مشاهده نسخه کامل
: کدوم سری از i7 یا i5 رو بگیرم؟
keyvan20000
05-09-2010, 23:48
سلام دوستان من تایکی دو روز دیگه دارم یه سیستم خیلی حرفه ای می گیرم
می خواستم ببینم بهتره از بین مدلهای i7 920 و 930 و 860 بهتره کدوم رو بگیرم؟ درضمن تو یکی از سایتها نوشته بود که i5 ها بهترن ! نمی دونم کدوم رو بگیرم خلاصه می خواستم بدونم از i5 ها و این سه مدل i7 کدوم بهتره؟
ممنون از همه.
سلام
بهترینها به ترتیب
1 - 930 و 870
2 - 920 و 860
3 - 760 و 750
در ضمن مادر برد سری 9 با سری 8 فرق داره که شما باید هزینه اونو هم در نظر بگیرید .
درضمن تو یکی از سایتها نوشته بود که i5 ها بهترن
نه اینطور نیست ، I5 ها هایپر تریدینگ ندارن که این خودش یه ضعف هست ، سری I7 قویتر هستند مطمئن باش .
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
درضمن تو یکی از سایتها نوشته بود که i5 ها بهترن
نه اینطور نیست ، I5 ها هایپر تریدینگ ندارن که این خودش یه ضعف هست ، سری I7 قویتر هستند مطمئن باش .
ضمنا مورد استفاده تون رو هم بنویسید .
keyvan20000
06-09-2010, 01:32
سلام
واقعا ممنون امیر جون خیلی دمت گرم:31:
باشه اتفاقا خودم هم تو نظرم بود 930 بگیرم
مادربوردم هم می خوام gigabyte x58 aud3r بگیرم با 8 گیگ رم ddr3
i5 ها هم هایپر ترد دارن من لپ تاپم i5 هست و هایپرترد هم داره
سلام
خواهش میکنم کیوان جان ، انجام وظیفه است
930 انتخاب بسیار خوبیه و مادر بردت هم عالیه انشاله مبارک باشه و به سلامتی استفاده کنی ، در مورد رم باید عرض کنم که سیستم
شما از درگاه سه کاناله رم استفاده میکنه و این یعنی 6 یا 9 گیگ رم و این یعنی بالاترین باز دهی ، 8 گیگ درست نیست ، موفق باشید .
i5 ها هم هایپر ترد دارن من لپ تاپم i5 هست و هایپرترد هم داره
راستش i5 های دو هسته ای هایپر ترد دارن و چهار هسته ای ها این مورد رو ندارن و ضمنا ساختار پردازنده های لپ تاپ با دسکتاپ
متفاوت هستش و نباید اونا رو با هم مقایسه کرد .
موفق باشید
keyvan20000
06-09-2010, 21:37
خواهش می کنم
ممنون در مورد مادربورد منظورتون رو نفهمیدم میشه توضیح بدید:11:
footballist
06-09-2010, 21:47
ضمنا مورد استفاده تون رو هم بنویسید .
دوست عزیز سری i5 هایپر تریدینگ داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
سلام
مادر بردهای X58 دارای شش اسلات رم هستند که شما باید 3 تای اونها رو که همرنگ هستند رم بزارید ، در غیر اینصورت کارایی
سیستم شما کاهش پیدا خواهد کرد ، حالا اگه شما بیایید در دوتا از اسلات ها دو ماژول 4 گیگا بایتی بزارید که میشه 8 گیگ کارایی
سیستمتون کمتر از حالتی هست که سه ماژول 2 گیگا بایتی که میشه 6 گیگ را خواهد داشت ، به زبان ساده تر عرض کنم که شما حتما
باید سه اسلات همرنگ رو پر کنید تا ارتباط بین پردازنده و کنترلر حافظه رو با پهنای باند کامل ایجاد کنید ، حتی اگر از 3 ×1 گیگ رم بصورت
سه کاناله استفاده کنید بهتر از 6 و یا 8 گیگ رم هست که در دو اسلات بزارید .
سه کاناله = پهنای باند 192 بیتی
دو کاناله = پهنای باند 128 بیتی
در مورد پردازنده های لپ تاپ نمیدونم اما در مورد پردازنده های دسکتاپ مطمئن هستم ، CORE I5 های سری 7 چهار هسته ای و بدون
هایپر ترد هستند که اگه داشتند دیگه تولید I7 های سری هشت توجیهی نداشت و CORE I5 های سری 6 همگی دو هسته ای و
دارای هایپر ترد هستند .
