ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین گزینه در محدوده قیمت 33 میلیون تا 37 میلیون تومان

bibak_fa
08-09-2010, 20:18
سلام.
دوستان همان طور که میدونید من قبلن ماشین داشتم(البته ماله مامانم بود که زیر پای من بود) ولی ماشین خودم و و بابامو گذاشتیم توی یه شرکتی.......
حالا دیگه اون ماشینارو که یکیشون یه ماکسیما اوتوماتیک مشکی بود و اون یکی یه مزدا3 تیپ3 مشکی.....
حالا قصد خرید یه ماشین داشتیم که همش زیر پا خودمه اخه بابام دیگه زیاد پشت فرمون نمیشه یه سمندم هست که اگه کاری داشته باشه با سمند انجام میده(اخه ماشینارو که گذاشتیم شرکت یا سمند گرفتیم)
اینارو گفتم تا دوستان علت تاپیک زدنو بدونن.
الان نهایتن 37 میلیون تومان میتونم هزینه کنم.
قصد خرید یه مزدا3 تیپ3 2010 یا مگان 2000 سی سی 2010 داشتم
به نظره شما کدام بهتره؟
مزدا3 ماشین خوبیه ولی از طرفی مگان ماشین جا دار تر و برای مسافرت و خانواده هم بهتره.فکر کنم مصرف کمتریم داره.
از طرفیم مزدا3 ماشین اسپرتیه و رانندگیه بسیار لذت بخشی داره.
راستی اگه دوستان موافق باشن شاید یه مزدا3 مدل 2007 که دیگه تولید نمیشه رو گرفتم و باقیه پولو خرج ماشین و سیستم کنم(البته مجبورم دسته دو بگیرم)
انتظاراتم از ماشینم اینه:
مناسب شهر و خانواده و برای مسافرتم خوب باشه
تو جاده کم نیاره
کم مصرف و با صرفه باشه
خر کارم باشه

irinn65
09-09-2010, 04:00
مگان ایمن تر و تجهیزات بروز تری داره و قیمتشم مناسب تره اما فکر میکنم مزدا3کم مصرف تر باشه
اینم بگم مگان کمتر کسی داره
اما خودمونی بگم تجربه سوار شدن هر دورو داشتم که مگانو سرتر میدونم خداییش حال کردم خیلی راحتو پر شتابه

MoHaMaD ZaNd
09-09-2010, 06:06
دوست عزیز مطمئنید قیمت مزدا 3 2010 فول 37 میلیونه ؟!
اگه برای خودتون میخواین من مزدا 3 2010 رو پیشنهاد میدم اما برای خانواده مگان !

آرشین
09-09-2010, 08:17
اگر خانواده کم جمعیت حدود 4 نفر هست مزدا 3 رو پیشنهاد میکنم !
رانندگی فراموش نشدنی و تسلط بالا بر روی خودرو

adelarak21
09-09-2010, 12:38
سلام.
دوستان همان طور که میدونید من قبلن ماشین داشتم(البته ماله مامانم بود که زیر پای من بود) ولی ماشین خودم و و بابامو گذاشتیم توی یه شرکتی.......
حالا دیگه اون ماشینارو که یکیشون یه ماکسیما اوتوماتیک مشکی بود و اون یکی یه مزدا3 تیپ3 مشکی.....
حالا قصد خرید یه ماشین داشتیم که همش زیر پا خودمه اخه بابام دیگه زیاد پشت فرمون نمیشه یه سمندم هست که اگه کاری داشته باشه با سمند انجام میده(اخه ماشینارو که گذاشتیم شرکت یا سمند گرفتیم)
اینارو گفتم تا دوستان علت تاپیک زدنو بدونن.
الان نهایتن 37 میلیون تومان میتونم هزینه کنم.
قصد خرید یه مزدا3 تیپ3 2010 یا مگان 2000 سی سی 2010 داشتم
به نظره شما کدام بهتره؟
مزدا3 ماشین خوبیه ولی از طرفی مگان ماشین جا دار تر و برای مسافرت و خانواده هم بهتره.فکر کنم مصرف کمتریم داره.
از طرفیم مزدا3 ماشین اسپرتیه و رانندگیه بسیار لذت بخشی داره.
راستی اگه دوستان موافق باشن شاید یه مزدا3 مدل 2007 که دیگه تولید نمیشه رو گرفتم و باقیه پولو خرج ماشین و سیستم کنم(البته مجبورم دسته دو بگیرم)
انتظاراتم از ماشینم اینه:
تو جاده کم نیاره
کم مصرف و با صرفه باشه
خر کارم باشه

