ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای ادیت فایل فلش

far2009
05-09-2010, 15:13
سلام دوستان

لطفا کمک کنید . من می خواهم که این فایل فلش را ادیت کنم. یعنی background فایل فلش را بردارم یا حداقل رنگ یا تصویر مورد نظر را قرار دهم .

چه کار باید بکنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lida58
05-09-2010, 19:23
اول باید روی back ground کلیک کنید بعد به منوی ویندوز برید و properties را انتخاب کنید .در این منو میتونید رنک صفحه را عوض کنید و سایزآن هم قابل تغییر است.اما اگه عگسی را وارد استیج کردید کافیه وارد لایه مورد نظر بشید و ان را عوض کنید.اگه ان عکس به صورت غثن symbolباشد با دابل کلیک روی ان می تونید تغییرش بدید.یا این که از این سیمبل فعلی کپی بگیرید و روی ان کپی عکس جدیدی وارد کنید این جوری هر دو سیمبل را دارید.

M A T I N
05-09-2010, 22:34
اول باید با یه نرم افزار مثله swf decompiler فایلتو تبدیل به Fla کنی بعد میتونی ادیتش کنی ...

far2009
06-09-2010, 12:31
اول باید روی back ground کلیک کنید بعد به منوی ویندوز برید و properties را انتخاب کنید .در این منو میتونید رنک صفحه را عوض کنید و سایزآن هم قابل تغییر است.اما اگه عگسی را وارد استیج کردید کافیه وارد لایه مورد نظر بشید و ان را عوض کنید.اگه ان عکس به صورت غثن symbolباشد با دابل کلیک روی ان می تونید تغییرش بدید.یا این که از این سیمبل فعلی کپی بگیرید و روی ان کپی عکس جدیدی وارد کنید این جوری هر دو سیمبل را دارید.

مشکل اینجاست که من متاسفانه به جزئیات این فلش دسترسی ندارم ! فقط فایل swf هست.

اول باید با یه نرم افزار مثله swf decompiler فایلتو تبدیل به Fla کنی بعد میتونی ادیتش کنی ...
روش خوبیه . اتفاقا من هم امتحان کردم. ولی این روش برای ادیت کلیپ خوبه این فایل که پیچیده تر هست و حاوی اطلاعات جامعی هم هست ( مخصوصا تب ها ) نرم افزار نمی توانه همه بخش ها را نگه داره و یک بخش هایی از فلش از دست می ره . حالا نمی دانم باید چکار کنم ؟

M A T I N
06-09-2010, 21:44
روش خوبیه . اتفاقا من هم امتحان کردم. ولی این روش برای ادیت کلیپ خوبه این فایل که پیچیده تر هست و حاوی اطلاعات جامعی هم هست ( مخصوصا تب ها ) نرم افزار نمی توانه همه بخش ها را نگه داره و یک بخش هایی از فلش از دست می ره . حالا نمی دانم باید چکار کنم ؟

راستش من الان 3ساله اصلا با فلش کار نکردم
این نگه نداشتن جزییات هم درسته مخصوصا اگه توش از اکشن اسکریپت زیاد استفاده شده باشه .
تا اونجا که من یادمه یه فایل swf رو بدون تبدیل به fla اصلا نمیشد ادیت کرد , البته با چند تا نرم افزار میشد swf رو باز
کرد و ادیت کرد ولی اونها هم همین تبدیل رو داخلشون انجام میدادن ولی امکانات فلش رو اصلا نداشتن ...