ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ثبت نام در دانشگاه (برای سال اولیا)

noble savior
07-09-2010, 20:41
من رفتم مدرسه کارنامه پیشمو گرفتم گفتن برای گرفتن مدارک برای ثبت نام در دانشگاه باید کارنامه اولیه کنکور (درصداواین چیزا رو داره)وکارنامه نهایی (که میگه کجا قبول شدی)رو بیارین مدارکو بدیم

حالا من میخواستم بدونم به مدرسه چه ربطی داره؟!یعنی این کارنامه ها رو واقعا باسه دادن مدارک لازم دارن یا فقط محض فضولی:31: وداشتن نتایج دانش آموزا اینا رو می خوان؟

با تشکر

setayesh_sh
07-09-2010, 20:55
نه بابا اصلا حق خواستن چنین چیزیو ندارن!!

m64m64
07-09-2010, 21:00
نه آخه واسه خدمت سربازی فکر کنم لازمشون میشه که اضاف بهت نخوره.

Abbshangooli
07-09-2010, 21:09
سلام عزیز

هیچ کس حق چنین تقاضایی رو از شما نداره ، اینها میخوان ببینن کجا قبولیدی تا امتیاز بگیرن که مربوط میشه به سیاست های

پشت پرده که ... بماند .:20:

مجددآ شما تشریف ببرین به مدرسه با احترام درخواست کنید البته با تاکید بر اینکه برای ثبت نام وقت ندارید اگر نشد ، بدون هیچ

تعارفی ، شخصا برین پیش مدیر یا معاون و با قاطعیت عذرشون و بخواید .

برای منم پیش اومده بود که من فقط بهشون گفتم کجا قبولیدم چه رشته ای ، البته بماند که هر دو شم راستشو نگفتم .:31:

البته در کل بسته به خودتون داره ؟؟؟؟؟؟؟:46:

setayesh_sh
07-09-2010, 21:17
نه یه بار دیگه برو اگه ندادن برو اموزش پرورش آبروشونو ببر!
یخورده دلتم اگه از مدرستون پره دلت خنک شه:D

clickestan
07-09-2010, 21:22
نه عزیز ...
اینا همش تبلیغاته....
اصلا به اونا چه ربطی داره!
بعضیاشون رفاقتی (زبونی) میپرسن کجا قبولیدی؟ خواستی بهشون میگی...

yenoghteyee
07-09-2010, 21:52
امشب حرم كنكوريا خواب ندارد
نتيجه ندارد، نتيجه نيامد
كنكور!
جوابا نيامد، جوابا نيامد
كنكور!

pooyahacker
07-09-2010, 23:15
مدرسه ما هم همچین چیزی ازم خواست !
عجب ... !

hermione
07-09-2010, 23:36
واسه دیدن نتیجه نهایی ( چه رشته ای قبول شدیم ) سنجش چه اطلاعاتی می خواد
اگه نام و نام خانوادگی و این حرفاس که خود مدرسه می تونه بفهمه

bnmnb
07-09-2010, 23:45
واسه دیدن نتیجه نهایی ( چه رشته ای قبول شدیم ) سنجش چه اطلاعاتی می خواد
اگه نام و نام خانوادگی و این حرفاس که خود مدرسه می تونه بفهمه
نه مثل دانشگاه آزاد نیست که همه بتونن ببینن
شماره داوطلبی و ... رو هم می خواد

loren
08-09-2010, 09:02
مدرسه ما که پارسال تا نتایج اومد زنگ زد زرتی شماره داوطلبی و اینارو ازمون گرفت ! نذاشت اشکای ما خشک شه ...

yenoghteyee
08-09-2010, 09:58
بچه‌ها از همين اول بسم‌الله تأييده‌ي تحصيلي فراموش نشه. بريد دفتر خدمات پستي بگيريد. بعدن دردسر مي‌شه.

clickestan
08-09-2010, 10:10
بچه‌ها از همين اول بسم‌الله تأييده‌ي تحصيلي فراموش نشه. بريد دفتر خدمات پستي بگيريد. بعدن دردسر مي‌شه.
این دیگه چیه؟

دوستان برای گرفتن مدارک از محل دبیرستان یا پیش دانشگاهی اولیا هم باید باشن؟
دوستم رفته گفتن برو با اولیات بیا :27:

bax_021
08-09-2010, 10:13
این دیگه چیه ؟؟
جایی ننوشته می خوان که :13:

yenoghteyee
08-09-2010, 10:35
تأييده‌ي تحصيلي رو تو يكي از تاپيكا توضيح دادم. بذاريد پيداش كنم اينجا پستش كنم.

Lord Farshad
08-09-2010, 11:15
نه عزیز من تاییده ی تحصیلی نیازی نیست. فقط دیپلم و پیش رو از مدرسه بگیرید. الکی نمیخواد برید و مدرک بگیرید؛ اگر این تاییده تحصیلی نیاز باشه از طریق دانشگاه اقدام بشه بهتره. شما هم دوست عزیز انقدر نگو و بذار اگر خود دانشگاه نیاز داشت بگه و بچه ها اقدام کنند. مثل من که در اومدند گفتند باید بری دفترچه پست کنی و بعد دیدم اصلا مشمول نیستم!

