مشاهده نسخه کامل
: یه کمکی به منه بنده حقیر کنید دارم دیونه میشم
dath-king
05-09-2010, 23:24
با سلام دوستان عزیز
من میخوام طرح های سه بعدی درست کنم داخل فتوشاپ پیشرفت کردم دو تا از نقاشی های که از کودکی می کشیدم رو با فتوشاپ در عرض یک ساعت درست کردم این پایینی ها همون ها هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما می خوام تصاویر سه بعدی درست کنم و نمی دونم با چه برنامه ای می تونم تصاویر به این شکل درست کنم
لطفا بهم بگین با چه برنامه ای می تونم اگر هم امکان داره کتاب های الکترونیکی همون پی دی اف منظورمه و آموزش های تصویری رو برام بزارید با تشکر از دوستانی که کمک می کنند من در حال حاضر برنامه های:
AUTODESK_MAYA_V2010
ZBrush_3.5
SIDEFX.HOUDINI.MASTER.V11.FINAL.WIN32.VC8
Autodesk_3D_Studio_Max_2011
Autodesk.Mudbox.v2010
3D-Coat.v3.00.08M
با برنامه ZBrush_3.5 کار کردم خیلی جالبه اما نمی دونم ابزار هاش کجاست و داخل برنامه کیج می شم کی به کی هست دوستان دیگه دارم قاطی جون هرکی دوست دارید بگین چیکار باید بکنم
:41: :sad:
*Forgotten*
06-09-2010, 02:30
خوب این اشکال رو میتونید اول بیس اونهارو تو 3dsmax یا مایا درست کنی بعدش با zb بیافتی بجونش له لوردش کنی تا بشه ماهیچه
الته این شکل هارو فک کنم ازبچه های خودمون درست کردن
بهر حال اگه تا حالا با این برنامه ها کار نکردین بهتره از کتابهای موجود تو بازار برای شروع استفاده کنید
من خودم دارم چند سالی با این برنامه ها کار میکنیم ولی فکر میکنم هیچی بلد نیستم شماهم خیلی عجله دارید :18:
virtualworld
06-09-2010, 02:48
این کارها که گذاشتی با ZBrush ساخته شده
dath-king
06-09-2010, 12:27
این کارها که گذاشتی با ZBrush ساخته شده
ممنون از جوابتون دوستان من نیاز فوری به ساخت کارکتر دارم نمی تونم صبر کنم باید با کدوم نرم افزار کار کنم
نمی دونم تریدی مکس ابزارش کجاست هرجاش می گردم پیدا نمی کنم
مایا هم کار کردم ابزار هاش بیشترش کار نمی کنه نمی دونم چرا؟
یه دایره می کشم بعد گرفتم شکل صورت کردم اما دیگه هر کاری کردم نتونستم اشکال صورت روش بکشم
من الان دو ساله دارم با زد براش کار می کنم برنامه جالبی هست اما خیلی کیجم می کنه دوستان کسی آموزش تصویری نداره؟از زد براش
من دارم روی داستان یه بازی کار می کنم برای ارائه داستان باید حتما کاراکتر های بازی رو بسازم.
دوستان کتاب های پی دی اف یا هر آموزشی که برای ساخت کارکتر دارند لطفا برام بزارید وقتم کم هست.
دوستان یه سوال چه جوری میشه یه تصویر رو داخل زد براش وارد کرد که بشه به عنوان نمونه ازش استفاده کرد؟
دوستان چه جوری میشه کیفیت تصویر داخل زد براش بالا برد آخه مال من یه جوری هست وقتی زوم می کنم پیکسل پیکسل می شه؟
esfehanei
06-09-2010, 13:03
ممنون از جوابتون دوستان من نیاز فوری به ساخت کارکتر دارم نمی تونم صبر کنم باید با کدوم نرم افزار کار کنم
نمی دونم تریدی مکس ابزارش کجاست هرجاش می گردم پیدا نمی کنم
مایا هم کار کردم ابزار هاش بیشترش کار نمی کنه نمی دونم چرا؟
یه دایره می کشم بعد گرفتم شکل صورت کردم اما دیگه هر کاری کردم نتونستم اشکال صورت روش بکشم
من الان دو ساله دارم با زد براش کار می کنم برنامه جالبی هست اما خیلی کیجم می کنه دوستان کسی آموزش تصویری نداره؟از زد براش
من دارم روی داستان یه بازی کار می کنم برای ارائه داستان باید حتما کاراکتر های بازی رو بسازم.
دوستان کتاب های پی دی اف یا هر آموزشی که برای ساخت کارکتر دارند لطفا برام بزارید وقتم کم هست.
دوستان یه سوال چه جوری میشه یه تصویر رو داخل زد براش وارد کرد که بشه به عنوان نمونه ازش استفاده کرد؟
دوستان چه جوری میشه کیفیت تصویر داخل زد براش بالا برد آخه مال من یه جوری هست وقتی زوم می کنم پیکسل پیکسل می شه؟
خوب شما که میخوای کاراکتر درست کنی با یه شب کار کردن که نمیشه
حداقل چند ماه و چند سال باید کار کنی
من خودم نزیک یکسال با مکس کار کردم
خوشم نیومد رفتم مایا
اما هنوز بعد از یکسال کار با مکس نمیتونم کاراکتر بسازم
زیبراش هم آموزش داره
کتاب هم داره ولی همه اینگلیسی هستن من تا حالا فارسی ندیدم نه کتاب و نه ویدیو
برای مایا هم همینطور همچنین مکس هم به همین شکل
البته تو بازار آموزش های فارسی مکس و مایا شاید پیدا بشه ولی اصلا بدرد نمیخوره
من خودم رتم دنبالش یه آموزش یه ی وی دی بود 8تومن همش ترجمه هلپ مایا بود اصلا بدردی نمیخوره
ولی آموزش های اینگلیسی خوببهتره
اونا رو هم میتونی دانلود کنی هم بخری (فروشگاه همین سایت داره من خودم آموزش مایا گفتم )
در مورد زیبراش من هنوز باش شروع به کار نکردم ولی یه آموزش لیندا دانلود کردم
حدود یه گیگه مقدمات رو توضیح میده
اگه خواستی بگو برات میزارم لینکاشو ولی متاسفانه رپیدباز اگه اکانت نداشته باشی اجازه دانلود بت نمیده ولی در هر صورت اگه خواستی بگو اسمشو برات میزارم
در آخر باز هم میگم
برای ساخت کاراکتر اول باید یه مکس یا مایا (یکیش بسه)بلد باشی بیس مدل رو بسازی (بیس یعنی مثلا چند تا باکس بسازی بدون جزییات باشه)بعد وارد زیبراش میکنی و بعد با زیبراش و ابزار هاش جزیات بش میدی
بعد دوباره وارد همون مکس یا مایا میکنی و تکسچر و .... میدی
همه این کار ها خودش یه مرحلس که برای هر کدوم باید چند ماه شایدم بیشتر وقت بزاری
موفق باشی:11:
dath-king
06-09-2010, 13:17
خوب شما که میخوای کاراکتر درست کنی با یه شب کار کردن که نمیشه
حداقل چند ماه و چند سال باید کار کنی
من خودم نزیک یکسال با مکس کار کردم
خوشم نیومد رفتم مایا
اما هنوز بعد از یکسال کار با مکس نمیتونم کاراکتر بسازم
زیبراش هم آموزش داره
کتاب هم داره ولی همه اینگلیسی هستن من تا حالا فارسی ندیدم نه کتاب و نه ویدیو
برای مایا هم همینطور همچنین مکس هم به همین شکل
البته تو بازار آموزش های فارسی مکس و مایا شاید پیدا بشه ولی اصلا بدرد نمیخوره
من خودم رتم دنبالش یه آموزش یه ی وی دی بود 8تومن همش ترجمه هلپ مایا بود اصلا بدردی نمیخوره
ولی آموزش های اینگلیسی خوببهتره
اونا رو هم میتونی دانلود کنی هم بخری (فروشگاه همین سایت داره من خودم آموزش مایا گفتم )
در مورد زیبراش من هنوز باش شروع به کار نکردم ولی یه آموزش لیندا دانلود کردم
حدود یه گیگه مقدمات رو توضیح میده
اگه خواستی بگو برات میزارم لینکاشو ولی متاسفانه رپیدباز اگه اکانت نداشته باشی اجازه دانلود بت نمیده ولی در هر صورت اگه خواستی بگو اسمشو برات میزارم
در آخر باز هم میگم
برای ساخت کاراکتر اول باید یه مکس یا مایا (یکیش بسه)بلد باشی بیس مدل رو بسازی (بیس یعنی مثلا چند تا باکس بسازی بدون جزییات باشه)بعد وارد زیبراش میکنی و بعد با زیبراش و ابزار هاش جزیات بش میدی
بعد دوباره وارد همون مکس یا مایا میکنی و تکسچر و .... میدی
همه این کار ها خودش یه مرحلس که برای هر کدوم باید چند ماه شایدم بیشتر وقت بزاری
ممنون از راهنماییت
من یه سوال دارم داخل تریدی مکس همه ابزارش به صورت اسم هست چون مال من همش اسمی هست و ابزار رو مثل فتوشاپ نشون نمی ده داخل مایا هم دکمه ها بیشترش همونایی که لازم دارم کار نمی کنه چرا؟
شما نمی دونید چه جوری میشه یه تصویر به صورت کم رنگ داخل زد براش بندازم آخه همین جوری نمی شه میخوام رو کاغذ طرحش رو بکشم بعد داخل زد براش طراحیش کنم کتاب انگلیسیش همراه برنامه بود خیلی جالب بود فهمیدم چه جوری طراحی کنم فقط این رو نفهمیدم که چه جوری یه تصویر بندازم داخلش قبل انجام داده بودم اما الان یادم نمی یاد
Wolf of aria
06-09-2010, 16:18
برای آموختن کراکترسازی نمیخواد بری تمام برنامه های سه بعدی ساز جهان رو یاد گرفت .
