ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : DISK BOOT FAILURE

AliBaMaram.13
05-09-2010, 23:00
سلام دوستان من وقتی سیستم ام رو روشن می کنم موقع بوت شدت همچین اروری می ده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سیستم همون جوری می مونه که باctrl+alt+del ریستارت می کنم و بدون هیچ مشکلی بالا می یاد یعنی دفعه اولی که روشن می کنم همچین مشکلی دارم البته اکثر اوقات! چون بعضی وقتا بهم حال می ده و به زندگی امیدوارم می کنه و بدون هرور می یاد بالا...

نمی دونم از کجاست ... cpu mb ram رو جدید گرفتم یه هارد 80 و یه دیویدی داشتم که هر دوشو با یه رابط IDE به مادر بورد وصل کردم

مادربوردم هم giga-78lmt-s2 ...چون خودم اسمبل کردم و زیاد تو این کار وارد نیستم می ترسم یه کاری کرده باشم که بعدا گندش در بیاد

ممنون می شم کمکم کنید...

EXTREME
05-09-2010, 23:13
قبل از همه بایوس رو دیفالت کنید و بوت رو بزارین رو هارد بعد
ویندوزتون رو عوض کنید اگه بازم اینطور بود
اتصالات هارد رو چک کنید و درست نشد هارد مورد داره که با نرم افزار hdd regenerator باید اسکن بشه

david est2
06-09-2010, 13:11
سلام دوستان من وقتی سیستم ام رو روشن می کنم موقع بوت شدت همچین اروری می ده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیستم همون جوری می مونه که باctrl+alt+del ریستارت می کنم و بدون هیچ مشکلی بالا می یاد یعنی دفعه اولی که روشن می کنم همچین مشکلی دارم البته اکثر اوقات! چون بعضی وقتا بهم حال می ده و به زندگی امیدوارم می کنه و بدون هرور می یاد بالا...

نمی دونم از کجاست ... cpu mb ram رو جدید گرفتم یه هارد 80 و یه دیویدی داشتم که هر دوشو با یه رابط IDE به مادر بورد وصل کردم

مادربوردم هم giga-78lmt-s2 ...چون خودم اسمبل کردم و زیاد تو این کار وارد نیستم می ترسم یه کاری کرده باشم که بعدا گندش در بیاد

ممنون می شم کمکم کنید...

مشکل می تونه از هاردت یا کابل هاردت و یا پاورت باشه بهتر کابل هارد و دی وی دی درایوتو جدا بگیری روی کپی کردن هم سریعتره

AliBaMaram.13
06-09-2010, 13:16
همه بوت ها رو گذاشتم رو هارد دیسک ولی بازم همچین مشکلی دارم تا جایی که یادم می یاد وقتی تازه ویندوز زده بودم هم همچین مشکلی داشتم ولی کمتر بود برنامه ای هم که معرفی کردین دانلود می کنم بعد خبرشو می دم احتمال اینکه هاردم خراب باشه هست چون قدیمیه...بازم ممنون

AliBaMaram.13
06-09-2010, 13:23
مشکل می تونه از هاردت یا کابل هاردت و یا پاورت باشه بهتر کابل هارد و دی وی دی درایوتو جدا بگیری روی کپی کردن هم سریعتره

من فقط سه تا قطعه رو عوض کردم بقیه از قبل مونده و قبلا هم همچین مشکلی نداشتم البته قبلا رو سیستم xp بود نمی دونم ربط داره یا نه ولی واسه اینکه win7 نصب کنم هاردم رو از اول پارتیشن بندی کردم چون درایو c جا نداشت در مورد کابل جدا هم باید بگم که امکانش وجود نداره چون هم هارد هم دی وی دی از نوع IDE هست و مادربوردم فقط یه پورت IDE داره:41: یه سوال اگه جدا باشه خیلی رو سرعت تاثیر داره؟ یعنی محسوسه؟

AliBaMaram.13
06-09-2010, 13:23

من فقط سه تا قطعه رو عوض کردم بقیه از قبل مونده و قبلا هم همچین مشکلی نداشتم البته قبلا رو سیستم xp بود نمی دونم ربط داره یا نه ولی واسه اینکه win7 نصب کنم هاردم رو از اول پارتیشن بندی کردم چون درایو c جا نداشت در مورد کابل جدا هم باید بگم که امکانش وجود نداره چون هم هارد هم دی وی دی از نوع IDE هست و مادربوردم فقط یه پورت IDE داره:41: یه سوال اگه جدا باشه خیلی رو سرعت تاثیر داره؟ یعنی محسوسه؟

