی و استاد ها هم بهتر از آزاد هست از همه لحاظ غیر انتفاعی اونم تازه سجاد مشهد برو حالش رو ببر

ali_saeedi
09-09-2010, 08:22
ممنون از همه دوستان کاش اون 2 نفری که آزاد رو انتخاب کردن هم دلیلشون رو میگفتن

ali_saeedi
09-09-2010, 11:22
دوستان زمان زیادی نمونده بیاین ما رو راهنمایی کنید بچه های پی سسی ورلد که این جوری نبودن...!!!! :31:

LiLiyaan
09-09-2010, 11:26
کدوم دانشگاهش اخه

ali_saeedi
09-09-2010, 12:29
یعنی چی کدوم دانشگاهش آخه؟!!!!!!!

babak17184
09-09-2010, 12:38
دوست عزیر شما میدونید هزینه ی غیرانتفاعی مهندسی صنایع چه قدر است؟!

ali_saeedi
09-09-2010, 16:05
دوست عزیر شما میدونید هزینه ی غیرانتفاعی مهندسی صنایع چه قدر است؟!
اگه منظورت دانشگاه سجاد هست حدود 400-450 است

ali_saeedi
10-09-2010, 09:39
به به معلومه که افراد فوق تعصبی ( ایعنی بچه های آزاد!!! ) اینجا زیادن چو تحقیقات من نشون میده سجاد واقعا بهتره...

Reza31001
10-09-2010, 11:44
به نظر من برو سجاد ..... من خودم مشهديم و هر دو تا دانشگاه رو از نزديك ديدم ويژگي هاي سجاد هموناييه كه گفتي بنابراين سجاد بهتره ... اينكه فضاي آموزشي آزاد بيشتره هم كه مهم نيست شما اگه بري سجاد بايد بري سر يه كلاس درس بخوني اگه بري آزاد هم بايد سر يه كلاس ديگه بري ديگه ..... اينكه آزاد سه چهارتا ساختمون آموزشي بيشتر داره چه اهميتي داره اونجا مثلا دانشكده ادبيات هست كه سجاد اونو نداره ( البته از باب مثال اينو گفتم)

ali_saeedi
10-09-2010, 13:32
آقا ممنون فقط میشه لطف کنی بگی دانشگاه سجاد هم مثل آزاد پیش نیاز داره؟ یعنی اگه بعضی از درس ها رو زیر 1 درصد زده باشی باید دوباره تو دانشگاه پاس کنی؟ اگه داره زیر چه درصدی هست؟ ممنون

Reza31001
10-09-2010, 18:14
آقا ممنون فقط میشه لطف کنی بگی دانشگاه سجاد هم مثل آزاد پیش نیاز داره؟ یعنی اگه بعضی از درس ها رو زیر 1 درصد زده باشی باید دوباره تو دانشگاه پاس کنی؟ اگه داره زیر چه درصدی هست؟ ممنون

شرمنده در اين مورد اطلاعي ندارم :31:

mr7
10-09-2010, 20:45
کاملا بستگی به رشته انتخابی داره. اینکه بگی مثلا سجاد از آزاد کلا بهتره یه حرف غیر منطقیه!
یه تحقیق بکن ببین کدوم یکی توش it سابقه بیشتری داره. من شنیدم سجاد توی رشته ی برق از آزاد خیلی بهتر و با سابقه تر هست!
اینکه میگی که استاداش مال فردوسین فکر نمیکنم درست باشه آخه من شنیدم دو سه تا از استادای برق و عمرانش تو فردوسی هستن البته این دلیل به برتری نمیشه! مثلا یه استاد خوب بیشتر ترجیح میده بره آزاد تا سجاد
اینم در نظر بگیر که هیچ کدوم از استادای تاپ فردوسی اونجا نخواهند بود و اگر هم باشن مسلما مرتبشون بالاتر از استادیاری نیست!
در کل رو تفاوت استادا زیاد حساب نکن!
یه نگاه به جیبت بنداز و یه تحقیقی هم در مورد سابقه رشته تو این دوتا دانشگاه بکن
موفق باشی!

Amir Varasteh
10-09-2010, 22:27
سلام.

من چند تا نکته بگم.

اول اینکه رشته های IT و کامپیوتر دانشگاههای ما کلا ضعیفن !

