مشاهده نسخه کامل
: c1-00 وارد بازار شد.اولین دو سیم کارت نوکیا
Highbury
07-09-2010, 23:47
گوشی دو سیم کارته ی نوکیا بالاخره وارد بازار شد قیمت این گوشی در گرگان 67 هزار تومان هست.
دکمه ی ستاره را که فشار بدین باعث میشه که بین سیم کارت ها جابه جا بشید.
اما سوالی که اینجاست آیا دو سیم کارت همزمان هست؟
ظاهر گوشی بسیار ساده و سبک بود.کیبوردش یه کم سفت بود اما تفکیکشون مناسب بود.چراق قوه هم داره.از لحاظ استحکام هم گوشی محکمی به نظر میرسید.
مشخصات:
Size: 107 x 45 x 15 mm
Weight (with battery): 72.9 g
Volume: 63 cc
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keys and input methods
Large keypad
Shortcut key for SIM switch
Colours
Available colours:
Red
Medium blue
Display and user interface
Size: 1.8"
Resolution: 128 x 160 pixels
Up to 65,000 colours
Call management
Contacts: up to 500 entries
Integrated hands-free speakers
Radio
FM radio (headset required)
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
...
...
فکر نکنم هر دوتا هم زمان فعال باشند!
با سپاس
Highbury
08-09-2010, 01:37
اگ دقت کنید روی دکمه ی ستاره علامت سوئیچ بین دو سیم کارت هست.من سوالم اینه که آیا هردو همزمان فعاله؟یعنی اگه گوشی روشن باشه برای هر دو سیم کارت زنگ میاد؟
اگ دقت کنید روی دکمه ی ستاره علامت سوئیچ بین دو سیم کارت هست.من سوالم اینه که آیا هردو همزمان فعاله؟یعنی اگه گوشی روشن باشه برای هر دو سیم کارت زنگ میاد؟
بعله دیگه کاظم جان ، دوسیمکارت یعنی همین ؛ اگه اینطوری نباشه که دیگه اسمش گوشی دو سیمکارت نیست ، در ضمن برای هر سیم کارت میشه آهنگ زنگ مخصوصی انتخاب کرد !
اون دکمه هم به خاطر این که موقع اسمس زدن با تماس گرفتن بین دو سیمکارت سوییچ میکه و باعث میشه که شما کدوم سیمکارتو بخای استفاده کنی ولی همزمان دو تا فعال و روشن هستند !
alidata2010
08-09-2010, 01:47
67 تومن نمیارزه خیلی زاقارته :31: glx خیلی خوشگلتره
Vahid579
08-09-2010, 02:30
سلام . همزمان فعال نیست. مدل C2-00 همزمان فعال هست که هنوز نیومده.
Highbury
08-09-2010, 15:30
بله مثل اینکه همزمان فعال نیست.پس به چه درد میخوره.
Strange Only
08-09-2010, 15:35
می تونه دو نوع سیم کارت را پشتیبانی کنه
tired friend
08-09-2010, 16:07
می تونه دو نوع سیم کارت را پشتیبانی کنه
بله دیگه:46:
Dual SIM (no dual standby)
vahid_crab708
12-09-2010, 00:51
به نظرم خیلی عالی گیر به این چیز ها ندهید و نگویید فردا این می آید چونc2مصرف باتری خیلی کم اگر بیاید حدود 100هزار به بالا می آید برید بخرید اگر خرید بنویسید چه طوره
وقتی دوسیمکارت همزمان نیست بنظرم ارزش خریدن نداره و ارزش صبر کردن دارد
vahid_crab708
12-09-2010, 16:30
ببخشید آیا رنگ نقره و مشکی که در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وجود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وجود) دارد در بازار موجود است چون در سایت نوکیا فقط به رنگ قرمز و مشکی و آبی و مشکی اشاره شده است لطفا جوابم را بدهید با تشکر
آقا یعنی چی 2 سیم کارت فعال نیست ؟!!
