مشاهده نسخه کامل
: چه جوری از اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده کنم؟ 5800 k800 3250
سلام
می خواستم بپرسم چه جوری ازاینترنت گوشی روی کامپیوتر استفاده کنم،
مدل گوشیم 5800 که Usb2 هست و سی دی نصب نداره
k800i , 3250
من رو 5800 موفق شدم این کار رو انجام بدم سرعت اولیه با کابل: 460.8 ک.ب با بلوتوث: 115 ک.ب
ولی K800i رو چه جوری وصل کنمممم؟؟؟؟؟؟:41:
amirtoty
07-09-2010, 10:17
باید نرم افزارشو یکجوری گیربیاری
PC Suite
بعد راحت میتونی کانکت بشی!
برنامه رو برای 5800 از کجا گیر بیارم؟ 5800 من آخریم ورن مجار هست و Usb2 هست سی دی نداره،
PC Suite رو از کجا دانلود کنم؟ از گوشی های دیگه میشه؟ از کجا دانلود کنم؟
sayanermia
07-09-2010, 10:34
لینک دانلود نرم افزار PC Suite از سایت نوکیا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید اینترنت رو گوشیم هم وصل باشه؟
مال من وصل نیست، چون ایرانشل تنظیمات گوشی 5800 رو نداره میگه تنظیمات گوشی شما موجود نیست، چه جوری Gprs رو وصل کنم؟
anathema-m
09-09-2010, 11:11
باید خود گوشی بتونه بره اینترنت و تا جایی که من می دونم 5800 با ایرانسل نمی سازه.:41:
شما باید یه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی که با ایرانسل بسازه.:27:
با سلام خدمت شما دوست عزیز :40:
من آموزش کامل رو واستون میزارم
امیدوارم کارتون رو راه بندازه ...
آموزش خیلی ساده و راحته ! فقط کارهایی که میگم رو با دقت انجام بده
اول از همه همونطور که دوستمون لینک PC Suite رو قرار دادن ، باید این نرم افزار رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید :
لینک دانلود نرم افزار PC Suite از سایت نوکیا :
حالا مراحل زیر رو طی کنید :
اول از همه گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن و منتظر بمون تا درایورها رو بشناسه ...
زمانی که گوشی به کامپیوتر متصل شد و پایین صفحه ی دسکتاپ در سمت راست نوشت : The Device is Ready to Use مسیر زیر رو طی کن !
Start » Settings » Network Connections حالا راست کلیک کن و Open رو انتخاب کن ...
پنجره ی Network Connections که باز شد اون بالا سمت چپ گزینه ی Create a new connection رو بزن ...
حالا صفحه ی نصب کانکشن میاد ... Next رو بزن !
دوباره Next بزن ( دقت کن تیک روی گزینه ی Connect to the internet باشه )
حالا تیک گزینه ی Set up my connection manually رو بزن و بعدش روی Next کلیک کن
دوباره Next بزن ( ( دقت کن تیک روی گزینه ی Connect using a diap-up modem باشه )
ISP Name رو مدل گوشیت یا هر چیزی که دوست داری بزار ( برای مثال : 5800 )
برای Phone Number این شماره رو وارد کن : #99* و دوباره Next رو بزن
بازم Next رو بزن ! اصلا نمیخاد یوزر و پسورد وارد کنی !
حالا روی Finish کلیک کن و الان میتونی از اینترنت استفاده کنی !
فقط چند تا نکته ی مهم :
قبل از ساختن کانکشن با اس ام اس دادن به ایرانسل تنظیمات GPRS رو دریافت کن و تنظیمات رو به عنوان Default Setting انتخاب کن ( زمان Save کردن تنظیمات ) چون اگه این کار رو نکنی کانکشن عادی شناخته میشه و از شارژت کم میشه
از راه PC Suite هم به راحتی میتونی وارد اینترنت بشی اما بعضی اوقات مودم گوشیت رو نمیشناسه و در نتیجه دردسر ساز میشه ( اتفاقی که واسه خودم افتاد )
شاد و موفق و پیروز باشید :40:
( تمامی مطالب بالا نوشته ی خودم هست و از جایی کپی نکردم ، خواهشا کپی رایت رو رعایت کنید )
MOH333EN
09-09-2010, 14:46
بهترین روش دوستان به وسیله بلوتوثه نه برنامه ایی باید نصب کنی نه چیزی
1-بلوتوث را به کامپیوتر وصل کنید
2-گوشی را به بلوتوث دیواس کنید
3-آیکون بلوتوث کنار ساعت ویندوز راست کلیک و کانکت نتورک بزنید
راهنمایی بهتر
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
راهنمایی بهتر
من الان با اینترنت گوشی ام اومدم N78
خیلی به صرفه و خوبه
یه بسته نامحدود GPRS خریدم
ویندوز 7 ام رو صبح آپدیت کردم باهاش
آنتی ویروس و همه چیم اپدیته!!!
با 3 هزار تومن یه بسته میخری برای اخر هفته ها و شبها! الانم که پنج شنبه اس آزاده از صبح کانکت ام.
نه کارت ایترنت، نه مودم، نه خط تلفن!!
با کابل گوشی رو وصل می کنی به کامپیوتر، با سی دی خود گوشی pc suit رو نصب می کنی!!! بقش دیگه حله!!