LiLiyaan
08-09-2010, 11:19
اره تائیدیه ی تحصیلی رو از دانشگاه بپرسین وقتی قبول شدین

یا خودشون اینکارو میکنن یا فوقش میرین اداره پست

doost4
08-09-2010, 13:17
تاییدیه تحصیلی تو خود دانشگاه مراحلش انجام میشه . من نمیدونم چرا اطلاعات غلط میدن به مردم ! :13:

yenoghteyee
08-09-2010, 15:53
تاییدیه تحصیلی تو خود دانشگاه مراحلش انجام میشه . من نمیدونم چرا اطلاعات غلط میدن به مردم ! :13:
شما دارين اطلاعات غلط مي‌دين. چون تو همه‌ي دانشگاها انجام نمي‌شه. بهتره همه از همين اول برن دنبالش ببينن اگه دانشگاهشون همچين چيزي رو مي‌خواد انجامش بدن تا شرش كم شه. چون كلي كاغذبازي داره تو آموزش و پرورش.

LiLiyaan
08-09-2010, 16:11
یه نقطه ای فکر کنم اشتباه میکنی

من با دوستم رفت م ثبت نام یونی

تائیدیه نبرد

بعدشم باید ببینی دانشگاه چی میگه

Majid_17_206
09-09-2010, 07:37
اگه میشه در مورد این تاییده ی تحصیلی یه توضیحی بدید چون دانشگا هی که قبول شدم نوشته باید از اداره ی پست بگیریم؟

hermione
09-09-2010, 07:46
توی سایت سازمان سنجش زمان ثبت نام دانشگاه شهرکرد ننوشته بود کسی خبر نداره ؟ فنی مهندسی ؟
خیلی حیاتیه واسه خودم نمی خوام.

yenoghteyee
09-09-2010, 09:24
شما دارين اطلاعات غلط مي‌دين. چون تو همه‌ي دانشگاها انجام نمي‌شه. بهتره همه از همين اول برن دنبالش ببينن اگه دانشگاهشون همچين چيزي رو مي‌خواد انجامش بدن تا شرش كم شه. چون كلي كاغذبازي داره تو آموزش و پرورش.

نقل قول:
نوشته شده توسط Majid_17_206 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی بیرجند با رتبه ی 2400 منطقه 3
پارسال با رتبه ی من صنایع بابل و صنایع کرمان هم قبول شده بودن ولی امسال....
به هر حال خدا رو شکر میکنم که اون رشته ای که میخواستم قبول شدم
من یه سوال دارم...این یعنی چی؟{رسید پستی تأییدیه تحصیلی مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی از اداره پست (به آدرس دانشگاه صنعتی بیرجند)} اصلا چه ربطی به اداره ی پست داره؟

سلام
تبريك مي‌گم. من مي‌گم تأييده تحصيلي مهمه. بعضيا ميان مي‌گن چرا اطلاعات غلط به مردم مي‌دين!‏
اما شما بايد بريد دفتر خدمات پستي بگيد فرم تأييده‌ي تحصيلي مي‌خوام. بعدش دو تا راه هست: يكي اينكه دفتر خدمات پستي فرم رو بفرسته آموزش پرورش ناحيه و شهري كه ديپلم گرفتين. دومي‌اش هم اينه كه خودتون دستي فرم رو ببريد آموزش و پرورش. من دومي رو پيشنهاد مي‌كنم. تو آموزش و پرورش كاغذبازياي اداريش رو انجام بدين. بعد خود آموزش و پرورش فرم رو پست مي‌كنه به دانشگاهتون و يه رسيد بهتون مي‌ده. اون رسيد رو بايد ببريد دانشگاه.‏ كار سختي نيستو فقط يه كم حوصله مي‌خواد.‏
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

yenoghteyee
09-09-2010, 09:36
واسه ثبت نام دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران چه مداركي لازمه؟

M . Sayid
09-09-2010, 11:01
من که 1 ماه پیش رفتم مدرسه برا اینکه گواهی موقت دیپلم رو بگیرم برم اصلش رو از دبیرستان بگیرم( چه زود یادم افتاده)
تمام مدارکو بهم پس دادن اصل دیپلم - اصل پیش دانشگاهی - ریز نمرات و ....

این تاییدیه تحصیلی چیه ؟؟

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

من که 1 ماه پیش رفتم مدرسه برا اینکه گواهی موقت دیپلم رو بگیرم برم اصلش رو از دبیرستان بگیرم( چه زود یادم افتاده)

keihanmirzaei
09-09-2010, 11:40
دوستمون توضیح داد دیگه
من بهمن پارسال فارف التحصیل شدم و واسه تصفیه گفتن تاییدیه نداری باید بری بیاری
البته واسه بعضی ها ممکنه واسه ثبت نام دانشگاه بخوان
میری پست مرکزی شهرتون کپی از دیپلم رو به همراه یه مبلغی میدی به پست
اونجا میفرستن آموزش پرورش مربوطه
بعد از اونجا برگه تاییدیه تحصیلیت ارسال میشه به دانشگاهی که قبول شدی
اون دوستی هم که ازش فیش پست رو خواستن یعنی خواستن مطمئن بشن که اینکارو انجام دادی و پست رفتی

LiLiyaan
09-09-2010, 11:51
فقط دیپلم رو واسه تائیدیه میفرستی؟

babak17184
09-09-2010, 12:34
دوستان کسی میدونه هزینه ی ترم اول مهندسی صنایع غیرانتفاعی چه قدر میشه؟!

