مشاهده نسخه کامل
: کمک برای ادیت فایل فلش
سلام دوستان
لطفا کمک کنید . من می خواهم که این فایل فلش را ادیت کنم. یعنی background فایل فلش را بردارم یا حداقل رنگ یا تصویر مورد نظر را قرار دهم .
چه کار باید بکنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول باید روی back ground کلیک کنید بعد به منوی ویندوز برید و properties را انتخاب کنید .در این منو میتونید رنک صفحه را عوض کنید و سایزآن هم قابل تغییر است.اما اگه عگسی را وارد استیج کردید کافیه وارد لایه مورد نظر بشید و ان را عوض کنید.اگه ان عکس به صورت غثن symbolباشد با دابل کلیک روی ان می تونید تغییرش بدید.یا این که از این سیمبل فعلی کپی بگیرید و روی ان کپی عکس جدیدی وارد کنید این جوری هر دو سیمبل را دارید.
M A T I N
05-09-2010, 22:34
اول باید با یه نرم افزار مثله swf decompiler فایلتو تبدیل به Fla کنی بعد میتونی ادیتش کنی ...
اول باید روی back ground کلیک کنید بعد به منوی ویندوز برید و properties را انتخاب کنید .در این منو میتونید رنک صفحه را عوض کنید و سایزآن هم قابل تغییر است.اما اگه عگسی را وارد استیج کردید کافیه وارد لایه مورد نظر بشید و ان را عوض کنید.اگه ان عکس به صورت غثن symbolباشد با دابل کلیک روی ان می تونید تغییرش بدید.یا این که از این سیمبل فعلی کپی بگیرید و روی ان کپی عکس جدیدی وارد کنید این جوری هر دو سیمبل را دارید.
مشکل اینجاست که من متاسفانه به جزئیات این فلش دسترسی ندارم ! فقط فایل swf هست.
اول باید با یه نرم افزار مثله swf decompiler فایلتو تبدیل به Fla کنی بعد میتونی ادیتش کنی ...
روش خوبیه . اتفاقا من هم امتحان کردم. ولی این روش برای ادیت کلیپ خوبه این فایل که پیچیده تر هست و حاوی اطلاعات جامعی هم هست ( مخصوصا تب ها ) نرم افزار نمی توانه همه بخش ها را نگه داره و یک بخش هایی از فلش از دست می ره . حالا نمی دانم باید چکار کنم ؟
M A T I N
06-09-2010, 21:44
روش خوبیه . اتفاقا من هم امتحان کردم. ولی این روش برای ادیت کلیپ خوبه این فایل که پیچیده تر هست و حاوی اطلاعات جامعی هم هست ( مخصوصا تب ها ) نرم افزار نمی توانه همه بخش ها را نگه داره و یک بخش هایی از فلش از دست می ره . حالا نمی دانم باید چکار کنم ؟
راستش من الان 3ساله اصلا با فلش کار نکردم
این نگه نداشتن جزییات هم درسته مخصوصا اگه توش از اکشن اسکریپت زیاد استفاده شده باشه .
تا اونجا که من یادمه یه فایل swf رو بدون تبدیل به fla اصلا نمیشد ادیت کرد , البته با چند تا نرم افزار میشد swf رو باز
کرد و ادیت کرد ولی اونها هم همین تبدیل رو داخلشون انجام میدادن ولی امکانات فلش رو اصلا نداشتن ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.