یعنی وقتی مثلا" روی سیم کارت 1 سوئیچ کردیم
سیم 2 دیگه زنگ نمیخوره ؟ میگه خاموش است ؟
پس دیگه به چه دردی میخوره ؟ لوووووووول
تو سایت چاره هستش و نوشته دو سیمکارت فعال
تو سایت چاره هستش و نوشته دو سیمکارت فعال
چاره هست ؟
یعنی چی
کسی این گوشی رو نداره ؟
یا باهاش کار نکرده
تا بیاد راهنمایی کنه ؟
mrmostafa
14-09-2010, 13:25
نوكيا c1-00 اصلا هيچي نداره و اينكه 2 سيم كارت همزمان نيست در اصل مثل اون تبديل كننده 2 سيمكارت براي گوشيها بود اين مزيتش اينه 2 سيم كارت داخلش هست ولي بايد سوئيچ بشه خيلي جاها ميزنن دو سيم كارت همزمان باعث گمراهي كاربران ميشن. فقط C2-00 2 سيم كارت همزان هست فقط هر 2 اينا با هم معرفي شدن و قرار بود 3 ماهه چهارم 2010 بياد ولي از C2-00 هنوز خبري نيست چون من منتظر هستم بياد بخرم . سوني اريكسون فقط عقب موند و هيچ 2 سيمكارته اي وارد بازار نكرد.
اگر از C2-00 خبري داشتين بگين يا داخل بازار چين هست؟!
vahid_crab708
15-09-2010, 00:03
بهترین گوشی نگاه کن چقدر بیشتر از c2 شارژ نگه می دارد.
i-like-ddd
18-09-2010, 22:01
سلام دوستان منم دنبال این گوشی هستم تو مشهد با قیمت 52 تومن میدن مخواستم بدونم مدل c2-00 کی وارد بازار میشه ؟
vahid_crab708
18-09-2010, 22:16
برو C1-00بگیر پشیمون می شوی که دیگر فایده ای ندارد از ما گفتن.
gladiator-eshgh
20-09-2010, 11:17
دوستان من فهمیدم 1 یا 2 ماه شارژ نگه میداره!!!
یعنی امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بشه که خیلی عالیه:40:
آره 48 روز نوشته البته فقط حالت استندبای و اینکه زنگ نخوره و اینکه جستجوی شبکه نکنه و اینکه شارژت کامل باشه و... میتونه این مدت دووم بیاره ولی این علمیه و زیاد عملی نیست بازم!
ولی متاسفانه دوسیمکارت همزمان نیست.
میدونی نوکیا چرا باتری این گوشی رو اینجوری طراحی کرده؟ نوشته بودند که واسه اوناییه که به برق و شارژ زیاد دسترسی ندارند نه برای من و توئیی که دائما تو شهریم
دوسیمکارته بودنش یه مزیت باتریش یه مزیت ولی اینکه همزمان نیست این زده چشمشو کور کرده
ایول یعنی نمیخواد دیگه در گوشی رو باز کنیم؟! سیمکارت بعوضیم کنیم؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
دوستان من فهمیدم 1 یا 2 ماه شارژ نگه میداره!!!
نه دیگه بفرما انقلاب شده؟! چی؟ 1ماه:18::18::16::16:
maziarzar
21-09-2010, 19:21
توی مشخصات 1152 ساعت هست حالا نصفش میشه24 روز یعنی اگه این ارقام درست باشه باید حداقل24روز نگه داره
alidata2010
23-09-2010, 17:22
چرا فکر میکنی ایرانیه:31: مونتاز ایرانه:31:
mrmostafa
25-09-2010, 00:24
صبر كنيد تا نوكيا C2-00 بياد از همه بهتر هست و امكاناتش هم خوبه فقط دوربين خوبي نداره. ولي 2 سيم كارت همزمان هست
من تا حالا فکر می کردم که این گوشی جوریه که وقتی با یه سیمکارت مشغول صحبتی اونوقت اگه همزمان به سیمکارت دیگت تماسی وارد بشه میگه مثلا در دسترس نمی باشد یا خاموش است ولی متوجه شدم یعنی فروشنده گفت که فقط یه سیمکارت رو که سوییچ کردی فعاله و کار می کنه اونیکیش هیچه! این یعنی آخر ضایع بازی!
nickcarter
30-09-2010, 12:49
من دستم گرفت همین مدل متاسفانه زیاد جالب نبود
mrmostafa
02-10-2010, 23:29
شانس ما حالا اگه اين مدل C2-00 وارد بازار شد گوشي N8 كه ديرتر معرفي شد وارد بازار جهاني شده ولي اين دو سيم كارته هنوز نيومده.