Bellona
09-09-2010, 14:55
سلام
رشته ای که من قبول شدم از نیمسال دوم شروع میشه
میدونید من کی باید برم ثبت نام؟؟ الان یا بهمن؟؟؟ (هر چی زنگ زدم دانشگاه جواب ندادن)

Amirdb
09-09-2010, 15:17
آقا یکی بگه دقیقا من باید برم مدرسه چه فرما و چه مدارکی رو بگیرم؟
کل پرونده دیپلمم(پارسال سال سوم) پارسال واسه ثبت نام دادم مدرسه اون هم باید بگیرم؟
چه چیزایی مدرسه ازم میگیره؟

GHOST RECON
09-09-2010, 15:35
دوستان من رفتم مدرسمون ديپلمم رو بگيرم گفتن ديپلو الان نميدن الان گواهي موقت پايان دوره پيش دانشگاهي ميدن با همين كار حله يا ديپلم بايد ببرم؟
در ضمن من اتاق عمل بهشتي قبول شدم ولي ميگن دانشگاه بهشتي هر دانشكدش يه جاست من كدوم دانشكده رو بايد برم اون كه نزديك ولنجكه ؟

bnmnb
09-09-2010, 15:45
مدارک لازم:
- گواهی نامه پایان تحصیلات دوره متوسطه و دو تصویر از آن
- گواهی نامه پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی و 2برگ تصویر از آن
- ریزنمرات دوره متوسطه و یک برگ تصویر از آن
- ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی و یک برگ تصویر از آن
- اصل شناسنامه و 4 برگ تصویر از کلیه صفحات
- اصل کارت ملی و دو برگ تصویر
- عکس (4×3) 12 قطعه
- حکم مرخصی سالانه یا گواهی موافقت بدون قید و شرط برای شاغلین در سازمانها

تقریبا همینا هست

bida
09-09-2010, 15:52
تا سربازی نرین ( پسرا) اصل دیپلم یا پیش دانشگاهی رو بهتوم نمیدن. با همون گواهی هم کار راه می افته. تو دانشگاه که ازاین هم بدتره ، موقع فارغ التحصیلی فقط یه برگ معرفی به نظام وظیفه می دن و دیگه هیچی.

*Ali*
09-09-2010, 16:09
پس الان باید اول بریم مدرسه و این مدارک رو بگیریم ، بعد بریم دانشگاه نوم نویسی ؟
راستی کسی میدونه عوض کردن رشته ای که قبول شدیم کار سختیه یا نه ؟ چه کارایی باید براش بکنیم ؟

bnmnb
09-09-2010, 16:20
پس الان باید اول بریم مدرسه و این مدارک رو بگیریم ، بعد بریم دانشگاه نوم نویسی ؟
راستی کسی میدونه عوض کردن رشته ای که قبول شدیم کار سختیه یا نه ؟ چه کارایی باید براش بکنیم ؟
تغییر رشته کار سختیه
اولا که هر دو بخش باید قبول کنن بعد شما می ری رشته ای که می خوایی.بعد توی اون رشته هم باید 2 واحد بالای 17 پاس کنی:19:

M . Sayid
09-09-2010, 17:34
تا سربازی نرین ( پسرا) اصل دیپلم یا پیش دانشگاهی رو بهتوم نمیدن. با همون گواهی هم کار راه می افته. تو دانشگاه که ازاین هم بدتره ، موقع فارغ التحصیلی فقط یه برگ معرفی به نظام وظیفه می دن و دیگه هیچی.

من که اصل جفتشونو دارم ....

Amir_oscar
09-09-2010, 17:42
من که اصل جفتشونو دارم ....
از برای چه؟ چگونه؟ معافی؟!

faeze.t
09-09-2010, 18:25
کسی می دونه دانشگاه آزاد بعد از اینکه شنبه رو تعطیل کردن به تاریخ ثبت نامش اضافه کردن ؟

کلا آزاد از کی تا کی ثبت نام داره ؟

bax_021
09-09-2010, 18:30
کسی می دونه دانشگاه آزاد بعد از اینکه شنبه رو تعطیل کردن به تاریخ ثبت نامش اضافه کردن ؟

کلا آزاد از کی تا کی ثبت نام داره ؟
اینو Danial_Hiv تو تاپیک آزاد گذاشته بود :

مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کرد
به دنبال مصوبه دولت مبنی بر افزایش ایام تعطیلات رسمی به مناسبت عید سعید فطر،ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که بنابر اعلام قبلی می بایستی از روز شنبه 20 شهریور ماه آغاز می شد،با یک روز تاخیر به روز یکشنبه 21 شهریور ماه موکول گردید و تا پایان وقت اداری روز شنبه 27 شهریورماه ادامه خواهد یافت.
به گزارش آنا به نقل از روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام از پذیرفته شدگان واحدهای دانشگاهی مستقر در استان خوزستان،استثنائا از روز دوشنبه 22 شهریور آغاز و تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 28 شهریور ادامه می یابد.
بر اساس این گزارش پذیرفته شدگان گرامی می توانند در مهلت های مذکور با توجه به جزئیات مندرج در اطلاعیه قبلی مرکز آزمون جهت ثبت نام به واحدهای پذیرفته شده مراجعه فرمایند.
در پایان این گزارش آمده است مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی رشته مدیریت خدمات بهداشتی،زبان و ادبیات فرانسه و زبانشناسی همگانی که مقرر شده بود در روز شنبه 20 شهریور برگزار گردد به روز سه شنبه 23 شهریور در ساعت و مکان اعلام شده قبلی انجام خواهد شد.

