ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دارنده کارت گرافیک های GTX 465 دارها(یا بالاتر) بشتابید. مافیا 2 مجانی اصل برای شما

shah abas
05-09-2010, 23:49
انویدیا برای تبلیغ و ... در طی یک مدت محدود به کسانی که کارت گرافیک GTX 465 یا بالاتر رو داشته باشند مافیا 2 مجانی میده.
طرز کار این طوریه که انگار شما میرید در وب سایت بازی که لینکش رو در مطلب اصلی انویدیا پیدا خواهید کرد و به شما یک کد داده میشه. در استیم وارد می کنید و بازی شروع به دانلود می کنه و بعدش هم که اجراش می کنید.
مطلب انویدیا در این مورد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط از دوستان اگر کسی این کارت گرافیک یا بالاتر رو داره و همین مافیا رو با کرک کرده و حال می کنه به ما هم مرحمتی بکنه. من مقید به کپی رایت هستم و 320 تومن پول بابت ویندوز دادم و نرم افزار کرک شده استفاده نمی کنم و برای تبلیغ کپی رایت در وب سایتی فعالیت می کنم (1709.ir) و .... . بنابراین اگر شما به کپی رایت مقید نیستید اون کدی که به شما داده میشه رو بدید به من تا در اکانت استیم خودم استفاده کنم و از این بازی لذت ببرم. چون خیلی هم خرپول نیستم که 50 تومن بابت بازی اصل بدم.
*تو توضیحاتش کشور ایران نداره ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. نهایت مشکل هم اینه که کد رو نمیده:دی

amd>intel
06-09-2010, 08:56
بازي كرك شده از واجباته اشتپ ميزني استفاده نميكني . بيخيال يك ويندوز مشتي بريز حالش ببر :18:

shah abas
06-09-2010, 10:08
خب هر کسی عقیده ای داره. رو کپی رایت هم میشه بحث کرد ولی جاش اینجا نیست:دی
به هر حال، اگر از دوستان کسی این کارت گرافیک یا بالاتر رو داره و از کرک استفاده می کنه اون کدش رو بده به من، ما هم از بازی لذت ببریم. ممنون

kiarash3500
06-09-2010, 19:17
این بازی با کارت من میخونه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shah abas
06-09-2010, 22:38
منم همین کارت رو دارم. ولی این کجا و اون کجا!:دی
(نه نمیشه)

ramincybran
06-09-2010, 23:02
دوست عزيز من 480 دارم الانم دارم بازيش ميكنم.فقط يه مطلبي كه هست donlowd able content ها رو برام لينك كن.

من اين كارو انجام ميدم(رفاقتي)

سايتش كه مارو بلاك ميكنه مجبورم با هيلتر شكن برم

V i r u s e r
06-09-2010, 23:19
تو استیم که خبری نیست
اصولا خود استیم خبر میده
دقیقا مثل Dirt 2 برای Saphirre 5850 و Half life 2 برای دارندگان ATI و Nvidia
حالا چرا خبری نیست نمیدونم!!

برید حالشو ببرید

V i r u s e r
06-09-2010, 23:24
دوست عزيز من 480 دارم الانم دارم بازيش ميكنم.فقط يه مطلبي كه هست donlowd able content ها رو برام لينك كن.

من اين كارو انجام ميدم(رفاقتي)

سايتش كه مارو بلاك ميكنه مجبورم با هيلتر شكن برم
DLC پولیه
تازه خود بازیم باید داشته باشی:31:

shah abas
06-09-2010, 23:29
خب من یه نکته رو نفهمیده بودم:
شما باید این محصول با بالاتر رو از سایت های فروش اینترنتی خاصی بخرید.لیست فروشگاه ها رو می تونید از صفحه زیر ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

معروفترینش newegg است.

V i r u s e r
06-09-2010, 23:36
خب من یه نکته رو نفهمیده بودم:
شما باید این محصول با بالاتر رو از سایت های فروش اینترنتی خاصی بخرید.لیست فروشگاه ها رو می تونید از صفحه زیر ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعروفترینش newegg است.
خوب پس بیخیال
همه برید خونه هاتون
گفتم استیم حرفی نزده ها

kiarash3500
07-09-2010, 11:41
منم همین کارت رو دارم. ولی این کجا و اون کجا!:دی
(نه نمیشه)

مگه چقده گرافیک میخواد؟
حتی پایین ترین کیفیت هم اجرا نمیشه

shah abas
07-09-2010, 12:17
منظورم این بود که با این گارت گرافیک نمی تونید بازی اصل رو صاحب بشید. وگرنه که با این کارت گرافیک می تونید بازی رو انجام بدید.(تا اونجا که می دونم)