37 تومن بده يه سوناتا 2008تميز بخر حالشو ببر

bibak_fa
09-09-2010, 15:51
دوست عزیز مطمئنید قیمت مزدا 3 2010 فول 37 میلیونه ؟!
اگه برای خودتون میخواین من مزدا 3 2010 رو پیشنهاد میدم اما برای خانواده مگان !
قیمتو نمیدونم ولی فکر کنم طرفا 34 میلیون باشه.
ماشین برای خودم میخوام ولی خوانواده هم این ور اون ور میبرم.
کلن با خوانوادم 4نفر میشیم

اگر خانواده کم جمعیت حدود 4 نفر هست مزدا 3 رو پیشنهاد میکنم !
رانندگی فراموش نشدنی و تسلط بالا بر روی خودرو
کم جمعیتیم.در بالا گفتم.

37 تومن بده يه سوناتا 2008تميز بخر حالشو ببر
از ماشین های کره ای خوشم نمیاد

Amin-Nasim
09-09-2010, 19:57
بالاخره مزدا 2007 یا 2010 ؟

تو جاده کم نیاره
کم مصرف و با صرفه باشه
خر کارم باشه

مزدا 3 مناسب شهر کم مصرف باصرفه
مگان برای خانواده و مسافرت

MoHaMaD ZaNd
09-09-2010, 20:35
دوست من تا جایی که یادمه مزدا 3 مدل 2010 بالای 40 تومن قیمتشه ! اونی که شما میگی قیمت 2010 نیست !
در کل من مزدا 3 رو پیشنهاد میدم !

bibak_fa
10-09-2010, 04:40
والا من شنیده بودم مزدا3 مدل 2010 حدودن 34 میلیون تومان میباشد

دوستان یه چند تا سوال داشتم.لطف کنید اگه جواب میدین به همه جواب بدین.ممنون.
میخواستم در مورد کارخانه های رنو و مزدا بدونم.بدونم که کدام کارخونه ابهت بیشتری داره و این که کدوم ماشین های پر تیتراژتری میزنه و کدوم کارخونه از مقام بالاتری برخورداره؟

حالا سوال دیگه این که ایا نیسان هم ماشین هایی در سطح رنو و مزدا میزنه که جمع جور باشن و دارای مصرف کمی باشن؟

meto_895
10-09-2010, 18:44
مزدا 3 بخر زیرا از ایمنی بالا مصرف کم و راحتی بسیاری برخوردار است.

مگان جادارتره برای مسافرت خارج شهر بهتره نسبت به مزدا ایمنیش کمتره ولی نه خیلی

اما در کل من مزدا3 پیشنهاد میکنم

armin_punisher6
10-09-2010, 21:34
به نظر من مزدا 3 2007 تیپ 3 بگیر.ماشین فوق العاده ایه.از نظر زیبایی هم که از 2010 قشنگتره.در ضمن 2010 بالای 40 میلیونه.ولی موتوری قویتره ولی نه خیلی.

L.A.M.P.A.R.D
10-09-2010, 21:52
ولی راحتی و موتوره مگان بهتره

armin_punisher6
10-09-2010, 21:57
ولی راحتی و موتوره مگان بهتره
خواهرم مگان 1600 داره.اطاق ماشین خیلی معمولیه و راحتیه آنچنانی هم نداره.من پشت فرمونش ننشستم ولی داداشم که نشت گفت 405 2000 رو نمیتونه بگیره.

bibak_fa
11-09-2010, 00:14
یکی از اشنا ها هم که تو کاره ماشینه یه پیشنهاد توپ به بابام داده اخه بابم براش خیلی کارای اداری انجام داده.
این اشنامون زیاد ماشین خریدو فروش میکنه و یکی از کاراش همینه.
الان یه مزدا3 تیپ3 مشکی مدل 88 با قیمت 27 میلیون تومان رو حساب اشنایی داره میده.
حالا من تو فکرم که این ماشینو بگیرم و روش کار کنم اگرم تونستم یه کمی هم موتورشو تقویت کنم اسپرت که هست ولی اسپرت ترش کنم....
نظره شما چیه؟
اخه از چند نفرم شنیدم که مزدا3 مدل 2007 اسپرت خوریه بیشتری داره.