yenoghteyee
09-09-2010, 19:39

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

اما شما بايد بريد دفتر خدمات پستي بگيد فرم تأييده‌ي تحصيلي مي‌خوام. بعدش دو تا راه هست: يكي اينكه دفتر خدمات پستي فرم رو بفرسته آموزش پرورش ناحيه و شهري كه ديپلم گرفتين. دومي‌اش هم اينه كه خودتون دستي فرم رو ببريد آموزش و پرورش. من دومي رو پيشنهاد مي‌كنم. تو آموزش و پرورش كاغذبازياي اداريش رو انجام بدين. بعد خود آموزش و پرورش فرم رو پست مي‌كنه به دانشگاهتون و يه رسيد بهتون مي‌ده. اون رسيد رو بايد ببريد دانشگاه.‏ كار سختي نيستو فقط يه كم حوصله مي‌خواد.‏

GHOST RECON
09-09-2010, 21:22
دوستان يه سوال ديگه هم داشتم تو اطلاعيه سازمان سنجش بر اساس حرف اول نام خوانوادگي بايد 22 شهريور برم واسه ثبت نام ولي تو فرمي كه سازمان سنجش براي دانلود تو همون صفحه گذاشته دانشگاه بهشتي گفته بايد 30 شهريور برم واسه ثبت نام تو دانشكده پرستاري و مامايي (نميدونم چرا اينجا مگه مخصوص دخترا نيست؟ فكر كنم تو كلاس من تنها پسر باشم بين 20 -30 تا دختر نشستن خيلي سخته ها:41::41:) حالا تكليف چيه كدوم رو عمل كنم ؟

Amir_oscar
09-09-2010, 21:29
دوستان يه سوال ديگه هم داشتم تو اطلاعيه سازمان سنجش بر اساس حرف اول نام خوانوادگي بايد 22 شهريور برم واسه ثبت نام ولي تو فرمي كه سازمان سنجش براي دانلود تو همون صفحه گذاشته دانشگاه بهشتي گفته بايد 30 شهريور برم واسه ثبت نام تو دانشكده پرستاري و مامايي (نميدونم چرا اينجا مگه مخصوص دخترا نيست؟ فكر كنم تو كلاس من تنها پسر باشم بين 20 -30 تا دختر نشستن خيلي سخته ها:41::41:) حالا تكليف چيه كدوم رو عمل كنم ؟
مگه گفته بیا برو بشین سر کلاس مامایی درس بخون؟! اونجا مسئولین ثبت نام هستن و کارهای اداری!!!

yenoghteyee
09-09-2010, 22:22
بچه‌ها بالاخره ثبت نام دانشگاه تهران چه جوريه؟ صد مدل بايد ثبت نام كنيم. :(

hermione
10-09-2010, 11:35
ای خدا
دیروز رفتم مدرسه میگه تا یه پرینت ازرتبتون نیارید مدرکتون بهتون نمیدیم عجب مسخره ایه چه کار کنم ؟؟؟؟
من باید 1 شنبه برم همدان نمی دونم چه کنم هنوز مدرک نگرفتم از یه طرف اصلاَ دلم نمی خواد رتبمو بفهمن . . .
شما ها تونستید مدرسه دور بزنید ؟

GHOST RECON
10-09-2010, 12:13
مگه گفته بیا برو بشین سر کلاس مامایی درس بخون؟! اونجا مسئولین ثبت نام هستن و کارهای اداری!!!
خوب مگه تو هر دانشگاهي كه ثبت نام ميكني همون جا هم درس نميخوني؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان يه سوال ديگه هم داشتم تو اطلاعيه سازمان سنجش بر اساس حرف اول نام خوانوادگي بايد 22 شهريور برم واسه ثبت نام ولي تو فرمي كه سازمان سنجش براي دانلود تو همون صفحه گذاشته دانشگاه بهشتي گفته بايد 30 شهريور برم واسه ثبت نام تو دانشكده پرستاري و مامايي
در مورد ثبت نام دانشگاه بهشتي كسي نظر نداره من 22 شهريور برم يا 30 شهريور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

Amir_oscar
10-09-2010, 13:29
خوب مگه تو هر دانشگاهي كه ثبت نام ميكني همون جا هم درس نميخوني؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد ثبت نام دانشگاه بهشتي كسي نظر نداره من 22 شهريور برم يا 30 شهريور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
نه!!!
------------------------
خب این رو دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه شرایط دانشگاهت توش بود، خب طبق همون عمل کن. وگرنه طبق این:

bax_021
10-09-2010, 14:19
ای خدا
دیروز رفتم مدرسه میگه تا یه پرینت ازرتبتون نیارید مدرکتون بهتون نمیدیم عجب مسخره ایه چه کار کنم ؟؟؟؟
من باید 1 شنبه برم همدان نمی دونم چه کنم هنوز مدرک نگرفتم از یه طرف اصلاَ دلم نمی خواد رتبمو بفهمن . . .
منم رفتم همین رو گفتن
به من می گن می خوان بفرستن آموزش پرورش برای یه سری کارا
نمی دونم راسته یا دروغ :13:

hermione
10-09-2010, 18:31
ای خدا

کمـــــــــــک کنید!!!!!