حتی یکبار بیت ریت دانلود به 38 هم رسید
خیلی عالیه
jomong666
09-09-2010, 22:49
من ادج مودم دارم ......سرعتم در بهترین حالت 6.2 است
کسایی که ادج مودم دارن تنظیماتشون چه طوریه .
کانکت شدن بوسیله بلوتوث رو سرعت اینترنت تاثیر میذاره(سرعت رو کمتر می کنه). بهترین گزینه برای استفاده از اینترنت استفاده از کابل USB گوشیه
کانکت شدن بوسیله بلوتوث رو سرعت اینترنت تاثیر میذاره(سرعت رو کمتر می کنه). بهترین گزینه برای استفاده از اینترنت استفاده از کابل USB گوشیه
تایید میشه، من امتحان کردم!
silviyna
22-09-2010, 13:18
من با gprs همراه اول کانکت میشم، 2 تا سؤال دارم یکی اینکه میخوام بدونم اگه کامپیوتر رو به هر طریقی به اینترنت گوشی چه ایرانسل چه همراه اول کانکت کنیم، تو قبض تلفن پولی میفته یا نه؟؟؟؟؟
با خود گوشی وقتی با gprs کانکت میشیم اینترنت بدون فیلتر ارائه میده و همه سایتها بز میشه، حالا اگه با کامپیوتر کانکن شیم ( از طریق gprs ) باز هم اینترنتش بدون فیلتره یا نه؟؟؟؟؟؟
niki2934
22-09-2010, 13:39
من الان با اینترنت گوشی ام اومدم N78
خیلی به صرفه و خوبه
یه بسته نامحدود GPRS خریدم
ویندوز 7 ام رو صبح آپدیت کردم باهاش
آنتی ویروس و همه چیم اپدیته!!!
با 3 هزار تومن یه بسته میخری برای اخر هفته ها و شبها! الانم که پنج شنبه اس آزاده از صبح کانکت ام.
نه کارت ایترنت، نه مودم، نه خط تلفن!!
با کابل گوشی رو وصل می کنی به کامپیوتر، با سی دی خود گوشی pc suit رو نصب می کنی!!! بقش دیگه حله!!
حتی یکبار بیت ریت دانلود به 38 هم رسید
خیلی عالیه
یعنی تنظیمات GPRS رو هم نمیخواد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من گوشیم nokia 7700 هست یعنی میشه باهاهاش وصل شد اینترنت؟بهمین راحتی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال: این خدمات فقط برا ایرانسله؟همراه اول چی؟
petr-cech
22-09-2010, 16:59
یعنی تنظیمات GPRS رو هم نمیخواد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من گوشیم nokia 7700 هست یعنی میشه باهاهاش وصل شد اینترنت؟بهمین راحتی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال: این خدمات فقط برا ایرانسله؟همراه اول چی؟
بله به همین راحتی ....
تنظیمات ایرانسل اگه رو گوشیتون باشه درسته اگه هم نباشه با این کد می تونید تنظیمات رو دریافت کنید.
#6*3*140*
همراه اول هم همین طور این طرح های نا محدود رو ارائه میده که می تونید تنظیمات رو از خود سایت همراه اول دریافت کنید. و البته اول باید Gprs رو اگه از همراه اول استفاده می کنید فعال کنید که تمام توضیحات در سایت همراه اول هست.
بعد همانطور که دوستان توضیح دادند PC Suit رو نصب کنید و به اینترنت متصل بشید ...
silviyna
22-09-2010, 20:29
اینجا کسی نیست سؤال منو جواب بده؟؟؟؟؟
niki2934
23-09-2010, 09:58
بله به همین راحتی ....
تنظیمات ایرانسل اگه رو گوشیتون باشه درسته اگه هم نباشه با این کد می تونید تنظیمات رو دریافت کنید.
#6*3*140*
همراه اول هم همین طور این طرح های نا محدود رو ارائه میده که می تونید تنظیمات رو از خود سایت همراه اول دریافت کنید. و البته اول باید Gprs رو اگه از همراه اول استفاده می کنید فعال کنید که تمام توضیحات در سایت همراه اول هست.
بعد همانطور که دوستان توضیح دادند PC Suit رو نصب کنید و به اینترنت متصل بشید ...
فکر کنم مودم کامپیوترم خرابه با اینحال شدنیه؟به مودم کامپیوتر نیاز داره یا نه؟
Hadi King
23-09-2010, 13:14
فکر کنم مودم کامپیوترم خرابه با اینحال شدنیه؟به مودم کامپیوتر نیاز داره یا نه؟
سلام دوست عزیز برای فعال سازی اینترنت ایرانسل یا همراه اول نیازی به مودم کامپیوتر نیســت !
موفق باشید!:40:
ramin_pilot
01-10-2010, 00:16
سلام خسته نباشید
من یه گوشی سونی اریکسون g900 دارم یه browser ومنجیردانلود برای گوشی می خواستم
مرسی
niki2934
05-10-2010, 10:55
من رفتم اینکارو انجام دادم،سرعت خیلی خوب بود ولی تو 5 دقیقه دو هزار تومن شارژ کم کرد!!! آتیش گرفتم
یعنی استفاده از بسته های gprs ارزونتره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.