از طرفیم برای من ابهت شرکت سازنده خیلی مهمه اخه تا اون جایی که میدونم رنو یه ابهت دیگه داره به خصوص در مسابقات رالی که همیشه مقام میاره.
درست مبگم؟

L.A.M.P.A.R.D
13-09-2010, 14:27
خواهرم مگان 1600 داره.اطاق ماشین خیلی معمولیه و راحتیه آنچنانی هم نداره.من پشت فرمونش ننشستم ولی داداشم که نشت گفت 405 2000 رو نمیتونه بگیره.
منظوره من مگان2000 بود که وارداتی هست:46:

bibak_fa
16-09-2010, 21:41
دوستان میشه در مورد مگان 2000 سدان توضیحاتی بدین؟
چه مدلی در ایران موجوده؟ حدوده قیمت.....

yassin_car
19-09-2010, 13:33
مزدا3 تیپ3 قبلی را توصیه می کنم.از هر نظر کامل است؛ولی به دلیل بالا بودن نسبت تراکم پیشرانه به بنزین سوپر احتیاج دارد؛
چون در غیر این صورت مصرف آن بالاتر می رود.

farshad bugatti
20-09-2010, 15:22
تو جاده کم نیاره
کم مصرف و با صرفه باشه
خر کارم باشه

مگان 2000 سی سی بخر!
قدرت و شتاب قابل قبولی داره (نه در حد مزدا!)
مصرفش که خیلی خوبه نسبت با رقبا
مناسب شهر وخانواده و مسافرت هستش و میشه گفت در رنج خودش ار بهترین هاست.

شما شاید از مرسدس بنز پیاد شده و بلا فاصله سوار مگان شدید که راحتی مگان رو حس نکردید!
چون من از هر ماشینی پیاده شده و سوار مگان شدم اولین حسی که بهم دست داد حس راحتی و نرمی مگان بود!
شاید تو بعضی جا ها از لحاز توان حرکتی از پژو 2000 هم کم بیاره! اما این دو اصلا قابل مقایسه نیستند!

مزدا3 تیپ3 قبلی را توصیه می کنم.از هر نظر کامل است؛ولی به دلیل بالا بودن نسبت تراکم پیشرانه به بنزین سوپر احتیاج دارد؛
چون در غیر این صورت مصرف آن بالاتر می رود.

میتونید با دلیلی ماشین مورد نظرتون رو پیشنهاد بدید که به درد دوستون برای خرید بخوره! چون هنوز ایشون ماشین نخریده
نحوه ی نگهداری اون رو اموزش میدید! این موارد تو موتور مگان هم صدق میکنه!

MehranVB
20-09-2010, 18:40
مزدا 3 2010 موقعی که اومد 42 تومن پیش فروش میشد، الان هم احتمالاً قیمتش زیر 40 تومن هست. موتورش هم فرقی با مدل قبل نداره.

farshad bugatti
20-09-2010, 18:55
ضمن اینکه موتورشون یکیه مصرف سوخت نسل جدیدش کمتره
میانگین مصرف مدل 2009 : 8.4 لیتر در 100 کیلومتر
میانگین مصرف مدل جدید 7.6 لیتر در 100 کیلومتر

Guts
21-09-2010, 12:02
این MG جدیده هم امکاناتش خیلی خوبه تقریباً از همه ماشین های هم ردش بهتره امکاناتش، نسبت به مزدا3 ماشین جادارتری هم هست قیمتشم یکمی ارزونتر فکر کنم.

shahab_f
21-09-2010, 12:11
ببخشید مگان 2010 هم قراره وارد شه که توی نظر سنجی نوشتین ؟؟
به نظر من هم MG550 با قیمت 37 تومن واقعا می ارزه ، البته الان مثه اینکه چند وقته وارد نشده قیمتش رسیده به 43 ،

bibak_fa
28-09-2010, 21:58
دوستان تقریبن تصمیم را گرفتم.
یا مزدا3 2007 دست دو میگیرم یا مگان 200 سی سی نو میگیرم.
شایدم یه لوگان فول گرفتم و خرجش کردم........
با تحقیقاتی که کردم خیلی ها روی لوگان کار کردن و این طور که معلومه برای تیون کردنم پتانسیل خوبی داره.
در حال حاظر دنبال ماشینی هستم که پتانسیل خوبی برای اسپرت کردن و تیون کردن داشته باشه
نظره شما چیه؟

bibak_fa
02-10-2010, 12:49
دوستان یه لطفی کنید و بگین مگانی که در ایران موجوده مربوط به چه سالیه؟