MOHSEN_A1371
10-09-2010, 18:37
ای خدا
شما مثل اینکه هنوز به معجزه فتوشاپ پی نبردید :27:
صحبت من کاملا جدی بود

eman619rv
10-09-2010, 19:29
بابا مگه الکیه!! اصلآ اجازه همچین کاری رو ندارن که رتبه تون رو بخوان!!
یه بزرگتری بردار ببر یکم ولوم صدا رو ببرین بالا و کمی هم به اداره ربطش بدین و شکایت و این حرفا دودستی کل مدارک رو بهتون میدن :31: یکمم هر چی که سال قبل ازشون کشیدید سرشون همونجا خالی کنین:31:

shifter
10-09-2010, 20:14
بچه ها من برای معافیت اقدام کردم و دو هفته پیش هم اون برگه کمیسیون پزشکی اومد حالا تازه 1شنبه میخوام برم بیمارستان برای اینکه ببینم باید چیکار کنم:31:
حالا برای ثبتنام دانشگاه تکلیف من چی میشه؟؟

shima.njf
11-09-2010, 23:01
من دانشکده فنی کاسپین گیلان که زیر نظر دانشگاه تهرانه قبول شدم کسی نمیدونه برا ثبت نام باید برم دانشگاه تهران یا همون گیلان؟ تو سایت دانشگاه تهران هیچی نزده تاریخ ثبت نام رو باید از تو همون سایت سازمان سنجش دید؟

GHOST RECON
12-09-2010, 13:06
سلام دوستان اين پست رو مي نويسم تا سرتون كلاه نره و با نحوه گرفتن تاييديه تحصيلي اشنا بشيد من امروز رفتم تاييديه تحصيلي از اداره پست بگيرم اول گفت بايد يه كپي از گواهي موقت پايان دوره پيش دانشگاهي بدين بعد ما رفتيم يه كپي از مدركمون گرفتيم بعد گفتن بايد 7000 تومن بديد ما تا شنيديم هنگ كرديم و به گفته ي يكي از دوستان كه در چند پست قبل گفته بود خودتون ميتونيد تاييديه تحصيلي رو ببريد آموزش پرورش خودمون برديم كه پول نديم خلاصه كلي راه رفتيم تا اموزش پرورش اونجا گفتن اينجوري نميشه حتما بايد پست كنيد اونجا بود كه فهميديم اداره پست بايد 2600 تومن پول ميگيرفته دوباره كلي رفتيم اداره پست گفتيم شما ميگي 7000 تومن آموزش پرورش ميگه2600 گفت اون 7000 تومنيه پست ويژه است گفتيم خوب چرا از اول نگفتين گفت مگه شما پرسيدي
خلاصه سرتون رو درد نيارم كلي پول از جيبمون رفت بعد كه برگ تاييديه رو گرفتيم تا پر كنيم ديديم اصلا معلوم نيست بايد توش چي بنويسي كسي هم كه راهنمايي نميكنه يه دو سه تا نمره ميخواد معلوم نيست واسه سال سوم رو مي خواد يا پيش رو خلاصه ما نمره پيش دانشگاهي رو نوشتيم يه نمره كتبي هم مي خواست كه ما باز نفهميديم براي سوم رو مي خواد يا پيش اونم معدل نيمسال دوم پيش دانشگاهي رو نوشتيم خلاصه كارمون انجام شد ولي نميدونم درست نوشتم يا نه

Search2599
12-09-2010, 14:14
این تاییدیه داره واسه خودش یه PROJECT میشه !!!

من سال 3وم رو نوشتم چون معدل کتبی و .... خواسته بود

2500 هم بیشتر ندادم

وزن بسته هم شد 12 گرم !

MaLaS_shz
12-09-2010, 17:12
بابا 6تومن از من گرفتن چی 2500 ؟؟؟ :دی

---------------

من فردا ثبت نام دارم امروز مدرسمون از بس کشش داد پرونده نتونستم بگیرم...ساعت 1 هم هر چی زنگ زدم دانشگاه کسی جواب نداد....

من شیرازم دانشگاه بوشهر...چی کار کنم ؟؟؟

shifter
12-09-2010, 17:25
بابا 6تومن از من گرفتن چی 2500 ؟؟؟ :دی

---------------

من فردا ثبت نام دارم امروز مدرسمون از بس کشش داد پرونده نتونستم بگیرم...ساعت 1 هم هر چی زنگ زدم دانشگاه کسی جواب نداد....

من شیرازم دانشگاه بوشهر...چی کار کنم ؟؟؟
منم تعجب كردم 6 تومن!!!!:18:
رفتيم سراسري كه پول نديم اين چه وضعيه؟؟:31:

شما فردا برو پرونده تو بگير و پس فردا برو ثبتنام...
ثبتنام منم فرداس اما فردا نميتونم برم زنگ زدم دانشگا گفتن اشكال نداره تا همون 5شنبه وقت هست براي ثبتنام!

