مشاهده نسخه کامل
: هسته مجازی و هسته واقعی؟؟؟؟؟
ATA FARZADI
05-09-2010, 18:10
سلام دوستان یه پست دادم توی قسمت راهنمایی خرید لپ تاپ
یکی از بچه ها گفته بودیکی از مدلهای acer
cpu i5 داره
ازش پرسیدم مشخصاتش چجوریاست
توی حرفاش اشاره به 2 هسته واقعی و2 هسته مجازی کرد
من ازش سوال کردم گفت توی سیستمت 4 هسته نشون میده
الان سوال من اینجاست که cpu یه سخت افزاره دیگه هسته مجازی چه فایده دراه؟؟؟؟؟؟؟:question:
با تشکر
Amir Varasteh
05-09-2010, 18:42
سلام.
این CPU ها قدرت اینو دارن تا از هسته های مجازی استفاده کنند تا تعداد پروسسهای موازی بیشتری بتونن انجام بدن.
اون i5 هم همینطوره. 2 تا هسته واقعی داره و 2 تا مجازی. یعنی در ضورت نیاز میتونه 4 هسته ای بشه و 4 تا پروسس رو همزمان پردازش کنه.
kourosh_sos
05-09-2010, 21:29
خواهشنا یکی پیدا بشه اطلاعات کاملی در مورد پردازنده های جدید core i3,5,7 بده
ehsan AMD
06-09-2010, 00:07
دوستان خودتونو با مجاز یو حقیقی گول نزنید... در عمل و به صورت واقعی و کاربردی cpu های i7 از 720 به بعد 4 هسته ای هستند ..... و بقیه از دم دوهسته اییند....
ehsan_old
06-09-2010, 00:11
یکی اگه بتونه توضیح کاملی در مورد هسته های مجازی بده ممنون میشیم.
amd>intel
06-09-2010, 08:28
HYPER THREADING با هسته فيزيكي كلي فرق داره .
ATA FARZADI
06-09-2010, 12:32
HYPER THREADING با هسته فيزيكي كلي فرق داره .
شما خودتتو بذار جای ما اگر اطلاعاتی نداشته باشی
یکی همچین چیزی بگه که فرق داره چی میتونی متوجه بشی
من این تاپیک رو ایجاد کردم که همون کلمه فرق ((باز )) بشه
تا همه متوجه بشن از جمله خودم
با تشکر
ATA FARZADI
06-09-2010, 12:41
سلام.
این CPU ها قدرت اینو دارن تا از هسته های مجازی استفاده کنند تا تعداد پروسسهای موازی بیشتری بتونن انجام بدن.
اون i5 هم همینطوره. 2 تا هسته واقعی داره و 2 تا مجازی. یعنی در ضرورت نیاز میتونه 4 هسته ای بشه و 4 تا پروسس رو همزمان پردازش کنه.
جوابتون بهتر از هیچیه
ولی اگر کامل بتونید توزیح بدید خیلی بهتر میشه
وقتی که میگم cpu دو هسته داره یعنی 2 تا مکان برای پردازش وجود داره
و ورودی رو میگیره و خروجی میده
حالا خود هسته مجازی هم یه نوعی باید نرم افزار باشه و یه اطلاعاتی رو میده و میگیره
و این خودش میتونه یه نوع اضافه بار روی پردازنده باشه به جای کمک به پردازنده
البته از نوع گفته های شما همچین چیزی استباط میشه
وگرنه خودم هم میدونم شرکت های سازنده در راه بهتر شدن پردازنده هر روز تکنولوژی جدیدی میدن
و اگر قرار بود که این حرف من درست باشه که دیگه نمیشد تکنولوژی روبه پیشرفت
با تشکر
amd>intel
06-09-2010, 13:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان یه پست دادم توی قسمت راهنمایی خرید لپ تاپ
یکی از بچه ها گفته بودیکی از مدلهای acer
cpu i5 داره
ازش پرسیدم مشخصاتش چجوریاست
توی حرفاش اشاره به 2 هسته واقعی و2 هسته مجازی کرد
من ازش سوال کردم گفت توی سیستمت 4 هسته نشون میده
الان سوال من اینجاست که cpu یه سخت افزاره دیگه هسته مجازی چه فایده دراه؟؟؟؟؟؟؟:question:
با تشکر
Hyper Threading در وهله ی نخست هنر سیستم عامل و برنامه نویس نرم افزاری را میطلبد...