اول برو یکی از این برنامه هارو انتخاب کن تردی مکس یا مایا البته این نیست به این فکر باشی کدوم بهتره
اونی که دستد باهاش باز باشه همون بهت بهتر و بعد از این که تونیستی کاراکتر رو طراحی کنی هم با کیفیت
اسمود و هم لو پولی . وبعداز اون برو سراغ نرم افزار عضله ساز.ماننده زیبراش یا مدبکس.
البته کار زیبراش و میدبکس برای جزئیات صورت و بدن کراکتر هستش حالا چه کراکتر انسان باشه یا حیوانات.
موفق باشی .
dath-king
06-09-2010, 16:25
دوستان سایتی یا فروشگاهی نمی شناسید که بشه ازش آموزش تصویر فقط تصویر مثل تاپ سکرت فتوشاپ زبان اصلی یا فارسی برای همین نرم افزارا بخرم یا دانلود کنم یه جوری به دست بیارم آخه این برنامه ها آدم رو کیج می کنند اینقدر ابزار هاش تو در تو هست یه فروشگاهی چیزی دمتون گرم که جوابم رو میدین این یکی هم جواب بدید خیلی داخل سایتا گشتم نمیدونم کدوم بهتره کدوم خوبه برای آموزش کارکتر ساختن شما از من تجربتون بیشتر اگر هم در شهری هستید که همچین چیزی در دست رستون هست قیمت بدید ببینم از پسش بر میام آخه رفتم برنامه مایا و تردی مکس و زد براش رو گرفتم.
esfehanei
06-09-2010, 16:28
ممنون از راهنماییت
من یه سوال دارم داخل تریدی مکس همه ابزارش به صورت اسم هست چون مال من همش اسمی هست و ابزار رو مثل فتوشاپ نشون نمی ده داخل مایا هم دکمه ها بیشترش همونایی که لازم دارم کار نمی کنه چرا؟
شما نمی دونید چه جوری میشه یه تصویر به صورت کم رنگ داخل زد براش بندازم آخه همین جوری نمی شه میخوام رو کاغذ طرحش رو بکشم بعد داخل زد براش طراحیش کنم کتاب انگلیسیش همراه برنامه بود خیلی جالب بود فهمیدم چه جوری طراحی کنم فقط این رو نفهمیدم که چه جوری یه تصویر بندازم داخلش قبل انجام داده بودم اما الان یادم نمی یاد
من منظورتو نمیفهمم که کار نمیکنه مگه میشه که کار نکنه؟
فک کنم منظورت اینه که مثلا باکس رو عکسشو نشون نداده اگه اینجوریه درسته
کلا مکس همینجوریه
مکس و مایا رو نمیشه با فتوشاپ مقایسه کرد چون فتوشاپ برای طرح های دو بعدی هست و مکس و مایا برای سه بعدی
در مورد مایا که گفتی اونایی رو که لازم داری کار نمیکنه من نمیفهمم مگه همچین چیزی امکان داره؟
اگه یشه یه عکیس بگیر و بگو چه کار میکنی تا راهنمایی کنم
شما کدوم زیبراش رو نصب کردید که کتاب همراهشه؟
برای من نبود
من زیبراش رو هنوز بلد نیستم و وقت نکردم آموزش هارو ببینم
ولی باز هم یه نگاهی به آموزشا میندازم شاید پیداکردم
البته دوستانی که زیبراش بلدن اینجا زیادن اونا هم کمک میکنن
من یه کتاب 700صفحه ای از فتوشاپ 10 داشتم همه رو خوندم ولی در مورد اینا توضیح نداده بود بیشتر در مورد چاپ و ترکیب رنگها و.... بود البته جالب بود ولی اینجور تکنیک ها توش نبود
آموزشی چیزی سراغ نداری برای فتوشاپ خوب باشه میخوام فتوشاپم رو قوی کنم
dath-king
06-09-2010, 19:00
من منظورتو نمیفهمم که کار نمیکنه مگه میشه که کار نکنه؟
فک کنم منظورت اینه که مثلا باکس رو عکسشو نشون نداده اگه اینجوریه درسته
کلا مکس همینجوریه
مکس و مایا رو نمیشه با فتوشاپ مقایسه کرد چون فتوشاپ برای طرح های دو بعدی هست و مکس و مایا برای سه بعدی
در مورد مایا که گفتی اونایی رو که لازم داری کار نمیکنه من نمیفهمم مگه همچین چیزی امکان داره؟
اگه یشه یه عکیس بگیر و بگو چه کار میکنی تا راهنمایی کنم
شما کدوم زیبراش رو نصب کردید که کتاب همراهشه؟
برای من نبود
من زیبراش رو هنوز بلد نیستم و وقت نکردم آموزش هارو ببینم
ولی باز هم یه نگاهی به آموزشا میندازم شاید پیداکردم
البته دوستانی که زیبراش بلدن اینجا زیادن اونا هم کمک میکنن
من یه کتاب 700صفحه ای از فتوشاپ 10 داشتم همه رو خوندم ولی در مورد اینا توضیح نداده بود بیشتر در مورد چاپ و ترکیب رنگها و.... بود البته جالب بود ولی اینجور تکنیک ها توش نبود
آموزشی چیزی سراغ نداری برای فتوشاپ خوب باشه میخوام فتوشاپم رو قوی کنم
من ZBrush 3.5 R3 رو دارم سه پی دی اف همراشه که حجمش 37 مگابایته میخوای برات آپ کنم
در مورد فتوشاپ راستش رو بخوای من فتوشاپ رو خودم یاد گرفتم آخه کتاب ها توضیحات علکی می دن این خط ها رو داخل چند مرحله درست کردم یه ابزاری فتوشاپ داره که برای رسم خط های هست که می تونی هر بلایی خواستی سرش در بیاری بعد از تموم شدن باید خط ها رو به هم وصل کنی بعد هم کلید راست رو بزنی یه گزینه ای داره میزنی حالتی مثل ابزار برش میشه بعد هم از یه سری گزینه ها استفاده می کنی.
زیادی نمی گم این مجله رو خودم درست کردم با فتوشاپ و یه سری چیزایی که بلد بودم رو داخلش نوشتم میتونی دانلودش کنی ببینی اندازه های تصویرش مخصوص پی اس پی هست تو کامپیوتر هم می تونی بخونی
دانلود با حجم 6 مگابایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی درباره مایا این هر کاری می کنم کرک نمی شه فکر کنم مشکلش مال همون باشه راه های کرکش رو بلدی من باید یه برنامه پچ که همراش بود نتونستم کرکش کنم
من دنبال آموزش های تصویری مایا و تریدی مکس و زد براش هستم چون کتاب هاش که زیاد جالب نبود فروشگاهی رو میشناسی که آموزش تصویریش رو داشته باشه
یعنی چی تو مایا بیشتر گزینه ها کار نمیکنه!!!!!!
حتما یه جای کارو اشتباه میکنی دیگه. در ضمن مایا از این نرم افزارهایی نیست که بازش کنی یکم بالا پایینش کنی فکر کنی میتونی باهاش کار کنیا. باید اصولی یاد بگیریش. اگه هم وقت یا حوصله اش رو نداری برو دنبال 3dmax.
esfehanei
06-09-2010, 20:44
اون فایله رو دانلود کردم همش عکسه دررسته؟
ممنون از کمکت
تا ورژن 2009 که خوم دارم کرک کردنش عجیب اعصاب خورد کنه
من چند سال پیش هم عاشق کار کردن با مایا بودم رفتم آموزش و... رو خریدم اومم خود مایا رو نصب کنم دیدم کرک نمیشه
هر کاری کردم نشد اون موقع ها ورژن 7بود فک کنم تازه کامپیوتر گرفته بودم و تو قم هم کسی نبود که بتونه درستش کنه خلاص بیخیالش شدم تا چند وقت پیش که 2011رو تونستم رست کنم و رفتم سراغ مایا
خوب شما دقیقا ورژن مایات چنده؟
سعی کن یه دونه مایا2011پیدا کنی خیلی خوبه کرکش هم راحته
در مورد آموزش قبلا هم گفتم باید زبون اصلی رو بگیری چون فارسی هم اگه باشه مفت نمیارزه به علاوه فارسی ها هم اگه باشه قیمتش گرونه نسبتا
آموزش های زبون اصلی برای مایا من خودم سه شرکت عالی رو میشناسم 1-لیندا 2-دیجیتال تاتورز 3-گنومون
لیندا تعداد زیادی آموزش برای مایا نداره یه آموزش خود مایا داره و یکی هم نورپردازی
بتتوصیه میکنم برای شروع این آموزش مایا2011لیندا رو ببینی
وم یجیتال تاتورز هست حدود 4000تا آموزش برای مایا داره و انلود هم میتونی بکنی ولی حجمشون یه کم نسبتا بالاس
اینها رو بعد از دیدن لیندا بت پیشنهاد میکنم حتماببینی
سوم گنومونه بعد از اینکه تو مایا یه کم حرفه ای شدی میتونی بریسراغ گنومون
گنومون خیلی پیشرفته هست و خیلی هم سریع آموزش میده بیشترهم کاراکتر و... هست
گنومون رو نمیتونی از اینترنت دانلود کنی چون هم حجمش زیاده و هم اکثر فایل هاش که تو اینترنت بوده پاک شده (بعلت وجود کپیرایت و..)
برای خرید این آموزشها که گفتم میتونی به فروشگاه همین فروم بری من از همینجا دیجیتال تاتورز گرفتم چند وقت پیش
ولی اگه آموزش های 2011 رو میخوای باید دان کنی چون هنوز تو فروشگاه نزاشتن
این ها که گفتم برای زیبراش هم دقیقا صق میکنه من الان آموزشزیبراش لیندا رو دانلود کردم که دیجیتال تاتورز و گنومون هم داره آموزش که اونا پیشرفته هستن و اینا رو هم میتونی از فروشگاه همین فروم بگیری
سوال دیگه ای بود حتما بپرس
dath-king
06-09-2010, 21:34
درمورد اون آموزشه آره همش تصویره آخه برای پی اس پی ساختم مجلات پی اس پی همینجوری هست.