APEXi
02-10-2010, 14:19
مزدا 3 جدید مال سال2010 هست و از لحاظ امکانات خیلی سر تر از مگانیه که ساخت 2006 و تولید داخل

bibak_fa
04-10-2010, 17:20
سلام.
دوستان شرایط تا حدودی تغییر کرده.....الان میخوام یه ماشین بگیرم که اگه خدا بخواد فقط زیره پا خودم و میتونم باش هر چه قد که بخوام ور برم.......
الان 17 میلیون پول دارم که قصد خرید تندر فول را دارم.
از طرفیم میتونم پولمو به 20 میلیون برسونم و به صورت شرایطی با دادن 20 میلیون جلو شاید یکم بیشتر یه مگان بگیرم و باقیه پولو هر دو ماه یک بار به صورت اقصاد بدم(البته دقیق نمیدونم چیه ولی قبلن یه ماشین به این صورت گرفته بودیم.بابام دقیق میدونه به چه صورته)
حالا به نظره شما ایا مگان ارزش خرید داره؟
در کل دنبال یه ماشینم که بتونم با اسپرت کردنش یه چیزه تک در بیارم و هر کی دید کفش ببره(بگه عجب ماشینی درست کرده دمش گرم....)
در کل دنبال یه ماشینم که بتونم ازش یه چیزه تک در بیارم
حالا اگه دوستان پیشنهاد های دیگری دارن بگن

farshad bugatti
04-10-2010, 22:33
سلام.
دوستان شرایط تا حدودی تغییر کرده.....الان میخوام یه ماشین بگیرم که اگه خدا بخواد فقط زیره پا خودم و میتونم باش هر چه قد که بخوام ور برم.......
الان 17 میلیون پول دارم که قصد خرید تندر فول را دارم.
از طرفیم میتونم پولمو به 20 میلیون برسونم و به صورت شرایطی با دادن 20 میلیون جلو شاید یکم بیشتر یه مگان بگیرم و باقیه پولو هر دو ماه یک بار به صورت اقصاد بدم(البته دقیق نمیدونم چیه ولی قبلن یه ماشین به این صورت گرفته بودیم.بابام دقیق میدونه به چه صورته)
حالا به نظره شما ایا مگان ارزش خرید داره؟
در کل دنبال یه ماشینم که بتونم با اسپرت کردنش یه چیزه تک در بیارم و هر کی دید کفش ببره(بگه عجب ماشینی درست کرده دمش گرم....)
در کل دنبال یه ماشینم که بتونم ازش یه چیزه تک در بیارم
حالا اگه دوستان پیشنهاد های دیگری دارن بگن

مگان یک ماشین نرم خانوادگی هستش! و فکر نکنم برای مانور دادن اون استیل رو داشته باشه! و همچنین از نظر فنی هم کم میاره!
مزدا 323 کارکرده با 17 تومن تمیزشو گیر بیاری خوبه! البته به نظر من!
برای اسپرت بازی هم که خیلی خوبه!

bibak_fa
05-10-2010, 15:40
مگان یک ماشین نرم خانوادگی هستش! و فکر نکنم برای مانور دادن اون استیل رو داشته باشه! و همچنین از نظر فنی هم کم میاره!
مزدا 323 کارکرده با 17 تومن تمیزشو گیر بیاری خوبه! البته به نظر من!
برای اسپرت بازی هم که خیلی خوبه!
از ماشین دست دوم زیاد خوشم نمیاد به خوصوص اگه زیادی قدیمی باشه و مدت ها هم تولید ازش تولید نشده باشه.....
نظرتون در مورد لوگان چیه؟
ایا میشه اگه پول دستم بود موتورشو با تغییراتی تقویت کرد و قدرتشو بالاتر برد مثلن طرفا 150 تا 170 اسب؟

farshad bugatti
05-10-2010, 16:00
از ماشین دست دوم زیاد خوشم نمیاد به خوصوص اگه زیادی قدیمی باشه و مدت ها هم تولید ازش تولید نشده باشه.....
نظرتون در مورد لوگان چیه؟
ایا میشه اگه پول دستم بود موتورشو با تغییراتی تقویت کرد و قدرتشو بالاتر برد مثلن طرفا 150 تا 170 اسب؟