من گرفتم این گوشی رو
چیز خاصی نیست
باتری خوب نگه میداره
هم اندازه ی این صفحه سیاه سفید (!) های نوکیا
حسن بزرگش داشتن بازی کرم !
hamidkabiri6270
13-10-2010, 10:12
بررسی تخصصی گوشی توسط gsm:
من امروز خریدم کسی سوالی داشت در خدمتیم
45 تا هزاری
دکمه هاش کمی سفت
منو خوبه
امکانات عالی
صدا متوسط تا خوب
....................
کاشکی نمی خریدی!
چون بدرد نمیخوره c2 بهتره و منتظرم بیاد حتما میخرم
یه سوال داشتم اینکه سوال راجع به انتخاب سیمکارت فعال رو موقع روشن شدن گوشی همیشه میپرسه یا کلا بگم کی میپرسه که کدوم سیمکارتتو فعال می کنی
واینکه وقتی سیمکارتی رو که میخوای فعال باشه رو انتخاب می کنی گوشی ری استارت می شه؟
مشکل این گوشی اینه که دوسیمکارت همزمان نیستش
واین سوال سوم که وضعیت باتریش چطوره اونجوری که میگن قوی هستش؟
این گوشی به نسبت gx200 ال جی هیچی نداره . گوشی دو سیم ال جی رو 2 ماهیه خریدم و اشکالات این گوشی نوکیا رو نداره . ال جی به نسبت قیمتش - 100 تومن - خیلی مناسبه . فقط برندش تو بورس نیست!:46:
این گوشی به نسبت gx200 ال جی هیچی نداره . گوشی دو سیم ال جی رو 2 ماهیه خریدم و اشکالات این گوشی نوکیا رو نداره . ال جی به نسبت قیمتش - 100 تومن - خیلی مناسبه . فقط برندش تو بورس نیست!:46:
حرفتون متین ولی خوب نوکیا برای در دست داشتن سهم تمام طبقات شامل مرفه و متوسط و دست پایین مجبوره تمام نوع گوشی بزنه مثل htc نیستش که فقط رند بالا باشند. نوکیا c2 هم زده ولی هنوز نیومده این گوشی دوسیمکارت فعاله.
yoosefshaskol
25-10-2010, 21:08
از برو بچه ها یه کسی که این گوشیو خریده بگه که واقعا باتریش اونطوری که میگن قویه هست یا نه
با استفاده معمولی چندروز دووم میاره؟:20:
دوست عزیز اقا [m65teh]شما که خریدی بگو چند روزی شارژ نگه میداره.
mrmostafa
04-11-2010, 22:44
این گوشی N8 و C7 که دیرتر از گوشی C2-00 معرفی شدن همه اومدن من موندم چرا این C2-00 که خیلی هم ازش استقبال میشه به اطر 2 سیم کارته همزمان و قیمت مناسب چرا نیومده؟؟؟ خاک بر سر این وارد کننده ها کن. جالب اینجاست قاچاقیش هم نیومده. دوستم رفته دبی گفتم اونجا بود برام بخره.
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
من امروز خریدم کسی سوالی داشت در خدمتیم
45 تا هزاری
دکمه هاش کمی سفت
منو خوبه
امکانات عالی
صدا متوسط تا خوب
....................