من الان داخل صفحه اول هم گفتم تمام جدیده همه شماره 2011 اما برای تریدی مکس انجام شد ولی برای مایا نمی شه!!!؟
به نظر من هم مایا بهتره دارم یه خورده باهاش کار می کنم.
رفیق این صفحه رو داخل این سایت پیدا کردم این خوبه بگیرم
آخرش هم نوشته (برای خرید همزمان هر دو پک و کلکسیون کامل آموزشی مایا ZBrush شرکت) این رو اشتباه نوشته یا درسته آموزش هم مایا و هم زد براش هست اگر درست باشه من دنبال همچین چیزی بودم آموزش تصویر حالا زبونش فرقی نداره به صفحه یه نگاه کن اگر خودشه خوبه از این چیزی یاد میگیرم بگو تا بعدا بگیرم چون یه خورده گرونه و میخوام هر دو پگ رو با هم بگیرم
این ها هم یه نگاه بکن ببین کدوم به دردم می خوره
دمت گرم بهم بگو کدوما بدردم میخوره تا خرد خورد بگیرم لینکاشون برام جدا کن شما تجربه ات از من بیشتر هست می دونی کدوما بدردم می خوره بازم ممنون.
esfehanei
06-09-2010, 21:42
خوب شما میخوای کاراکتر و انیمیشن بسازی دیگه؟
خوب اول بگو کدوم رو میخوای کار کنی مکسیا مایا؟
اینا رو بگو بت میگم کوم رو بگیری
mohammadrm
06-09-2010, 22:15
سلام
با این آموزش شروع کن . از مبتدی تا پیشرفتس . خیلی آموزش باحالیه و خیلی هم روان و آسان آموزش میده .
موفق باشی .
dath-king
06-09-2010, 22:16
من از مایا و زد براش خوشم می یاد و می خوام به هر شکلی شده یاد بگیرم من داخل آموزش های تصویری زودتر یاد می گیرم
دوست عزیز از این لینک ها ممنونم اما از رپیدشر نمی تونم خیلی اعزاب داره اشک آدم رو در میاره
mohammadrm
06-09-2010, 22:25
این هم آموزش خلق کاراکتر تو Cinema4 D هست .
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
خوب باید بدی برات دانلود کنن . یا اینکه بسته آموزشی مکس شرکت دیجیتال توترز رو از فروشگاه پی سی ورلد تهیه کنی .
dath-king
06-09-2010, 22:35
این برنامه ای که گفتی رو نمی شناسم چه جور برنامه ای هست؟
بابا از دست این ف..... بازار همه سایت های آپلود پوکیدن.
این آموزشی که گفتی داخل آدرس های که بالا گفتم هست اگر هست کدوم یکی هست؟
esfehanei
06-09-2010, 23:09
خوب اگه میخوای مایا و زیبراش کار کنی
اول اینکه دنبال آموزش های فارسی به هیچ وجه نرو پس اون آموزش مایا2010رو اصلا نگاه نکن(من خودم میخواستم اینو بگیرم ولی به قیمتش نمیارزید)
در مورد آموزش های بون اصلی
اول باید بریسراغ لیندا (چون راحتره)باید دانلود کنی من لینکاشو داشتم اگه خواستی بگو شاید تونستم پیداش کنم
قسمت بعدی دیجیتال تاتورزه
دیجیتال تاتورز رو تو اون فروشگاه حتما دیدی
وتا آموزش یجیتال تاتورز هست یکی 10دی وی دیه و یکی هم 20تا 2008 و 2009
من خودم اون 20 ی وی دی رو گرفتم چون بهتره
تو میتونی هر کدوم رو که خواستی بگیری(تو هروش آموزش لیندا هست)
ولی به نظر من 20 دی وی دی کاملتر و بهتره
د مورد تری دی مکس چون تو میخوای مایا یا بگیری پس فعلا بیخیال مکس باش چون باید یکیش رو یادبگیری اگه دوتا شو بخوای یادبگیری هم میشه ولی بدرت نمیخوره(مثلا من الان هر دوتاشو بلدم ولی اصلا با مکس کارنمیکنم)
اول باید بدونی برنامه زیبراش کامل نیست یعنی نمیتونی فقط بااون کار کنی به نظر خود من زیبراش یه برنامس برای جزییات دادن همین مثلا یه کاراکتر آدم میخوای بسازی مثلا یه کره میسازی و مل اولیه رو با مکس یا مایا میسازی بعد میبری تو زیبراش و جزیات میدی و وباره وارد مایا میکنی
اینو قبلا هم گفته بودم
برای زیبراش میتونی کتاب بخونی (من خودم دنبال کتاب هستم اگه فارسی پیدا کردم اسمشو اینجا مینویسم)
یا اینکه آموزش های این سایت رو بگیری
برای آموزش های سایت سعی کن اول پک 2 رو بگیری چون دیجیتال تاتورزه بعد برو گنومون بگیر (موقعی که حرفه ای شدی)
اگه سوال دیگه ای بود حتما بپرس
dath-king
06-09-2010, 23:25
عزیز من از این حرفهای فهمیدم منظورت چیه ولی نفهمیدم کدوم یکی از لینکهای بالا رو میگی لینک هم میگفتی تا من پول دستم اومد بگیرم؟
میگم من این برنامه رو از این سایت دانلود کردم اما نمی دونم سریال یا کرکش رو باید از کجا گیر بیارم آخه اونایی که همراش هست کار نمی کنه
Autodesk Alias Automotive v2010 نرم افزار قدرتمند طراحی صنعتی اتومبیل و خودرو دو بعدی و سه بعدی
این برنامه رو میگم اگر کرکش رو داری برام آپ کن ممنونت می شم.
esfehanei
06-09-2010, 23:36
این برنامه رو من نمیونم چیه
اصلا تا حالا اسمشم نشنیدم
شما اکانت رپیدباز داری؟
اگه داری بگو من برات لینک بزارم
dath-king
07-09-2010, 00:43
اکانت رپید باز ندارم:41:
یه سوال چه جوری تصویر داخل مایا بزارم برای نمونه که بتونم از روش مثلا یه ماشین رو طاحی کنم؟
هرکاری کردم نشد باید چیکار کنم که بشه
چی مگه برای دانلود میخوای بزاری که باید اکانت رپیدباز داشته باشم حتما؟
dath-king
07-09-2010, 01:46
فهمیدم چه جوری تصویر رو وارد کنم یه خورده باهاش ور رفتم فهمیدم اما نمی دونم چرا مال من همه تصویری میره تو هم اما ما یکی دیگه که مدلش رو از روش برداشتم یه جوره دیگست خودت ببین این مدل اون هست که از روش تصویر ماشین رو برداشتم
خیلی قشنگ از هم فاصله دارند اما مال من همه رفته تو هم این تصویر ش
چیکار باید بکنم لطفا بهم بگو؟
کار خاصی نیست، باید اول تو نمای پرسپکتیو هر کدوم از Image plan ها رو که میخوای جابجا کنی انتخاب کنی. این کار با کلیک کردن انجم نمیشه. حتما باید کلیک درگ کنی. بعد تو chanelbox تو قسمت input گزینه imageplanX رو کلیک کن تا خصوصیاتش باز بشه. بعد بر حسب محوری که میخوای جابجا کنی مقدار center X,center Y,center Z رو تغییر بده. فکر میکنم تازه داری با مایا شروع میکنی، یه راحت برای تغییر مقادیر در chanelbox اینه که روی عنوان خصیص کلیک کنی تا highlight بشه(خود عنوان نه مقدارش) بعد با کلیک وسط رو صفحه درگ کن.
aref_nk2010
07-09-2010, 09:01
سلام دوست عزیز . من می تونم تو تمامی ضمینه ها راهنماییت کنم و dvd های آموزش زبان اصلی رو بهت پیشنهاد می کنم که تو فروشگاه هم هست . اگه می خوای همه چیز و جریان رو واضح تر بگم بیا به یاهو : aref_nk2010@yahoo.com
esfehanei
07-09-2010, 11:29
خوب این یه راهشته
راه دیگه ای هم داره
اونم اینه که پلن بسازی و بعنوان تکسچر بش بدی که من از اون روش استفاده کردم
dath-king
07-09-2010, 12:07
رفیق فهمیدم چرا کرک نمی شود مایا رو منظورمه باید از سریال کدک که داخل تریدی مکسه برای این استفاده کنی مال خودش کار نمی کنه اگر هنوز نتونستی کرکش کنی از کرک کننده ترید مکس استفاده کن.
میگم مال تو چرا سیاه تم داره یا این که نسخه 64 اینها هست؟
نگاه کن این گذینه ای که گفتی رو من پیدا نمی کنم(بعد تو chanelbox تو قسمت input گزینه imageplanX رو کلیک کن) این کجاشه مایا مال من 2011 هست بعد این پنجره رو نمی دونم چی شد دیگه نیست.