لوگان هم بد نیست!
در ضمن برای تیون کردن هیچ محدودیتی وجود نداره! بستگی به بودجه و تشنگی شما داره!

bibak_fa
05-10-2010, 18:04
لوگان هم بد نیست!
در ضمن برای تیون کردن هیچ محدودیتی وجود نداره! بستگی به بودجه و تشنگی شما داره!
تشکر فراوان از وقتی که میزارین.
واقعیت من دنبال ماشینی هستم که در اینده وقتی پول دستم اومد دیگه خرج اسپرت کردن و تیون کردنش کنم نه این که بخوام دوباره یه ماشین دیگه بگیرم.
این طوری بگم که یه جورایی علاقه ی زیادی به اسپرت کردن و در حد امکان به تیون کردن دارم و دوست دارم در اینده که دوباره پولی دستم اومد به جای اینکه بخوام یه ماشین دیگه بگیرم خرج همین ماشین کنم و ماشینمو اسپرت کنم و در صورت امکان تیون کردن....یعنی میخوام ماشین مورد نظر توان اسپرت کردن و تیون شدن خوب و بالایی داشته باشه که با تحقیقاتی که کردم گویا لوگان چنین خوصوصیاتی داره و در اروپا هم خیلی ها این ماشین را تیون کردن.....
نظره شما چیه؟ ایا تحقیقات من درست بوده؟
این اولین ماشینی هست که میخوام برای خودم بگیرم همیشه ماشین پدر یا مادرم زیره پام بوده و همیشه محدودیت داشتم ولی این سری ماشین ماله خودمه و هیچ محدودیتی برای تغییرات ندارم.....

در مورد بحث تاپیکم بگم که ماشینی که در پست اول اشاره کردم انتخاب شد.بابام میخواد یه چند روز دیگه مگان بگیره و یه ماشینم برای من که بودجه برای ماشین خودم فعلن 17میلیون تومانه.
قیمت مگان صفر(فول) را هم بگین.
ممنون

farshad bugatti
06-10-2010, 01:27
واقعیت من دنبال ماشینی هستم که در اینده وقتی پول دستم اومد دیگه خرج اسپرت کردن و تیون کردنش کنم نه این که بخوام دوباره یه ماشین دیگه بگیرم.
این طوری بگم که یه جورایی علاقه ی زیادی به اسپرت کردن و در حد امکان به تیون کردن دارم و دوست دارم در اینده که دوباره پولی دستم اومد به جای اینکه بخوام یه ماشین دیگه بگیرم خرج همین ماشین کنم و ماشینمو اسپرت کنم و در صورت امکان تیون کردن....یعنی میخوام ماشین مورد نظر توان اسپرت کردن و تیون شدن خوب و بالایی داشته باشه که با تحقیقاتی که کردم گویا لوگان چنین خوصوصیاتی داره و در اروپا هم خیلی ها این ماشین را تیون کردن.....
نظره شما چیه؟ ایا تحقیقات من درست بوده؟
این اولین ماشینی هست که میخوام برای خودم بگیرم همیشه ماشین پدر یا مادرم زیره پام بوده و همیشه محدودیت داشتم ولی این سری ماشین ماله خودمه و هیچ محدودیتی برای تغییرات ندارم.....

همین طور که گفتم لوگان برای اسپرت کردن بد نیست و میتونه یه ایده خوب باشه!
من باشم 206 یا گل رو برای این کار انتخاب میکنم!

armin_punisher6
06-10-2010, 09:26
فکر کنم مزدا 3 2007 به نسبت قیمتش بیارزه.راستی مدل 2007 تیپ 3 الان چنده؟

Namdarian
06-10-2010, 21:20
مزدا 3 بهترین انتخاب

bibak_fa
07-10-2010, 20:34
همین طور که گفتم لوگان برای اسپرت کردن بد نیست و میتونه یه ایده خوب باشه!
من باشم 206 یا گل رو برای این کار انتخاب میکنم!
سلام.
من از ماشین بدون صندوق(هاچ پک) خوشم نمیاد به صندوق عقب نیاز دارم.
پس تو قیمت پایین لوگان ماشینه خوبیه؟