دوم اینکه به نظر من دانشگاه زیاد نقش مهمی نداره. مهم خود دانشجو هست.

یعنی هیچ وقت کسی که مثلا دانشگاه فردوسی درس میخونه دلیلی نداره که فرد موفقی باشه! مهم خودتی نه دانشگاه و استاد:20:

من خودمIT آزاد مشهدم و از وضعیتم راضیم. هم از فضای آموزشی و هم از استادا و هم از امکانات. اما درس هایی که ارائه میشه زیاد به درد بخور نیست که البته همه جا همینطوره.مخصوصا رشته های IT و کامپیوتر!

دانشگاه سجاد هم خیلی خوبه.بعضی از رشته های قوی ان.اما رشته ی IT رو خبر ندارم.

امیدوارم هر دانشگاهی میری، موفق باشی و مهمتر از همه اینکه خودت از خودت راضی باشی.

اینم بدون که همه ی کارا رو خودت باید بکنی نه دانشگاه و استاد. پس تا میتونی تلاش کن و از جوونیت استفاده کن.

موفق باشی.

ali_saeedi
11-09-2010, 09:58
سلام.

من چند تا نکته بگم.

اول اینکه رشته های IT و کامپیوتر دانشگاههای ما کلا ضعیفن !

دوم اینکه به نظر من دانشگاه زیاد نقش مهمی نداره. مهم خود دانشجو هست.

یعنی هیچ وقت کسی که مثلا دانشگاه فردوسی درس میخونه دلیلی نداره که فرد موفقی باشه! مهم خودتی نه دانشگاه و استاد:20:

من خودمIT آزاد مشهدم و از وضعیتم راضیم. هم از فضای آموزشی و هم از استادا و هم از امکانات. اما درس هایی که ارائه میشه زیاد به درد بخور نیست که البته همه جا همینطوره.مخصوصا رشته های IT و کامپیوتر!

دانشگاه سجاد هم خیلی خوبه.بعضی از رشته های قوی ان.اما رشته ی IT رو خبر ندارم.

امیدوارم هر دانشگاهی میری، موفق باشی و مهمتر از همه اینکه خودت از خودت راضی باشی.

اینم بدون که همه ی کارا رو خودت باید بکنی نه دانشگاه و استاد. پس تا میتونی تلاش کن و از جوونیت استفاده کن.

موفق باشی.

آقا دست شما درد نکنه زحمت کشیدی.
فقط 3 تا سوال از شما دارم فقط تو رو خدا چون خودت آزادی نگو ازاد بهتره!(چون خیلی از کسایی که من میشناسم آزادن از دانشگاه خودشون تعریف میکنن)چ

1-شما اگه خودت شرایط منو داشتی کدوم یکی رو انتخاب میکردی؟
2-این رشته تو آزاد سطحش به نظر خودت چطوره؟
3-چند درصد دختر و چند درصد پسر هستن تو این رشته؟

بازم بسیار ممنون

Amir Varasteh
11-09-2010, 13:40
آقا دست شما درد نکنه زحمت کشیدی.
فقط 3 تا سوال از شما دارم فقط تو رو خدا چون خودت آزادی نگو ازاد بهتره!(چون خیلی از کسایی که من میشناسم آزادن از دانشگاه خودشون تعریف میکنن)چ

1-شما اگه خودت شرایط منو داشتی کدوم یکی رو انتخاب میکردی؟
2-این رشته تو آزاد سطحش به نظر خودت چطوره؟
3-چند درصد دختر و چند درصد پسر هستن تو این رشته؟

بازم بسیار ممنون

1- ببین من واقعا نمیدونم IT سجاد چطوره! نمیدونم استاداش کین و چی درس میدن! واسه همین نمیدونم چی بگم.
من جای تو بودم میرفتم با چند تا از دانشجوهای IT سجاد هم حرف میزدم و بعدش هم کمی شرایط خونوادم رو نگاه میکردم.ببین بابات شهریه آزاد رو میده یا نه و ...

2- من خودم خیلی راضیم. چون استاداش خوبن. بچه هامون خوبن. محیط و امکانات هم خوبه. البته خودم هم زحمت کشیدم.

3- توی آزاد حدودا 50% دخترن. شاید کمی هم بیشتر.