مشاهده نسخه کامل
: به نظر شما مهمترین عامل موفقیت بچه های کنکوری چیه؟
Benyamin100
08-09-2010, 04:51
بچه ها لطفا علاوه بر شرکت در نظر سنجی 5 عامل موفقیت بچه های کنکوری از نظر خودتان را به ترتیب الویت بگویید
در مورد هر کدام هم که توضیح و یا تجربه ی شخصی داشتید را هم توضیح دهید
به نام خدا
به نظر من 5 اولویت اول از قرار زیره :
1.برنامه ریزی عالی و عمل به آن
2.داشتن شیوه ی مطالعه ی علمی و خوب
3.نداشتن استرس-اعتماد به نفس
4.داشتن هدف و انگیزه بالا برای رسیدن به آن
5.داشتن ضریب هوشی بالا
Reza31001
08-09-2010, 13:31
نظر من توي نظرسنجيتون نيست!!!!!
اولويت يك تا چهار: تلاش و پشتكار ( يه جورايي همون ساعت مطالعه بالا) اولويت 5: برنامه ريزي - منابع و كتاب هاي خوب - نداشتن استرس - داشتن هدف و اعتماد به نفس - داشتن شيوه مطالعه خوب
ضمنا موارد زير به هيچ وجه تضمين كننده نيست: رابطه صميمي با خدا و توكل - ضريب هوشي بالا
ضمنا موارد زير به هيچ وجه تضمين كننده نيست: رابطه صميمي با خدا و توكل - ضريب هوشي بالا
درسته نباید با توکل به خدا، وظیفه خودمون رو انجام ندیم. چون اونوقت می شه بی خیالی.
همه گزینه ها رو باید بهش پرداخت. البته من قسمت آخری : ضریب هوشی بالا
باید بگم برای رتبه های خوب لازمه. و گرنه حقیقت رو نگفتیم. برای رتبه های معمولی نه، به راحتی با تلاش جبران می شه.
داشتن انگيزه بالا و تلاش براي رسيدن به اون....
سلام
وارد مسائل حاشیه ای کنکور نشدن.
مثل: بهترین کتاب کدومه؟بهترین آزمون کدومه؟ و...
Benyamin100
08-09-2010, 18:41
1- قدرت روحی بالا
2- برنامه ریزی عالی و عمل به آن (عمل به ان از برنامه ریزی هم مهم تره)
3- داشتن شیوه ی مطالعه ی علمی و خوب
4- داشتن ساعت مطالعه بالا (خرخونی:31:)
5- داشتن رابطه ی صمیمی با خدا و توکل به او
ضمنا بچه ها لازم نیست که حتما 5 الویتتون رو از بالا انتخاب کنید ممکن من موردی رو جا انداخته باشم
فقط یه چیز :
اعتماد به کاری که داره میکنه و رضایت از اون !
sanaz_German
08-09-2010, 19:03
کسی که ضریب هوشیه بالایی داشته باشه ..بدون کتاب و جزوه ...بدون کلاس..بدون برنامه ریزی هم قبوله
کسی که ضریب هوشیه بالایی داشته باشه ..بدون کتاب و جزوه ...بدون کلاس..بدون برنامه ریزی هم قبوله
شما IQ ت روی 1000 هم که باشه تا زمانی که تلاش نکنی هیچی نمیشی .
تفاوت ادم ها فقط و فقط در تلاش و پیشتکار اون ها هست..
بهترین راه موفقیت در کنکور :
داشتن روحیه فعال + محیط ارام و بدون تنش فکری + برنامه ریزی و مطالعه متوالی درس و تست.
John Cena723
08-09-2010, 19:11
خر خونی کن + اعتماد به نفس
sanaz_German
08-09-2010, 19:18
شما IQ ت روی 1000 هم که باشه تا زمانی که تلاش نکنی هیچی نمیشی .
تفاوت ادم ها فقط و فقط در تلاش و پیشتکار اون ها هست..
بهترین راه موفقیت در کنکور :
داشتن روحیه فعال + محیط ارام و بدون تنش فکری + برنامه ریزی و مطالعه متوالی درس و تست.
نخیر
داداشه دوستم که همش ولو بود تو باشگاه و پارک و یه ذره درس هم نمی خوند معدلشم همش 19 بود.
آخرشم با رتبه 1600 مهندسی صنایع خواجه نصیرالدین طوسی قبول شد
خیلی ها اینجورین
LiLiyaan
08-09-2010, 19:20
تو مقطع کارشناسی !
خرخونی زیاد کتابای دبیرستان و پیش
فقط همین
نخیر
داداشه دوستم که همش ولو بود تو باشگاه و پارک و یه ذره درس هم نمی خوند معدلشم همش 19 بود.
خیلی ها اینجورین
پس احتمالا سر کنکور گزینه درست بهشون الهام می شده..هوش تاثیر داره ولی نه دیگه انقدر که بگی نخونم قبول می شم.
نخیر
خیلی ها اینجورین
اگر اینطوره که شما میفرمایید باید همیشه دانش آموزان علامه حلی جزو نفرات اول باشن تو این چند ساله کوم نفر اولی از علامه بوده؟
من این جوری فکر نمی کنم ، مگه این که یه ادمی باشه که با یه بار خوندن یه مطلب تا چند سال تو مغزش بمونه ، اینم که غیر ممکنه .
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
نخیر
خیلی ها اینجورین
اون دوست شما زرنگ بود ، دزدکی درس میخونده . جلوی شما که درس نمیخونده . بعضیا از این پالیسی استفاده میکنن
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
برنامه ریزی - خر خونی ( با کیفیت) - اعتماد به نفس
vahid_crab708
10-09-2010, 00:20
من نظرم این است که فقط توکل بر خدا و خوب درس خواندن می توان رتبه ی خوبی به دست آورد.
hermione
10-09-2010, 12:20
برنامه ریزی و عمل کردن
به طور منظم درس خوندن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.