لطفن اگه میشه در مورد مگان هم توضیحاتی بدین.چه طور ماشینیه؟ ماله چه سالیه؟

123sat2
31-10-2010, 19:51
مگان شک نکن

ایمنی حرف اول را میزنه

سرعت و شتاب تو جاده های ما معنی نمیده

Namdarian
22-11-2010, 18:42
با سلام هیچکدوم از این گزینه ها دیگر بهترین انتخاب نیست . در حال حاضر محصولات MG دارد وارد تدریجاً در همین بازه ی قیمتی وارد میشود و امکانات و قابلیتهای مزدا3 در مقابل آن عددی نیست . دو مدل MG اگر اشتباه نکنم 545 و 6 وارد شده . در مجله ی ماشین همین ماه ( اول آذر) میتوانی تست فنی آنرا در پیست آزادی بوسیله ی خبرنگارها بخوانی .

Namdarian
22-11-2010, 18:48
اصلاح میکنم MG 550 و MG 6

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطلب زیر مال 1 ماه قبل است ولی در حال حاضر دارد یواش یواش وارد میشود . تا سال آینده کم کم مونتاژ هم بشود :

دنیای‌خودرو: هم‌اکنون به دنبال مقدمات تولید MG در ایران هستیم و امیدواریم تا سال آینده تولید این خودرو را در ایران آغاز کنیم.

علیرضا دیلمی، مدیرعامل شرکت مدیاموتورز نماینده شرکت MG با بیان مطلب فوق، گفت: سعی داریم یک مدل ارزان‌قیمت MG را در ایران تولید کنیم. تا پایان سال هم قصد داریم دومین محصول MG یعنی مدل شش سیلندر را عرضه کنیم که قیمتی در حدود 40 میلیون تومان خواهد داشت. این مدل بر روی پلت‌فرم MG550 است و در کارخانجات MG در انگلستان و چین تولید می‌شود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون محصول MG550 با استقبال زیادی مواجه شده، به گونه‌ای که این محصول در بازار آزاد چهار میلیون تومان گران‌تر از قیمت نمایندگی آن عرضه می‌شود. ما هم با توجه به استقبال بالا با آغاز ثبت سفارش‌های جدید اقدام به واردات MG550 و MG6 می کنیم. وی توضیح داد: مدل MG550 و MG6 و مدل‌های لوکس MG را وارد می‌کنیم و مدل‌های ارزان قیمت‌تر را در ایران تولید خواهیم کرد. البته اگر اجازه واردات داده نشود،‌مدل‌های لوکس یعنی MG6 و MG550 را هم در ایران تولید خواهیم کرد. او گفت: برای خودروهای دیزلی نیز محصولات مناسبی برای عرضه در بازار ایران داریم ولی تا سوخت مناسب دیزل عرضه نشود اقدام به واردات این خودروها نخواهیم کرد، چرا که گازوئیل نامناسب ایران به خودروها آسیب زده و سبب می‌شود از نظر خدمات پس از فروش دچار زیان شویم.

علیرضا دیلمی تصریح کرد: چون کارخانجات MG علاوه بر انگلستان در چین نیز قرار دارد، در صورت تحریم باز هم ما می‌توانیم با گشایش اعتبار تولید و واردات خود را ادامه دهیم. ديلمي مرکز تحقيق و توسعه MG را داراي سه هزار نفر نيروي انساني اعلام کرد و گفت: اين مجموعه منابع انساني در سه بخش ارتقاء و بهينه‌سازي محصولات فعلي، توليد محصولات جديد و تغيير در رنج آن، و طراحي براي توليد موتورهايي با تکنولوژي خاص(هيبريدي و ...) فعاليت مي‌کنند. مديرعامل شرکت مدياموتورز از فعاليت کارخانجات MG در کشورهاي انگليس، مصر، چين و ... خبر داد که يکي از مدرن‌ترين اين کارخانجات، کارخانه توليد اين محصولات در کشور چين است.

وي يکي از مهمترين مزایای MG را وجود ايمني بالا در محصولات منتخب اين شرکت دانست و گفت: خودرو MG550 که مدل سال 2009 شرکت MG است و سال قبل شاهد ورود آن به کشور بوديم داراي پنج ستاره ايمني تصادف است.