در صورت مهیا بودن شروط بالا سیستم عامل برنامه را به چند thread یعنی رشته تقسیم میکند و هر رشته بوسیله ی یک هسته پردازش شود.پس در پردازشگرهای چند هسته ای یا مجهز به HT سرعت اجرا بالا میرود
در بنچمارکها نتایج گوناگونی بدست میآید
در نمودار زیر به مقایسه ی بنچمارک اولی و چهارمی توجه شود.حالت اول HT فعال و چهارمی HT غیر فعال
در اینجا باز هم برتری با فعال بودن HT دیده میشود
در اینجا نتایج متفاوت میشود.در بعضی موارد برتری با HT on و در بعضی موارد برتری با HT off
یه مبحثی وجود داره به نام پردازش موازی، فکر کنم شما 5 تا دستورالعمل داری مثلاً 4 تا جمع، CPU قرار این اعمال رو انجام بده خوب راه اول اینه که بهترتیب یا اولویت بسته به اهمیتشون این اعمال رو انجام بده در این صورت باید یکی تموم بشه تا CPU سراغ دستورالعمل بعدی بره، راه دوم اینه که بیام بهجای یک پردازنده یا یک CPU چند پردازنده بزاریم تا این اعمال رو هر کدوم بهصورت موازی انجام بدن، در این حالت اگر 4 پردازنده داشته باشیم که 4 دستورالعمل رو به صورت موازی انجام بدن سرعت محاسبه حداکثر تا 4 برابر زیاد میشه؛ کار هستهها در CPU دقیقاً بههمین صورته یعنی یه CPU با 4 هسته مجزا انگار که 4 تا CPU هست که بهصورت موازی دستورالعملها رو انجام میدن و حالا ممکنه این هستهها بعضی از منابع پردازنده رو بهصورت مشترک استفاده کنن.
حالا اینتل چند سال پیش یه تکنولوژی رو عرضه کرد به اسم Hyper-threading که اینطور کار میکنه که مثلاً CPU اگر 4 هستهی فیزیکی واقعی داره میاد میگه ما برای اینکه بتونیم تعداد بیشتری پردازش موازی داشته باشیم 4 تا هم هستهی مجازی که سیستمعامل در اصل اونها رو کنترل میکنه هم میسازیم این هستههای مجازی از همون منابع هستههای فیزیکی دیگه استفاده میکنن و با روشها و راهکارهایی دستورالعملها رو سعی میکنن به صورت موازی انجام بدن البته چون منابع هسته محدود هست بدون شک یه هستهی مجازی نمیتونه کارایی یه هستهی فیزیکی واقعی رو داشته باشه ولی با این حال در موارد متفاوت چون بهنوعی تعداد پردازش موازی رو دو برابر کرده میتونه تأثیرگذار باشه.
Hyper Threading در وهله ی نخست هنر سیستم عامل و برنامه نویس نرم افزاری را میطلبد...
در صورت مهیا بودن شروط بالا سیستم عامل برنامه را به چند thread یعنی رشته تقسیم میکند و هر رشته بوسیله ی یک هسته پردازش شود.پس در پردازشگرهای چند هسته ای یا مجهز به HT سرعت اجرا بالا میرود
در بنچمارکها نتایج گوناگونی بدست میآید
در نمودار زیر به مقایسه ی بنچمارک اولی و چهارمی توجه شود.حالت اول HT فعال و چهارمی HT غیر فعال
بنچمارك هاتونو ديدم.