به لینک برید و همه رو تک تک مشاهده بفرمایید :
---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
سلام
مادر بردهای X58 دارای شش اسلات رم هستند که شما باید 3 تای اونها رو که همرنگ هستند رم بزارید ، در غیر اینصورت کارایی
سیستم شما کاهش پیدا خواهد کرد ، حالا اگه شما بیایید در دوتا از اسلات ها دو ماژول 4 گیگا بایتی بزارید که میشه 8 گیگ کارایی
سیستمتون کمتر از حالتی هست که سه ماژول 2 گیگا بایتی که میشه 6 گیگ را خواهد داشت ، به زبان ساده تر عرض کنم که شما حتما
باید سه اسلات همرنگ رو پر کنید تا ارتباط بین پردازنده و کنترلر حافظه رو با پهنای باند کامل ایجاد کنید ، حتی اگر از 3 ×1 گیگ رم بصورت
در مورد پردازنده های لپ تاپ نمیدونم اما در مورد پردازنده های دسکتاپ مطمئن هستم ، CORE I5 های سری 7 چهار هسته ای و بدون
هایپر ترد هستند که اگه داشتند دیگه تولید I7 های سری هشت توجیهی نداشت و CORE I5 های سری 6 همگی دو هسته ای و
دارای هایپر ترد هستند .
به لینک برید و همه رو تک تک مشاهده بفرمایید :
keyvan20000
07-09-2010, 07:36
سلام
که اینطور!!
حالا شما پیشنهاد می کنید از یه مادربورد دیگه استفاده کنم یا با همین مادربورد و رم 6 ؟
حالا شما پیشنهاد می کنید از یه مادربورد دیگه استفاده کنم یا با همین مادربورد و رم 6 ؟
کلا برای I7 های سری 9 باید رم سه کاناله بست ... که مطمئن باشید سرعتش خیلی بهتر از 8 گیگ رم دو کاناله روی این مین بورده
Download Master
07-09-2010, 14:50
Core i7-930 Behtarin Entekhab Az Intele
Ba Ye Cpu Cooler Nime Herfei Man ta 4.1 GHz Too 5 Min Over Kardam Kamelan Ham Stable
Too Kharidesh Shak Nakon
Asus p6T ham Main Khoobie Age Khasti Mitooni Ino Ham Begiri
Core i7-930 Behtarin Entekhab Az Intele
Ba Ye Cpu Cooler Nime Herfei Man ta 4.1 GHz Too 5 Min Over Kardam Kamelan Ham Stable
Too Kharidesh Shak Nakon
Asus p6T ham Main Khoobie Age Khasti Mitooni Ino Ham Begiri
تایید میشه ... ولی اگه اختلاف قیمت 930 با 920 زیاد بود (بالای 20 تومن ) 920 رو بگیرید ... اختلاف زیادی با هم ندارن ...
keyvan20000
07-09-2010, 20:42
ایول . ممنون
قرار شد همین 930 رو بگیرم با سه تا رم 2 گیگ (کلا 6 گیگ) و همین مادربورد x58 گیگابایت که مطمئنن بهترین انتخابه
واقعا ممنون بچه ها که کمکم کردین.
تایید میشه ... ولی اگه اختلاف قیمت 930 با 920 زیاد بود (بالای 20 تومن ) 920 رو بگیرید ... اختلاف زیادی با هم ندارن ...
موردی نداره ما که داریم 21000000 تومن خرج می کنیم بگذار همین 930 رو بگیریم:13:
سلام
با تشکر از همه دوستان که کمک کردند
کیوان جان مادر برد خودت عالیه و همون 6 گیگ رم با باس 1333 ، اگه بخوای بعدا هم اور کنی همین 1333 برات جواب میده اگه 1600 هم
بگیری فقط آینده نگری خوبیه ( در صورت اور کلاک ) CL رمت هم سعی کن 7 و یا 8 باشه بهتره ، راستی حواست به پاور هم باشه چون
پاور خوب یعنی سلامت بهتر قطعات ، موفق باشی
بازم در خدمت هستیم.
keyvan20000
08-09-2010, 01:52
آره سه تا 2 گیگ 1333
راستی CL رم چی بود؟
پاور هم رد مکس 900 W می گیرم.
بازم خیلی ممنون:40:
سلام
CL رم زمان تاخیر رم هستش که هر چی کوچیکتر باشه بهتره و روی رم نوشته میشه ، البته خیلی خودت رو اذیت نکن اما اگه باشه بهتره
در مورد پاور هم میتونی به 1000 گلد گرین هم فکر کنی اما مورد نظر خودت هم عالیه ، مادر برد هم حتما بعد از X58 باید پسوند A رو
داشته باشه و این یعنی پشتیبانی از ساتا 3 و یو اس بی 3 ، اگه پسوند A رو نداشته باشه اینها رو نداره ، بازم در خدمت هستم .
keyvan20000
09-09-2010, 14:33
CL رمم که نمی دونم چیه؟
پاور هم به خود شرکت گفتم یه جوری انتخاب کنید که جور در بیاد و عالی باشه و به مدلی که من گفتم اعتنا نکنید پس خودشون انشاالله یه چیز خوب می گذارن.
مادربردم هم gigabyte x58 A-ud3r هست که خوشبختانه A هست.
بازم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.