PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا منو راهنمایی کنید (GeForce 9500GT (Nnvidia

tetrataxis
08-09-2010, 09:46
سلام،
من (GeForce 9500GT (Nnvidia دارم وقتی بازی می کنم ، هر بازی گرافیک بالایی رو اجرا می کنم، یه دقیقه عادیه بعد چند دقیقه Slow motion حرکت آهسته می شه و اعصابم رو خورد میکنه ... هر کاری هم میکنم درست نمیشه
مثلا بازی sniper که گرافیک خیلی بالایی رو نداره هم گیر میزد. فقط و فقط Age Of Empire رو خوب اجرا میکنه ...
لطفا به من کمک کنید ...

Saeed System
08-09-2010, 09:59
احتمالا کارت گرافیکتون ضعیفه.

من cpu 5200 کارت گرافیک قبلیم 9400 بود 1 گیگ ddr2 بود ..همیشه تو بازیها تیک میزد اسلو موشن ..تاخیر ..دی لی و همش مشکل..

چند ماه پیش یه 9600 ا گیگ منتها ddr3 خریدم و الان تمام مشکلات برطرف شد..مافیا 2 رو حداکثر کیفیت میاره بدون هیچ

مشکلی .

شما اول یه عکس از gpuz بزارید که کارتتون چه حافظه ای داره ..باند حافظه چقدره..احتمالا باید عوض کنید یه کارت قویتر بخرید.

اگر ویندوز 7 استفاده میکنید برای بازی رم بیشتری میطلبه چون ویندوز سنگینیه رو ویندوز xp امتحان کنید.

کلا مشخصات cpu و مقدار ram هم بگید تا بفهمیم چه قطعه ای ظعیفه ایراد از ظعیف بودنه سخت افزار یا مشکل

نرم افزاریه با نصب دیرکتس و... حل بشه شاید

tetrataxis
08-09-2010, 10:19
احتمالا کارت گرافیکتون ضعیفه.

من cpu 5200 کارت گرافیک قبلیم 9400 بود 1 گیگ ddr2 بود ..همیشه تو بازیها تیک میزد اسلو موشن ..تاخیر ..دی لی و همش مشکل..

چند ماه پیش یه 9600 ا گیگ منتها ddr3 خریدم و الان تمام مشکلات برطرف شد..مافیا 2 رو حداکثر کیفیت میاره بدون هیچ

مشکلی .

شما اول یه عکس از gpuz بزارید که کارتتون چه حافظه ای داره ..باند حافظه چقدره..احتمالا باید عوض کنید یه کارت قویتر بخرید.

اگر ویندوز 7 استفاده میکنید برای بازی رم بیشتری میطلبه چون ویندوز سنگینیه رو ویندوز xp امتحان کنید.

کلا مشخصات cpu و مقدار ram هم بگید تا بفهمیم چه قطعه ای ظعیفه ایراد از ظعیف بودنه سخت افزار یا مشکل

نرم افزاریه با نصب دیرکتس و... حل بشه شاید
سلام دوست عزیز...
شما اول یه عکس از gpuz بزارید که کارتتون چه حافظه ای داره ... اینو بلد نیستم انجام بدم لطفا راهنماییم کنید..

بقیه مشخصات هم:
intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU
E8400 @ 3.00GHz
2.00 GB of RAM

Saeed System
08-09-2010, 10:27
سلام دوست عزیز...
شما اول یه عکس از gpuz بزارید که کارتتون چه حافظه ای داره ... اینو بلد نیستم انجام بدم لطفا راهنماییم کنید..

بقیه مشخصات هم:
intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU
E8400 @ 3.00GHz
2.00 GB of RAM
cpu شما خوب خیلی قویه پس نتیجه میگیریم مشکل از cpu نیست.

رم شما هم برای ویندوز xp خوبه ولی تو ویندوز 7 مشکل داره پس نتیجه میگیریم اگر ویندوزتون xp باشه
مشکل از رم هم نیست

میمونه کارت گرافیک اگر 9500 شما 1گیگ ddr2 باشه باید عوض بشه و 1 گیگ ddr3 بخرید..یا کارت گرافیک

قویتر ddr5 بخرید بستگی به بودجتون داره

برای همینه که میگم gpuz رو بزارید ببینیم..

gpuz یه نرم افزار نشان دهنده مشخصات فنی کارت گرافیک که حتی تکنولوژی ساخت اون رو هم نشون میده.

میتونید از اینجا دانلود کنید 500 کیلو بایته و بعدا تصویر اون رو برامون بزارید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

davood.2008
08-09-2010, 10:37
سلام دوست عزیز
به نظر من اول درایور کارت گرافییک خودتون رو ارتقا بدین چون به احتمال زیاد حل میشه
:10:

Saeed System
08-09-2010, 10:58
اگر مایلید آخرین درایور 9500 رو دانلود کنید

به این صفحه مراجعه و با دادن مشخصات کارت و نوع ویندوز درایور رو دریافت کنید که حجم بالایی هم داره.

شما فقط سری 9 رو انتخاب کنید و مشخص کنید که 9500 gs یا 9500 gt و در نهایت ویندوزتون رو هم مشخص کنید:

kiarash3500
08-09-2010, 12:15
میشه اورکلاکش رو هم یاد بدین؟

iceweek
08-09-2010, 14:40
کارت گرافیک شما کلا ضعیفه.کارت شما در حد 8600 هست
درایور جدید را بگیرید یکم تاثیر داره ولی نه اینکه معجزه بشه.
شما رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بازی را کم کم بیارید پایین.وقتی دیدید که دیگه کند نبود بازیتونا بکنید

Saeed System
08-09-2010, 15:08
میشه اورکلاکش رو هم یاد بدین؟

دوست عزیز برای فراگیری آموزش اورکلاک کارت گرافیک به این تاپیک مراجعه نمایید که بسیار کامل و مفصل

توسط خبرگان این امر توضیح داده شد به همراه تصویر :

kiarash3500
10-09-2010, 12:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه نظرتون رو بگین؟

rezaeee
10-11-2010, 09:10
من برای سیستم pc خونه کارت گرافیک 9500 ddr3 گرفتم از خروجی hdmi با کابل به lcd نصب کردم ولی نمی توانم از lcd صدا را دریافت کنم.
با تشکر