میگم این تصویرای ماشین خود باید طراحی کنی یا از جایی باید بیاری
من میخوام اولین کارم روی یه ماشین باشه اما این مایا داره ازیت میکنه اون روش دومت چه جوری یه خورده ساده بگو من تازه کارم دست نفهمیدم چی گفتی؟
esfehanei
07-09-2010, 12:21
شما که تازه کاری چه جور میخوای ماشین و برای کار اولت بسازی؟
من نزدیک 2ساله دارم کار میکنم هنوز نتونستم
این کارا همسنگینه و هم زیاد طول میکشه و از همه مهمتر باید بلد باشی
بعد با فتوشاپ جدا کنی
خودت هم میتونی بسازی ولی سخته
اگه سوالی بود حتما بپرس
ولی باز هم میگم ا کارهای مقدماتی شروع کن
اونجوری بهتره و اذیت نمیشی
dath-king
07-09-2010, 12:56
شما که تازه کاری چه جور میخوای ماشین و برای کار اولت بسازی؟
من نزدیک 2ساله دارم کار میکنم هنوز نتونستم
این کارا همسنگینه و هم زیاد طول میکشه و از همه مهمتر باید بلد باشی
بعد با فتوشاپ جدا کنی
خودت هم میتونی بسازی ولی سخته
اگه سوالی بود حتما بپرس
ولی باز هم میگم ا کارهای مقدماتی شروع کن
اونجوری بهتره و اذیت نمیشی
عزیز من نمی دونم کار های ساده منظورت مثلا چی رو طراحی کنم؟
تصویر از مایا 2011 که رو سیستمم نصبه بالا هست مثل ویندوز کلاسیک هست مال من مایا 2011 32 بیتی هست
مایا به مکس ربط داره چون کرک برنامه بهش خورد کرک برنامه مکس کپی کردنی نیست که یه سری کد بهت میده کرکی که همراه مایا بود هم همین طوری بود دیشب گفتم یه امتحان کن ببینم کدی که کرک مکس که سریال بهم میداد برای مایا کار می کنه یا نه دیدم کار کرد و الان مایا هم رسمی شد و دیگه تایمر نداره :31:
آقا شما معلم من بگو چی طراحی کنم من هم طراحی می کنم فقط یه خورده توضیح هم بده :10: :11:
الان دارم هلپ یا همون راهنمای مایا رو با ترجمه گر گوگل ترجمه می کنم چیز جالبی در نمیاد ولی میشه یه چیزایی ازش فهمید تموم شد برات آپ می کنم شاید بدردت بخوره :10: :31: :11:
esfehanei
07-09-2010, 13:23
خوب کار های ساده دیگه اس هم هست که بخوای کار کنی
ماشین ساختن واقعا سخته
هلپ مایا هم خوبه بتونی یاد بگیری
تو اینترنتت سرعتش چقدره؟یعنی میتونی آموزش 2گیگی رو دانلود کنی اگه میتونی بت بدم خوبه برای شروع کردن من چند هفته پیش با اون کار میکردم
همچنین اونعکسی که گذاشتی برای مایا 2010هست اصلا 2011 نیست اون بالاشو یه نگاهی بنداز
ضمنا برای کار کردن بصورت حرفه ای (مثل همون ماشین)با ویندوز 32بیتی نمیشه چون رم کم میاره (برای من که اینجور شد )
من 4گیگ رم دارم ولی تو 32بیتی 2.5گیگ میگرفت و کم میاورد پس برو یه 64بیتی سون نصب کن و مایا 2011ورژن64بیتی نصب کن
_________
در مورد کار هم اگه آموزش دانلود کنی میتونی اون موتوره رو بسازی من ساختم و تو قسمت کارها در حال ساخت گذاشتم موتوره
یه دونه کوچه هم دارم روشکار میکنم الان میخوام تاپیک هم بزنم اگه خواستی بیا ببین
باز هم اگه سوالی بود حتما بپرس
dath-king
07-09-2010, 13:36
ببین من سیستم اینه خوبه برای کار
رم 2 گیگ با باس 800
گرافیک 256 انودیا
سر پی یو پنتیوم 4 3.20 GHz
این سیستم خوبه 64 بیتی مایا 2011 روش نصب میشه؟
سرعت اینترنتم 256 مگابایت هست میتونم 2 گیگ رو دانلود کنم فقط از رپیدشر نباشه چون اکانت ندارم و به صورت رایگان هم به آی پیم گیر میده ولی یه برنامه دارم که به صورت رایگان دانلود میکنه تا الان فقط با دانلود های کم حجم ازش استفاده کردم
الان میرم 64 بیتی مایا 2011 رو میگیرم فقط به سیستمم می خوره؟
dath-king
07-09-2010, 14:20
"64بیتی سون نصب کن" منظورت از این رو نفهمیدم
میگم داخل قم هستی دیگه می تونی مجموعه آموزش های که داری رو رایت کنی برام بفرستی قیمت بده اگر منسفانه باشه شماره حسابت رو بده مجموعه رو ازت میخرم آخه شما وارد تر هستید و می فهمید که چی بدردم می خوره برام رایت کن و قیمت بده.
اگر مایلی بهم کمک کنی بهم بگو من هم بهت آدرس میدم برام پست کن و من هم پولت رو میدم اینی که داخل فروشگاه هست خیلی حرفه ای می ترسم کلی پول جور کنم بدم آخرش هم انقدر حرفه ای باشه که بد تر گیجم کنه آخه یه سری آموزش فتوشاپ از اینجا گرفتم تاپ سکرت زبان اصلی خیلی خوب بود ولی خیلی هم حرفه ای بود.
سیستم من
گرافیک 256
رم 2 گیگ با باس 800 (خیلی چیز خوبی هست)
سی پی یو پنتیوم 4 GHz 3.20
بدرد می خوره برای کار کردن
الان دارم مایا 2011 64 بیتی می گیرم
تصویرایی که ساختی رو میتونی اینجا بزای ببینم یا آدرسشون رو بده
esfehanei
07-09-2010, 14:48
خوب اولا سیستمت برای کار کردن با مایا بصورت حرفه ای خوب نیست
این مشخصات سیستم منه:
MB:Gigabyte P31 ES3G
CPU:Intel Dual Core E500
Graphic:MSI Nvidia Geforce 9400GT 1GB
H.D.D:500
RAM:4Gig
تازه بعضی مواقع یه کم اذیت میکنه مال تو که دیگه هیچ چی
ضمنا اگه مایا 64بیتی دانلودکنی یا بخری و ویندوزت 32بیتی باشه نمیشه
توضیح بیشتر:
ببین ویندوز سون یا کلا ویندوز ایکس پی و ویستا (قبلی ها رو نمیدونم) در دو نگارش کلی ساخته میشن یکی 32بیتی و یکی 64بیتی
خوب 32بیتی برای قدیم بود تا 2گیگ بیشتر رم رو پشتیبانی نمیکنه و....
ولی 64بیتی تا حدودا128گیگ رم پشتیبانی میکنه و بهتره
برنامه های بزرگ مثل همین مکس مایا و یا همین آفیس 2010که جدید اومده اینها هم در دو نگارش 32 و 64بیتی ساخته میشن
که 32بیتی ها برای ویندوز های 32بیتی و 64بیتی ها هم برای ویندوز های 64بیتی
سخت افزار های جدید زیاد با 64بیتی مشکل ندارن ولی قدیمیا رو نمیدونم
حالا میریم سر مایا
مایا رو میدونی یه برنامه سه بعدی قویه و منابع سیستمی زیادی میخواد پس باید سیستم قوی داشته باشی ه چی ورژن جدیدتری نصب کنی سیستم بهتری میخواد
من بااین مشخصاتی که بالا دادم بت اکثرا با مایا2009 کار میکنم و خوبه و تاحالا اذیت نکرده
پس تو هم باید یه فکر کلی به حال کامپیوترت بکنی
البته شای هم از شانس تو اذیت نشی ضمنا اینم بگم هرچه تعداد پی ها کمتر باشه کار سبکتر میشه
کلا این سایت پی سی ورلد خیلی خوبه همچنین ویندوز 64بیتی هم داره من از همینجا گرفتم
بسته هایی هم که برات میفرسته پک قابداره و دی وی دی هاشم لیبل داره و...
کلا خوبه
متاسفانه چون پست تو قم به خونه ما یه کم دوره نمیتونم برات بفرستم وگرنه حتما برات میفرستادم
Maya 2011 essential
برای شرکت لینداس اینم آدرس سایتش:
در مورد کارم که بت گفتم
این آدرسش:
نظرتو همونجا بنویس
اگه دقیق نگاه کنی میبینی که با مایا 2009 هست چون این کار قراره بعدا کامل بشه و یه کم سنگین میشه گفتم از همون اول با2009 بسازم
در مورد چیه؟
07-09-2010, 15:30
خوب از جواب هات ممنونم
در مورد سیستمم خوب تا الان که با هیچ نرم افزاری مشکل نداشتم و راحت انجام دادم امیدوارم سر مایا ازیت نکنه من یکی از رفیقام این مجموعه ها رو داشت و داشت کار می کرد الان شیرازه داره مدرک گرافیک میگیره من اون موقع تو کار فتوشاپ بودم و اصلا هواسم نبود تا ازش یه نسخه بگیرم مجموعه رو از همینجا هم گرفته بود.
خوب پس من هم باید مایا 2009 رو بگیرم و کار کنم چون آموزش سایت مال 2008 تا 2009 هست.
آره مجموعه تاپ سکرت رو دارم جالبه یه کارای انجام میده آدم کف می کنه
نمونه کار هاش رو برات پایین میزارم::10:
کلا چیز خوبی حرفه ای هست و خیلی چیزا رو من از روی همین دی وی دی ها یاد گرفتم همون کار های که انجام میده نه ها با گزینه ها و خیلی چیز های دیگش
می خوای برات بفرستم 5 تا دی وی دی بیشتر نیست
ادامه پست داخل مرکز شهر هست میرم اونجا برات پست می کنم(البته خیلی باهام فاصله داره اما با تاکسی می شه رفت) :10:
esfehanei
07-09-2010, 15:41
اوه اوه فتوشاپ هم خودش یه دنیایی داره هاااااااااااااااااااااااا ااا
یه تاپیک اینجا هست که اینا روگذاشته برا دانلود فارسی هم هست ببین همینه اگه اینه دانلود کنم
ببین:
اگه همیناس دان کنم
اگه میخوای سریع بگو تا آنلاینم برات بزارم حدود 1و خوده ای گیگه
باز هم اگه سوال بود حتما بپرس
dath-king
07-09-2010, 16:05
اینی که من دارم تاپ سکرت هست یعنی کارهای عجیب در فتوشاپ اما اینی که برای دانلود هست آموزش سی 4 فتوشاپ هست فکر کنم به صورت آموزش ابتدایی هست نمی دونم ولی اینی که من دارم مال کسایی هست که یه خورده یه زره از فتوشاپ سر در میارن و میخوان با گزینه ها و کارهای باحال آشنا بشن.