به نظر من ميومد كه با روشن بودن HT تغييرات خيلي محسوسي به وجود نمياد. درست ميگم ؟
ATA FARZADI
06-09-2010, 15:04
بنچمارك هاتونو ديدم.
به نظر من ميومد كه با روشن بودن HT تغييرات خيلي محسوسي به وجود نمياد. درست ميگم ؟
منم با ایشون موافقم زیاد فرق چشم گیری نداره
به جز نمودار اول که حدود 100 تا اختلاف داره ولی در کل وقتی که هسته دوبرابر میشه انتظار هم باید دوبرابر بشه
------------------------------------------------
ولی در کل از تمامی شما تشکر میکنم
با تشکر
amd>intel
06-09-2010, 15:19
دوستان اين رو هم بخونند .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kourosh_sos
06-09-2010, 22:05
چندتا سوال دارم خواهش میکنم کات دار تو مخم فرو کنید چیزی که من از Core i7 متوجه شدم اینه که چهار هسته فیزیکی داره و چهار هسته مجازی که در واقع هشت هسته ای میشه اینو درست متوجه شدم یا نه ؟ و اینکه اون چهار هسته مجازی که بهش HT میگن در محیط سیستم عامل عمل پردازش رو انجام میده و باید از کجا فهمید که در محیط سیستم عامل فعال هست یا نه آیا باید درایوری براش نصب کرد آیا ایناهم درست میگم یا نه بعد میخواستم بدونم منظور از بنچمارک چیه دقیقا بهم توضیح دهید نرم افزاریه یا سخت افزاری به چه دردی میخوره ؟ و در آخر میخواستم بدونم Core i3,Core i5 اینا چندتا هسته فیزیکی دارن و چندتا هسته مجازی و اینم میخواستم بدونم تو CPU های AMD بحث HT مطرح هست یا نه یا اینکه تکنولوژی خاص خودشو داره ممنون میشم تک تک سوالامو با حوصله جواب بدین
در کل این پردازنده ها 4هسته ی فیزیکی دارن
ولی تو تسک منیجر 8تا نشون میده این به خاطرقابلیت hyper threding هست ترد یعنی نخ
هر نخ یک پردازش انجام میتونه بده در هر لحظه
اون 8تایی که میگن هسته ی مجازی در حقیقت تعداد نخهاست
یعنی در هر لحظه هر هسته دو پردازش رو میتونه انجام بده که این کارایی سی پی یو رو بالاتر میبره و لی در سوکتهای 775 ما اگر
یک سی پی یوی 4هسته ایی داشته باشیم 4تا نخ داریم یعنی به ازای هر هسته 1نخ
یعنی هر هسته در هر لحظه یک پردازش رو میتونه انجام بده
که این قابلیت در سی پی یو های pentium4 هم بود اگر برای این سی پی یو ها نگاه بکنید میبیند با اینکه تک هسته ایه ولی تو
تسک منیجر دوتا هسته ی مجازی داره یعنی به ازای اون تک هسته ما دوتا نخ داریم
kourosh_sos
07-09-2010, 11:21
mehrdad mm عزیز اصلا متوجه نشدم که چی گفتی خیلی واضح تر توضیح بدید
ehsan_old
07-09-2010, 12:25
من متوجه شدم ایشون چی گفت :)
اگر هر هسته CPU رو به یه انسان تشبیه کنیم، وقتی که فقط هسته های فیزیکی داشته باشیم، مثل این میمونه که هر انسان برای انجام کار (پردازش اطلاعات) یک وزنه بلند میکنه.
حالا اگر هسته های مجازی هم داشته باشیم، مثل این میمونه که هر انسان برای انجام کار (پردازش اطلاعات) همزمان 2 وزنه رو بلند میکنه. مثلاً میتونیم این طوری بگیم که با هر دستش یک وزنه.