ديلمي استانداردهاي 55‌گانه براي واردات خودرو به ايران را يکي از سخت‌گيرانه‌ترين استانداردهاي موجود منطقه دانست که با هدف حمايت از مصرف‌کنندگان تدوين شده است و اضافه کرد: مدياموتورز در اين زمينه از تجربيات سيستم مرکز اطلاعات مشتري گلديران که در منطقه خاورميانه، آفريقا و آسيا بي نظير است استفاده مي‌کند.

مديرعامل شرکت مدياموتورز، از ايجاد بيش از پنج هزار متر مربع فضاي نمايشگاهي براي محصولات MG در سراسر کشور طي سال آينده خبر داد و اظهار کرد: هم‌اکنون هفت نماينده فروش، خدمات پس از فروش و تامين قطعه براي محصولات MG در کشور فعاليت مي کنند که اين تعداد تا پايان سال به 16 و در سال آينده تا 25 نماينده افزايش خواهد يافت. وي اضافه کرد در يک برنامه يکساله تصميم داريم که بيش از 30‌درصد نمايندگي‌هاي MG به رتبه يک وزارت صنايع و معادن دست يابند و مابقي لااقل داراي رتبه دو باشند. گفتنی است MG6 یک خودرو فست‌بک در کلاس «C» است که هم‌اندازه خودرو مزدا3 است.

این محصول در مدل پایه هم دارای توربو شارژر است و قدرت موتور آن نیز 160 اسب‌بخار است. این خودرو پلت‌فرمی مشترک با دیگر مدل MG یعنی 550 دارد. موتور این خودرو 8/1 لیتری چهار سیلندر است و شتاب صفر تا 100 آن هم 9 ثانیه است. گیربکس این خودرو تیپ‌ترونیک است.

این خودرو از امکاناتی مانند سیستم صوتی و تصویری مجهز به DVD-VCD-MP3 به همراه 8 بلندگو، رینگ اسپرت 17 اینچ آلومینیومی، روکش صندلی چرمی، سیستم تهویه مطبوع دیجیتال 2 ناحیه‌ای، صندلی برقی 6 جهته برای راننده، سیستم MBA ( سیستم کمکی برای ترمز)، سیستم‌های DSC-TCS-EBA ( سیستم کنترل دینامیکی - سیستم ضد لغزش- سیستم الکترونیک تقویت ترمز)، کیسه هوای ایمنی در کناره‌های اتومبیل، تنظیم اتوماتیک نور در آینه داخل اتومبیل، صندلی برقی شش جهته برای سرنشین جلو، شیشه‌های برقی اتوماتیک چهار درب مجهز به سیستم ANTI TRAP، تکیه‌گاه آرنج برای سرنشینان عقب و بلوتوث برای ارتباط تلفنی بهره برده است.

همچنین دوربین دید عقب، سیستم نشان‌دهنده میزان باد لاستیک ها، سنسور باران و گرد و خاک به همراه سیستم روشنایی اتوماتیک داخل اتومبیل، سانروف مجهز به سیستم ANTI TRAP، سیستم کمکی برای پارک کردن اتومبیل، محفظه زیر صندلی، محفظه نگهداری عینک، سیستم تهویه مجزا برای سرنشینان عقب به همراه یخچال، محفظه نقشه، کروز کنترل پیشرفته، سوئیچ تغییر سیستم گیربکس به حالت تیپ ترونیک، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، آفتاب گیر راننده و سرنشین جلو مجهز به آینه و چراغ، چراغ سقفی جلو و عقب، هشدار نبستن کمربند‌های ایمنی، تیغه‌های برف پاک‌کن پیشرفته، سوکت مجزای برق برای سرنشینان عقب نیز از دیگر امکانات این خودرو است.

بر اساس این گزارش نشان‌دهنده میزان آب رادیاتور، استارت اتومبیل با فشار کلید، مجهز به سیستم‌های ABS – EBD، کمربند‌های ایمنی 3 نقطه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع، قفل کودک، قفل خودکار درب‌ها پس از حرکت‌، ایموبلایزر، شیشه‌شور عقب، ورودی USB+AUX IN، صندلی‌های عقب کاملاً تاشو، سیستم مکان‌یاب GPS، پدال F1 (امکان تعویض دنده با اهرم‌های تعبیه شده بر روی فرمان)، ایمنی NCAP 5ستاره، مجهز به شش کیسه هوای ایمنی برای راننده و سرنشینان و استاندارد آلایندگی EURO IV (یورو‌4) از دیگر مشخصات این خودرو است.