مشاهده نسخه کامل
: درخواست آموزش های مایا و زد براش لطفا
dath-king
07-09-2010, 02:23
سلام دوستان من تازه کارم دنبال یه سری کتاب پی دی اف خوب می گردم که ابزار های مایا یا زد براش یا هر دو رو آموزش بده زبانش مهم نیست فقط واضح باشه و راحت باشه یاد گیرید آخه خودم یه سری دارم وقتی ترجمش می کنم بد تر کیج می شم. :41: :10:
دوستانی که ساخت کارکتر یا ماشین رو بلدن لطفا از چه راه های می سازند و کتاب ها و هر چی که از روش آموزش دیدن رو بگن چه فروشگاه باشه چه دانلود اگر هم خودشون یه آموزش درست کنند خیلی ها مثل من که تازه کار هستند دعا شون می کنه:11: :40: :40: :40:
سلام.
عزيز كاراكتر يه مبحثه ، مكس يا مايا يه مبحثه ، ZBrush يه مبحثه ديگه ، ماشين و ... .
شما اول بايد بدوني از كجا مي خوايد شروع كنيد. زي براش براي شروع ممكنه مناسب نباشه ، گرچه چيز خاصي نداره و همش مربوط به قدرت ذهني شخص استفاده كننده هست !!
كتاب كه بنظر من وقت گيره !! اگر كتاب مي خواهيد ، بهترين كتاب Help خود برنامه ي مايا ست.
از روي آموزشي هاي ويدئويي شروع كنيد بنظر من بهتره.
از Digital tutors . اگر باز قصد حرفه اي تر شدن داريد ، Gnomon.
فروشگاه هم كه همين سايت هست. اما من به شما sun-shop رو پيشنهاد مي كنم كه قيمت هاش هم ارزون تر هستند.
البته از توش چندتا DVD ي خراب ممكنه در بياد ( 2-3 تا)
خوب همينا ديگه ...
موفق باشي.:20:
يا علي.
dath-king
07-09-2010, 12:19
چند وقت دیگه میخوام از همین سایت یه سری آموزش بگیرم ولی تا اون موقع میخوام هر طوری شده یه ماشین رو طراحی کنم به نظرم مایا بهتره چون تا الان یه خورده یاد گرفتم و دوستان دارن راه نماییم می کنند دوستان کسی آموزش کامل ساخت ماشین رو نداره کتاب هر چی دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.