مشاهده نسخه کامل
: لینک دانلود پلاگینJawset Turbulence 2D V1.2 همراه با کرک
mbeditor
06-09-2010, 14:53
سلام دوستان
این پلاگینو مدیونه دوسته عزیزه مون compac هستیم
اگه ایشون این پلاگینو معرفی نمیکرد شاید هیچ وقت نمیرفتم دمبالش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از آقای compac تشکر کنید .............!
mojitak08
07-09-2010, 16:18
ولی کار با این افکت فوق العاده مشکله . من تنها از این افکت به آموزش دیدم که از شرکت لیندا بود . ولی اگه یاد بگیری خیلی کارات جلو میفته .
hosein0251
08-09-2010, 01:38
میشه در موردش بیشتر بگید
mohammad javad 123
08-09-2010, 09:27
ممنون از شما دوست عزیز
ya abbas
08-09-2010, 12:50
سلام
اگه میشه یک تصویر یا یک فیلم نمونه قرار بدین
با تشکر
mojitak08
17-09-2010, 12:20
این نمونه هاشه . فوق العاده است
به این آدرس برو و دانلود کن . حجماش زیاد نیست
www_3d_boy
20-09-2010, 19:00
این برای CS 5 هم کار می کنه؟
mojitak08
23-09-2010, 15:23
نه متاسفانه . فعلا فقط 32 بیتی
دوست عزیز و پرمحبتم جناب mbeditor ...
از ابراز لطفی که برمن داشتی سپاسگذارم و ایضاً از اینکه لینک دانلود کرک شده این پلاگین را قرار دادی تا دیگران نیز استفاده کنند ممنون و جای تقدیر دارد ...
---------------------------
قایل توجه خوانندگان محترم :
این پلاگین توسط شرکت معتبر آلمانی Jawset Visual Computing برای دو ویرایش 3 بعدی و 2 بعدی نوشته شده که در زمینه داینامیک (smoke or paint) می باشد .
کار با این پلاگین کمی پیچیده بوده ، اما یادگیری آن سخت نیست .
نسخه CS5 آن هم اخیرا ارائه شده
تقریبا می شه گفت این پلاگین تازه است 2008-2009 jawset visual computing
از آنجایی که این پلاگین از موتور graphics processor GPU کاملا استفاده می کند . کمی سنگین به نظر می رسد که مشکل آن با کارتهای (( کواد رو )) حل شده است تقریبا چیزی شبیه به Trapcod Form
قیمت اصلی اش €99.00 بوده برای CS3 , CS4
قابل عرض است که در فیلم Surrogates ساخت 2009 از این پلاگین به نحو شایسته ای استفاده شده است :
ای ول!
من هر روز داشتم نسخه اش رو تریال ریجستر میکردم حالم رو گرفته بود...کلا پلاگین خوبی هستش و مثل خر براتون افکت درست میکنه.....
اون یارو که باهاش افکت اتیش درست کرده رو خیلی خوشم اومد و خیلی کارش رو دوست دارم!!!قیافه ی باحالی هم داره.......
کارهای جوهر روان رو هم که تو کلیپ معروف ارش استفاده شده بودن رو هم میشه باهاش ساخت!!!البته نسخه ی 3 بعدیش قابلیت های باحال تری هم داره که اگه کرکش گیر بیاد عالیه!!!
کلا ممنون از هر دو دوستی که هم کرکش رو پیدا کردن و هم دوستی که خود پلاگین رو معرفی کردن...
ببینیم کی چیزی ازش یاد میگیره یا اموزشی چیزی ازش پیدا میکنه....
hosein0251
28-11-2010, 16:25
کرکش رو کسی داره ؟
albertoperanc
29-11-2010, 10:24
خدمت رفقا.....
کسی چیزی فهمید به منم بگه....!! نگی اون دنیا حالتو میگیرم!!:5:
Ciclotron
22-12-2010, 00:26
به قول دوستمون : كسي چيزي فهميد به ما نيز بگه!
اگه كسي آموزشي چيزي از اين پلاگين داره بذاره. براش دعا مي كنم:20:
dragonmix
04-07-2011, 19:09
با سلام به همه ی دوستان
هر کس که میگه افتر افکت مشکله من میگم اصلا این طور نیست بلکه فقط به یه چیز نیاز داره !!!!!!
و اون هم علاقه است !!!!
اگر علاقه داشته باشید حتما موفق می شید چون علاقه باعث میشه برید دنبالش و وقتی اولین کارتونو با موفقیت انجام دادید و از شکست های پیاپی خسته نشدید احساس قدرت و تکامل پیدا می کنید و میگید :
هر کس که میگه افتر افکت مشکله من میگم اصلا این طور نیست بلکه فقط به یه چیز نیاز داره و اون هم علاقه است !!!!
با تشکر از همگی !
من مصطفی هستم!!!
آقا مصطفی خوش اومدی امیدوارم بتونی ادیتور خوبی بشی
Samet-22
14-07-2011, 01:12
پلاگین جالب و قدرتمندیه .
کارش بیشتر حول دود و امواج می چرخه . یعنی برحسب این دو برات افکت مورد علاقه ات را می سازه .
می شه با هاش بیننده ها را غافلگیر کرد . (البته اونایی که درک میکنند .)
برای نسخه CS5 هرکس پیدا کرد دیگران را هم مورد عنایت قرار دهد . شدیدا دنبالشم ...
mbeditor دادا پیدا کردنش کاره خودته ...
ضمنا قابل توجه همه دوستان پلاگین ارائه شده در این بخش کامل بوده و دارای کرک می باشد . قابل توجه دوستی که گفته بود کرک نداره !
اگه میشه یه اموزش ارش بزارید
یعنی یه جوونمرد نیست نسخه cs5 کرک شده این پلاگین رو بزاره؟
دوست عزیز من که هر چی گشتم برای نسخه cs5 چیزی نیست ولی دوستان میتونند پلاگین BCC رو که یک مجموعه پلاگین هست نصب کنند برای cs5 تو این مجموعه یه پلاگین هست به اسم turbolence که کار همونو واسشون انجام میده اگه یه کم سعی کنید میتونید با همین پلاگین کار اون پلاگین مذکور رو انجام بدید تازه خیلی هم سریعتره
دادا مرسی که زحمت کشیدی ...
معرفی پلاگین مذکور از قول شما (پلاگین BCC ). تا حدودی شبیه به پلاگین معرفی شده توسط من بود...
همانطوری که در پست های قبل عرض کرده بودم باید مد نظرداشت :
پلاگین Jawset Turbulance که هم دوبعدی و هم سه بعدی آن ارائه گشته در واقع برپایه مبحث الگوریتم فلوید ( جهتدار و وزن دار ) میباشد .
در این پلاگین معرفی سطح برای تحلیل مسیر و گراف سیالات امکان پذیر است که در نسخه های مشابه این امکانات وجود ندارد ...
البته مشخصات دیگری برای Jawset Turbulance وجود دارد که از حوصله این تاپیک خارج است ...
همچنان منتظر این نسخه C5 / 64 Bit هستیم...
از زحمتی که کشیدی و توضیحات جالبی که دادی ممنون و سپاسگذارم من خودم با پلاگین معرفی شده توسط شما کار کردم واقعا اگه بخوای توی cs4 ازش خروجی بگیری حتی با سیستمهای خیلی خوب هم اشک آدم رودر میاره چیزی که من گفتم برای دوستانی هست که بضاعت سخت افزاری و منابع آموزشیشون برای کار با این پلاگین قدرتمند در حد متوسط باشه وگرنه اگر کسی میتونه و امکاناتش رو داره خوب 100% از این پلاگین استفاده کنه جواب بهتری میگیره به امید اینکه به قول شما نسخه 64 این پلاگین رو بسازند که با استفاده از امکانات جدید نرم افزاری و سخت افزاری سیستمهای 64 بیتی سرعت کار کردن و خروجی گرفتن با این پلاگین بالاتر بره پس باید منتظر بود
abbasjavadian
22-02-2014, 10:54
این لینک دانلود پلاگین خراب
:n14:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.