ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : نحوه ی کشیدن یک نقاشی دیجیتال ( سطح : حرفه ای)

Maggy_P
07-09-2010, 03:27
خب من این آموزشو تهیه کردم برای کسانی که علاقه به یاد گرفتن نقاشی دیجیتال دارن
برای اینکه حجم فایل کم بشه مجبور شدم از کیفیت صفحه ها کم کنم.

اگر کسی خواست صفحات رو با کیفیت بالاتر داشته باشه همینجا اعلام کنه تا بزارم

نکته : برای انجام این آموزش بهتره که tablet داشته باشید ، چون با موس کارتون ده برابر سخت تره.

طرح اصلی اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم از فایل آموزش :

bahare_
07-09-2010, 13:14
خیلی ممنون
خیلی خیلی ممنون:20:

soha is the beSt
07-09-2010, 13:32
مرسی خیلی مرسی:31:

Diazepam
08-09-2010, 13:58
ممنون عالي بود فقط كاش نقاشي دستي رو با سايز اصلي ميداديد ما تمرين ميكرديم...:10:

Maggy_P
08-09-2010, 16:10
ممنون عالي بود فقط كاش نقاشي دستي رو با سايز اصلي ميداديد ما تمرين ميكرديم...:10:
میزارمش ولی بهتره سعی کنید خودتون طراحی شخصیت کنید :46:

huti_421
08-09-2010, 17:03
سلام مرضیه خانوم، اگه براتون مقدور هست، یه نسخه از همین آموزش رو تو این بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم قرار بدید

taraneheshgh
16-09-2010, 23:52
ممنون واقعا

minizoro
25-09-2010, 19:13
من دو تا سوال دارم .
1- اولا تو مراحل اول و موقعی که از روی طرح مداد با براش یا پنسل میکشیم و بعد لایه طرح رو حذف میکنید در این مرحله فقط خطوط خارجی بدن رو میکشیم؟ و سایه ها رو انتقال نمیدیم؟
2- تو مرحله رنگ آمیزی طرح لطفا یکم توضیح بدید که دقیقا چطوری انجام میشه؟ همش با براش؟ hardness براش الزاما همه جا که نباید یکسان باشه؟

(پ.ن: جسارته فکر کنم یکم نور صورتش زیادی شده)
(پ.ن2: من مشوق اصلیم به ادامه گرافیک و طراحی کنار کارهای خودم طرح های شما بوده ... :دی همیشه از این بابت سپاسگذارم)
ممنون از طرح عالیتون

Maggy_P
25-09-2010, 23:28
من دو تا سوال دارم .
1- اولا تو مراحل اول و موقعی که از روی طرح مداد با براش یا پنسل میکشیم و بعد لایه طرح رو حذف میکنید در این مرحله فقط خطوط خارجی بدن رو میکشیم؟ و سایه ها رو انتقال نمیدیم؟
2- تو مرحله رنگ آمیزی طرح لطفا یکم توضیح بدید که دقیقا چطوری انجام میشه؟ همش با براش؟ hardness براش الزاما همه جا که نباید یکسان باشه؟

(پ.ن: جسارته فکر کنم یکم نور صورتش زیادی شده)
(پ.ن2: من مشوق اصلیم به ادامه گرافیک و طراحی کنار کارهای خودم طرح های شما بوده ... :دی همیشه از این بابت سپاسگذارم)
ممنون از طرح عالیتون
جواب سوالها :

1. خطوط مرزی (بین صورت و لباس) نه سایه ها رو منتقل نمیکنید. سایه توی قسمت خاکستری کار میشه.
2. رنگ آمیزی یا سایه روشن خاکستری منظورتونه؟ بله همش با براش هست. اگر از تبلت استفاده میکنید (قلم های دیجیتالی) معمولا نیازی نیست hardness براش رو تغییر بدید چون با تغییر فشار قلم خود به خود hardness تغییر میکنه.
ولی اگر با موس کار میکنید بله لازمه.

ایراد که زیاد داره! و بله نور صورتش زیاده.
خیلی ممنون لطف دارید.

موفق باشید :)

minizoro
26-09-2010, 00:07
جواب سوالها :

1. خطوط مرزی (بین صورت و لباس) نه سایه ها رو منتقل نمیکنید. سایه توی قسمت خاکستری کار میشه.
2. رنگ آمیزی یا سایه روشن خاکستری منظورتونه؟ بله همش با براش هست. اگر از تبلت استفاده میکنید (قلم های دیجیتالی) معمولا نیازی نیست hardness براش رو تغییر بدید چون با تغییر فشار قلم خود به خود hardness تغییر میکنه.
ولی اگر با موس کار میکنید بله لازمه.

ایراد که زیاد داره! و بله نور صورتش زیاده.
خیلی ممنون لطف دارید.

موفق باشید :)

نه رنگ آمیزی نهایی با رنگ ... اون چه طوریه؟ اونم براش؟

Maggy_P
26-09-2010, 18:19
نه رنگ آمیزی نهایی با رنگ ... اون چه طوریه؟ اونم براش؟
بله
کلا نقاشی دیجیتال اکثر مراحلش با براش هست:46:

ahivid
11-11-2010, 23:44
اتفاقا امروز با دوستم داشتم در مورد این صحبت میکردیم

Maggy_P
31-05-2012, 11:23
خب یک آموزش دیگه هم تهیه کردم که این یکی ویدئویی هست
از طرح جدیدم موقع کار کردن فیلم گرفتم.

امیدوارم کمک کنه :11:

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(حجم : 12 مگابایت )

N F
08-06-2012, 14:47
آموزش ساذه و خوبی بود ا و از اینکه این ویدو رو درست کردین تا ما بیشتر آشنا بشیم ممنون و یک انتقاد دارم اونم این که سایه ها .....چطور بگم یه جوری خامن و چون شما انیمه و کمیک کارین بهتره یکم بیشتر رو این موضوع کار کنین مثلا سایه ها و خوده چشم مشکلاتی داره البته اگه در حد یک کار ساده بخوایم بگیم خوبه !! ولی چون دیدم نوشتین آموزش حرفه ای تو عنوان تاپیک کلا جا خوردم تا آموزشو دیدم ! یک مثال میزارم که بعنوان نموته مثلا همون چشم رو دقت کنین و درست در بیارین
موفق باشین

اینم لینک آموزش مختصری درباره چشم انیمه وار که واسه شما آپلود میکنم به امید پیشرفت هر چه بیشتر شما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک جیزه دیگه لطفا براش های که استفاده میکنین بزارین

khatkhati13
27-01-2013, 18:39
خب من این آموزشو تهیه کردم برای کسانی که علاقه به یاد گرفتن نقاشی دیجیتال دارن
برای اینکه حجم فایل کم بشه مجبور شدم از کیفیت صفحه ها کم کنم.

اگر کسی خواست صفحات رو با کیفیت بالاتر داشته باشه همینجا اعلام کنه تا بزارم

نکته : برای انجام این آموزش بهتره که tablet داشته باشید ، چون با موس کارتون ده برابر سخت تره.

طرح اصلی اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم از فایل آموزش :
سلام
خیلی خیــــلی متشکرم ازتون به خاطر این تاپیک مفید.
خیلی وقت بود دنبال همچین آموزشی میگشتم. :n16: