ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون درباره این خبر؟

3pid71
08-09-2010, 16:03
گزارش اعتراض به سازمان سنجش.

این عده که خبرگزاری‌ها شمارشان را بین 100 تا 500 نفر ذکر کردند، به رتبه‌ها و درصدهای اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش اعتراض داشتند. از جمله یکی از داوطلبان معترض در گفت‌وگو با فارس برای نشان‌دادن این‌که درصدهای اعلام‌شده برخی داوطلبان آزمون اشتباه است، گفت: تعدادی از داوطلبان در زمان آزمون درسی را سفید گذاشته و هیچ تستی را پاسخ نداده‌اند اما در اعلام نتایج از آن درس نمره 40 درصدی گرفته‌اند. در عوض تعدادی از داوطلبان نیز هستند که از درسی که مطمئن هستند امتیاز خوبی می‌آورند، هیچ امتیازی نگرفته‌اند.

من خودم کلی اعتراض دارم چون اختلاف درصد درس فیزیکم بیش از 50% ولی هرچی اعتراض میدم میگن اشتباه از خودته ولی من مطمئنم!!!!!

Reza31001
08-09-2010, 17:06
گزارش اعتراض به سازمان سنجش.

این عده که خبرگزاری‌ها شمارشان را بین 100 تا 500 نفر ذکر کردند، به رتبه‌ها و درصدهای اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش اعتراض داشتند. از جمله یکی از داوطلبان معترض در گفت‌وگو با فارس برای نشان‌دادن این‌که درصدهای اعلام‌شده برخی داوطلبان آزمون اشتباه است، گفت: تعدادی از داوطلبان در زمان آزمون درسی را سفید گذاشته و هیچ تستی را پاسخ نداده‌اند اما در اعلام نتایج از آن درس نمره 40 درصدی گرفته‌اند. در عوض تعدادی از داوطلبان نیز هستند که از درسی که مطمئن هستند امتیاز خوبی می‌آورند، هیچ امتیازی نگرفته‌اند.

من خودم کلی اعتراض دارم چون اختلاف درصد درس فیزیکم بیش از 50% ولی هرچی اعتراض میدم میگن اشتباه از خودته ولی من مطمئنم!!!!!

خالي بنديه!!
البته از يه لحاظ ممكنه كه خوب . . . . . . خلاف مقراراته نميشه صحبت كرد:31:

loren
08-09-2010, 17:17
قرمز رنگ اون بالا نوشته :31:

Lord Farshad
08-09-2010, 17:27
اول از همه منبع این حرفتون کو؟ احیانا حرف مهین خانم و شهین خانم که نیست!؟

دوم از همه , فکر نمیکنم به جایی برسه.

yenoghteyee
08-09-2010, 18:13
! چي بگم والله؟ يعني راسته؟ منبعش چيه؟

a-alone
08-09-2010, 18:21
نه منم سر جلسه یکی را دیدم که از اول تا آخر دست به مداد نبرد...حتی ازشم پرسیدم که چرا هیچی جواب ندادی ولی چیزی نگفت.

3pid71
08-09-2010, 18:24
والا من سرچ کردم اعتراض به سنجش این خبر بود نمیدونم والا شهین بود یا مهین یا خبرنگار

John Cena723
08-09-2010, 18:50
در مورد خبر اظهار نظری ندارم ولی شخصه درس فلسفه و منطق رو مطمئنم بالای 50درصد زدم ولی تو کارنامه زیر 50 درصد برام زدند و رویِ هوا هم این حرف رو نمیزنم و از روی کلید اولیه تصحیح کردم.

new life
08-09-2010, 19:36
در مورد خبر اظهار نظری ندارم ولی شخصه درس فلسفه و منطق رو مطمئنم بالای 50درصد زدم ولی تو کارنامه زیر 50 درصد برام زدند و رویِ هوا هم این حرف رو نمیزنم و از روی کلید اولیه تصحیح کردم.

این مدلی نیست که فقط درصد یه درس رو تغییر بدن ...یه درس چه توفیری به حالش می کنه
:31::31:
اصلا برای فروش نیازی به این چیزا ندارن ....... :31:

BossX
08-09-2010, 20:44
ببین دیگه چی بوده که فالس نیوز ورداشته خبرش رو گفته ...!
منم شدید اعتراض داشتم ولی الان فکر میکنم حق با اونا بوده ، یعنی خودم خراب کرده بودم!

online_amin
08-09-2010, 22:13

من تو کنکور زبان مطمئن بودم که درصد هام چقدر میشه اما وقتی نتایج اومد با 20% اختلاف در دو درس زبان عمومی و تخصصی رو به رو شدم. احتمال میدم در کنکور ریاضی هم در درس عربی با چند کم نوشته باشن. اعتراض هم کردم اما کسی جواب نداد. یعنی انگار نه انگار که من اعتراض کردم.

بیست چهار ساعته هم تو تلویزیون و تو سایتشون میگن که فقط و فقط از طریق سایت برای اعتراض اقدام کنید و این یعنی اینکه اعتراض شما به جایی نمیرسه....

3pid71
09-09-2010, 01:42
من تو کنکور زبان مطمئن بودم که درصد هام چقدر میشه اما وقتی نتایج اومد با 20% اختلاف در دو درس زبان عمومی و تخصصی رو به رو شدم. احتمال میدم در کنکور ریاضی هم در درس عربی با چند کم نوشته باشن. اعتراض هم کردم اما کسی جواب نداد. یعنی انگار نه انگار که من اعتراض کردم.

بیست چهار ساعته هم تو تلویزیون و تو سایتشون میگن که فقط و فقط از طریق سایت برای اعتراض اقدام کنید و این یعنی اینکه اعتراض شما به جایی نمیرسه....

اره بابا سر کاریه ولی من هنو امید دارم انقد اعتراض میدم تا حقمو بهم بدن!!!

3pid71
09-09-2010, 01:43
این مدلی نیست که فقط درصد یه درس رو تغییر بدن ...یه درس چه توفیری به حالش می کنه
:31::31:
اصلا برای فروش نیازی به این چیزا ندارن ....... :31:
چرا میگی فرقی نمیکنه؟!!!!!