EXTREME
06-09-2010, 13:26
البته اینم بگم مشکل از پاور هم میتونه باشه من چند وقت پیش با این مشکل برخورد کردم ایراد از پاورش بود چون برق ضعیف به هارد میرسوند

AliBaMaram.13
06-09-2010, 23:10
البته اینم بگم مشکل از پاور هم میتونه باشه من چند وقت پیش با این مشکل برخورد کردم ایراد از پاورش بود چون برق ضعیف به هارد میرسوند

پاورم از این ویرا نارنجی هاست فک کنم 220 ...احتمالش زیاده از پاور باشه چون از سیستم قبلیم مونده...

EXTREME
06-09-2010, 23:15
پس شما کارایی که در پست های قبلی گفته شد رو انجام بدین 100% نتیجه میگیرین

david est2
08-09-2010, 00:25

نه خیلی فرقی تو سرعت نداره ، ولی بعدا به فکر یه هارد ساتا باش مادربرد سی پی یو جدید با این هارد یه پاش می لنگه

AliBaMaram.13
10-01-2011, 21:17
سلام دوباره دوستان...من امروز یه هارد جدید ساتا گرفتم و همچنان این مشکل رو دارم جالب اینه که اینبار اصلا سیستم با هر چن بار ریستارت بالا نمی یاد

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------

وقتی هارد جدید ساتام رو وصل می کنم هر کاری می کنم سیستم بالا نمی یاد و همین ارور DISK BOOT FAILURE رو میده فکر می کنید از چیه؟ پاورم ضعیفه؟؟ هر جوری بگین امتحان کردم هارد قدیم ام رو جدا کردم دی وی دی رو جدا کردم نهههههه! نشد که نشد! تنظیمات بایوسم تا جایی که عقلم می رسید انگولک کردم ولی بازم نشد چرا؟ توش موندم...

AliBaMaram.13
10-01-2011, 21:28
من تمام کارهایی که تو پست های قبلی این تاپیک گفتین انجام دادم حتی انگلیسیم سرچ کردم تا جایی که سوادم می رسید کارهایی که گفته بودند انجام دادم

ولی باز نشد که نشد...
آقا مهرداد اون نرم افزاریم که گفته بودین دانلود کردم . تست انجام دادم ولی هیچ اروری پیدا نکرد..حالا موضوع اینه که وقتی با هارد جدیدم هم همین ارور می ده و اصلا!! بالا نمی یاد از چی می تونه باشه! چون با هارد قدیم ایم با ریستارت دوباره تو اون حالت بالا می اومد ولی با هارد جدید اصلا!!

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

فقط یه چیز که شاید کمکتون کنه واسه پیدا کردن مشکل من ...من یه هارد 1 ترا اکستنال 3.5 اینچی هم دارم که وقتی اونو وصل کردم اون مشکلم حل شد! یعنی هارد قدیمیم وقتی هارد اکسترنالم هم به سیستم وصل بود دیگه اصلا هیچ مشکلی نداشت...فقط گاهی این ارور رو می داد NTLR is missing که اونم باز با ریستارت حل مشد! ولی خیلی کم اون ارور رو می داد...

EXTREME
10-01-2011, 23:47
من تمام کارهایی که تو پست های قبلی این تاپیک گفتین انجام دادم حتی انگلیسیم سرچ کردم تا جایی که سوادم می رسید کارهایی که گفته بودند انجام دادم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی باز نشد که نشد...
آقا مهرداد اون نرم افزاریم که گفته بودین دانلود کردم . تست انجام دادم ولی هیچ اروری پیدا نکرد..حالا موضوع اینه که وقتی با هارد جدیدم هم همین ارور می ده و اصلا!! بالا نمی یاد از چی می تونه باشه! چون با هارد قدیم ایم با ریستارت دوباره تو اون حالت بالا می اومد ولی با هارد جدید اصلا!!

