مشاهده نسخه کامل
: بچه کمک !!!Alias 2010 رو نصب کردم نمی دونم؟
dath-king
06-09-2010, 23:57
سلام دوستان من برنامه Alias 2010 رو از این سایت دانلود کردم از حالت فشرده در آوردم اما
نمی دونم چه جوری اجراش کنم وقتی و آیکون برنامه کلید می کنم این صفحه میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم باید چیکار کنم دوستان یه راهنمایی کلی با مخلفات نیازمندم لطفا :10: :11: :19:
(برنامه رو نصب کردم نمی دونم چه جوری کرک یا هر چی دیگه که برنامه بالا بیاد رو انجام بدم)
AmirAra2
07-09-2010, 00:29
خوب فایل کرکی ، سریال نامبری ، کیجنی ، چیزی همراهش نبود ؟ اصلاً این برنامه برای چی هست ؟
ویرایش: راستی یادم رفت بگم ، اگر کرکش رو نداری میتونی با کلیک روی گزینه i would like to request trial license که در این صورت ممکنه برنامه محدودیت زمانی (مثلاً 1 ماه بیشتر نمیشه ازش استفاده کرد) و یا محدودیت عملکرد (یعنی یه سری قابلیت های برنامه قفل شده و قابل دسترسی نیست ) داشته باشه .
sadraa2009
07-09-2010, 00:32
سلام دوست خوبم
اولا باید بگی که سیستم عاملت چه ورژنی هست؟
اگه 32 باشه که به راحتی از طریق ابزار FlexLM License Utilities و یه خورده شیطونی روی اون این کار رو انجام داد. ولی تو 64 بیتی این نرم افزار بد قلق میشه !!!:46:
حالا مراحل نصبت و کارایی که واسه کرک انجام دادی رو بفرست ببینم چیکارا کردی که نشده ؟:10:
dath-king
07-09-2010, 00:38
این برنامه روی از همین سایت گرفتم این اسمشه
Autodesk Alias Automotive v2010 نرم افزار قدرتمند طراحی صنعتی اتومبیل و خودرو دو بعدی و سه بعدی
اونی که گفتی هم انجام دادم یه چیزای الکی میاد درباره عضویت
یه سری همراهش هست شبیه کرکه اما کار نمی کنه یا این که من نمی دونم چه جوری نصبش کنم
کسی از دوستان تا به حال این برنامه رو دانلود نکرده نمی دونه چه جوری باید کرکش کنم
sadraa2009
07-09-2010, 00:38
یه توضیح کوتاه در مورد نرم افزار قدرتمند الیاز بدم
این شاهکار اتودسک در واقع یه ابزار برای طراحی انواع ماشین آلات صنعتیه که با قدرت مکس و ظرافت مایا همراهه .
اگه شما می خواید یه ماشین یا یه رباط مدل کنید از مکس و مایا هم میشه ولی این نرم افزار کارش اینه .. یعنی به کاربر تو زمینه خیلی کمک می کنه ..
دوستان اگه توضیح بیشتری بخان .. واسه آموزش تاپیک بزارن حتما جواب می دم ..
3D persian dragon:11:
dath-king
07-09-2010, 02:09
دوست عزیز من دارم با کله میزنم تو دیوار بزار نصبش تموم بشه بعد به اون جا هم می رسیم سیستم من به احتما 99% 32 بیتی هست .
ویندوز اکسپی هم روشه و مایا و تریدی مکس و زد براش هم روش نصب هست.
شما اگر کرک برنامه رو دارید بزارید مال من خرابه به احتمال 100% تو پوشه کرک یه فایل هست که با اجراش داس می یاد بالا اما کاری نمی کنه بعد هم هنگ می کنه .
شما اگر کرکش رو دارید بزارید با آموزش کرک کردن من برنامه رو نصب می کنم بعد هم یه تاپیک میزنم تا ازتون بیشتر یاد بگیرم درباره این برنامه با تشکر از دوست عزیز
dath-king
07-09-2010, 19:06
دوست عزیز برنامه رو آموزش بده نصبش تموم شد اجراش هم کردم اما خیلی سخته باهاش کار کردن
sadraa2009
11-09-2010, 11:17
اوکی
عالیه که نصب کردی عزیز
اجراش هم کردی یل هنوز گیره کرکی ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.