GHOST RECON
12-09-2010, 18:45
به نظر من چون ديگه مردم با وجود فن آوري هاي روز واسه هم نامه نمينويسن و اداره پست درآمدي نداره اين كار رو كردن كه اداره پست نخوابه نون دوني شده برا اداره پست وگرنه خودمون فلج نيستيم كه نتونيم 1 برگ كاغذ رو تا آموزش پرورش ببريم تازه فلج هم بوديم با ويلچر مي رفتيم
--------------------------------
اون 6000 تومني هم كه دوستان دادن بابت پست ويژه هست يعني 1 نفر فقط مامور ميشه كاغذ شما رو تا آموزش پرورش ببره
حواستون از اين به بعد جمع باشه جاي ديگه نچاپنتون همه جا انقدر بايد سوال كنيد كه كلافه بشن بگن آقا شما برو ما مجاني خودمون شخصا انجام ميديم

masud-000000
12-09-2010, 20:39
آقا ما حواسمون نبود 14.000 تومن ازمون کش رفتن این نامردا.....:13:
من دو تا تاییدیه پر کردم...
یکی تاییدیه سال سوم
یکی هم تاییدیه پیش...!
حالا که اومدم دقیق می خونم میبینم که فقط پیش کافی بوده......:19:
شما هم مواظب باشید......... فقط تاییدیه پیش رو بگیرید....

masih eia
12-09-2010, 21:11
من امروز واسه دوستم رفته بودیم ثبت نام.5 تومن خود دانشگاه گرفت پست کرد.همه جا همینه.چیه خودتونا الاف کردید؟؟؟

M3lody
12-09-2010, 21:24
چه پولییییییی میگیرن

راستی تائیدیه رو انگار دولتی میخواد

چون ازاد نخواسته
یعنی دانشگاه ما ننوشته تائیدیه میخواد

ولی بقیه چیزارو نوشته

parya220
13-09-2010, 14:21
یه سوال !بچه هاکمک کنید !

تو دفترچه برای مهندسی شیمی ها گرایش نزده بود !اینگار که امسال گرایش ها رو برداشته بودن مثل عمران !حالا که میرم تو سایت دانشگاه برای ثبت نام اینترنتی برام زده مهندسی شیمی (صنایع گاز)!!!!!!!من گاز نمیخوام حالا باید چی کار کنم ؟؟؟ثبت نام اینترنتی بکنم یا نه ؟

masih eia
13-09-2010, 15:10
سلام
من جز مدارک مورد نیاز واسه ثبت نامم نوشته رسید پستی ارزش تحصیلی دوره پیش دانشکاهی حالا من شهرکرد قبول شدم این رسیدا باید از پست اصفهان بگیرم یا شهرکرد؟؟؟؟میشه بگید چه مدارکی باید ببرم پست؟؟؟همین دفتر خدمات ارتباطی هم میگیرن یا باید برم پست مرکزی؟؟؟؟اصلا برم به طرف بگم چی میخوام؟؟؟

masih eia
13-09-2010, 18:38
سلام
من جز مدارک مورد نیاز واسه ثبت نامم نوشته رسید پستی ارزش تحصیلی دوره پیش دانشکاهی حالا من شهرکرد قبول شدم این رسیدا باید از پست اصفهان بگیرم یا شهرکرد؟؟؟؟میشه بگید چه مدارکی باید ببرم پست؟؟؟همین دفتر خدمات ارتباطی هم میگیرن یا باید برم پست مرکزی؟؟؟؟اصلا برم به طرف بگم چی میخوام؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟فردا ثبت نام دارم

AEZ_Best
13-09-2010, 19:07
رسيد را از نزديكترين پست بگير همين
اصلا هم استرس نگيردت
چون ممكنه مثل من كلي مشكل بياد سر راهت!!!

Ninjai
13-09-2010, 20:30
دانشگاه ما چیزی در مورد تاییدیه تحصیلی نزده ! یعنی اصلا مدارک رو نزده ! ((یعنی اینکه مدارکی رو که سازمان سنجش زده میخواد !))حتما تاییدیه تحصیلی رو نمیخواد دیگه . !!! درسته ؟؟

bnmnb
13-09-2010, 21:19
دانشگاه ما چیزی در مورد تاییدیه تحصیلی نزده ! یعنی اصلا مدارک رو نزده ! ((یعنی اینکه مدارکی رو که سازمان سنجش زده میخواد !))حتما تاییدیه تحصیلی رو نمیخواد دیگه . !!! درسته ؟؟
اگر توی سایت خودش چیزی نگفته شما همه ی مدارک رو ببر اونجا موقع ثبت نام بهت می گن چه کار کنی

purya_1991
14-09-2010, 06:43
سلام ،برای ثبت نام تو دانشگاه کارنامه کنکور هم میخواند؟!!تو سایت سنجش حرفی از کارنامه کنکور نزده بود ولی رفتم دانشگاه دیدم یه کاغذی زدن رو دیوار که گفته کارنامه کنکور میخواند!درسته؟!

Reza31001
14-09-2010, 07:01
نه كارنامه كنكور كه نيازي نيست كارنامه ديپلم كه معدل كتبي توش هست رو بايد ببري البته اگه مطمئني كه خود دانشگاه كارنامه كنكور رو مي خواد خب ببر ديگه به كاغذ روي ديوار هم توجه نكن از مسئولش بپرس!

GHOST RECON
14-09-2010, 14:01
بچه ها كسي ثبت نام اينترنتي كرده ؟ (براي همه يكسانه اسمش سامانه سما هست) سايتش ديونه شده من همه چي رو نوشتم بازم كد رهگيري بهم نميده كلا صفحه ي كد رهگيري خاليه خاليه
امروز هم كه جنسيت من رو زده (( زن )) من نميدونم از رو اسم من نميفهمن زن نيستم يا مثلا تو كنكور سراسري تو حوزه پسرا امتحان دادم
يكي كمك كنه داره ديونهم ميكنه شيطونه ميگه قيد دانشگاه رو بزنم

Masoud_kp
14-09-2010, 15:56
دوستان یه سوال یه کم عجیب که من متوجه نشدم! تو اون لیست گفتن که 6 قطعه عکس بعدش گفتن برادرانی که میخوان معافیت تحصیلی داشته باشن 12 قطعه عکس حالا با این اوصاف اون دسته از آقایون مث من باید 18 قطعه عکس ببریم یا 12 تا؟
یه سوال دیگه هم اینه که ثبت نام اولیه من اینترنتیه اما من شبانم بعدش تو لیست درخواستی های دانشگاه پرداخت شهریه هم بود اما هیچ توضیحی نداشت یعنی شهریه رو بعدا باید ریخت!
بعد این بند زیر چیه دیگه؟
10- پذيرفته شدگان موظف هستند براي ارسال تاييديه : پيش دانشگاهي براي فارغ التحصيلان نظام جديد / ديپلم متوسطه براي فارغ التحصيلان نظام قديم متوسطه به نشاني و عنوان دانشگاه محل تحصيل از ادارات پست درخواست كنند و هنگام تشكيل پرونده تصوير آن را به مسئول تشكيل پرونده تحويل دهند . دانشجويان موظف به پيگيري تا وصول اصل تاييديه حداكثر تا پايان نيمسال اول سال تحصيلي

hojjatinho
14-09-2010, 16:44
بچه ها كسي ثبت نام اينترنتي كرده ؟ (براي همه يكسانه اسمش سامانه سما هست) سايتش ديونه شده من همه چي رو نوشتم بازم كد رهگيري بهم نميده كلا صفحه ي كد رهگيري خاليه خاليه
امروز هم كه جنسيت من رو زده (( زن )) من نميدونم از رو اسم من نميفهمن زن نيستم يا مثلا تو كنكور سراسري تو حوزه پسرا امتحان دادم
يكي كمك كنه داره ديونهم ميكنه شيطونه ميگه قيد دانشگاه رو بزنم[QUOTE]

واسه منم سما هست ثبت نام من از فرداست. اگه اینجوری باشه که اعصاب ادم خورد می شه . برای شما ننوشته که مدارک رو حضوری تحویل بدین؟ فکر کنم اونجا بتونن درست کنن.
[QUOTE]دوستان یه سوال یه کم عجیب که من متوجه نشدم! تو اون لیست گفتن که 6 قطعه عکس بعدش گفتن برادرانی که میخوان معافیت تحصیلی داشته باشن 12 قطعه عکس حالا با این اوصاف اون دسته از آقایون مث من باید 18 قطعه عکس ببریم یا 12 تا؟
یه سوال دیگه هم اینه که ثبت نام اولیه من اینترنتیه اما من شبانم بعدش تو لیست درخواستی های دانشگاه پرداخت شهریه هم بود اما هیچ توضیحی نداشت یعنی شهریه رو بعدا باید ریخت!
بعد این بند زیر چیه دیگه؟
10- پذيرفته شدگان موظف هستند براي ارسال تاييديه : پيش دانشگاهي براي فارغ التحصيلان نظام جديد / ديپلم متوسطه براي فارغ التحصيلان نظام قديم متوسطه به نشاني و عنوان دانشگاه محل تحصيل از ادارات پست درخواست كنند و هنگام تشكيل پرونده تصوير آن را به مسئول تشكيل پرونده تحويل دهند . دانشجويان موظف به پيگيري تا وصول اصل تاييديه حداكثر تا پايان نيمسال اول سال تحصيلي نه همون 12 تاست .
سوال بعدی سوال منم هست منم شبانه ام و فردا باید ثبت نام اینترنتی بکنم . اگه فهمیدی به منم خبر بده.
همون تاییدیه تحصیلی معروفه دیگه!:31: حسابی بچه ها دربارش بحث کردند توی همین فروم . باید بری پست می گید تاییده تحصیلی می خوام اونا هم یه فرم بهت می دن پرش می کنی بعد می دی بهشون .پولم می گیرن . یه رسید بهت می دن می بری دانشگاه همین. فقط مدارکت هم همراهت باشه تو پست بدرد می خوره.(معدل و از این جور چیزا..)

Masoud_kp
14-09-2010, 17:07
[/COLOR]
[QUOTE]بچه ها كسي ثبت نام اينترنتي كرده ؟ (براي همه يكسانه اسمش سامانه سما هست) سايتش ديونه شده من همه چي رو نوشتم بازم كد رهگيري بهم نميده كلا صفحه ي كد رهگيري خاليه خاليه
يكي كمك كنه داره ديونهم ميكنه شيطونه ميگه قيد دانشگاه رو بزنم[QUOTE]

واسه منم سما هست ثبت نام من از فرداست. اگه اینجوری باشه که اعصاب ادم خورد می شه . برای شما ننوشته که مدارک رو حضوری تحویل بدین؟ فکر کنم اونجا بتونن درست کنن.
نه همون 12 تاست .
سوال بعدی سوال منم هست منم شبانه ام و فردا باید ثبت نام اینترنتی بکنم . اگه فهمیدی به منم خبر بده.
همون تاییدیه تحصیلی معروفه دیگه!:31: حسابی بچه ها دربارش بحث کردند توی همین فروم . باید بری پست می گید تاییده تحصیلی می خوام اونا هم یه فرم بهت می دن پرش می کنی بعد می دی بهشون .پولم می گیرن . یه رسید بهت می دن می بری دانشگاه همین. فقط مدارکت هم همراهت باشه تو پست بدرد می خوره.(معدل و از این جور چیزا..)
دوست عزیزم دمت گرم که جواب دادی!
تو این مدت یه سرچی تو تاپیکا کردیم اون تاییدیه رو کامل متوجه شدم:21:
بعد واسه شهریه هم کلا بهتره بیخیال شیم هروقت گفتن میریزیم" اونا میخوان پول بگیرن من واسه چی باید فکرمو مشغول کنن!اگه پولشونو بخوان که میخوان خودشون میگن!:11:

hojjatinho
14-09-2010, 17:21
[/COLOR][QUOTE=andre22;5410304][QUOTE]
دوست عزیزم دمت گرم که جواب دادی!
تو این مدت یه سرچی تو تاپیکا کردیم اون تاییدیه رو کامل متوجه شدم:21:
بعد واسه شهریه هم کلا بهتره بیخیال شیم هروقت گفتن میریزیم" اونا میخوان پول بگیرن من واسه چی باید فکرمو مشغول کنن!اگه پولشونو بخوان که میخوان خودشون میگن!:11:
خب شهریه رو توی فرم اینترنتی خواسته بود؟ بعد چیکار کردی ؟ بهت کد رهگیری چیزی داده؟ راستی انتخاب واحد همین الان کرده یا موقع ثبت نام حضوری؟

GHOST RECON
14-09-2010, 20:05
دوستان كسي اينجا توي دانشگاه هاي علوم پزشكي قبول شده ؟ (تو هر زير شاخه اي) يه فرم هست ( فرم ويژه قبول شدگان سهميه مناطق 2 و 3 ) نوشته مجموعا 2برابر زمان تحصيل بايد واسه دولت تو مناطق محروم كار كنيم علاوه بر اون تعهد آموزش رايگان هم هست اگه اين جوري باشه كي بايد برا خودمون كار كنيم شكم زن و بچه رو سير كنيم؟؟؟؟؟

Masoud_kp
15-09-2010, 11:38
[QUOTE=Masoud_kp;5410395][/COLOR][QUOTE=andre22;5410304]
خب شهریه رو توی فرم اینترنتی خواسته بود؟ بعد چیکار کردی ؟ بهت کد رهگیری چیزی داده؟ راستی انتخاب واحد همین الان کرده یا موقع ثبت نام حضوری؟

من هنوز ثبت نامم نرسیده فعلا نمیدونم چی چبه چیه!
انتخاب واحدم زمان تکمیل مدارک فک کنم میزنن!

evit
15-09-2010, 22:30
man manzoram ein sabtename avalie daneshgas einke bayad az sayte golestan berim

hermione
16-09-2010, 09:52
دوستان كسي اينجا توي دانشگاه هاي علوم پزشكي قبول شده ؟ (تو هر زير شاخه اي) يه فرم هست ( فرم ويژه قبول شدگان سهميه مناطق 2 و 3 ) نوشته مجموعا 2برابر زمان تحصيل بايد واسه دولت تو مناطق محروم كار كنيم علاوه بر اون تعهد آموزش رايگان هم هست اگه اين جوري باشه كي بايد برا خودمون كار كنيم شكم زن و بچه رو سير كنيم؟؟؟؟؟

منم که رشته مهندسیم ازم تعهد گرفتن در صورت نیاز باید واسه دولت در مناطق محروم کار کنیم نمی دونم قضیه از چه قراره

---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

یه سوال دیگه هم داشتم به دوستم یه کارتی دادن که 2 ماه دیگه حتماَ بره طرح سلامت کسی می دونه این طرح سلامت چیه ؟

masud-000000
16-09-2010, 10:19
منم که رشته مهندسیم ازم تعهد گرفتن در صورت نیاز باید واسه دولت در مناطق محروم کار کنیم نمی دونم قضیه از چه قراره

---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

یه سوال دیگه هم داشتم به دوستم یه کارتی دادن که 2 ماه دیگه حتماَ بره طرح سلامت کسی می دونه این طرح سلامت چیه ؟
منم این فرم تعهد رو پر کردم و همچنین نامه برای کارت سلامت رو گرفتم!!!

طرح سلامت یه طرحی هست که سلامت روانی و... دانشجو رو بررسی میکنه!!!
لازمه برای صادر شدن کارت دانشجویی کارنامه سلامت رو دریافت کرد!

hermione
16-09-2010, 10:35

همین الان از هم دانشگاهیم ( در آینده ) پرسیدم گفت به ما این کارت سلامت میدن 3مهر
من می ترسم همه دندونام خرابه :41::41::41::41:از تحصیل محروم میشم ؟

bax_021
16-09-2010, 13:11
همین الان از هم دانشگاهیم ( در آینده ) پرسیدم گفت به ما این کارت سلامت میدن 3مهر
من می ترسم همه دندونام خرابه :41::41::41::41:از تحصیل محروم میشم ؟
نه بابا
فوقش می گن برو درست کن
برای دندون که بی خیال ثبت نام نمی شن
اگر مشکل روانی داشته باشه کسی در حدی که دیگران رو اذیت کنه ، یا بیماری واگیر دار ، اون موقع ثبت نام نمی کنن

maryam_freeze
16-09-2010, 14:28

طرح سلامت چیز خاصی نیست
قد و وزن و معاینه چشم و خون می گیرن
ولی این تعهد جالبه قضیه اش ، از من که پارسال ثبت نام کردم تعهدی نگرفتن !