ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ► ► ► راهنما : دسته بندی جدید انجمن ◄ ◄ ◄

Ultimator
07-09-2010, 21:52
سلام بر دوستان عزیز طراح وب

همونطور که تا به حال متوجه شدید ساختار کلی انجمن یه سری تغییرات کرده که نتیجه نظرات و تلاش دوستان خوبمون و همکاری مدیریت کل سایت هست . ازتون تقاضا میکنم تاپیکهای جدید خودتون رو در بخش مربوطه قرار بدین .

انتقال تاپیکهای فعلی انجمن کمی زان میبره و این وسط ممکنه تاپیک خودتون رو پیدا نکنید تاپیکهای قدیمی بدون برجای ماندن اثرش منتقل میشن به بخش جدید و تاپیکهای جدید که بحث در اونها جریان داره اثرش تا چند روز به جا میمونه

لطلفا همکاری لازم رو با بچه های مدریریت و همکاران بخش داشته باشید ضمنا حتی الامکان تاپیک های جدید رو در زیر شاخه ها ایجاد کنین و تا جای ممکن در شاخه های اصلی تاپیک ایجاد نکنین تا مجبور به Trash کردن یا بستنش نشیم

ضمنا باید اضافه شدن Zed2 مدیر عزیز اینترنت و شبکه رو به جمع خودمون تبریک بگم که به عنوان کمک اضافه شدن

:10:

نظری اگه دارین میشنویم

tazphoenix
07-09-2010, 22:08
خیلی بهتر شده ممنون.

Pami
07-09-2010, 22:35
آقا دمت گرم که به فکر ما هستی :31: کار قشنگی بود امیدوارم این گسترش منجر به پیشرفت و همینطور بالا رفتن بار علمی بشه .
آواتار جدید هم نشون از تغییرات گسترده داره :12:

ali zi zeperto
08-09-2010, 07:32
خیلی خوب شد مخصوصا واسه من که همش تاپیک های نامربوط توی بخش های نامربوط می زدم.:31:
خیلی عالی شد.ممنون از همه دست اندر کاران این قسمت.

DaRiOuShJh
08-09-2010, 07:47
ممنون نیما جان
خیلی خوب شده

به نظرم یه تاپیم موقت ایجاد کنیم و هر کدوم از بخش های انجمن رو با کمک و همفکری بچه ها شرح بدیم
بعد فقط همون رو بزاریم تو انجمن اصلی تا همه بخونن و به بخش هایی که لازم دارن رجوع کنند

اینطوری هم خیلی سیستم کاربردی تر میشه هم کاره کسانی که با اصطلاحات تخصصی کمتر آشنا هستند راحت تر میشه

Silver PC
09-09-2010, 21:53
سلام ،

عالیه ... !

اما باز هم جای کار داره که امیدوارم انجام بشه و دوستان در هر چه بهتر شدن و پیشرفت انجمن ها کمک کنند !

موفق باشید !

mehdi_pro2
24-09-2010, 16:29
کاش یه بخش {نظرخواهی} هم می زدین. مثلا من یه قالب می سازم بچه ها میان در موردش حرف می زنند و می گن خوبه یا بد :10:

neopersia
24-09-2010, 16:58
کاش یه بخش {نظرخواهی} هم می زدین. مثلا من یه قالب می سازم بچه ها میان در موردش حرف می زنند و می گن خوبه یا بد :10:
ببخشید من کلاً فراموش کردم قرار بود تاپیک بزنم :دی

فعلن که شاخه بندی انجمن بسته شده و قرار نیست تغییری بکنه اما میتونیم این بخش نظر سنجی رو با یک تاپیک شروع کنیم که توش کاربرها قالب خودشون رو معرفی کنند. این تاپیک فقط محل معرفی قالب باشه و برای هر قالب یک تاپیک جدا هم برای نقد و بررسی اون زده بشه که آدرسش توی تاپیک مرجع داده بشه

برای شروع همین مدلی باید خوب باشه درسته؟

DaRiOuShJh
24-09-2010, 17:08
خوب فکریه یاسر جان
در هر صورت فکر کنم خودم فقط از همه بیشتر همچین تاپیکایی زدم:31:
ندیدم کس دیگه ای بزنه اونطور

neopersia
24-09-2010, 17:51
تاپیک نظر خواهی ایجا شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر موردی هست که در نظر گرفته نشده بگید تا لحاظ کنم