لینک های دانلود آموزش رو بزار یا خودم یا این که میدم یکی از رفیقام دانلود کنند ممنون می شم:10:
کارت هم قشنگ شده داری حرفه ای می شی
نگفتی میخوای تاپ سکرت رو برات بفرستم؟
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
آره خودشه همون آموزش هست حالا نمی دونم چیزیش کم و زیاد شده یا نه ولی مطمئنی می خوای دانلود کنی حجمش 5 دی وی دی هست ها
esfehanei
07-09-2010, 16:18
خیلی ممنون
من آموزش تاپ سکرت رو تو قم دیدم یه جا 5دی وی دی
ولی گفتم بپرسم ببینم کسی اینا رو دیده؟نظرش ربارش چیه
اونایی هم که گفتم همشو نمیخوام دانلود کنم یه قسمتشو میخوام دانلود کنم اگه خوب بود برم بگیرم
خوش بختانه آموزش های فتوشاپ تو قم زیاده فقط مایاه که اصلا کسی نمیدونه چیه
____________________________-
آموزش هم بفرما این لینک
کلا هرچی آموزش لیندا من دان کردم همه از این سایت بوده
بفرما:
برو ببین هرکدومو خواستی دان کن
همش یکیه ها نری همه رو دان کنی
یکیشو باز کن لینک ها رو چک کن بعد دان کن
برای اینکه سایتای آپلود معمولا بسته هستن میتونی بری به رپیدباز و اونجا مستقیم کنی
ولی اونجا باید برای مستقیم کردن هزینشو بشون بدی
برو اینجا:
لینکاتو بده برات مستقیم میکنن
اگه سوالی بود حتما بپرس
موفق باشی
dath-king
07-09-2010, 16:30
یه سوال منظور دوستمون داخل صفحه قبلی چی بود؟ این حرفی هست که زد("فکر میکنم تازه داری با مایا شروع میکنی، یه راحت برای تغییر مقادیر در chanelbox اینه که روی عنوان خصیص کلیک کنی تا highlight بشه(خود عنوان نه مقدارش) بعد با کلیک وسط رو صفحه درگ کن.") منظورش از خصیص چیه؟
میتونی اینگلیسیشو بگی
در مورد آموزش یکی هست که عکس فیل داره حتما اون رو ببین با یکی هست که یکی نشته و دست و سر نداره و فقط لباسه این دیگه شاه کاره از یه آدمی که نشسته همچین چیزی بسازی.
درباره مایا داخل هیچ جای ایران کس زیادی نمی شناسه اما داخل بندر یه سری کتاب تریدی مکس دارند که تعداد صفحه هاش از هزار ها هم بیشتر اون موقع رفیق می خواست براش گیر آوردم چند روز دیگه میخوام برم شهر ببینم آموزش مایا خوب گیرم میاد یا نه اگر گیرم نیومد میام از همینجا میگیرم دیگه چاره ای نیست یه خورده هم گرون میده
برای لینک هم ممنونم سایت های ف ل ت ر رو می دونم چه جوری باز کنم از طریق داس کامپیوتر برای مگا آپلود که خوب کار می کنه
در مورد خریدت اول با فتوشاپ یه خورده کار کن بعد برو سراغ این تاپ سکرت یکی از رفیقام تازه کار بود گیر داد براش ببرم بردم آقا این رو دید دیونه شد نمی دونست کی به کی هست چون باید حداقل با ابزار ها کار کرده باشی.
اون سوال اولین رو جواب بده دارم مایا کار می کنم پسر خیلی حال میده منظور اون رفیقمون از گزینه خصیص چیه؟
dath-king
07-09-2010, 16:41
یه چیزی یادم رفت من زیاد با سایت ها آپلود کار نمی کنم بیشتر تو کار تورنت هستم
بیا این هم یه تورنت از آموزش maya 2009 essential training
با حجم 1.3 گیگ
اگر میخوای فایل هاش رو با تمام جزئیات ببینی این آدرسش
این هم Maya.2011.Essential.Training به صورت فشرده شده با حجم 1.29 گیگ
8 تا سرور تورنت هم پشتیبانش هست و سرعت رو به حد وصل می رسونه
بهت نگفت برای دانلود فقط از تورنت استفاده کن اگر میخوای کار با تورنت و این سایت جستجو گر آشنا بشی بگو تا بهت بگم
esfehanei
07-09-2010, 16:42
خیلی ممنون از کمکت د مورد فتوشاپ
من فک کنم قبلا هم گفتم یه کتاب 700صفحه ای در مورد فتوشاپ چند سال پیش خوندم (زمانی که سی اس 3 اومده بود)
بعد رفتم سراع سه بعدی
برایهمین الان یه کمشو یادمه اینا خیلی برام عجیب بود
ببین برای اینکه بخوای مقداری رو حالا هر چی بود کم یا زیاد کنی تومایا دو راه کلی داری
1-وارد کردن مقدار با عدد: یعنی اینکه میری روی عدده کلیک میکنی و مقداری که میخوای رو وارد میکنی
2-وارد کردن چشمی:یعنی اینکه نمیدونی چه عدی رو وارد کنی هیهم بخوای عدد عوضکنی اذیت میشی با این کار موس رو حرکت میدی و اون عدده عوض میشه
برای اینکار به جای اینکه روی عدده کلیک کنی کنارش اونجایی که اسمشو نوشته کلیک چپ رو میزنی ولی ول نمیکنی بعد میری وسط صفحه و درگ میکنی عدد تغییر میکنیه و میتونی ببینی
همین
راستی الان میخوای چی بسازی؟
اگه مشکلی بود حتما بنویس
esfehanei
07-09-2010, 16:54
خیلی ممنون
والا من زیاد با تورنت کار نکردم اصلا تاحالا تورنت دان نکردم
چون تورنت هم آپلود میکنه و هم انلود برای همین دوبرابر حجم میگیره اینجا هم اینترنت من ترافیکیه و 5تومن برای هرگیگ باید بدم
سرعتش هم بعضی مواقع پایینه
یه دونه تورنت داشتم اونم دادم رپیدباز از اون مستقیم دان کردم بهتره و دیگه دوبرابر ترافیک نمیگیره
اگه میشه در مورد سایتش یه کم توضیح بده چون تو تورنت معمولا همه چی پیدا میشه
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
ضمنا به نظر من 2011 رو دان کنی بهتر از 2009 هست حالا میلخودته هر کدوم رودوست داشتی دان کن
dath-king
07-09-2010, 17:04
میگم من کدوم رو بگیرم 2011 ، 2009 یا 2008 ؟
میخوام یه دروازه ساده درست کنم داخل یه سایت خارجی دیدم جالب بود
این تصویرش هست که ساخته
ولی یه چیزش رو نمی دونم به عکس پایین نگاه کن نمی دونم این چه جوری این مثلث رو درست می کنه
این چه جوری هست راهنمایی می تونی بکنی فقط اسم ابزار و گزینه ها رو به انگلیسی بنویس نفهمیدم چه جوری این مثلث رو می کشه و کش و قوس بهش میده
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
این هم آدرس سایتی که آموزش رو ازش گرفتم
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
این هم آدرس سایتی که آموزش رو ازش گرفتم
esfehanei
07-09-2010, 17:14
خوب به نظر من اگه 2011 رو دانکنی بهتره مخصوصا اون آموزش موتور سازی رو حتما نگاه کن
در مورد اون مدل صبر کن الان میخوام خودم مدلش کنم با یه روش دیگه چون من نفهمیدم این چه جوری ساخته صبر کن
چند ساعت دیگه میزارم بعد از افطار چون الان سرم درد گرفته شدیدا
این رو بخون:
This is not the standard method to make an arch, it is just my way of making them
میگه این راه اصلیبرای ساختن این آرچ ها یا مدل ها نیت فقط روشیه که خود نویسنده ازش استفاده میکنه
تو میتونی از یه روش دیگه استفاده کنی
با اینحال
من یه کم بالا و پایین کردم نفهمیدم روش این رو حتما خودم درستش میکنم با یه روش دیگه و میزارم همینجا
سوال دیگه ای بود حتما بپرس
dath-king
07-09-2010, 18:51
منتظرت هستم این ابزاری که استفاده کرده شبیح به یکی از ابزارهای فتوشاپ هست همون ابزاری که اون عکس اولی رو باهاش ساختم داخل آموزش ابزاری که باهاش این کار روی کرده داخل به شکل زیر هست اما من داخل مایا اولین گزینه رو پیدا کردم اما گزینه دوم رو هنوز پیدا نکرد.
esfehanei
07-09-2010, 18:53
بیا درستش کردم
ترکیبی از سرفیس و پولیگان و... یه کم هم تغییرش دارم
ببین با راه های دیگه هم میه یه مدل رو ساخت فقط یک ساعت داشتم بش ور میرفتم
تو هم شروع کن به ساختن ببینم چی میکنی
موفقباشی:11:
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
منتظرت هستم این ابزاری که استفاده کرده شبیح به یکی از ابزارهای فتوشاپ هست همون ابزاری که اون عکس اولی رو باهاش ساختم داخل آموزش ابزاری که باهاش این کار روی کرده داخل به شکل زیر هست اما من داخل مایا اولین گزینه رو پیدا کردم اما گزینه دوم رو هنوز پیدا نکرد.