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

فقط یه چیز که شاید کمکتون کنه واسه پیدا کردن مشکل من ...من یه هارد 1 ترا اکستنال 3.5 اینچی هم دارم که وقتی اونو وصل کردم اون مشکلم حل شد! یعنی هارد قدیمیم وقتی هارد اکسترنالم هم به سیستم وصل بود دیگه اصلا هیچ مشکلی نداشت...فقط گاهی این ارور رو می داد NTLR is missing که اونم باز با ریستارت حل مشد! ولی خیلی کم اون ارور رو می داد...
اگه بوت رو هارده و اتصالات هارد درسته به احتمال زیاد مشکل از پاوره
با یه پاور دیگه حتما سیستم رو چک کنید گفتم من یه بار یه سیستم برام اومد همین مشکل رو داشت و ایراد از پاورش بود

AliBaMaram.13
11-01-2011, 14:14
عزیز من مشکلم حل شد البته تقریباً...فک کنم به خاطر master و slave بود هر چند زیاد سر در نمی یارم ولی دی وی دی رو مستر کردم هارد ساتام رو slave هارد IDE هم جدا کردمش بهد سی دی ویندوز و گذاشتم و باقی ماجرا...سیستم هم خیلی راحت بالا اومد و هیچ مشکلی نداشت هیچ خبری از ارور نبود...بعد هارد IDE رو هم وصل گردم این بار هم بدون مشکل با ویندوز جدیدی که رو هارد ساتا زده بودم بالا اومد و هارد IDE رو هم می شناخت....فقط یه سوال من می خوام رو هارد قدیمیم هم ویندوز باقی بمونه و موقع بوت ازم سوال کنه که با کدوم ویندوز می خواد بیاد بالا...نمی دونم منظورمو گرفتین؟ علی وقتی هر دو رو وصل می کنم با ویندوزی که روی ساتا هست می یاد بالا...

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

یه سوال دیگه واسه کیس یه فن کوچیک گرفتم آیا وصلش کنم به نظرت پاورم کم نیاره؟ این فن ها چقدر مصرف دارند؟ یه جا خوندم نوشته بود اگه واسه هارد ساتا از تبدیل برق استفاده کنی بعد یه مدت باید فاتحشو بخونی ؟ آیا این مطلب صحت داره؟ اگه واجبه پاورمو ارتقا بدم؟ بازم بسیار منووونم

AliBaMaram.13
11-01-2011, 14:57
من برای پیدا کردن راه حل برای مشکلم به اینجاها رسیدم فقط سوال اینه با دو تا هارد متفاوت هم این روش و این برنامه های معرفی شده کار میکنه؟؟

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

EXTREME
11-01-2011, 15:37
پس مشکل شما به خاطر تداخل سخت افزاری بوده
خوب وبندوز رو هارد قدیمیتون چیه؟
رو هارد ساتاتون چه ویندوزیه؟
اگه میخواین دوتا گزینه ویندوز بیاد و انتخاب کنید که تو کدوم ویندوز برید باید روی یه هارد دوتا ویندوز رو نصب کنید و رو دوتا هارد جداگونه
نمیشه
چون یا باید با هارد ide تون سیستم بوت بشه یا با هارد ساتا
همزمان که نمیتونه با دوتا هارد بوت بشه
برای اینکه با کدوم هارد هم بوت بشه میرید تو ستاپ و تو قسمت boot menu از اونجا تنظیم میکنید که با اون هارد سیستم بوت بشه
که معمولا به طور پیش فرض سیستم از هارد ide بوت میشه
فکر کنم جوابتون رو تونستم بدم

AliBaMaram.13
11-01-2011, 16:25
بله کاملا مطمئن شدم که کاری که من می خواستم بکنم یعنی تو دو تا هارد متفاوت دو تا ویندوز متفاوت داشته باشم امکان پذیر نیست..یعنی هست ولی نمی صرفه! هی سیم رابط جدا کنی و وصل کنی!! به هر حال بسیار ممنونم فقط اگه این سوال های کوچولو رو هم جواب بدین بسیار منون تر می شم

ه سوال دیگه واسه کیس یه فن کوچیک گرفتم آیا وصلش کنم به نظرت پاورم کم نیاره؟ این فن ها چقدر مصرف دارند؟ یه جا خوندم نوشته بود اگه واسه هارد ساتا از تبدیل برق استفاده کنی بعد یه مدت باید فاتحشو بخونی ؟ آیا این مطلب صحت داره؟ اگه واجبه پاورمو ارتقا بدم؟

EXTREME
11-01-2011, 16:47
بله کاملا مطمئن شدم که کاری که من می خواستم بکنم یعنی تو دو تا هارد متفاوت دو تا ویندوز متفاوت داشته باشم امکان پذیر نیست..یعنی هست ولی نمی صرفه! هی سیم رابط جدا کنی و وصل کنی!! به هر حال بسیار ممنونم فقط اگه این سوال های کوچولو رو هم جواب بدین بسیار منون تر می شم
نه فن زیاد مصرف نداره مخصوصا این فنهای 8 سانتیمتری که از 30 وات بیشتر نیست