PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرات شما در خصوص پیشرفت یا پسرفت نوکیا در آینده ؟ (اگه همین روند ادامه داشته باشه...)

The Black Dahlia
07-09-2010, 21:03
سلام سلام سلام...:10::10:

امیدوارم همه بچه های کلوپ نوکیا شاد و خوشحال باشن:40:

به دلیل عرضه نشدن گوشی های جدید چند وقتیه کلوپ نوکیا زیاد سر حال نیست
هدف از این تاپیک هم یه ارزیابی کلی از کارای نوکیا تو این سال ها و پیش بینی تقریبی آیندش هست...
موضوع تاپیک که معلومه...

با توجه به عرضه نشدن گوشی های جدید و تاخیر در ریلیز n8 و cpu های بسیار ضعیف و صفحه نمایش های ضعیف تر نسبت به سایر رقبا و تاکید بر استفاده از سیمبین و استفاده نکردن از اندروید و meego و از دست دادن بازار اسمارت فون ها و و و وووووووو.....
هزار یک جور ... دیگه به نظر من اگه همین جور پیش بره احتمالا به سرنوشت خواهر ترشیدش زیمنس دچار میشه:19::19::19:

amirhoseinmehri
08-09-2010, 09:23
اگه بخواد این سیستم عاملای مزخرف رو بذاره رو گوشی هاش هوتوتو میشه:37:

roteal2007
08-09-2010, 09:54
نوکیا کمی دیر جمبیده و از سابقه ی که این کمپانی داره مشخصا روی meego سرمایه گذاری کرده و به زودی با معرفی ^3 و بعد از اون meego شاهد شکوفا شدن نوکیا کسب بازار قبلی هستسم اما اینا به شرطی هست که :
1.ساپورت خوب.
2.ایجاد store برای نرم افزار ها.

tired friend
08-09-2010, 11:13
من قبول ندارم.......نوکیا واقعا شرکته شاخیه خودم تاحالا از این شرکت گوشی نداشتم......ولی خواهرم داشته واقعا شرکت عالیه ای و با وارد شدن گوشیه جدیدش عالی تر هم می شه........:10:ولی خداییش این گوشیای سری آخر لمسیش همه عین هم.......:13:

amin n & i series
08-09-2010, 13:08
سلام
به نظر من هیچ سباتی تو کار نوکیا نیست
بعضی وقتها اینقدر به گوشی های ارزون تکیه میکنه که بازار گوشی های سنگین و گرون رو از دست میده یا اینقدر دور گوشی های مدل بالا میره که بازار گوشی های ارزون رو از دست میده
یه مدت اصلا گوشی درست حسابی نمیده بیرون یه مدت هم اینقدر میده با هم بیرون که بازار گوشی های خودش هم خراب میکنه
اگه بخواد همین روند رو ادامه بده و بخواد تو یه بازه زمانی طولانی یه قسمتی از بازار رو تو کف محصولاتش بذاره اینده خوبی نمیشه واسه نوکیا دید

mr_khodaei2008
08-09-2010, 16:50
نوكيا يه ابر قدرته تو برندهاي گوشي و به اين راحتي ها هم كم نمياره فقط به نظر من يكم عملكرد كندش باعث ميشه كه طرفداراش ناراحت بشن وبعضي وقتا برن سراغ برندهاي ديگه چون برندهاي ديگه به خصوص سامسونگ قابليتهاي جديدو گوشيهاي پرقدرت و با امكانات زياد و قيمت مناسب ميده بازار. مثلا همين ان8 را چقدر دير داره ميده بازار

به هرحال اميدوارم يه تحولي تو شركت نوكيا بشه و بياد با گوشيهي جديدش اعتبار گذشته خودش رو برگردونه

SevenHaft
08-09-2010, 17:19
سلام به همگی.

در رابطه با موضوع بحث ، خود نوکیا پارسال اعلام کرد که دیگه در آینده به طور کم کم تولید گوشی رو متوقف میکنه و سعی میکنه هر چند وقت یکبار یه گوشی معرفی کنه و قصد داره بره به سوی تولید تجهیزات پیشرفته مخابراتی.

نوکیا در زمینه تولید گوشی بسیار کمپانی بزرگ و موفقی هست و دلیل اینکه سایه این کمپانی بر سر گوشیهای تلفن همراه یواش یواش داره کمرنگ میشه به خواست خودش هست نه بخاطر ضعفش.

بهترین جایگزین برای نوکیا ، سامسونگ هست که از سال 2009 با سیر صعودی فروشش و قرار گرفتن در رتبه دوم فروش جهانی نشان داد رقیبی به همتا و قدرتمند برای نوکیا به حساب میاد و در حال حاضر اگه سری به سایت GSMArena بزنید متوجه

میشید که رتبه های یک تا سه جدول محبوب ترین و بهترین گوشیهای جهان مربوط به سامسونگ هست.

من خودم طرفدار سرسخت نوکیا بودم و هستم ولی در حال حاضر به نظرم هیچ کمپانی توان رقابت با سامسونگ رو نداره و انصافا هم گوشیهای خوب و با کیفیت و با امکانات پیشرفته تولید میکنه که به همین علت طرفداران بیشماری رو به خودش جلب کرده.

با سپاس.