اصلا همچین منویی تو مایا 2011 نیست
dath-king
07-09-2010, 19:09
عزیز گفتن توضیح بده زدی بدتر گیجم کردی باید چه جوی بسازم از مراحلش یه سری تصویر می گرفتی تا من هم بفهمم یا حداقل به انگلیسی بنویس من بفهمم
قشنگ شده
dath-king
07-09-2010, 19:31
اسم چند تا دیگه از آموزش های مایا رو بگو تا دانلود کنم فقط اسم کاملش رو بگو باقیش با من پیداش می کنم دمت گرم رفیق بابت جواب های خوبت اسم من سهیل دهقانی اسم شما چیه؟
من دارم روی طرح یه بازی کار می کنم اما به گرافیک کار دست رسی ندارم به خاطر همین تصمیم گرفتم خودم تصاویر رو بسازم برای این که یه یادگاری حتی شده داشته باشم و داخل یه زمینه دیگه یه خورده هم شده استاد بشم
یادت نره اسم کامل یه چند تا آموزش دیگه هم بده الان دارم 2011 رو دانلود میکنم بعدش میخوام یه چند تا دیگه هم بگیرم تا یه خورد رو روال عادی بیوفته :10:
esfehanei
07-09-2010, 20:08
عزیز گفتن توضیح بده زدی بدتر گیجم کردی باید چه جوی بسازم از مراحلش یه سری تصویر می گرفتی تا من هم بفهمم یا حداقل به انگلیسی بنویس من بفهمم
قشنگ شده
ساختنش مرحله زیاد داره بخوام بنویسم زیاد میشه بدتر گیج میشی کلا بیخیالش شو
esfehanei
07-09-2010, 20:16
خوب
و اما اسم آموزش ها که خواستی:
اول از همه اون لنیندا رو دانلود کن حالا ببین من چقدر اینو گفتم از بس خوبه من برای زیبراش و افترافکت رو هم دانلود کردم
بعد از اون اگه اون 20 دی وی دیو گرفت که هیچ وگرنه اینا رو خودت دانلود کن
اسم شرکت سازنده این آموزشا دیجیتال تاتورزه digital-tutors
Introduction to Modeling in Maya
این آموزش مقدماتی خوبیه سعی کن انلود کنی آموزش ساخت و مدلینگ یه چاقوهه
Urban Environment Creation in Maya
اون کوچه که بت گفتم رو از این آموزش دیدم اگه تونستی اینو دانلود کن حتما
Photorealistic Car Modeling in Maya
آموزش ساخت ماشین
من زیاد اینو ندیدم ولی چون گفتی میخوای ماشین بسازی این برای ساخت ماشینه
Maya Modeling Techniques: Automotive
اینم یه آموزش یگه برای ساختن ماشین
کلا اینا آموزش های خوبی هستن
اگه میخوای اطلاعات بیشتری از اینا داشته باشی برو توسایت دیجیتال تاتورز اسمشو بنویس اطلاعاتش میاد بعد بگرد لینکشو پیدا کن
موفقباشی:11:
dath-king
07-09-2010, 21:18
رفیق دمت گرم من نمی خوام کل مراحل رو توضیح بدی فقط بهم بگو چه طوری این ستون های خمیده رو طراحی کنم این رو میخوام بدونم؟ این رو منظورمه:
خوب این تورنت رو پیدا کردم خیلی جالبه تمام آموزش هایی که می خوای فکر کنم داخلش هست
حجم تورنت 23.33 گیگ حجمش عجیب بالاست اما می تونی تیکه تیکه دانلود کنی این یکی از خوبی های تورنت هست
مجموعه چیزایی که داخلش هست
مجموعه به نظر خوبه اگر کار با تورنت رو بلد نیستی می خوای دانلود کنی بهم بگو بهت بگم چه جوری هست :10:
دانلود تورنت کامل مجموعه بالا:
ممنون بابت توضیحات خوبت:10: :11:
dath-king
07-09-2010, 23:13
دوست عزیز دست کم بهم بگو چه جوری خمیده دهی به اون شکل درست کنم و مثل شما اون جوری که درست کردید گرافیکی بشه
این رو همین طوری درست کردم با یه سری ابزاراش افتادم به جونش این شکلی در اومد ولی نتونستم مثل شما حالت دیواری در بیارم و فقط خط هست.
خوب هست؟
esfehanei
07-09-2010, 23:36
والا اینجوری که معلوم نیست
دکمه ی 5 روی کیبوردت رو بزن درست میشه
dath-king
08-09-2010, 07:36
خوب بهم بگو چه جوری اون جوری یکی از دروازه ها رو درست کردی مال من اینجوری شده؟
esfehanei
08-09-2010, 10:11
اینو چه جوریدرست کردی؟
چرا اینجوری شده؟
خیلی عجیبه
اونجوری که من ساختم هزار تا مرحله داره چون از روش خودم استفاده کردم ترکیبی از سرفیس و پولیگانه
خوب حالا زیاد درگیر این یکی نشو برو کار های دیگه بکن
dath-king
08-09-2010, 10:49
من نمی دونم چه خوری مربع ها رو شکل بدم
esfehanei
08-09-2010, 10:54
خوب خود شکل ادن به تنهایی که نیست
مثلا یه جا میتونی ادج ها رو حرکت بدی یه جا ورتکس ها و یه جا فیس ها
بستگی به کارت داره
راستی آموزش که بت گفتم دانلود کردی؟
اون تو همه چی رو آموزش داده
البته من انیمیشن و ریگینگش رو اصلا ندیدم
dath-king
08-09-2010, 11:11
فعلا 503 مگابایتش دانلود شده باقیش تا 10 ساعت دیگه تموم میشه داخل این جور چیزا هم آموزش داده دیگه
esfehanei
08-09-2010, 11:15
تورنت دانلود میکنی؟
تورنت بدیش اینه که دوبرابر ترافیک میگیره
اینجوری یاد نمیده
اون موتوره رو دیدی؟
اون رو میسازه بعد یه کاراکتر و حدودی میسازه
انیمیشن رو ندیدم
بعد نورپردازی و...
البته برای نورپردازی آموزش کامل دیگه ای هم هست که اون عالیه اول اینو کامل ببین اونم بت میدم
dath-king
08-09-2010, 11:47
تورنت خوب حداقل ازش مطمئن هستم که یه هو لینکش خراب نمی شه
این آموزش یاد میده چه جوری این جور مربع های خمیده رو درست کنم؟
dath-king
09-09-2010, 08:29
سلام عزیز دانلودم تموم شد آموزش جالبی هست دارم کم کم می خونمش یه سوالی ازت دارم برای پیدا کردن این جور عکسای ماشین و موتور باید از چه اسم های استفاده کنم یا سایتی چیزی می شناسی؟
سلام
خیلی خوبه که آموزش دان کردی
با آموزش جلو بری کارت عالی میشه
برای پیدا کردن این عکس ها میتونی توی
دنبالش بگردی
dath-king
09-09-2010, 09:49
دوست عزیز واقعا ممنون دستت طلا :10: :11:
esfehanei
09-09-2010, 10:16
اینا که میخوای اسمش بلوپرینته
blueprintهست
ببینم من یه آموزش اگه بخوام میتونی از تورنت برام پیدا کنی؟سالم باشه هاااااااااااااااااااااااا اا
اگه میتونی بگو اسمشو برات پیام میکنم
چون بصورت لینکی چیزی نبود تا دان کنم
dath-king
09-09-2010, 11:03
اسمش رو کامل بگو ببینم هست یا نه اسم کامل اینگلیسی
یه سوال فوری داخل مایا چه جوری می شه زاویه نمایش رو بالا پایین چپ یا راست کرد
بلدم بچرخونم فقط نمی دنم چه جوری شکل نمایشی رو از روی زاویه نمایش جابجا کنم منظورم ذاویه نمایش هست نه این که شکل رو جابه جا کنم نه فقط نمایش دهنده رو چپ و راست و بالا و پایین ببرم دارم یه چیزی طراحی می کنم تموم شه می زارم
esfehanei
09-09-2010, 11:44
خوب الان اسمشو میزارم یه دقیقه صبر کن
_________
برای تغییر دوتا حالت داره
یکی اینکه آبجکتو تکون یدی راهش اینه که روی آبجکت کلیک کنی و دبلیو بزنی و حرکت بزنی با اون گیزمو ها
راه دیگش اینه که کلیدaltکیبورد رو نگه داری و بعد کلیک چپ بزنی و حرکت بدی
اگه منظورت چیز دیگه ایه دقیقا بگو
esfehanei
09-09-2010, 11:51
اینم اسم دقیق آموزشه
Getting Started with ZBrush
مال digitaltutors
Introduction to Character Modeling
with Mark Dedecker
مال Gnomon workshop
اگه میشه لینک تورنت اینا رو بزار
فقط درست و سالم باشه ها و سرور هاشم خوب باشه از این سرور های نیمه جون نباشه یه وقت
منتظرم
dath-king
09-09-2010, 11:52
نه منظورم اینه که مثلا داخل فتوشاپ می خوای عکسی رو جابه جا کنی کلیک چپ رو نگه می داری عکس رو جابه جا می کنی این های که گفتی برای چرخش های سه بعدی هست اما من جابه جایی دو بعدی رو می گم که صحنه رو چپ و راست و بالا پایین کنم به صورت دو بعدی که انگار داری عکس رو جا به جا می کنی
esfehanei
09-09-2010, 11:56
آهان فک کنم یه چیزایی فهمیدم
کلید altکیبورد رو میزنی و اون دکمه وسط موس رو فشار میدی و حرکت میدی
برایاینکه به قسمت های دیگه بری یه بار اسپیس رو سریع میزنی 4قسمت میاد هر کدومو خواستی انتخاب میکنی بعد دوباره سریع اسپیس میزنی
dath-king
09-09-2010, 12:03
with Mark Dedecker
نیست یا این که اسمش درست نیست
اما این
داخل اون مجموعه ای که صفحه قبل گذاشتم بود می تونی از اون استفاده کنی اگر هم می خوای یه تورنت مختص به این رو داشته باشی بیا این یه تورنت مختص به همین مجموعه آموزشی که گفتی حجمش هم 1.59 گیگ هست
تورنت Introduction to Character Modeling مختص
اگر هم می خوای از سروراش مطمئن بشی برو به این آدرس اون های که سبز هست سرور های هست که فعال هستند و قرمز هم سروری هست که فعال نیست.
این آموزش ها مال چه موضوعی هست
این رو طراحی کردم برو ببین نظر هم یادت نره اولین کارم هست.
