raahi
08-09-2010, 00:50
سلام
من یه کارت TV دیجیتال به نام kworld خریدم.
از برنامه هایی که همراه خودش بود خوشم نیومد . یه چند وقت DVBViewer استفاده می کردم که خوب بود و می شد چند تا کانالو همزمان دید یا ضبط کرد. امکانات برنامه ریزی برای ضبطش هم خیلی خوب بود. اما یه بار که به اینترنت وصل شدم پیغام داد که سریال نامبرش درست نیست و باید رجیستر کنی یا بخری. بعدش هم دیگه رفت تو بازی و درست کار نکرد. بعدش برنامه progdvb رو که خیلی تعریفشو شنیده بودم نصب کردم .
اسکن هم کرد و تمام کانالهای دیجیتال شبکه های داخلی را پیدا کرد .
ولی موقع اجرا این پیغام خطا رو می ده:
please check up setting >option>video and Audio .probably one of necessary codecs is not chosen or not installed on your computer.
رفتم کلی هم به کدک هاش ور رفتم و تنظیماتشو تغییر دادم ، نشد که نشد.
کسی هست راهنمایی کنه؟
کسی به این مشکل برخورد کرده؟
من یه کارت TV دیجیتال به نام kworld خریدم.
از برنامه هایی که همراه خودش بود خوشم نیومد . یه چند وقت DVBViewer استفاده می کردم که خوب بود و می شد چند تا کانالو همزمان دید یا ضبط کرد. امکانات برنامه ریزی برای ضبطش هم خیلی خوب بود. اما یه بار که به اینترنت وصل شدم پیغام داد که سریال نامبرش درست نیست و باید رجیستر کنی یا بخری. بعدش هم دیگه رفت تو بازی و درست کار نکرد. بعدش برنامه progdvb رو که خیلی تعریفشو شنیده بودم نصب کردم .
اسکن هم کرد و تمام کانالهای دیجیتال شبکه های داخلی را پیدا کرد .
ولی موقع اجرا این پیغام خطا رو می ده:
please check up setting >option>video and Audio .probably one of necessary codecs is not chosen or not installed on your computer.
رفتم کلی هم به کدک هاش ور رفتم و تنظیماتشو تغییر دادم ، نشد که نشد.
کسی هست راهنمایی کنه؟
کسی به این مشکل برخورد کرده؟