مشاهده نسخه کامل
: برنامه ای برای اتصال موبایل به کامپیوتر و استفاده از اینترنت کامپیوتر برای آپدیت برنامه ها
با سلام یک سوال داشتم که چون بخش سوال ندیدم اینجا میزنم .من گوشیم 5230 هست.
می خواستم برنامه هایی مثل نوکیا مپ رو آپدیت کنم که ایرانسلم همش شارژ خالی میکنه.میشه بی سیستم وصلش کنم و با اینترنت adsl که دارم برنامه هام رو آپدیت کنم.راهنمایی کنید لطفا
SymSMB.v4.00.61.S60v3
تو گوگل جستجو کنی پیداش می کنی
داداش متوجه شدی من چی می خوام؟می خوام برنامه هایی که رو گوشی دارم با کمک اینترنت adsl کامپیوترم آپدیت کنم. یعنی موبایل رو وصل کنم به سیستم و از اینترنت سیستم استفاده کنم.با این روش میشه؟
گوشی من 5230 هست ها
Hadi King
09-09-2010, 19:38
داداش متوجه شدی من چی می خوام؟می خوام برنامه هایی که رو گوشی دارم با کمک اینترنت adsl کامپیوترم آپدیت کنم. یعنی موبایل رو وصل کنم به سیستم و از اینترنت سیستم استفاده کنم.با این روش میشه؟
گوشی من 5230 هست ها
سلام دوست عزیز تایپک آموزش هایی داده شده ببین به کارت میـــاد :11:
[ S60v3 & S60v5 & Maemo 5 ] آموزش اشتراک ( Share ) اینترنت از طریق Bluetooth ، WiFi و کابل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
موفق باشید!:40:
EngineeR EhsaN
09-09-2010, 20:37
ما که با وایرلس گوشی وصل میشیم ولی تابه حال نرم افزارهای گوشیمونو آپدیت نکردیم :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.