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
دمت گرم من دنبال همین بودم
esfehanei
09-09-2010, 14:16
خیلی ممنون
اونایی که من داده بوم 2 تا بود
یکی این بود:
Getting Started with ZBrush
که مال دیجیتال تاتورزه
دومی هم اینه:
اون قسمت دومیش اسم گویندشه کاری به اون نباید داشته باشی
این برای گنومونه
خیلی ممنون
09-09-2010, 14:20
قابل شما رو نداشت شما هم خیلی به من کمک کردید این هم یه نوع هدیه بود به شما با تورنت که بلدی کار کنی :10:
به نظرت آموزش ماشین رو دانلود کنم الان یا یکی دیگه؟
esfehanei
09-09-2010, 14:34
اون یکی آموزشه رو پیدا نکردی؟
همون دیجیتال رو میگم
به نظر من فعلا دان نکن
اینو دان کن خوبه من از روی همین اون کوچه رو ساختم (البته خیلی تغییرش دادم)
urban Environment creation in maya
قبل از دانلود برو تو این سایت:
اسم آموزش رو سرچ کن عکساش میاد اگه خوشت اومد دان کن
آموزش ماشین خیلی زوده هااااااا
برایمنم خیلی زوده الان
dath-king
09-09-2010, 15:17
یه سوال فوری فوطی این بخش لایر که شکل ها رو طبقه بندی می کنه کجاست خیلی لازمش دارم ولی نمی دونم کجای مایا هست؟
اون دومی اصلا می گفت تورنتی شبیح این وجود نداره این جستجو گره یه بدی داره حتما باید اسم درست باشه وگرنه چیزی پیدا نمی کنه
سوالم رو حتما جواب بده این بخش لایر این فتوشاپ داره دیگه باید داشته باشه کجاست هرچی می گردم نیست :41:
esfehanei
09-09-2010, 15:19
پایین اون گوشه هست
پایین سمت راست
تو آموزش لیندا هست
ببین اگه پیدا نکردی بگو عکس بزارم
dath-king
09-09-2010, 15:28
می دونم اون پایین هست اما نمی دونم چی کار کردم رفته چی کار کنم برگرده
esfehanei
09-09-2010, 15:33
به این قسمت برو
window>setting/performance>performance
رو بزن
بعد
edit>restore default settings
رو بزن
بعد دکمه saveرو بزن و تموم
درست میشه
dath-king
09-09-2010, 15:39
دوست عزیز واقعا ممنونم دمت گرم
اون دومی هم درست نوشتی داخل سایتی که گفته بودی سرچ کردم هیچی نیومد که هم اسمش باشه.
esfehanei
09-09-2010, 16:17
چه طور نمیشه
بیا درست شد
dath-king
09-09-2010, 20:01
خوب این طور که معلومه هیچ سایت رسمی خارجی از این مجموعه تورنت نساخته
dath-king
09-09-2010, 20:06
دوست عزیز من دارم درباره with Mark Dedecker می گم فکر کنم شما اشتباه فکر کردید من اون رو نمی گفتم این رو می گفتم with Mark Dedecker
dath-king
09-09-2010, 20:30
دوستانی که بلد نیستند با تورنت دانلود کنند این رو با دقت بخونند.
شما اول برنامه تورنت دانلود را باید دانلود کنید و روی سیستم خودتون نصب کنید(تمامی سایت ها برنامه تورنت دانلود رو دارند اما به نظر من Vuze بهتر هست اما بین برنامه هیچ فرقی نداره) بعد فایل های تورنت رو با برنامه باز کنید (لینک های تورنت رو جای آدرس سایت وارد کنید بعد خودکار فایل تورنت دانلود میشه یا لینک رو در برنامه های دانلود بریزید اندازه فایل های تورنت کیلوبایتی هست و سه ثانیه دانلودش طول نمی کشه) بعد فایل های تورنت رو در برنامه دانلود تورنت بریزید تا فایل اصلی دانلود بشه.
برای ریختن فایل های تورنت در برنامه تورنت چند راه هست یک که بعضی وقت ها ممکنه در سیستمتون فعال نباشه (برنامه تورنت) اما اگر فعال باشه آیکون فایل های تورنت تغییر می کند دو بار روی فایل کلید می کنید خودش وارد برنامه تورنت دانلود می شود.
راه دوم برنامه رو باز کنید و فایل تورنت رو درک کرده و داخل برنامه بندازید .
راه سوم از طریق File>>Open>>Torrent file و فایل تورنت رو پیدا و کلیک کنید تا در برنامه وارد شود.
بعد از ورود فایل تورنت به برنامه تورنت دانلود پنجره ای باز می شود که مشخصات فایل اصلی و حجم فایل ها رو نمایش می دهد در اینجا شما می توانید تایین کنید که کدام فایل ها رو می خواهید کدام رو نمی خواهید به این شکل که در کناره اسم هر فایل یه مربع تیک دار هست اگر تیک رو بردارید این فایل دانلود نمی شود و فقط فایل هایی که تیک دارند دانلود می شوند.
در پایان هم باید بگم که برنامه های تورنت دانلود مانند دانلود منیجر و تمامی برنامه های دانلود ذخیره می شوند و می توانید ادامه دانلود رو بعدا ادامه بدید و یک چیز دیگه برنامه تورنت دانلود قبل از دانلود فایل رو با سایز و حجم های واقعی در سیستم شما ثبت می کند اما در اصل فایل ها پوچ هستند و به صورت دیتا دیتا فایل رو پر می کند و در پایان دانلود فایل رو قاب های دیتای کامل به شما ارائه می دهد.
دوستانی که می خواهند فایل های تورنت رو خودشون پیدا کنند می توانند از بهترین جستجو گر تورنت استفاده کنند
نکته های که باید بدانید برای جستجو
از اعلامت ها نباید استفاده کنید مثلا : + - * / . : "
سعی کنید با حروف کوچک و حداقل حرفهای اول بزرگ باشند
فارسی تایپ نکنید که هیچی پیدا نمی کنه
در کنار هر اسمی زمینه فایل رو می گه که فیلم هست بازی هست یا هر چی دیگه
جلوی اسم دقیق سمت راست اگر اعدادی به رنگ قرمز دیدی این تورنت یه مشکلی داره مطمئن باشید
اگر جلوی اسم سمت راست اعدادی به رنگ سبز باشد این تشکر ها و امتیاز های این تورنت هست برای سالم بودن و سرعت خوبش هست.
بعد رو هر کدوم که کلید کنید یه صفحه جدید باز می شه که سرور هاش رو نشون می ده با تمامی جزئیات تورنت اگر سرور هاش زیاد باشه این تورنت سرعت بالاتری داره
یه چیز جالب درباره تورنت تورنت بر عکس دانلود های دیگه هست هر چقدر ترافیک دانلود با اون تورنت بیشتر باشه سرعت دانلود بالا تر می ره و سرعتش بالا و پایین نمی شه در بالا ترین سرعت می مونه
خوب اگر دوستان سوالی داشتن بپرسند
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
ببخشید اشتباهی فرستادم
dath-king
11-09-2010, 13:17
سلام رفیق این آموزش رندر داخل مایا هست حجم 405 مگابایت هست من دارم دانلود می کنم گفتم برات بزارم شاید بدردت بخوره
یکی از دوستان لینک رو مستقیم کرد دستش درد نکنه
esfehanei
13-09-2010, 12:38
خیلی ممنون از شما
چند روزی نبودم
تو این چند روز چی کردی؟
مایا رومیگم
تا کجاش رفتی؟
آموزش لیندا رو چی کردی؟
dath-king
13-09-2010, 13:30
خوب شد برگشتی مایا رو دارم یاد می گیرم یه طرح ساختم تموم شد داخل این آدرس هست
فقط عزیز من درباره نور پردازی و رندر و رنگ کردن چیزی نمی دونم به هر کی میگم یه مقاله یه پی دی اف ای یه چیزی بهم بگن کسی هیچی نمی گه اگر می تونی کمکم کن این بخش هاش هم یاد بگیرم
ولی خودمونیم اینی که ساختم برام خیلی سنگین بود
esfehanei
13-09-2010, 15:10
خوب مدل سازیت خوب شده
یه روزه چه سریع یاد گرفتی هاااااا
در مورد نور پردازی و به اصلاح خودت رنگ کردن منم زیاد یاد نگرفتم
اول اینکه آخرای همین آموزش لیندا یه چند قسمت در باره نور و به قول خودت رنگ کردن هست
اما اینو بت بگم اول کار هستی باید بدونی اونی که میگی رنگ کردن اصلا معنی نداره تو مایا
تو برنامه های سه بعدی برای دادن رنگ به جسم باید متریال بسازی
متریال رو میتونی با ترکیب رنگ ها و یا با تکسچر بسازی که هرکدوم توضیح داره
نورپرازی هم مثل انیمیشن برای خودش عالمی داره و به این راحتی نمیتونی همشو یاد بگیری
ولی با اینحال یه آموزش داره این لیندا برای نورپردازی
برو تو سایت لیندا و قسمت مایا و قسمت مایا 2011و اون آموزش نورپردازی هست اگه پیدا نکردی بگو برات پیداش کنم و اونو دان کن
من هنوز وقت نکردم اینا رو ببینم ولی اگه بشه از فردا میخوام ببینمش
همچنین گفته بودی پی دی اف میخوای منم اوایل کار با مکس زیاد دنبالش گشتم ولی چیزی پیا نکردم پس زیاد خوتو خسته نکن اعصابت خورد میشه الکی
اگه سوالی بود حتما بپرس
موفق باشی
dath-king
13-09-2010, 16:58
نظر لطف هست من دیپلم کامپیوتر گرفتم البته ربطی نداره من در کل کار با نرم افزار ها رو دوست دارم و تا الان یه دنیا برنامه کار کردم و همیشه سعی می کنم زیر رو بنش رو دربیارم اولین برنامه ای که یاد گرفتم اتوران سازی بود داش می رفت دانشگاه قبل از اینکه اون کار باهاش رو یاد بگیره من داخلش استاد شدم ولی داخل کد نویسی اون از من سر تر هست حالا بگذریم
در مورد سایته من چیزی پیدا نکردم اسم آموزش رو بده من پیداش می کنم می دونی بچه ها (رفیقام) سر این ماجرا های تورنت بهم می گن جوینده :31:
من تازه کار هستم و هنوز چیزی در باره رنگ کردن که داخل این برنامه باید به روش های تکسچر باشه هنوز نمی دونم
لطف کن اسم یه سری آموزش تصویری رنگ کردن و رندر و نور پردازی بهم بگو
esfehanei
13-09-2010, 17:09
خوب پس خیلی از من بزرگتری
در مورد آموزش هنوز خودم چیزی ندیدم
ولی یه ساعت صبر کن الان این 20 دی وی دیو چک میکنم اسم دقیقشو برات میزارم
منم خیلی با این برنامه ها کار کردم
از ورد و اکسل و... شروع کردم ویزوال بیسیک و.... هم کار کردم و الانم مایا
ولی متاسفانه هیچکدومو تا ته نرفتم
مثلا ویژوال بیسیک6رو یه کم کار کردم رفتم 208 و اونو ول کردم رفتم مایا
الانم میخوام برم افترافکت و پریمیر
خوب بگذریم یه ساعت دیگه (شایدم زودتر)برات اسماشونو میزارم
ولیبرای شروع
اینو من دان کردم:
Maya 2011 Lighting and Rendering in mental ray
اینم صفحه خودش:
البته من اینو هنوز ندیدم و نمیتونم دربارش نظر بدم و یا اینکه اینو بت توصیه کنم
تو همون صفحه میتونی ببینی بعضی درساشو
اگه دوست داشتی دان کن
البته به نظر من صبر کن تا نظر اصلیرو یه ساعت دیگه میگم
سوال دیگه ای بود بپرس (البته شما دیگه استاد هستین و من باید از شما بپرسم)
باتشکر
dath-king
13-09-2010, 17:38
نظر لطفت هست من استاد نیستم من اون آموزش لیندا رو نگاه کردم و فقط دقت کرد کارایی ها ابزار مایا چیه تو هم همین کار رو بکنی توهم استاد می شی.(تو بیشتر از من کار کردی و با منوی اصلی واردی من وارد نیستم)
من منتظر جوابت هستم دانلود کنم یا نه البته ای دی اس الم آخراش هست دوماه هست فکر کنم چند روز دیگه تمومشه ولی دوباره دو ماه دیگه میگیرم تا باقی آموزش ها هم بگیرم خوبی این مدم این هست که دانلود نا محدود داره آخه خط مال خود مخابرات هست.