دوست عزیز گوشی C1-00 هی امکاناتی نداره منظورت از امکانات عالی چیه؟؟؟؟ نه بلوتوس داره نه رم میخوره نه دوربین داره نه جی چی ار اس داره هیچی نداره 2 سیم کارته همزمان هم نیستش فقط C2-00 خوبه و تمام امکانات رو داره
والا من یکی هم از منتظران پرو پاقرص این گوشیم ولی هنوز نیومده! تو بعضی سایت های نوکیا هم زده بود که ریلیز نشده البته چند وقت پیش رو می گم
soheilsh
15-11-2010, 13:27
البته یه گوشی هم سامسونگ زده ، از هر نظر بهتر از این گوشی هست .... قیمتش هم 30 $
Samsung E1252
ساپورت Edge , Gprs , Usb , LCD 256K ,...
من گرفتم این گوشی رو
چیز خاصی نیست
باتری خوب نگه میداره
هم اندازه ی این صفحه سیاه سفید (!) های نوکیا
حسن بزرگش داشتن بازی کرم !
آره بهترین و قویترین بنفیت یا مزیتی که داره این گوشی همون باتریشه که نوکیا روش خیلی ویراژ داده
من عاشق همین کرم نوکیام:31:
test3250
20-05-2011, 19:48
اين گوشي به نظر من يكي از گوشيهاي خيلي خوب نوكيا هست، درسته امكانات سخت افزاريش محدوده، ولي امكانات نرم افزاري خيلي دلپذيري داره كه هر كسي رو راضي ميكنه! در ضمن دو سيم كارت رو هم روي هم دايورت ميكنه و ميشه گفت هر دو فعال هم زمان هستن!!! در مورد باتري هم بايد بگم نوكيا تا اين لحظه گوشي نزده كه عمر باتري اين گوشي رو داشته باشه!
13 ساعت مكالمه پشت سر هم و 48 روز حالت روشن يا استاند باي!!! هيچ گوشي چنين مزيتي نداره.
طرح بسيار زيبا و مشتري پسندي داره و دو كشور هند و چين اين گوشي رو زدن! به نظر مياد مدل چينيش بهتر جواب بده به خصوص روي فارسيش كه فابريك فارسي هست. حتي دفارچه راهنماش كلاً فارسيه! انگار فقط براي ايران زدن.
در مورد رنگ چهار رنگ طوسي، قرمز، سبز و آبي داره! زيباترين رنگ اين گوشي رنگ ابي هست و بيشترين فروش رو داشته.
قيمت جديدشم فعلاً 35 تومان توو بانه هست، البته نوسان داره.
موفق باشيد.
ولی دوسیمکارته مزمان نبودنش این گوشی رو اصلا مطلوب نکرد
mrmostafa
25-05-2011, 10:01
c2-00 بازار موبايل ايران قيمت 120 هزار تومان البته من موندم اين رو بخرم يا موتورولا Ex115 رو بگيرم
behrooz.shie
25-05-2011, 23:15
120 تومن ؟؟؟ :18: چه خبره مگه !
تازه دو سیمکار هم زمان هم که ساپورت نمیکنه !
c2-00 بازار موبايل ايران قيمت 120 هزار تومان البته من موندم اين رو بخرم يا موتورولا Ex115 رو بگيرم
سلام
مطمینی؟؟؟
mrmostafa
02-07-2011, 23:57
سلام
مطمینی؟؟؟
بله تو بازار موبایل ایران یه مغازه داره. سایت mobile.ir هم بری اونجا آدرسش روز ده تلفن هم داده. من زنگ زدم موجود داشت
اینم گوشی جدید c2-01 nokia
ارزانترین گوشی 3G معرفی شده توسط نوکیا
نوکیا C2-01 یک گوشی معمولی با امکانات ساده است و با صرف هزینه ای کم می توان به این گوشی که نیاز اکثر کاربران را برطرف می کند دسترسی پیدا کرد. این گوشی در مقایسه با C2-00 ویژگی دو سیم کارته ندارد اگرچه به 3G و قابلیت های سودمند دیگری مجهز است. نوکیا C2-01 طراحی جالبی دارد و بطور کلی ارزش آن بیشتر از قیمت گوشی است.مزایا :
• گوشی معمولی با ویژگی های مناسب
• پشتیبانی از چهار باند GSM/EDGE و سه باند 3G
• صفحه نمایش 2.0 اینچ TFT با وضوح QVGA و 256K رنگ
• دوربین 3.2 مگاپیکسل با کانون ثابت و قابلیت فیلمبرداری در وضوح QVGA در 15fps
• ششمین نسخه منوی سری 40
• رادیو FM استریو با RDS
• بلوتوث 2.1 با EDR
• پورت استاندارد microUSB (شارژ)
• محل کارت حافظه microSD (تا 16GB)
• سوکت صوتی 3.5 میلی متری
• نرم افزار اختصاصی فیس بوک
ايميل و پيام رسانی
ابزار ایمیل با استفاده آسان: Nokia Messaging Service 2.0
ويرايشگر مشترک پيام کوتاه/پيام چند رسانه ای.
