ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی : ایجاد اسلاید شو در قالب GIF

toit_2
05-09-2010, 19:27
من قصد دارم چند عکس رو به صورت اسلاید شو و پشت سر هم قرار دهم به طوری که بتونم خروجی رو به فرمت gif ذخیره کنم . مثلا در قسمت امضاء شخصی فروم اون رو آپلود کنم . چون به جز فرمت gif نمیشه تصویر متحرک آپلود کرد.

الان چند هفته است که یکسره پشت سیستم هستم و هر برنامه ای که دانلود و نصب کردم و یا به دلیل پیچیدگی نتونسته به دردم بخوره و یا اینکه فرمت خروجی اش فلش یا فرمت های دیگه بوده ... و یا اون کاری که می خوام رو اجرا نمی کنه . چون من اصلا از گرافیک سر در نمی یارم ولی الان به خاطر نیاز مبرمی که دارم باید چند تصویر رو به صورت پشت سر هم با افکت های ساده ای مانند fade in و ... تهیه کنم و حتما بتونم به فرمت gif ذخیره کنم تا قابل آپلود کردن در بخش امضاء شخصی فروم ها باشه ....

خواهش می کنم که به من بگین دقیقا چه نرم افزاری هست که این کار خاص که ذکر کردم رو به صورت ساده و قابل فهم انجام می ده ... من اصلا تا حالا کار های گرافیکی انجام ندادم ....

از کمک شما عزیزان خوشحال میشم ، چون واقعا کارم گیره ...

منتظرم ...

spyesi
06-09-2010, 18:56
سلام از این برنامه استفاده کردی؟
Aleo 3D Flash Slideshow Creator
با این برنامه میتونی اسلاید شو هاتو درست کنی بعد با یهconverter مثل Aleo SWF GIF Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fswftogifconverter%2Findex.html) به GIF کنی

Aleo Flash Slideshow Gallery Maker اینم برنامه جالبی هست.

huti_421
06-09-2010, 21:35
Aleo Flash Slideshow Gallery

NCH PhotoStage Slideshow

toit_2
07-09-2010, 11:02
سلام از این برنامه استفاده کردی؟
Aleo 3D Flash Slideshow Creator
با این برنامه میتونی اسلاید شو هاتو درست کنی بعد با یهconverter مثل Aleo SWF GIF Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fswftogifconverter%2Findex.html) به GIF کنی

Aleo Flash Slideshow Gallery Maker اینم برنامه جالبی هست.

از شما دو عزیز و کمکتون خیلی ممنونم ...

فقط می خواستم سریال این نرم افزار Aleo SWF GIF Converter رو اگه دارین لطف کنین اینجا بگذارین ، چون تا وقتی سریال وارد نشه و نسخه trial باشه ، روی کار آرم مخصوصی میزنه ....

almata
07-09-2010, 11:07
من نرم افزار Flex GIF Animator 8.0 رو پیشنهاد می کنم.
مخصوص ساخت فایل های GIF هست

spyesi
07-09-2010, 21:30
اینم Aleo SWF GIF Converter همراه با کرک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

toit_2
08-09-2010, 10:41
اینم Aleo SWF GIF Converter همراه با کرک

ممنون دوست عزیز ... ولی نمی دونم وارد این صفحه که شدم خطا داد و فایلی واسه دانلود وجود نداشت !!!! واسه شما خطا نمی ده ؟

spyesi
08-09-2010, 13:56
ممنون دوست عزیز ... ولی نمی دونم وارد این صفحه که شدم خطا داد و فایلی واسه دانلود وجود نداشت !!!! واسه شما خطا نمی ده ؟
حق با شماست
لینک اصلاح شده این پایین

Aleo.SWF.GIF.Converter.v1.2 همراه با کرک