مشاهده نسخه کامل
: برق شبانه همدان يا برق آزاد تهران شمال؟(ساكن همدان)
purya_1991
08-09-2010, 20:11
سلام دوستان من!
لطفا راهنمايي كنيد كه به نظر شما از بين اين دو رشته كدومش رو برم بهتره؟:-s:-s من ساكن همدان هم هستم.:13::20: بین دانشگاه بوعلی شبانه و دانشگاه آزاد تهران شمال در رشته برق کدومشون انتخاب بهتریه؟اتفاقا یه واحد آپارتمان نقلی هم نزدیکای پاسداران تو تهران داریم،از لحاظ اعتبار و استاد و امکانات اوضاع این دو تا رشته چطوره؟
majid.khaledi
08-09-2010, 23:02
برق صنعتی یا بوعلی؟
بستگی داره.همدان بهتره اولا شهره خودته و دوما سراسریه
shir_farhad
08-09-2010, 23:06
تایید میشه.
شهر خودت بهتره مگر اینکه سطح دانشگاه ها اختلاف فاحشی داشته که اینطور بنظر نمیرسه.
اگه داانشگاه بوعلي هست و چون خودت هم همدان هستي همونو برو!!
دانشگاه هاي همدان چه بوعلي چه صنعتيش كارشون درسته...:46:
yenoghteyee
08-09-2010, 23:09
خب هر چي باشه برق شبانه سراسريه ديگه. هيچ فرقي هم با روزانه نداره تو كلاسا و مدرك. فقط يه شهريه داره كه اونم از شهريه آزاد كمتره. شهر خودتم هست. به نظر من صد در صد شبانه رو انتخاب كن.
راهنمایی :
مکانیک آزاد تهران مرکزی یا مکانیک شبانه چمران اهواز ؟
راهنمایی :
مکانیک آزاد تهران مرکزی یا مکانیک شبانه چمران اهواز ؟
سلام دوستان من!
لطفا راهنمايي كنيد كه به نظر شما از بين اين دو رشته كدومش رو برم بهتره؟:-s:-s من ساكن همدان هم هستم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستای من خوب معلومه دیگه این که سوال نداره....... شما شهر خودتون...دانشگاه سراسری رو با شهر دیگه و دانشگاه آزاد مقایسه میکنید.......برید تهران که غیر از شهریه دانشگاه هزینه خوابگاه هم دارید.....تازه مشکلات رفت و آمد و مشکلات دیگه هم دارید....
John Cena723
09-09-2010, 00:33
100% همون شبانه شهر خودت رو برو که هم از نظر روانی و هم از نظر درسی و هم از نظر رفت و آمد دغدغه ای نداشته باشی.
dragon-fly
09-09-2010, 02:04
تمام پستهای بالا تایید میشه.
من خودم توی دوتا شهر غیر از شهر خودم درس خوندم که اگه این مدرکمو بگیرم بمیرمم دیگه شهری جز شهر خودم درس نمیخونم .
هم هزینه شهر دیگه .هزینه ازاد (نسبت به شبانه).از نظر روحی و ......
داداش بمونی شهر خودت بهتره حتی اگه دانشگات سطح پایین تریه که فکر نکنم اینطوری باشه.
موفق باشی
abbasiuss
09-09-2010, 03:02
بهتون پيشنهاد ميكنم فقط به رشته اي كه علاقه داريد بريد حالا ميخواد اونور كوه باشه ولي وقتي با علاقه اون رشته رو ميگذرونيد اصلا متوجه سختي هاي محيطي نميشين!
purya_1991
09-09-2010, 09:07
برق صنعتی یا بوعلی؟
بستگی داره.همدان بهتره اولا شهره خودته و دوما سراسریه
يرق بوعلي همدان اما به نظر شما تهران شهر بهتري نسبت به همدان نيست ؟و اين كه استاداي دانشگاه آزاد تهران همون استاداي دانشگاههاي سراسري تهرانند ؟
از نظر سطح علمي و اعتبار مدرك رشته برق كدوم يك از اين دانشگاهها بهتره؟!!!:13::13::13:
majid.khaledi
09-09-2010, 11:54
اگه هزینه ش برات مسئله نیست و عشق تهران هستی همون تهران برو ولی غیر این از همه لحاظ برق بوعلی بهتره
رتبه ت چند بود واسه بوعلی؟
من تهران شمالم بیا پیش ما
Maziar_69
09-09-2010, 13:31
تو مدرک که روزانه و شبانه ذکر نمیشه. فقط هزینه هست.
مدرک سراسری اونم شهر خودت رو ول کنی بری شهر غریب آزاد بخونی؟
هزینه سرسام آور میشه! اونم شهری مثل تهران...
از اینکه برق همدان قبول شدی و به جرگه هم رشته ای ها و هم دانشگاهی های ما پیوستی خوشحالم. دوست عزیز من اگر جای شما بودم حتما سراسری. من خودم برق قدرت همدان با مکانیک آزاد شیراز قبول شدم. مکانیک ازاد شیراز دسته کمی از برق قدرت همدان ندشات ولی 1000 کیلومتر اومدم اینورتر واسه اینکه سراسری بود. آره واسه اینکه سراسری بود. حالا دوستان بیان بگن آزاد فرقی با سراسری نداره اینا دیگه نظر خودشونه. فقط یک چیزی بگم. مدیر گروه برق بوعلی همدان گیره. بدجوریم گیره. به امید خدا از ترم دیگه نداریمش و این ترم آخره.
purya_1991
12-09-2010, 06:02
...................
کلمه شبانه یا روزانه توی مدرک چه موقت چه دایم درج نمیشه( مدرک چند نفر رو دیدم)
بچه های شبانه و روزانه با هم سر یه کلاسند .
تنها تفاوتشون ندادن خوابگاه و شهریه 2.5 تا 3 میلیونی هست . ( مبلغ پرداختی برای کل 4 سال . ترمی 300 ~ 400)
9242 منطقه 2 !!!:2::2::41: 20000 کشور !:2::2::2::2::2: واسه همین شبانشو آوردم ،برای روزانه برق بوعلی باید چند می آوردم ؟:13:
سال قبل منطقه دو تا حدود 4500 و منطقه یک حدود 6000. ولی امسال ظرفیتا نصف شد و شبانه گرفت نصفشون باید خیلی بهتر می شدی.
purya_1991
10-05-2011, 12:47
ای بابا کاشکی همون دانشگاه آزاد تهران می رفتم بعد از دو ترم به این نتیجه رسیدم که دانشگاه بوعلی چه جای آشغالیه...از من به کنکوریهای امسال و سال های بعد نصیحت اگه پیام نور تهران با سراسری شهرستان قبول شدین بر ین تهران :(
mojtaba2741
21-05-2011, 19:52
ای کاش می شد آزاد تهران هم تجربه کنی و بعد نظرت رو بگی،(مطمئنم نظرت عوض می شد).
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.