بگزریم مگه کلاس چندمی کدوم رشته هستی؟
البته نرم افزارها رو نصفه هم بلد باشی خوبه خیلی بدرد می خوره می تونی با هم ترکیبشون کنی ویژوال رو کامل یاد نگرفتی زیاد مهم نیست چون زیاد به کارت نمی یاد مگر این که بخوای برنامه نویس بشی به نظرم اول این مایا رو یاد بگیری تا حد ساخت کارکتر های کامل بعد بری سراغ برنامه های دیگه بهتره در مورد افتر افکت انتخاب خوبی هست من یه خورده باهاش کار کردم ولی خوشم نیومد ولش کردم خیلی پیچیده بود حدودا دو یا سه سال پیش بود تازه رفته بود رشته کامپیوتر.
راستی اون کوچه رو تموم نکردی؟
esfehanei
13-09-2010, 20:59
خیلی ببخشید که دیر کردم
رفته بودم کتاب افتر و پریمیر بگیرم
والا من امسال اگه عمری باشه میرم دوم رشته رو هم فعلا گفتم ریاضی حالا ببینم بعدا چی میشه
_________
راستی اگه تونستی آواتارت رو تغییر بده چون خیلی تیرس
_________
آموزشا رو هم الان میزارم
esfehanei
13-09-2010, 21:38
واما آموزش....................
خوب اگه نظر منو بخوای من الان رفتم و یه نگاهی کردم
این آموزش رو ببین اگه تونستی دان کن
اسم دقیقش اینه:
Introduction to Lighting in Maya
از شرکت دیجیتال تاتورزه(digital-tutors)
اگه اینو دان کنی دیگه لازم نیست بقیه رو دان کنی
اگه اون نبود اون لیندا رو دان کن اونم خوب بود
ولی به نظر من دیجیتال بهتره
_________
واما سوال من
سرعتت چقدره؟
منظورم سرعت اینترنته 128یا256یا512یا......؟
همچنین برو تو این سایت یه تست اسپید بگیر:speedtest.net
dath-king
13-09-2010, 21:55
به سلامتی می ری دوم خوبه
سرعت اینترنتم 256 هست چطور مگه؟
منظورت از تست اسپید بگیر چیه؟
esfehanei
13-09-2010, 21:57
خوب برو توسایت تست اسپید دات نت و تست بگیر دیگه
dath-king
13-09-2010, 22:01
پسر این چیه دیگه این چه سایتیه دیگه
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
تست چیو بگیرم برای چی هست کارش چیه یه خورده ساده تر بگو
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
تست مقدار دانلود و آپلود رو می گه اما من الان دارم با تورنت دانلود می کنم اینی که نشون داده اشتباه هست
dath-king
13-09-2010, 22:07
Introduction to Lighting in Maya
این آموزشه 400 خورده ای حجمشه دیگه درسته؟
من یکی به این نام کامل
Digital Tutors - Introduction to Lighting in Maya
پیدا کردم تورنت منظورم هست 430 مگابایت بود خودشه؟
esfehanei
18-09-2010, 21:13
ببخشید دیر جواب دادم
اصلا حواسم به اینجا نبود
بله همونه همون 430مگه
من همونو دارم میبینم عالیه
dath-king
20-09-2010, 08:23
حالا عکس بهتر شد از این دیگه واضحه تر نداشتم :31:
دارم دانلود می کنم همون آموزشی که بالا اسمش رو نوشتم :10:
esfehanei
20-09-2010, 09:28
آمورش نورپردازی؟
اگه که اونه مطمئن باش عالیه من اونو دارم میبینم
خیلی خوبه
dath-king
20-09-2010, 10:47
آره همون آموزش نور پردازی
اسم یه آموزش باهال دیگه رو بگو
:10:
esfehanei
20-09-2010, 12:23
ای بابا
فعلا اینو دانلود کن
تا بعد
الان خودم دارم آموزش های دیگه رو میبینم
یکی دیگه برات مینویسم
dath-king
20-09-2010, 13:56
آخه اینترنتم آخراشه هر آن ممکنه تموم بشه می خوام آموزش های خوب رو داشته باشه که وقتی اینترنتم تموم شد تمام رو کامل ببینم و یه خورده هرفه ای تر بشم فعلا آماتورم منظورم رو می دونی چی می گم :10:
.:PAR3A:.
20-09-2010, 14:58
و خداوند یاهو مسنجر و پس از آن گوگل تاک و پس از آن برای کسانی که حالش را نداشتند VM را آفرید تا تاپیک را به چت باکس تبدیل نکنن... (همکار جان یه سر و سامونی بده اینجا رو )
dath-king
20-09-2010, 22:52
دوست عزیز منظور
این یه پست هست که یکی از دوستان داره من رو راه نمایی می کنه شما با این پست مشکلی دارید
در ضمن من بیشتر وقت ها آن هستم اما این دوستمون نیست پس برام مطلب ها رو اینجا می زاره همین
نباید این جوری برداشت می کردی
اگر من این پست رو نمی زدم تا الان هیچی از مایا نمی فهمیدم و خدا رو شکر این پست رو زدم و جواب هم داد و الان دارم داخل کارم پیشرفت می کنم.......................................... :10:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
در ضمن خدا یاهو این جور چیزا رو درست نکرده بنده خدا این ها رو ساخته :31: :10:
.:PAR3A:.
20-09-2010, 23:01
نه خوب ما کاره ای نیستیم فقط محظ اطلاع گفتم این چیزا به عهده همکار و مدیر هست ولی خوب سعی کنین این موضوعات رو توی پروفایل همدیگه بگین....
esfehanei
20-09-2010, 23:13
دوست عزیز
از شما انتظار نداشتم
شما خودت حرفه ای هستی
خیلی ناراحت شدم
خوب اگه من جواب دادم برای این بود
اولا خودم هم تا چن هفته پیش از همه سوال میپرسیدم (مگه شما خودت یادت نیست؟)
دوما شاید یکی دیگه بخواد مایا یادبگیره
اونوقت اونم میاد دوباره تاپیک میزنه میگه میای بهتره یا مکس(مگه خود شما تاحالا ندیدی هزارنفر میان و میگن)
باز هم میگم
چون شما گفتید پست نده
من دیگه اینجا تو این تاپیک پست نمیدم
dath-king
30-09-2010, 10:08
کمک فوری این بخش هایی که خط قرمز دورشون هست قاطی کرده باید از چهار طرف نشون بده اما نمی دونم چی شد قاطی کرد فروری فوطی سیو هم نکردم نمی دونم چه جوری به حالت اول برگردونمش
حاجی حسین
30-09-2010, 15:13
سلام
روی تب panelsکلیک کن بعد توی قسمت دوربین گزینه top یا هر نوع دور بین دیگه ای رو انتخابکن
با توی tool box خانه زیر pespective رو کلید کن
pagazonda
13-10-2010, 17:32
3DS MAX DESIGN
ولي اول بايد خود مكس رو ياد بگيري.
dath-king
14-10-2010, 16:51
دوستان من هر کاری می کنم نمی تونم کارکتر هام رو داخل زد براش ببرم لطفا راهنمایی کنید.
از مایا به زدبراش
smspersia
14-10-2010, 17:40
دوستان من هر کاری می کنم نمی تونم کارکتر هام رو داخل زد براش ببرم لطفا راهنمایی کنید.
از مایا به زدبراش
تو مایا با فرمت ابجکت سوش کن obj
اگه تو لیست نبود داخل پلاگینهای مایا تیک شو علا مت دار کن
dath-king
15-10-2010, 22:54
دوست عزیز این کار رو کردم ولی وقتی می خوام وارد زد براش کنمش یه پیغام اوکی و کنسل میاد و هر کدوم رو انتخاب می کنم زد براش بسته می شه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.