چیزی که از این تشبیه به نظر میاد اینه که وقتی قرار باشه هر انسان وزنه بیشتری بلند کنه، خوب مسلماً راندمان انجام کار بیشتر میشه.
حالا فرقی که براش داره اینه که فشار بیشتری هم روش میاد که اگر این مثال رو ببرم رو CPU، شاید خودشو اینطوری نشون بده که مصرف باتری رو بالاتر میبره در مقایسه با خودش در حالت داشتن فقط هسته های فیزیکی و یا پایین اومدن عمر مفیدشون
:46:
salar2006m
07-09-2010, 16:39
تکنولژی اینتل HT چیز جدیدی نیست و اولین بار روی سی پی یو های پنتیوم 4 اینتل استفاده شد و این تکنولژی چیزی نیست جز قرار دادن یک واحد ALU دوم در هسته که بصورت تئوری می بایست با پردازش موازی توان محاسباتی هسته رو دو برابر کنه که متاسفانه در سری پنتیوم 4 بدلیل مشکلات فنی خود اینتل و ساخته نشدن بوردی که بتونه بخوبی HT رو ساپورت کنه هرگز عملی نشد. الان هم ظاهرا سر و کله HT مجدد تو محصولات اینتل پیدا شده اما آیا مشکلاتش حل شده یا نه هنوز برای من جای ابهام هست.
Amir Ho3eini
16-09-2010, 23:36
ممنون میشم اگه یکی بگه حالا تفاوت یه پردازشگر core 2 quad با core i 5یا core i3 تو چیه؟
الته تفاوتشون که معلومه منظورم اینه که اولی که 4 تا هسته فیزیکی داره بهتره یا i3 وi5 که 2تا فیزیکی داره 2 تا مجازی؟
البته اگه اصلا بشه اینا رو با هم مقایسه کرد:13:
ممنون میشم اگه یکی بگه حالا تفاوت یه پردازشگر core 2 quad با core i 5یا core i3 تو چیه؟
الته تفاوتشون که معلومه منظورم اینه که اولی که 4 تا هسته فیزیکی داره بهتره یا i3 وi5 که 2تا فیزیکی داره 2 تا مجازی؟
البته اگه اصلا بشه اینا رو با هم مقایسه کرد:13:
خوب تفاوتی که وجود داره یکی turbo bosst هست که سی پی یو های 775 همچین قابلیتی ندارن
کنترل حافظه
در 775 کنترلر حافظه در پل شمالی است همراه با کنترلر pci express و کنترلر i/o در پل جنوبی که پل جنوبی از طریق dmi به پل شمالی و پل شمالی از طریق fsb به سی پی یو متصل شده پل شمای و جنوبی چیپ هایی رو ی مین هستند
که این باعث میشه تاخیر برای ارتباط رم با سی پی یو بیشتر بشه
ولی در سری corei ها اینطور نیست
کنترل حافظه و pci express داخل پردازنده است که تاخیر ارتباط بین رم و سی پی یو و گرافیک با سی پی یو رو
کمتر میکنه البته به استثنای پردازنده های سری clark dale که همون دوهسته ای های core i3 &corei5 هستند که کنترل حافظه در یک die نیمه هادی جداگانه قرار گرفته و با رابط جدیدqpi
با سی پی یو ارتباط دارد پردازنده های این سری یک پارچه نیستند و به همین خاطر برای استفاده از رم با فرکانس های بالا ممکنه به مشکلانی بخورند و کارایی آنچنانی نداشته باشند
و hyper threding قابلیت چند نخی
Amir Ho3eini
17-09-2010, 12:13
ممنون از جوابون ولی من میخوام بدونم 2 هسته مجازی با همراه 2 هسته فیزیکی (HT) بهتره یا 4 هسته فیزیکی؟
اینو برای این میپرسم چون به عنوان مثال در بعضی موارد پردازشگر core 2 quadاز core i 5 یا حتی core i 7البته 920 اون گرونتره .آیا ااین دلیلی بر بالاتر بودن core 2 quad میتونه باشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.