پيام رسانی فوری از طريق Ovi Chat
جديدترين اخبار را دريافت کنيد، ايميل های خود را چک کرده و ارتباط خود را به سرعت و سهولت از طريق يک اتصال پر سرعت نسل سوم با شبکه های اجتماعی برقرار کنيد.
تاریخ انتشار : سه ماهه نخست سال 2011 میلادی
شاید شما هم هنوز این گوشی رو هرجایی نتونید پیدا کنید اما ارزش دیدن داره .
اینقدر تعریف شده که بنظرم با توجه به رنج قیمتی پایین اون ( حدود 105000 تا 115000 تومان) ارزش دیدن داره :
120 تومن ؟؟؟ :18: چه خبره مگه !
تازه دو سیمکار هم زمان هم که ساپورت نمیکنه !
سلام
مطمینی؟؟؟
بله تو بازار موبایل ایران یه مغازه داره. سایت mobile.ir هم بری اونجا آدرسش روز ده تلفن هم داده. من زنگ زدم موجود داشت
سلام.
c2-00 هنوز نه وارد بازار ایران شده نه بازار جهانی!!!!
این گوشی ساپورت دو سیمکارت رو به طور همزمان فعال داره. اولین گوشی دوسیمکارت فعال نوکیاست. قبلش c1-00 امد که دوسیمکارت میخورد ولی دوتاش همزمان نبود بعدش c2-00 معرفی شد که خبری ازش نیست
بتازگی هم X1-01 وارد ایران شده دوسیمکارت همزمان فعال و بدون دوربینه حدود 80-100 تومنه خوشگلم هست
دو گوشی c2-03 و C2-06 هم معرفی شده دوسیمکارته و لمسی تایپیه نمیدونم همزمان فعاله یا نه ولی قائدتا بید همزمان فعال باشه
نوکیا C2-01 یک گوشی معمولی با امکانات ساده است و با صرف هزینه ای کم می توان به این گوشی که نیاز اکثر کاربران را برطرف می کند دسترسی پیدا کرد. این گوشی در مقایسه با C2-00 ویژگی دو سیم کارته ندارد اگرچه به 3G و قابلیت های سودمند دیگری مجهز است. نوکیا C2-01 طراحی جالبی دارد و بطور کلی ارزش آن بیشتر از قیمت گوشی است.مزایا :
• ششمین نسخه منوی سری 40
• رادیو FM استریو با RDS
• بلوتوث 2.1 با EDR
ايميل و پيام رسانی
جديدترين اخبار را دريافت کنيد، ايميل های خود را چک کرده و ارتباط خود را به سرعت و سهولت از طريق يک اتصال پر سرعت نسل سوم با شبکه های اجتماعی برقرار کنيد.
اینقدر تعریف شده که بنظرم با توجه به رنج قیمتی پایین اون ( حدود 105000 تا 115000 تومان) ارزش دیدن داره :
ممنون از دوستمون ..بله اکثر دوستان دوسیمکارته c2-00 رو با این گوشی اشتباه می گیرند ولی گوشی فوق دوسیمکارته نیست و ربطی هم به تاپیکون نداره ولی خوب شد بهش اشاره شد تا مشتبهات از بین بره
mrmostafa
07-07-2011, 16:28
سلام.
