مشاهده نسخه کامل
: حرفه ایهای لپتاپ بیان تو> استفاده از شبکه ی Wireless دو لپتاپ
f-secure
06-09-2010, 17:48
البته این قضیه یه سرش به انجمن شبکه برمیگرده ولی چون لپتاپ دارها خیلی اونورا نیستن همینجا بحث میکنیم:46:
نمیدونم شما تابحال یک شبکه ی بیسیم بین دو لپتاپ بوسیله ی کارتهای شبکه ی بیسیسمشون ایجاد کردین یا نه
من اینکار رو کردم ولی به یه مسآله ی خیلی مهم و عجیب برخوردم
وقتی دو تا لپتاپ رو بحالت Ad Hoc شبکه میکنیم سرعتی که داخل کانکشن شبکه میزنه 12Mbps هست که البته در عمل موقع استفاده تا نصف این مقدار در عمل سرعت داره.
یکی از لپتاپها از استاندارد 802.11 b/g/n و دیگری از 802.11 b/g پشتیبانی میکنه.در استاندارد g باید از سرعت 54Mbps استفاده کنن نه 12Mbps
من فکر کنم برای استفاده از سرعت 54Mbps یکراه دیگه برای شبکه کردن باید رفت
نمیدونم کسی اینکار رو کرده یا نه؟؟
H@mid-Vista
06-09-2010, 20:27
اون عدد حداكثر سرعت تئوری هست و معمولا بهش نمی رسیم
f-secure
06-09-2010, 21:10
اون عدد حداكثر سرعت تئوری هست و معمولا بهش نمی رسیم
نه عزیز اصلاً بحث یه چیز دیگه ایه
شما حتی آداپتور شبکه رو مانیتور کنی متوجه میشی حداکثر سرعت رو 12 مگ زده
البته با Intel My WiFi Utility که آداپتور شبکه رو فعال کردم دیدم سقف سرعت رو 54 مگ زد ولی با این Intel My WiFi Utility نتونستم شبکه کنم.یعنی هر کار کردم نشد
یه حدسی زدم و اون اینکه اون 54 مگابیت مربوط به اتصاله به اینترنت بی سیمه و برای شبکه کردن ساخته نشده.نمیدونم گیج شدم.همون شبکه ی Ad hoc رو هم با کلی دردسر راه انداخته بودم این 54 مگی که اصلاً و ابداً نشد.
متآسفانه در کل تجربه ی بروبچ این فریوم در زمینه ی شبکه کردن بیسیم لپتاپها ناچیزه.چه این انجمن چه انجمن شبکه:41:
Amir_Niknam
06-09-2010, 21:36
البته این قضیه یه سرش به انجمن شبکه برمیگرده ولی چون لپتاپ دارها خیلی اونورا نیستن همینجا بحث میکنیم:46:
نمیدونم شما تابحال یک شبکه ی بیسیم بین دو لپتاپ بوسیله ی کارتهای شبکه ی بیسیسمشون ایجاد کردین یا نه
من اینکار رو کردم ولی به یه مسآله ی خیلی مهم و عجیب برخوردم
وقتی دو تا لپتاپ رو بحالت Ad Hoc شبکه میکنیم سرعتی که داخل کانکشن شبکه میزنه 12Mbps هست که البته در عمل موقع استفاده تا نصف این مقدار در عمل سرعت داره.
یکی از لپتاپها از استاندارد 802.11 b/g/n و دیگری از 802.11 b/g پشتیبانی میکنه.در استاندارد g باید از سرعت 54Mbps استفاده کنن نه 12Mbps
من فکر کنم برای استفاده از سرعت 54Mbps یکراه دیگه برای شبکه کردن باید رفت
نمیدونم کسی اینکار رو کرده یا نه؟؟
ببينيد شما براي ايجاد شبكه وايرلس كه دو راه بيشتر نداريد
يا بايد به صورت Ad Hoc شبكه كنيد
يا به صورت Infrastructure
چون شما يكي از لپ تاپ هاتون وايرلس G بيشتر نداره طبق استاندارد IEEE ماكزيمم سرعت 11 مگابيت بر ثانيه است و هيچ كاري رو نميتونين انجام بدين (هيچ ترفند و روشي هم وجود نداره پس بيخودي دنبال نگردين)
مگر اينكه از حالت Ad Hoc استفاده نكنين و مثلا اين وسط يك روتر بزارين
سرعت تئوری برای پروتکل G دقیقا باید 54 مگابیت در ثانیه باشه ، غیر از این سرعت وصل بشه یه جای کار ایراد داره ، با پروتکل و استاندارد G شما باید پهنای باند 54 مگابیت داشته باشید ولی چون سیستم شبکه شما وایرلس هست و خطا و Collision وجود داره سرعت از 54 مگابیت پایین میاد ، هیچ وقت شما به 54 مگابیت در ثانیه نمیرسید .
شما که سرعت اتصالتون 12 مگابیت هست یا بر اساس استاندارد G متصل نشدید یا کارت وایرلس یکی از سیستم ها اجازه استفاده از حداکثر پهنای باند رو نمیده یا مشکل از جایی هست که باید عیب یابی بشه
چون شما يكي از لپ تاپ هاتون وايرلس G بيشتر نداره
گفتن که جفتش پشتیبانی میکنه .
پیشنهاد میکنم اگر جفت کارت وایرلس ها اینتل هست از برنامه یوتیلیتی اینتل استفاده کنید ، من همیشه برای سیستم های اینتل اینکارو میکردم
Amir_Niknam
07-09-2010, 12:34
سرعت تئوری برای پروتکل G دقیقا باید 54 مگابیت در ثانیه باشه ، غیر از این سرعت وصل بشه یه جای کار ایراد داره ، با پروتکل و استاندارد G شما باید پهنای باند 54 مگابیت داشته باشید ولی چون سیستم شبکه شما وایرلس هست و خطا و Collision وجود داره سرعت از 54 مگابیت پایین میاد ، هیچ وقت شما به 54 مگابیت در ثانیه نمیرسید .
شما که سرعت اتصالتون 12 مگابیت هست یا بر اساس استاندارد G متصل نشدید یا کارت وایرلس یکی از سیستم ها اجازه استفاده از حداکثر پهنای باند رو نمیده یا مشکل از جایی هست که باید عیب یابی بشه
پیشنهاد میکنم اگر جفت کارت وایرلس ها اینتل هست از برنامه یوتیلیتی اینتل استفاده کنید ، من همیشه برای سیستم های اینتل اینکارو میکردم
دوست عزيز شما يك مقدار بايد دقت كنيد كه منظور ايشون چه نوع شبكه اي هست
در حالت Ad Hoc سرعت به حداكثر 11 مگابيت برثانيه ميرسه اون سرعت 54 مگابيت مال شبكه هاي Infrastructure هست
منظور شما چيه هر دو لپ تاپ G رو پشتيباني ميكنند ولي فقط يكي n رو ساپورت ميكنه بنابراين سرعت Ad Hoc همون بود كه گفتم
f-secure
07-09-2010, 13:10
این پنجره عجیبه×
فکر کنم علت اینکه از سرعت بالاتر نمیتونه استفاده کنه همونیه که پایینش نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پنجره ی اتصال شبکه هم میتونید ببینید که سقف سرعت 11 مگ تعریف شده نه 54 مگ.اگه مشکلی وجود میداشت بازم نباید مینوشت 11 مگ.پس این یه نوع استاندارد ارتباطی جدا از اون یکی دیگست
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
Pami جان چرا شما یه تاپیک آموزشی در این زمینه تدارک نمینین؟؟
این قضیه خیلی کاربرد داره و سوال در این زمینه زیاده.
Amir_Niknam
07-09-2010, 15:23
ر پنجره ی اتصال شبکه هم میتونید ببینید که سقف سرعت 11 مگ تعریف شده نه 54 مگ.اگه مشکلی وجود میداشت بازم نباید مینوشت 11 مگ.پس این یه نوع استاندارد ارتباطی جدا از اون یکی دیگست
البته من دقيقا منظور جمله شما رو متوجه نشدم
اما شما لطفا همين رو جواب بديد كه ميخواهيد دو لپ تاپ رو مستقيما به هم وصل كنيد (يعني اين وسط هيچ AP يا روتري و . . .وجود نداره) اگر اينجوريه به اين روش ميگن AdHoc در اين روش شما هيچ كاري نميتونيد انجام بديد كه سرعت از 11 ميگ بالاتر بره
اون 54 ميگ كه مال استاندارد g هست مال موقعي كه شما از روتر يا سوئيچ يا ... استفاده ميكتيد و از طريق اون شبكه ميكنيد نه مستقيما
من نميدونم پافشاري شما در اين قضيه براي چي هست ؟ اگر خيلي مايليد با سرعت بالاتر وصل بشيد بريد و يك روتر وايرلس بخريد بعد به وسيله اون شبكه كنيد
در ضمن شبكه AdHoc تنها اشكالش سرعت پائينش نيست مشكلات بالاتري هم داري و يكي از اون ها امنيت هست
حداكثر امنيت در اين شبكه WEP هست درحاليكه الان WPA2 بهترينه
WEP به راحتي هك ميشه كافي يك فيلم 10 دقيقه اي روش هكش رو نگاه كنيد اونوقت ميبينيد كه چقدر خطرناكه
f-secure
07-09-2010, 19:15
البته من دقيقا منظور جمله شما رو متوجه نشدم
اما شما لطفا همين رو جواب بديد كه ميخواهيد دو لپ تاپ رو مستقيما به هم وصل كنيد (يعني اين وسط هيچ AP يا روتري و . . .وجود نداره) اگر اينجوريه به اين روش ميگن AdHoc در اين روش شما هيچ كاري نميتونيد انجام بديد كه سرعت از 11 ميگ بالاتر بره
اون 54 ميگ كه مال استاندارد g هست مال موقعي كه شما از روتر يا سوئيچ يا ... استفاده ميكتيد و از طريق اون شبكه ميكنيد نه مستقيما
من نميدونم پافشاري شما در اين قضيه براي چي هست ؟ اگر خيلي مايليد با سرعت بالاتر وصل بشيد بريد و يك روتر وايرلس بخريد بعد به وسيله اون شبكه كنيد
در ضمن شبكه AdHoc تنها اشكالش سرعت پائينش نيست مشكلات بالاتري هم داري و يكي از اون ها امنيت هست
حداكثر امنيت در اين شبكه WEP هست درحاليكه الان WPA2 بهترينه
WEP به راحتي هك ميشه كافي يك فيلم 10 دقيقه اي روش هكش رو نگاه كنيد اونوقت ميبينيد كه چقدر خطرناكه
دوست عزیز من که از همون پست اول عرض کردم همه چی رو
گفتم شبکه ی Ad hoc راه انداختم.همین و بس.صحبت از روتر و... نیست و ابداً هم نیازی به اون نیست.
ببین مثل اینه که شما با لپتاپت داخل پارک هستی و دوستت هم با لپتاپش.میخواین یه شبکه ی فوری برای تبادل فایل راه بندازین.نمیری سراغ روتر و...!
فقط سوال من این بود چرا در این شبکه ایکه من راه انداختم سرعت بطور غیر منتظره اینجوری کمه
حدود دو سال قبل یکی از آشنایان که متخصص خبره ایه در همین منزل من لپتاپش رو سریع با مال من شبکه کرد (بازم تآکید میکنم بازم بدون روتر و.... و....)
یادمه سرعت اون شبکه به مراتب بیش از اینی بود که من راه انداختم و سریعتر فایلهای سنگین مبادله میشد.لپتاپ من 802.11b/g بود
اینم برای اطلاعتون بگم که در موقع راه اندازی این نوع شبکه ی Ad hoc که من دارم بهش ور میرم شما میتونی استانداردهای امنیتی WEP یا WPA یا WPA2 رو هم انتخاب کنی
یکی دوباری شبکه ی Ad hoc رو راه انداختم و WPA رو هم اعمال کردم سرعتش هیچ فرقی با حالت فعلی که امنیتش رو اعمال نکردم نداشت.فعلاً در این مکانی که هستم بحث اعمال نکردن امنیت 1 هزارم درصد هم مشکلساز نیست
پس با این حساب و با توجه به صحبت شما در Ad hoc نباید انتظار سرعت بالاتر از 11 مگ رو داشت؟؟
هر چند دلیل فنی و دقیق این مسآله برام روشن نشده
ولی ممنون که منو تا همینجاش از ابهام درآوردی:46:
f-secure
07-09-2010, 19:20
f-secure
08-09-2010, 10:33
خوب خوب خوب
از راه ip تونستم به سیستم مقابل برم ولی همچنان سقف سرعت انتقال همون 11 مگه.عکس زیر رو ببینید
سیستمها کنار هم هستن و همونطور که معلومه سرعت محدود شده به حدودای 5-6 مگ
f-secure
11-09-2010, 11:56
یه قدری تحقیق کردم متوجه شدم وقتی داره در اون حد 5-6 مگ پهنای باند استفاده میکنه بخاطر فعال بودن استاندارد 802.11b هستش در صورتیکه اگه 802.11G فعال باشه سقف 11 مگ را پر میکنه
دوماً
بازم اگه در تنظیمات تغییر ایجاد شه سرعت باید به 54مگابیت برسه
بطور پیشفرض سرعت روی 11 هستش و باید بطور دستی تنظیمات رو تغییر داد
اینجاش خیلی جای سواله و هنوز درست حسابی دستم نیومده
در این تاپیک زیر که مال سال 2005 و زمانیه که استاندار n هنوز نبوده هم یکسری اومدن همین مشکل 11 مگ رو داشتن ولی با راهنماییهایی که یه دو نفر کردن تونستن به سرعت 54 مگ برسن ولی من موندم این تنظیمات لعنتی کجاست و چطوریه که من بعد چندین روز ور رفتن هنوز پیدا نمیکنم
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
آقای pami هم که یا نخواسته یا هر چی نیومد درست آموزشی بذاره برای ساخت شبکه ی وایرلسی که میگه سرعتش بالاست:13:
f-secure
11-09-2010, 17:42
ای بابا.یعنی چی؟؟
یعنی هیچکس تو عمرش یه لپتاپ رو بعنوان Access Point به دیگری معرفی نکرده؟؟
اگه اینکار رو بکنیم میتونیم به سرعت 54 مگ برسیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.