VGS
07-09-2010, 00:07
با سلام خدمت همه ی دوستان پی سی ورلدی. مدت هاست که چندین مسئله ای در ذهنم من را عزیت می کنه می دونید مدت هاست که می خوام بدونم یه سی دی رم به چه صورتی یک سی دی را می خونه. و واقعا برام یه سوال بزرگی شده است.از دوستان در خواست دارم در حد امکان من را راهنمایی کنند.
سوالاتی که برای من پیش آمده:
1.یک سی دی وقتی در سیدی رم قرار می گیره چشم از کجا شروع به خواندن سی دی می کنه و دقیقا برای مثال اول فیلم را پیدا کرده و پخش می کنه
2.چرا بعضی از سی ی رم ها کند تر از بقیه سی دی یا دی وی دی را می خوانند و بعضی ها بیشتر آیا بستگی به چشم به کار رفته شده در آن دارد یا به خاطر تراشه ها هست
3.چرا سی دی باید به صورت دایره باشه بعد به با سرعت های زیاد بچرخه تا چشم بخونه اونا
4.چرا می گند هر چی سر عت بیشتر عملیات خواندن بیشتر
5.اطلاعاتی که بر روی سی دی ها از طریق سی دی رایتر ها ریخته می شه به چه صورتی کد می شه
ممنون می شم پاسخ بدید.:20:
سوالاتی که برای من پیش آمده:
1.یک سی دی وقتی در سیدی رم قرار می گیره چشم از کجا شروع به خواندن سی دی می کنه و دقیقا برای مثال اول فیلم را پیدا کرده و پخش می کنه
2.چرا بعضی از سی ی رم ها کند تر از بقیه سی دی یا دی وی دی را می خوانند و بعضی ها بیشتر آیا بستگی به چشم به کار رفته شده در آن دارد یا به خاطر تراشه ها هست
3.چرا سی دی باید به صورت دایره باشه بعد به با سرعت های زیاد بچرخه تا چشم بخونه اونا
4.چرا می گند هر چی سر عت بیشتر عملیات خواندن بیشتر
5.اطلاعاتی که بر روی سی دی ها از طریق سی دی رایتر ها ریخته می شه به چه صورتی کد می شه
ممنون می شم پاسخ بدید.:20: