مشاهده نسخه کامل
: asp maker كار با
wordwide
06-09-2010, 14:51
با سلام و احترام
من مي خواهم سايتي را طراحي كنم كه بتونه افراد را ثبت نام كنه خوب يه ديتا بيس ساختم و جدول اعضا .كلي فايل ساخته ولي هيچ كدامش را نمي توان اجراش ديد
اين فايل هاي اين نرم افزاركجا اجرا ميشه
در فرانت پسج يا اينترنت اكسپلورر؟
ميشه راهنماي كار داشته باشه ؟
neopersia
13-09-2010, 13:44
شما انتظار دارید که ASP Maker چی به شما تحویل بده؟ فایل jpg؟!!!
معلومه که asp maker فایل asp درست میکنه! اگر نمیدونید با اینا چکار کنید پس چرا از asp maker استفاده کردید؟
wordwide
20-09-2010, 08:21
معلومه که asp maker فایل asp درست میکنه! اگر نمیدونید با اینا چکار کنید پس چرا از asp maker استفاده کردید؟
سلام از پاسخ شما ممنونم
منظورم اينه كه چه طوري سرهمش كنم ْآخه من چند صفحه با html, java script ساختم و نياز به asp داشتم مثلا براي ثبت اطلاعات اعضا حالا يه مشت فايل با پسوند asp ساخته چه كار كنيم چه جوري با فايل هاي html مچ كرد؟
راستش من با asp كار نكردم گفتم شايد اين نرم افزار آماده كمك خوبي باشه :41:
اگه بيشتر توضيح بديد خيلي ممنون ميشم
wordwide
20-09-2010, 08:24
سلام
من چند فايلhtml, java script را ساختم و نياز به فايل هاي asp داشتم مثلا برا ي ثبت نام ا عضا راستش هنوزasp كار نكردم گفتم يه نرم افزار آماده است و كار
با آن اسان تره ميخوام بدونم چه طور ميشه با آن فايل ها سرهم بندي شون كرد و يك پروژه در آورد
.اين فايلهاي ساخته شده اين نرم افزار اصلا اجرا نميشن توي هيچ محيطي فقط كد هستن
. اگه كمكم كنيد خيلي ممنون ميشم
از راهنمايي شما ممنونم.
wordwide
22-09-2010, 15:18
سلام
من چند فايلhtml, java script را ساختم و نياز به فايل هاي asp داشتم مثلا برا ي ثبت نام ا عضا راستش هنوزasp كار نكردم گفتم يه نرم افزار آماده است و كار
با آن اسان تره ميخوام بدونم چه طور ميشه با آن فايل ها سرهم بندي شون كرد و يك پروژه در آورد
.اين فايلهاي ساخته شده اين نرم افزار اصلا اجرا نميشن توي هيچ محيطي فقط كد هستن
. اگه كمكم كنيد خيلي ممنون ميشم
از راهنمايي شما ممنونم.
يعني هيچ كس بلد نيست
اينقدر مشكله
:41:
neopersia
22-09-2010, 15:42
فایلهای asp رو توی سرور اجرا کردید؟
باید IIS رو برای سیستمتون فعال کنید تا بتونید با استفاده از localhost فایلها رو اجرا کنید و نتیجه رو ببینید
wordwide
03-10-2010, 09:30
فایلهای asp رو توی سرور اجرا کردید؟
باید IIS رو برای سیستمتون فعال کنید تا بتونید با استفاده از localhost فایلها رو اجرا کنید و نتیجه رو ببینید
سیستم را فعال كردم ولي باز هم هيچ صفحه اي نمي تواند باز كند
من فايل هايم و با نك اطلاعاتي ام را در اين فايل آپلود كردم . به نظر شما بااينها مي توان به وسيله اين نرم افزار سايتي را طراحي كرد؟نميشه هم آپلود كرد:41:
خواهشمندم مرا راهنمايي فرماييد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.