این گوشی ساپورت دو سیمکارت رو به طور همزمان فعال داره. اولین گوشی دوسیمکارت فعال نوکیاست. قبلش c1-00 امد که دوسیمکارت میخورد ولی دوتاش همزمان نبود بعدش c2-00 معرفی شد که خبری ازش نیست
بتازگی هم X1-01 وارد ایران شده دوسیمکارت همزمان فعال و بدون دوربینه حدود 80-100 تومنه خوشگلم هست
دو گوشی c2-03 و C2-06 هم معرفی شده دوسیمکارته و لمسی تایپیه نمیدونم همزمان فعاله یا نه ولی قائدتا بید همزمان فعال باشه
دوست عزیز من میگم از نزدیک دیدم خودم برای کسی خریدم یکی خودمم میخواستم ولی اين C2-02 رو که دیدم خوشم اومد تا اون رو بگیرم . به صورت عمده وارد بازار نشده ولی تک و توک میارن البته قیمتش گرونه 120 هزار تومان. در ضمن خود سایت gsm شما برو تو سایت زده تو جهان پخش شده اول هم داخل هند میره.
mrmostafa
07-07-2011, 16:35
• ششمین نسخه منوی سری 40
• رادیو FM استریو با RDS
• بلوتوث 2.1 با EDR
ايميل و پيام رسانی
دوست عزیز گوشی C2-02 هم از C2-00 و C2-01 خیلی بهتر هست 2 سیم کارته کشویی تاچ اسکرین و دوربین 2 مگاپیکسل و touch & keypad هستش. من خودم منتظر این هستم بیاد بگیرم قیمتش هم مناسب هست
دوست عزیز گوشی C2-02 هم از C2-00 و C2-01 خیلی بهتر هست 2 سیم کارته کشویی تاچ اسکرین و دوربین 2 مگاپیکسل و touch & keypad هستش. من خودم منتظر این هستم بیاد بگیرم قیمتش هم مناسب هست
بله شما هم درست میگید.
من آخه دنبال یک گوشی برای اداره بودم گوشی با قیمت مناسب و کارایی خوب که کشویی نباشه و دکمه هاش هم مثه 6303 راحت و نرم باشه و منو کاربردی و شیک داشته باشه و خوش دست و راحت باشه . خیلی گشتم تا به این گوشی رسیدم اینجا حدود 105-110 هزار هستش .
اگر کسی گوشی دیگه مانند 6303 میشناسه خصوصا دکمه هاش مثه این باشه برا من معرفی کنه لطفا .
سلام.
دوست عزیز من میگم از نزدیک دیدم خودم برای کسی خریدم یکی خودمم میخواستم ولی اين C2-02 رو که دیدم خوشم اومد تا اون رو بگیرم . به صورت عمده وارد بازار نشده ولی تک و توک میارن البته قیمتش گرونه 120 هزار تومان. در ضمن خود سایت gsm شما برو تو سایت زده تو جهان پخش شده اول هم داخل هند میره.
اوه کی گفته نیومده ؟
اینجا شهر به این کوچیکی من شاید بگم 2 هفته پیش دیدم این گوشی ها رو .
اینجا البته از خیلی شهرهای کشور در این مسائل جلوتره
behrooz.shie
09-07-2011, 01:55
واقا این 3G تو این گوشی به چه درد میخوره !؟ :13:
mrmostafa
30-07-2011, 08:31
بلاخره گوشي نوكيا C2-00با قيمت 134000 و 135000 تومان وارد ايران شد.
behrooz.shie
06-08-2011, 16:14
بلاخره گوشي نوكيا C2-00با قيمت 134000 و 135000 تومان وارد ايران شد.
:18::18::18: !!! چند ؟
mrmostafa
06-08-2011, 17:10
من از سای موبایل خریدم 116 هزار تومان با پیک فرستاد 5 هزار هم پول پیک شد گوشی خوبیه فقط نمیدونم یه سیمکارت رو بخوای خاموش کنی چیکار باید بکنی گزینه خاصی نداره برای اینکار
سلام
این گوشی دوسیم کارت همزمان فعاله؟دایورت میکنه هزینه داره؟!یکی برای من رفع ابهام کنه لطفا!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.